Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Matias2000

Jäsenet
 • Content Count

  42
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Converted

 • Coopperi
  2450
 • 10km
  57

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Saat toukokuussa ostetun Garmin 245 ilman musiikkia 200 eurolla, jos haet Helsingistä. Tunnistaa Polarin sykevyön, jonka joudut ostamaan muualta.
 2. Minuakin alkoi kiinnostaa. Minulla on toisen polven laidalla pitkkään ollut pientä arkuutta. Linkin https://idaheikura.wordpress.com/2014/11/03/keho-kovilla-juoksijan-yleisimmat-rasitusvammat-osa-ii-it-janne/ mukaan minulla voisi olla kireyttä tuossa it-jänteessä. Miten reiden ulkolaitaa venytetään?
 3. Juoksupäivän jälkeen salilla palauttava jalkatreeni ja sarjojen välissä lyhyet venyttelyt. Pohkeita on hyvä palautella kahdesta pallosta moottorilla varustetulla vekottimella, jota ainakin Intersport ja Verkkokauppa.com myyvät. Jalkojen venyttelyllä itse huomaa, missä jaloissa kireys on. Kokemuksesta tiedän, että niskan ja yläselän kireyksiä ei itse huomaa ilman hierojan apua. Tässä näyttää pätevän: "No pain, no gain", mutta sen jälkeen pää liikkuu ihan eri tavalla.
 4. Mielenkiintoista. Terveyssovellus välittäisi käyttäjän pankkitilin tilinumeron pilveen. Kai tuokin on mahdollista. Aiemmin huomatttiin, että juoksureiteistä on joskus helppo päätellä käyttäjän kotiosoite. Mutta kännykästähän voi toki lähettää ihan muuta tietoa pilveen. Kännykällä otettujen valokuvin lähettäminen olisi aika harmillista.
 5. Matias2000

  Oura sormus

  Ajattelin kokeilla ja käydä myymälästä ostamassa, linkki https://kulma.elisa.fi/oura-hyvinvointisormus Onko tästä uusia ja vanhoja versioita? Eli jos myymälästä ostaa, tuleeko ostaneeksi viimeisen mallin?
 6. Millaisia liikkeitä fysioterapeutti suositteli salille?
 7. Polarin pitäisi voida laskuttaa ohjelmistopäivyksillä, jotta he voisivat luopua laitemyynnistä. Kilpailevat laitteet, kuten Suunto 5 ja Garmin 245, myyvät varmasti aluksi hyvin ja Vantage myynti pysähtyy, jos Polarin laite ylittää markkinahinnan.
 8. Tietääkö joku, onko Garmin 245:ssä samat palautumista mittaavat toiminnot kuin Garmin 945:ssä?
 9. Olen päivittämässä Polar V800 seuraavaan sykemittariin. Eniten kaipaisin jatkuvasti ranteessa pidettävää sykemittaria, joka osaa uskottavasti näyttää palautumisen tilan. Olisiko sopiva valinta Polar Vantage V, Garmin 945 vai kenties Suunto Spartan Ultra? Olen pitänyt V800:aa ranteessa juostessa ja pyöräillessä, mutta kaikki kävelyt ovat jääneet mittarilta näkemättä. Nyt haluaisin kaiken liikunnan mukaan ja tietää, milloin kannattaisi lenkki jättää seuraavaan päivään.
 10. Kai noita intervalleja voi tehdä monella eri tavalla. Itse teen niitä niin, että ensin hölkkään kevyesti pari kilometria. Sitten juoksen lyhyesti maksiminopeuteen. Tämän jälkeen kävelen, kunnes syke on 120. Sitten toistan vedon ja kävelyn 5 tai 6 kertaa. Lopuksi hölkkäilen kotiin. Tällaisesta harjoituksesta palautuu nopeasti ja ainakin saa vaihtelua harrastukseen.
 11. Matias2000

  Tulossa Garmin 945

  varuste.net'stä näitä ilmeisesti saa jo 20.5. https://varuste.net/Garmin+Forerunner+945+Tri+Bundle+(HRM-Tri-sykevyö+%2B+HRM-Swim-vyö)?_tu=95708
 12. No tuosta sitten on keksitty Hararin uuden kirjan kansikuva https://www.adlibris.com/fi/kirja/21-oppituntia-maailman-tilasta-9789522796097 Hyvää Uutta Vuotta!
 13. Kiitoksia evästyksistä. Pitää vaihtaa patteri ja kastella vähän paitaakin ensi kerralla.
 14. Yuval Noah Hatarin hittikirjan 21 oppituntia maailman tilasta mukaan EU:n hajoaminen on itsestäänselvyys. Perustelut eivät jääneet mieleeni, mutta kirjoittaja on ilmeisen fiksu kaveri.
 15. Tänään lenkillä ensimmäisen 10 minuutin aikana syke pomppi epämääräisesti 140 ja 160 välillä, kunnes sitten stabiloitui 140:een. Vauhti oli koko ajan sama. Mahtaako tällainen epämääräinen sahaaminen olla kontaktivika sykevyön ja ihon välissä vai olla oikeasti sykkeestä lähtevä? Tuntemukset juoksuun aikana olivat aivan normaalit.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy