Jump to content
Juoksufoorumi.fijpl75

Jäsenet
 • Content Count

  35
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elikkäs triathlon kengät pearl izum tri fly ja klossit mukaan,ovat hyväkuntoiset ja vähän käytetyt,ostettu Suomen urheilupyörästä ovh 195e nyt 70e 0443018895 turku Koko 46
 2. Elikkäs myynnissä junioreille tai pienikokoiselle aqua sphere rage junior märkäpuku, kokotaulukko 10 eli paino suositus 39-47 kg mikä pitää suht hyvin paikkansa, pituus suositus 127-140cm ei oikein pidä paikkansa kun tyttäreni oli 145cm kun puku ostettiin ja nyt 154cm ja vielä menee pituuden puolesta. Puku on vähän käytetty noin 10 kertaa ja on hyvä ja ehjä, ovh 219e nyt tarjous hintaan 130e puku turussa 0443018895 tai janila@luukku.com
 3. mitäs Se bikefitting auttaa?kyllä mulla aika paljon kuitenkin kokemusta pyöristä,säädöistä yms,mietityttää tuo kananmuna asento,kenkinä käytän asicsen nimbuksia joten ei niistä varmaan jää kiinni..toki pitäisiköhän niihin vielä kokeilla vaimentavaa pohjallista?
 4. terve elikkäis tälläisiä asioita lähdin kyselemään,että onkohan kellään triathlonia/juoksua harrastavalla selkä leikattu tai vastaavia ongelmia??olen 40v mies jolla vähän triathlon taustaa ja neljä vuotta sitten leikattu 4-5 nikamavälistä välilevy tyrä nyt reilu vuosi sitten samaiseen nikamaväliin tehtiin ns luudutus/jäykistysleikkaus,kun oli suuri yliliikkuvuus ongelma.uinti sujuu,juoksu taas on nykyisin aika myrkkyä 6-10km juoksulenkki aiheuttaa kovan jumin ja säryn päiväksi,pehmeällä alustalla ongelma ei ole niinkään paha mutta asfaltti juoksu ärsyttää,neurokirurgi sanoi,että on eräs hänen leikattavista juossut operaation jälkeen maratooninkin mutta kaikilta juoksu ei enään tule leikkauksen jälkeen onnistumaan:apologetic: maantiepyörän kanssa onnistuu 1-2h lenkit mutta ei nekään ihan ilman jumeja mene,pyöränä feltin f sarjan pyörä joka tosin vähän agressiivinen geometriä.nyt tarkoitus oisi hommata kunnon tri pyörä,mutta on taas ruvennut mietityttään että onkohan se vielä huonompi vai parempi vaihtoehto kun saa olla leputtajien päällä??kokeilin maantiepyörässä lepuuttajia,mutta se ei ole oikein sama kun ei saa penkkiä tarpeeksi eteen vaan joutuu kurottamaan.mielellään otetaan kaikki kommentit ja kokemukset vastaan etenkin tuon tripyörän osalta.tarkoitus on vaan tulevaisuudessa kisata sprinttimatkoilla ja ehkä max perusmatkalla.
 5. kiitokset myös täältä hyvästä ja mielenkiintoisesta kirjasta,näitä soisi useammankin suomalaisen pro tason kilpailijan tekevän.
 6. tosiaan meni matkat hieman sekaisin kiireessä kirjoitettuna...any way kovia jätkiä jokatapauksessa.
 7. kiitos 226 hyvästä ja kattavasta vastauksesta,mutta tässähän se juuri tuleekin tuo palautuminen esiin,kun tuntuu aika hullulta,että pystytään täysipainoisia täyden ja puolimatkan kisoja vetämään viikon sisään..toki iälläkin on suuri merkityksensä.craig alexsander kertoili,että nuorempana pystyi jopa 8-10 täyden matkan kisaa vetään vuodessa,mutta nykyisin vaan 2-3,muistaakseni herralla ikää 40 nykyisin??toki se on selvääkin,että laji kuin laji niin aina mätiä on mukana,mutta myös enemmän puhtaita.
 8. tätä asiaa pidemmän aikaa pohtineena,että miten triathlon voi olla suht puhdas laji,kun ei se fyysisyydessään ainakaan paljoa häviä hiihdolle tai maantiepyöräilylle jotka ovat läpeensä mätiä kumpainenkin.
 9. jpl75

  Poweri vai kiekot?

  Itse myös aaina treenannut sykkeillä,kynnystesti noin 150e,ostin uuden tacx trainerin jossa kadenssit,watit Ym h390e,vaikka suoraan sanottuna en kyllä ymmärrä miten noita watteja pitäisi analysoida??joku voisi antaakin kattavan analyysin siitä,kun moni tuntuu vannovan wattien nimeen...eli minun ehdotukseni on osta kiekot,traineri ja tee kynnystesti..
 10. jpl75

  Ironman Hawaii 2013

  Kaitsun sijoitus kyllä pettymys,oliko kenties ongelmia?itse kertoi että vaikea häntä on voittaa.
 11. jpl75

  Traineri

  tacx flow t2200 tuli meidänkin talouteen hankittua tänään pääsi jo da3 tulille ja mielestäni ihan suht hiljainen,tosin ei muista kokemuksia.
 12. jpl75

  Joroinen 2013

  onnittelut darbylle,ylivoimaista menoa ja näytti taas kuka on tämän hetken kunkku suomessa...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy