Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Matias2000

Jäsenet
 • Content Count

  29
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Coopperi
  2450
 • 10km
  57

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Matias2000

  Päivän kevennys

  No tuosta sitten on keksitty Hararin uuden kirjan kansikuva https://www.adlibris.com/fi/kirja/21-oppituntia-maailman-tilasta-9789522796097 Hyvää Uutta Vuotta!
 2. Matias2000

  Syke pomppii oudosti

  Kiitoksia evästyksistä. Pitää vaihtaa patteri ja kastella vähän paitaakin ensi kerralla.
 3. Matias2000

  EU hajoaa/hajoaako

  Yuval Noah Hatarin hittikirjan 21 oppituntia maailman tilasta mukaan EU:n hajoaminen on itsestäänselvyys. Perustelut eivät jääneet mieleeni, mutta kirjoittaja on ilmeisen fiksu kaveri.
 4. Matias2000

  Syke pomppii oudosti

  Tänään lenkillä ensimmäisen 10 minuutin aikana syke pomppi epämääräisesti 140 ja 160 välillä, kunnes sitten stabiloitui 140:een. Vauhti oli koko ajan sama. Mahtaako tällainen epämääräinen sahaaminen olla kontaktivika sykevyön ja ihon välissä vai olla oikeasti sykkeestä lähtevä? Tuntemukset juoksuun aikana olivat aivan normaalit.
 5. Matias2000

  WellO2 höyryhengityslaite

  Ok. Kiitoksia. Laitan laitteen tilauksen ja pääsen sitten kokeilemaan.
 6. Matias2000

  WellO2 höyryhengityslaite

  Intersportissa myytiin eilen WellO2 höyryhengityslaitetta. Onko kukaan palstalaisista kokeillut laitetta? Mitkä ovat kokemukset?
 7. Matias2000

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kiitos vihjeestä. Minulla tosin palkissa näkyy vain nuo kolme ensimmäistä valintaa ja kardiokuormaraportti puuttuu. Mutta en ole aiemmin surffannut katsomaan Running index raporttia. On kiva nähdä pientä postitiivista kehitystä siinä. Ilmeisesti Vantage aktivoi tuon kardiokuormaraportin Polar flow sovellukseen. Tuota laskentaa varten sykemittari kai tulee pitää aina kädessä, jotta pelkkä kävely ja muu hyötyliikkuminen tulee laskuihin mukaan. Minä olen pitänyt V800:ta mukana vain lenkeillä.
 8. Matias2000

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Voiko V800:n tiedoista laskea nuo samat arvot? Näyttää hyviltä tunnusluvuilta verrata tehtyä rasitusta suhteessa sietokykyyn.
 9. Matias2000

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tämä Vintage vyön kanssa maksaa 549 €. Onko se kilpailukykyinen hinta?
 10. Taisi olla niin, että jos julkisti yhden reittinsä, niin käyttäjätunnuksella haettaessa tuli näkyviin kaikki käyttäjän reitit. Siis julkiset ja ei-julkiset. Siksipä tutki-ominaisuus on poistettu käytöstä.
 11. Matias2000

  Helteellä juokseminen

  Oletteko juosseet normaalisti tällä helteellä? En ole itse koskaan aikaisemmin juossut aamulla. Tänään lähdin kuitenkin lenkille heti aamiaisen jälkeen. Syke oli tavallista korkeampi auringon ja varmaan myös aamukahvin takia. Takaisin tullessani lämpötila oli jo 27 astetta varjossa ja paita oli reippaasti märkä. Millä tavalla olette tuunannut harjoittelua tällä helteellä? Juotteko ylimääräistä nestettä ennen lenkkiä?
 12. Matias2000

  Polar V800 seuraajan julkistus kevät 2018

  Hobby Hallissakin näitä V800-mittareita oli alessa. Jokohan uusi julkistus on tulollaan?
 13. Matias2000

  Polar flow ja tietoturva

  Hesarin artikkelin mukaan Polar flow paljastaa sotilassalaisuuksia, katso https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005748515.html
 14. Luen Anders Hansenin kirjaa Aivovoimaa. Kirjoittaja todistaa monella eri tavalla, että juoksu parantaa aivojen eri toimintoja. Stressinsietokyky, keskittymiskyky, muisti sekä hyvä olo hyötyvät säännöllisestä juoksuharrastuksesta. Lisäksi varttuneemmilla aivojen ikääntyminen hidastuu, joten jatketaan harrastusta
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy