Jump to content
Juoksufoorumi.fianis

Jäsenet
 • Content Count

  65
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänään oli kaksi kuvaajaa matkan varrella - kenelläkään aavistusta mistä kuvia voisi löytää?
 2. anis

  Rautaveden Maraton?

  Puolikkaalla olin mukana ja hieman yllättäen oma ennätys parani joillain sekunneilla. Ei mikään kaikista nopein reitti, muutama pidempi mäki ja hiekkatiellä paikoitellen hankalaa jalkojen alla pyörivää murkulaa. Leppoisa tapahtuma ja järjestelyt toimivat.
 3. Itse en tungoksessa päässyt oikeaan karsinaan ja monien muidenkin kanssa juttelin siellä tungoksessa että eteenpäin pitäisi päästä reilusti, mutta kun ei pääse joukon läpi. Tämä tarkoitti sitä että vedessä riitti ohitettavaa. Itselläni kokemusta Rolling Startista sekä Kööpenhaminasta että Kalmarista ja molemmissa toimi todella hyvin. Rauhoittaa lähtöstressiä huimasti, kun veteen voi astua rauhassa omaan tahtiin.
 4. anis

  Pariisin Maraton 3.4.2016

  Jahas, kirjoittelinkin vahingossa anonyymisti. Tullaan nyt vielä nimimerkillä esiin.
 5. anis

  Täysmatka Euroopassa 2016

  Eikös tämä ole puolikas? Kiinnostuin itsekin tapahtumasta, mutta kotisivuilta en löytänyt mainintaa kuin puolimatkasta. EDIT: Onhan siellä täysmatkakin kun tarkemmin tutkii sivuja. Pitää tajuta valita välilehti ETU 2016.
 6. Onnittelut kaikille Lahdessa maaliin päässeille! Hyviä raportteja, sitkeitä suorituksia. Hetken jo ehdin harkita Lahtea ensi vuoden täydenmatkan kilpailuksi, mutta taitaa valinta kääntyä ulkomaiseen Ironmaniin. Reitiltä eksyneitä tuntui Lahdessa olleen useampia ja talkoolaiset jättivät viimeiset taivaltajat yksin reitille. Lisäksi kun tietää suomalaisten kannustushalukkuuden, niin kyllä houkuttelee ”suuren maailman meininki” enemmän… Eikä taida olla Lahden ensi vuoden kilpailupäiväkään tiedossa vielä? Kiinnostaisi tietää meneekö päälläkkäin / liian lähelle muiden SM-kisojen kanssa. Edit: näköjään ensi vuoden Lahden kilpailu 6.8.2016, eli kolme viikkoa Joroisten jälkeen ja mahdollisesti päällekkäin Kuopion SM-perusmatkan kanssa (ellei sitä olla siirtämässä toiseen ajankohtaan).
 7. Tuli sähköpostiin linkki Marathon Photon valokuviin ja kylläpä sai kuvista hyvät naurut! Nimittäin niiden hinnasta - ei kai kukaan oikeasti maksa yhdestä kuvasta 19,90 tai kaikista kuvista 49,90?
 8. 1:40 oli tavoite ja maalissa kello näytti 1:42. Ensimmäiseen lähtöryhmään sijoitettiin tavoiteajan perusteella, pahoittelut jos joku koki että olin tien tukkeena. Järjestelyistä ei mitään pahaa sanottavaa. Mielestäni maalista huollon kautta poistuminen sujui ripeästi ja tarjotut eväät olivat juuri sopivat. Hyvä fiilis ja paljon tuttuja paikalla, kaiken kaikkiaan kiva päivä.Â
 9. anis

  Kilpailujen hinnoittelu

  Tuntuu triathlon olevan nykyään sellainen "eliittilaji" että ihan hävettää olla itsekin harrastaja. Aika armottoman kallista lystiä, jos esimerkiksi haluaisi kiertää kaikki SM-kisat: Himos 50 euroa + Joroinen 140 euroa + Lahti 175 euroa + Kuopio 65 euroa --> yhteensä 430 euroa ja tämä siis halvimmilla hintaportailla yli puoli vuotta etukäteen ilmoittautuen. Eniten itse ihmettelen näitä uusia kisoja, esimerkiksi Kangasala Triathlon, missä kisamatkat eivät ole virallisia ja halvin hintaporras "melkein olympiamatkalle" on 70 euroa tai Turku Triathlon Weekend missä puolimatkalta kiskotaan 170 euroa. No, nyt on sellainen buumi käynnissä, että ilmeisesti maksavia harrastajia riittää joka paikkaan. Uskon kuitenkin että joku raja sentään siinäkin mitä porukka on valmiita maksamaan. Kisko Triathlon (30 euroa) on myyty jo pari viikkoa sitten loppuun, joten kyllä niitä harrastajia riittää joita kiinnostaa edullinen kylätapahtuma ryöstöhintaisen karnevaalin sijaan. Kai meilläkin on jonkinlainen mahdollisuus vaikuttaa kilpailuiden hintakehitykseen? Älämölöä järjestäjille ja sosiaaliseen mediaan liian korkeista hinnoista ja loppukädessähän jokainen itse päättää mihin kisoihin tahtoo osallistua...  Â
 10. Samaa olen ihmetellyt! Mainonta ollut todella mitätöntä ja kotisivut ovat puutteelliset ja sekavat. Maaliskuun Juoksija-lehdessä oli pieni artikkeli jossa kerrottiin että järjestäjä on laskenut tapahtuman hintaa (135 euroa) kriittisen palautteen perusteella. Kotisivuilla on kuitenkin edelleen vanha hinta. Yritin ottaa järjestävään tahoon yhteyttä jotta saisin tietää uuden alennetun hinnan, mutta Powerman Finlandin kotisivuilla ei ole mitään yhteystietoja! Ilmoittautumisen kautta päädyin ottamaan yhteyttä Team 226:seen, jolle ilmeisesti on ulkoistettu kisan ilmoittautumiset. Sieltä osattiin kertoa, että SM-duathlonin uusi hinta on 90 euroa. Kotisivuilla lukee yhdellä välilehdellä että kisakeskus on Hakaniemessä, mutta toisella välilehdellä paikaksi on nimetty Senaatintori... Ohjeet kohdassa lukee seuraavaa: "Powerman Finland on peesivapaa kilpailu jossa sovelletaan 10 metrin sääntöä ohituksissa" - eli peesaaminen on sallittua vai kiellettyä?? Kisa on kahden viikon kuluttua mutta aikataulusta ei ole mitään tietoa - startti aamulla vai päivällä? Lisäksi jostain löysin tiedon (Team 226:sen sivuilta?) että ilmoittautuminen päättyy noin viikkoa ennen tapahtumaa, pitääköhän se paikkansa? Virallisilla kotisivuilla ei asiasta ole mainintaa ja tämä on ihan oleellinen tieto jos joku ajatteli odottaa viime hetken säätiedotuksia ja jättää ilmoittautumisen viime tippaan... Lisäksi kuulin huhua että tapahtuma olisi peruttu. En tiedä onko huhussa mitään perää? Ainakaan tapahtuman kotisivuilla tai Facebook-sivuilla ei ole mainintaa asiasta.
 11. Koko viikon pähkäilin, että pitäisikö osallistua Aktiaan vai ei, kun oli sairastelua alla ja maaliskuun starttiin olin talvella asettanut itselleni ennätyspaineita. Päätin osallistua ja yrittää juosta ilman tavoitteita. Alkuverra tuntui ihan kamalalta ja hetken harkitsin kotiinlähtöä. Mutta starttilaukaus kun pamahti niin kummasti ne jalat rullasi ripeästi. Ensimmäisellä vitosella tuli oma vitosen enkka ja ajattelin että noutaja tulee takuuvarmasti loppumatkasta, mutta maaliin selviydyttiin tasaisella vauhdilla ja ennätys meni uusiksi. Ehkä se vatsatauti vei mennessään turhaa painoa ja siksi jalka nousi niin kevyesti...
 12. anis

  Ironman Kalmar

  Samoilla järjestelyillä matkustin viime vuonna Kalmariin ja hyvin meni. Muistaakseni ajomatkaan ruokatauolla meni lähemmäs 5h, mutta eihän siinä mitään suurempaa kiirettä ole.
 13. Mukana ollaan, mutta vain ja ainoastaan siitä syystä että työnantaja maksaa. Suomi on täynnä halvempia, parempia ja nopeampia tapahtumia. Tavoitteena on oma ennätys, mahdollisimman lähelle 1:40 pintaan olisi mahtavaa päästä. Viime kesänä kulki Forssassa 1:43, mutta saattaa olla epärealistista tavoitella HCR:n tungoksessa ja hiekkateillä parempaa aikaa kuin nopealla Forssan reitillä. Talven juoksut kyllä antavat odottaa hyvää tulosta, tammikuussa tuli tehtyä oma 10km:n ennätys Aktiassa.
 14. anis

  Garmin Connect

  Hahaa, tätä samaa olen itse ihmetellyt ja ensimmäisenä tosiaan aloin huolestumaan oman mielenterveyteni puolesta! Kyseessä siis ilmeisesti joku connectin uusi ominaisuus.
 15. anis

  Vinkkejä uintiin

  Eihän toi näytä pahalta ollenkaan. Yllätyin kun luin blogistasi että et ole päässyt uintitestissä 150 metriä pidemmälle - videon perusteella meno näyttää hyvältä. Mulla ei valitettavasti ole antaa mitään rakentavaa palautetta, en oikein tunnista muiden enkä omia tekniikkavirheitä, mutta sen voin sanoa että kesään on pitkä aika ja jo tolla tekniikalla ja noilla treenimäärillä sulla ei tule olemaan mitään hätää ensi kesänä. Pian pääset uinnissa siihen vaiheeseen, kun matkat kasvaa ihan huomaamatta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy