Jump to content
Juoksufoorumi.fiMatias2000

Jäsenet
 • Content Count

  50
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

Converted

 • Coopperi
  2450
 • 10km
  57

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minä alan päätymään hyvää sykevyöhön ja kännykkä sovellukseen. Eli jätän kädestä sykemittarin kokonaan pois ja katson tiedot kännykästä treenin jälkeen.
 2. Matias2000

  Polar Grit X

  Minä olen pitkäaikainen V800-käyttäjä. Juoksentelen pari kertaa viikossa keskuspuistossa melko tasaisella reitillä. Olisikohan Vantage V minulle paremmin sopiva kuin Grit? Käytän mittaria vain juoksun seuraamiseen.
 3. Matias2000

  Polar Grit X

  "sykkeet ovat siis aivan puutaheinää" Kai tätä voi käyttää sykevyön kanssa?
 4. Matias2000

  Polar Grit X

  Jos uusi mittari julkistetaan tuolla tuotenimellä, niin nimi ei tunnu kovin myyvältä. Suomeksi tuo kai olisi pöly, hiekka, sora tai työstöjäte.
 5. Palar lähetti tänään mainossähköpostin jostain tulevasta uutuudesta. Mitähän sieltä on tulossa?
 6. Matias2000

  Asics 4000

  Stadiumissa näyttää olevan myynnissä minulle uusi Asics 4000 malli https://www.stadium.fi/urheilu/juoksu/juoksukengat/277235103/asics.m-gt-4000.peacoat-grand-shar Osaako kukaan verrata sitä tuttuun Asics 2000 malliin?
 7. Minuakin alkoi kiinnostaa. Minulla on toisen polven laidalla pitkkään ollut pientä arkuutta. Linkin https://idaheikura.wordpress.com/2014/11/03/keho-kovilla-juoksijan-yleisimmat-rasitusvammat-osa-ii-it-janne/ mukaan minulla voisi olla kireyttä tuossa it-jänteessä. Miten reiden ulkolaitaa venytetään?
 8. Juoksupäivän jälkeen salilla palauttava jalkatreeni ja sarjojen välissä lyhyet venyttelyt. Pohkeita on hyvä palautella kahdesta pallosta moottorilla varustetulla vekottimella, jota ainakin Intersport ja Verkkokauppa.com myyvät. Jalkojen venyttelyllä itse huomaa, missä jaloissa kireys on. Kokemuksesta tiedän, että niskan ja yläselän kireyksiä ei itse huomaa ilman hierojan apua. Tässä näyttää pätevän: "No pain, no gain", mutta sen jälkeen pää liikkuu ihan eri tavalla.
 9. Mielenkiintoista. Terveyssovellus välittäisi käyttäjän pankkitilin tilinumeron pilveen. Kai tuokin on mahdollista. Aiemmin huomatttiin, että juoksureiteistä on joskus helppo päätellä käyttäjän kotiosoite. Mutta kännykästähän voi toki lähettää ihan muuta tietoa pilveen. Kännykällä otettujen valokuvin lähettäminen olisi aika harmillista.
 10. Matias2000

  Oura sormus

  Ajattelin kokeilla ja käydä myymälästä ostamassa, linkki https://kulma.elisa.fi/oura-hyvinvointisormus Onko tästä uusia ja vanhoja versioita? Eli jos myymälästä ostaa, tuleeko ostaneeksi viimeisen mallin?
 11. Millaisia liikkeitä fysioterapeutti suositteli salille?
 12. Heino nähdä, että olet saanut polven kuntoutettua. Millainen on ollut tuo polvijumppa, johon usein olet viesteissä viitannut? Entä mitä ajattelet kickbiken potkimisesta, jos polvessa on jonkinlainen rasitusvamma?
 13. Polarin pitäisi voida laskuttaa ohjelmistopäivyksillä, jotta he voisivat luopua laitemyynnistä. Kilpailevat laitteet, kuten Suunto 5 ja Garmin 245, myyvät varmasti aluksi hyvin ja Vantage myynti pysähtyy, jos Polarin laite ylittää markkinahinnan.
 14. Tietääkö joku, onko Garmin 245:ssä samat palautumista mittaavat toiminnot kuin Garmin 945:ssä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy