Jump to content
Juoksufoorumi.fitzadik

Jäsenet
 • Content Count

  31
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Pirkan Hölkkä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tzadik

  Vaikea kesä

  Huomasin äkisti, etten ole kirjoittanut tätä blogia pitkään aikaan, itse asiassa en moneen vuoteen. Juoksemista en kuitenkaan ole lopettanut. Se on kyllä valitettavasti vähentynyt ja hidastunut, mutta valtaosin itsestä riippumattomista syistä. Toisaalta olen näinä kuukausina arvostanut juoksua harrastuksena entistäkin korkeammalle. Suokoon Luoja että voin vielä monta vuotta jatkaa juoksemista! No, ensin pientä valitusta: Polvet ovat olleet kipeät jo yli vuoden. Kävin ortopedilla joka diagnosoi polvissa kulumaa. Kuuluu kuulemma ikääntymiseen. Nuoruuden lumilautailu ottaa nyt verojaan. Lääk
 2. tzadik

  Hiekkaa hampaissa

  Kevät on mukavaa aikaa kun juoksureitit avautuvat lumipeitteestä. Olo on kuin vasikalla, joka pääsee navetasta ulos vihreälle laitumelle. Harmejakin kevät tuo tullessaan, totta kai. Juoksurytmin löytämiseen kuluu aikansa, pitkän talven jäljiltä. Suurempi ongelma on katupöly, joka lenkillä kulkeutuu hengityselimistöön. Hiekka narisee hampaissa, silmät rähmivät ja yskittää. Tutut metsäpolut ovat vielä niin lumisia, märkiä ja niljakkaita, ettei niille vielä uskaltaudu. Helpointa on juosta kaupungin kuivahtaneita pyöräteitä, pölyn haitatessa näkyväisyyttä. Saastuneissa maankolkissa käytetään
 3. tzadik

  Tell Us Your Story

  Juoksun eräs suuri nautinto ovat maisemat. Ne vaihtuvat aivan toisella tavalla kuin uinnissa. Pyöräilyssä taas ei ehdi ympäristöä tarkastella riittävästi. Juoksun nopeus on juuri sopiva uusien havaintojen tekemiselle. Kaupunkien ympäristöä pilaavat töhryt joita graffiteiksi kutsutaan. Joukkoon mahtuu kyllä todellisia helmiäkin. Yliopistossa vietettyjen vuosieni arvokkain anti oli se opetus, jonka sain päivittäisen koulumatkani varrella olleesta graffitista. Siihen oli spray-maalilla kirjoitettu metrin korkuisilla kirjaimilla: "Osta asunto, panttaa elämä." Otin siitä opikseni ja olen välttänyt
 4. tzadik

  Kevätpurojen solinaa

  Keväinen aurinko saa ajatukset siirtymään juoksuun. Koko talvi on mennyt uinnin parissa. Kunto lienee melko hyvä, paino hallinnassa, vammoja ei tiedossa. Näkymät tulevalle juoksukaudelle ovat siis innostavat! Olen blogannut näillä sivustoilla ennenkin, mutta näyttää siltä että vanhat blogini ovat kadonneet sivuston päivitysten myötä virtuaaliseen tyhjyyteen. Eipä niissä mitään valtavia kaunokirjallisia aarteita ollutkaan... Siispä jatkan keskeytynyttä bloggaamista tällä uudella otsikolla, "Takarivin Juoksija". Termi kuvaa itseäni melko hyvin, en voi ylpeillä saavutuksillani, lahjoillani
 5. Puolikkaalla jälleen. Aika meni selvästi yli 2 tunnin... keli oli loistava, kannustusta reitin varrella mukavasti, eikä muutakaan valittamista keksi. On se vaan kumma miten vanhemmiten ajat vaan hidastuvat. Pitäisikö treeniä lisätä?
 6. Tänä vuonna ei onneksi satanut rakeita, mutta nyt oli sitten melkoisen kuuma päivä juosta. Ei ihme että moni oli tuupertunut kuumuudesta reitin varrelle. Toivottavasti ei mitään vakavampaa sattunut... Itsellä rutiinisuoritus kun oli pakko lastenhoidollisista syistä downgreidata juoksu puolikkaaseen. Kuumuus vei vauhtia mutta tapahtuma oli jälleen onnistunut ja järjestelyt hoituivat erinomaisesti. Bändejä oli mukavasti reitin varrella mikä toi tunnelmaa. Mattilanniemessä varsinkin Chearleaderit piristivät kummasti !:038:
 7. Kovin tasaistahan tuo järven ranta on koko matkan, ainoastaan äijälän sillan ylitys merkitsee ylämäkeä, mutta eipä sekään kovin pitkä ole.
 8. Taidampa upgreidata puolikkaalta kokonaiselle. Ettei lopu taival ihan kesken....
 9. Kiva mara takana ja sää oli ihanteellinen. Huolto pelasi hyvin ja reitti oli parantunut viimevuotisesta! Ainoana toiveena olisi ehkä saada kilometritaulut myös täysmatkan juoksijoille!? Nyt piti tehdä uupuneessa päässä laskutoimituksia .... anyway, suuret kiitokset järjestäjille!
 10. Oli mukava tapahtuma, kiva reitti ja huoltopisteitä vähintäänkin riittävästi. Ruislimppukin maittoi tänään aamiaisella. Yleisöä ei kyllä paljon ollut ja kannustus oli aika laimeaa. Hyvät muistot jäi, kiitos mikkeliläisille!!
 11. Täysmaralle ilmoittauduttu! Toivottavasti sää on suosiollinen juoksuun.
 12. Henkisesti valmis. Fyysisesti en tiedä... hauskaa silti...
 13. Sinulla selvästikin on hyvä peruskunto, joten puolimara ei aiheuta mitään ongelmia. Hyvin se menee, mutta unohda nuo aikatavoitteet, minusta ne ovat ihan turhia (kaikille paitsi ammattiurheilijoille). Nauti juoksusta ja juoksutapahtumien tunnelmasta!!
 14. Puolikkaalle tulossa. Hieno tapahtuma tulossa jälleen, viimeksi olinkin 2010. Siitä jäi hyvät muistot.
 15. 1h kevyttä hölkyttelyä. Hyvää teki!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy