Jump to content
Juoksufoorumi.fi
romu

Jäsenet
 • Content Count

  142
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ainakin Mäkelänrinteessä järjestetään osallistujien toivomusten mukaan räätälöityjä kursseja, joko pienemmälle tai isommalle porukalle (hinta tietysti laskee osallistujien määrän kasvaessa). Sieltä saa käsittääkseni myös yksityisopetusta.
 2. romu

  kisko triathlon 28.6.2008

  Tulipahan tehtyä reissu Kiskoon, ois varmaan jääny väliin ellei toinen pualisko olisi osallistunut perusmatkalle. Viime elokuusta ollut sellaista tahkoamista (keskimäärin liikuntaa alle 4 h viikkoon ja vain PK-harjoitusta, mukaan lukien työmatkapyöräilyt ym..) että päädyin 1/8 matkalle, vaikka noi "sprintit" ei ookaan mun juttu. Ihan kivasti kuitenkin meni, eihän se nyt mitään lennokasta ollut mutta peruskunto näyttäisi olevan yhä jollain tolalla. Vauhtia ei voi olettaakaan löytyvän kun ei ole vauhdikkaita harjoituksia tehtynä (noh, eipä sitä ole aiemminkaan löytynyt. Uinti reilu 9 min, mulle ois sopinut pitempikin matka..pyörässä ei ollut mittaria kiinni mutta näyttäisi aika vaihtoineen olleen noin 46 min, juoksu 26 min suunnilleen, joten loppuaika 1.21 ja risat, eikä edes tuntunut niin pahalta paitsi viimeisessä nousussa. Pyöräosuudella kyllä otti aivoon joku ukko joka liimasi ehkä 5 km kohdalla peesiin ja pyöri siinä koko pyöräosuuden, ois kyllä tarjonnut vetoapuakin mutta ei mennyt jakeluun että teen omaa suoritusta. Hyvä maku jäi muuten hommasta ja leppoisa tapahtumahan tuo, ei oikeestaan valittamista. Ehkä tuo pilvinen sääkin oli lopulta parempi elimistön kannalta. Mulla tämä olikin kesän eka ja vika kisailu, ehkä rykäsyä tai jotain kuvioissa, mutta muuten koitan palata puolilepoon..
 3. romu

  Järveen!

  Samaa minäkin arvon, lähteäkö vai ei..saisi olla 16 asteista vesi et sinne viitsii itseään kastaa:)
 4. romu

  Järveen!

  Tänään aamupäivällä vesi Kuusiksella +14 C ja ilma +10 C..rauhallista ois ollu uida mut mua ei noin kylmään veteen saa;)
 5. romu

  Järveen!

  Kuusiksella oli jo eilen +18 (itse en tosin uinut), joten sinne vaan kaikki intoilijat. Tätä menoa se on rykäsyssä liiankin lämmintä..
 6. romu

  Millä kuskaatte pyöriänne

  Jatketaan nyt sitten Proride-hehkutusta, näpsäkät telineet tosiaan. Ei oo ongelmia naisihmisenkään saada pyöriä kiinnitettyä. Jos noihin päätyy niin kannattaa katsastaa jostain autotarvikeliikkeestä, esim. Bikeplanetissa suolaisen hintaiset (mikäpä ei olisi), me löydettiin telineet puolet halvemmalla Oulunkylästä liikkeestä jonka nimeä en saa päähäni.. Tänä kesänä nga:lla taitaakin matkata joroisille joku muu kuin Olmo..?:thumbsup:
 7. Olen itse käynyt haistelemassa vähän molempien seurojen toimintaa ja sanoisin että puolensa kummassakin..Tuossa jo Jupis totesi että Heltri:n toiminta keskittynyt lännempään ja Tristadin puolestaan itäisempään Helsinkiin, erityisesti uintiosasto. Heltri:ssä on huomattavasti enemmän jäseniä, Tristadi puolestaan sen verran pieni että siellä taitaa melkein kaikki tuntea toisensa edes jollain tavalla. Tristadin eduksi on sanottava että siellä on huomattavasti enemmän esim. uintitreenejä harrastajille ja muutenkin aktiivisempaa toimintaa, vaikka onhan Heltrilläkin toki ollut ihan hyviä juttuja harrastajille. Jos seuraan aikoo liittyä niin ehkä kannattaa käydä hieman tutustumassa toimintaan ja miettiä mikä vastaa omia intressejä, joskin eihän ole mitenkään kiellettyä kuulua vaikka kahteen seuraan:thumbsup: Vaikka edustaa toki voi vain yhtä seuraa..
 8. romu

  Uimarit hoi!

  On niissä jonkinlainen kumitiiviste, aika kova kylläkin. Mutta muuten noissa saa siis säädettyä nenäkappaleen ja muut remmit just itselleen sopiviksi, ja mikä tärkeintä, värejäkin löytyy makuun:smiley: Tilasin viimeksi kolmet lasit joille postimaksua yht noin 4 euroa, joten halpaa lystiä. ja nopeasti toimittivat. Nyt ei tarttis kuin aloittaa syksyn uintikausi..
 9. romu

  Uimarit hoi!

  Mä olen käyttänyt TYR socket rockets-laseja, niitä saa kivasti postiin Suomessakin täältä: http://www.iq-swimgear.com, eikä maksa kuin 6 e/tsipale+postikulut. Näiden lisäksi on tullut kokeiltua lukematon määrä eri laseja, mutta kerrankin halvin on ollut paras. Joskin lasien kokoaminen on oma puuhansa..Avovesiuintiin tosin hommasin tänä kesänä jykevämmät lasit, vaikka on nuo toimineet ihan hyvin sielläkin.
 10. romu

  Kuusijärvi triathlon

  Nyt se kovasti varjeltu henkilöllisyys sitten paljastui:hali_hehe: Ei vaineskaan, mäkin olin jotenkin päätteleväni kuka olit.
 11. romu

  Kuusijärvi triathlon

  Näin tein sitten minäkin, kisaaminen jäi väliin uhkaavan flunssan vuoksi (tällä viikolla ei vaan voi sairastaa) ja olin järkkäilyhommissa. Hauskaahan tuokin on varsinkin kun oli loistokeli. Tiedä sitten onko ensi kesänä suunnitelmissa pitää Kuusiksella "isompaakin" kisaa kun jotkut puhuivat siellä tämän olevan vain kenraaliharjoitusta ensi kesälle..hienoa toki olisi jos saadaan kisa pk-seudulle, houkuttelee varmaan uusia harrastajia paikalle. Mun kisakausi oli nyt sitten tässä, jonkin juoksutapahtuman ajattelin tosin vetäistä mutta tällä hetkellä ei ole rahkeita minkään treeniohjelman noudattamiseen..fiilispohjalla siis!
 12. romu

  Kuusijärvi triathlon

  Minä (ja mies) ollaan tulossa kuntosarjaan, ei tosiaan viitsi maksaa 20 e lisää siitä että saisi uida 350 m lisää. Täytyy kyllä sanoa että Kuopion jälkeen tri-harjoittelu ollu syystä jos toisesta jäissä, mutta sopiva jalkajumi toki on aina päällä Saa nähdä miten lämmintä Kuusiksen vesi on, jos uisi ilman märkäpukua..? Eilen tuli käytyä Teskun juoksutestissä, huomaa kyllä että on tullut juostua tosi minimaalisesti, ei tuntunut irtoavan millään. Ja sykkeenkin sain vain 197, kun vajaa 5 v sitten 204..Vaikka kaippa tuo laskee iän myötä ihan luonnostaan.
 13. romu

  Syksyn uinnit

  Juu voin tosiaan lämpimästi suositella noita Jaakon uinteja (jos niitä järjestetään). Itse aloitin tämän tri-harrastelun loppuvuodesta 2006 juuri noilla kursseilla, silloin jaksoin uida hikisesti 200 m vaparia ja jo hapotti kädet. Kesällä 2007 meni jo sitten 1500 m tuohon 30 minuuttiin ja uinti oli muutenkin kuin toiselta planeetalta! Kursseilla tehtiin siis paljon tekniikkaa, ja niitä harjoituksia koitan vieläkin itsekseni joskus vääntää. Ja kursseille oli mun mielestä tosi hyvä "meininki", eri tasoisia uimareita kyllä mutta käytössä oli koko halli ja radoilla keskimäärin kaksi uimaria. Ainoat miinuspuolet oli epäinhimillinen alkamisaika (hallin sulkeuduttua noin 21) ja Tapiolan hallin käsittämättömän kylmä vesi..:smiley:
 14. romu

  Syksyn uinnit

  Kuulun ko. seuraan ja ainakin vielä toissa vuonna olivat aika "ystävällisiä" jäsenmaksun suhteen - kun liityin seuraan loppusyksystä niin maksoin vasta seuraavan vuoden jäsenmaksun. Mutta periaatteessa siis jäsenmaksu on kalenterivuosi. Joskin tuo jäsenmaksuhan on jotain 30-40 e muistaakseni, ei siis ihan hirveästi vaikka maksaisikin vain puolesta vuodesta. Kävin noissa ohjatuissa uinneissa yhden talven ja silloin tunsin olevani vain tiellä porukassa (silloin vauhti noin 30 min/1500m), mutta en siis tiedä mikä on tilanne tällä hetkellä. Käytössä oli vain yksi 25 m rata, joten siinä on aika hässäkkää jos on paljon eri tasoisia uimareita. Mutta vähän kyllä houkuttaisi noi uinnit taas syksyllä, katsotaan josko vaikka yrittäisi päästä mukaan (tungosta sinne on ollut). Lisäksi HelTri:llä on ollut muutamia "intensiivisempiä" kursseja tapiolan hallissa, kävin viime vuonna parilla ja tykkäsin kovasti. Nämä olivat enemmän tekniikkaan painottuneita (kevyitä treenejä), noi Kristan uinnit olivat sitten hieman reippaampia ja enemmän uintia.
 15. romu

  Kuopio Triathlon

  Kuvia Kuopiosta: http://picasaweb.google.com/vesikans/KuopioTriathlon2008 Muutama palstalainenkin saattaa bongata itsensä:039:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy