Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Matias2000

Jäsenet
 • Content Count

  37
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Converted

 • Coopperi
  2450
 • 10km
  57

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Millaisia liikkeitä fysioterapeutti suositteli salille?
 2. Polarin pitäisi voida laskuttaa ohjelmistopäivyksillä, jotta he voisivat luopua laitemyynnistä. Kilpailevat laitteet, kuten Suunto 5 ja Garmin 245, myyvät varmasti aluksi hyvin ja Vantage myynti pysähtyy, jos Polarin laite ylittää markkinahinnan.
 3. Tietääkö joku, onko Garmin 245:ssä samat palautumista mittaavat toiminnot kuin Garmin 945:ssä?
 4. Olen päivittämässä Polar V800 seuraavaan sykemittariin. Eniten kaipaisin jatkuvasti ranteessa pidettävää sykemittaria, joka osaa uskottavasti näyttää palautumisen tilan. Olisiko sopiva valinta Polar Vantage V, Garmin 945 vai kenties Suunto Spartan Ultra? Olen pitänyt V800:aa ranteessa juostessa ja pyöräillessä, mutta kaikki kävelyt ovat jääneet mittarilta näkemättä. Nyt haluaisin kaiken liikunnan mukaan ja tietää, milloin kannattaisi lenkki jättää seuraavaan päivään.
 5. Kai noita intervalleja voi tehdä monella eri tavalla. Itse teen niitä niin, että ensin hölkkään kevyesti pari kilometria. Sitten juoksen lyhyesti maksiminopeuteen. Tämän jälkeen kävelen, kunnes syke on 120. Sitten toistan vedon ja kävelyn 5 tai 6 kertaa. Lopuksi hölkkäilen kotiin. Tällaisesta harjoituksesta palautuu nopeasti ja ainakin saa vaihtelua harrastukseen.
 6. Matias2000

  Tulossa Garmin 945

  varuste.net'stä näitä ilmeisesti saa jo 20.5. https://varuste.net/Garmin+Forerunner+945+Tri+Bundle+(HRM-Tri-sykevyö+%2B+HRM-Swim-vyö)?_tu=95708
 7. No tuosta sitten on keksitty Hararin uuden kirjan kansikuva https://www.adlibris.com/fi/kirja/21-oppituntia-maailman-tilasta-9789522796097 Hyvää Uutta Vuotta!
 8. Kiitoksia evästyksistä. Pitää vaihtaa patteri ja kastella vähän paitaakin ensi kerralla.
 9. Yuval Noah Hatarin hittikirjan 21 oppituntia maailman tilasta mukaan EU:n hajoaminen on itsestäänselvyys. Perustelut eivät jääneet mieleeni, mutta kirjoittaja on ilmeisen fiksu kaveri.
 10. Tänään lenkillä ensimmäisen 10 minuutin aikana syke pomppi epämääräisesti 140 ja 160 välillä, kunnes sitten stabiloitui 140:een. Vauhti oli koko ajan sama. Mahtaako tällainen epämääräinen sahaaminen olla kontaktivika sykevyön ja ihon välissä vai olla oikeasti sykkeestä lähtevä? Tuntemukset juoksuun aikana olivat aivan normaalit.
 11. Ok. Kiitoksia. Laitan laitteen tilauksen ja pääsen sitten kokeilemaan.
 12. Intersportissa myytiin eilen WellO2 höyryhengityslaitetta. Onko kukaan palstalaisista kokeillut laitetta? Mitkä ovat kokemukset?
 13. Kiitos vihjeestä. Minulla tosin palkissa näkyy vain nuo kolme ensimmäistä valintaa ja kardiokuormaraportti puuttuu. Mutta en ole aiemmin surffannut katsomaan Running index raporttia. On kiva nähdä pientä postitiivista kehitystä siinä. Ilmeisesti Vantage aktivoi tuon kardiokuormaraportin Polar flow sovellukseen. Tuota laskentaa varten sykemittari kai tulee pitää aina kädessä, jotta pelkkä kävely ja muu hyötyliikkuminen tulee laskuihin mukaan. Minä olen pitänyt V800:ta mukana vain lenkeillä.
 14. Voiko V800:n tiedoista laskea nuo samat arvot? Näyttää hyviltä tunnusluvuilta verrata tehtyä rasitusta suhteessa sietokykyyn.
 15. Tämä Vintage vyön kanssa maksaa 549 €. Onko se kilpailukykyinen hinta?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy