Jump to content
Juoksufoorumi.fihdjanne

Jäsenet
 • Content Count

  45
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  2850
 • Puolimaraton
  1.47,39
 1. hdjanne

  Suomalaisten kaudenavaus

  Mitenkäs tämä pistelasku menee? Lasketaanko mukaan viisi parasta tulosta vai karusti vain viisi ensimmäistä?
 2. hdjanne

  Tarkin mittari?

  Moro Eipä ole/ollut perinteistä pyörän mittaria, mutta Garminin kadenssi/nopeusanturi on, mikä mittaa takarenkaasta myös nopeutta ja matkaa samaan malliin magneetin avulla. Sitä en sitten tiedä kuinka paljon mittarit käyttävät hyväkseen tuota laskennallista arvoa kun satelliitteja on tarjolla. Garminin mukaan käyttävät sitä "back-up" tietona katvealueilla, mutta tiedä sitten kuinka käytännössä.
 3. hdjanne

  Tarkin mittari?

  Tein eilen ensimmäisen pienehkon pyörälenkin ylimenokauden jälkeen. Ranteessa oli Garminin 910XT ja pyörässä Edge 800. Lenkin pituuden molemmat mittaili promillen tarkkuudella samaksi (910 32,36km ja 800 32,32km), mutta korkeuden lisäyksessä tulikin sitten jo hieman enemmän heittoa. 910 oli sitä mieltä että kokonais nousumetrit oli 173m ja 800:n mielestä noustiin 153m. Molemmissa laitteissa on barometrinen korkeuden mittaus ja molempiin olen kalibroinut saman lähtökorkeuden kotipihassa. Tiedä sitten mistä moinen heitto korkeuksiin tuli, voisiko esim. ruumiin lämpö sekoittaa 910:n barometriä ranteessa tai vastaavaa, mutta jotenkin uskon enemmän tuohon Edgen ilmoittamaan 153m:in. Mikäli asiantuntevalla raadilla on tietämystä asiasta, niin tietoa/teorioita otetaan ilomielin vastaan.
 4. No mikäs se juoksua Lokakuussa kiusaa?
 5. hdjanne

  Polar V800

  No juuri näin.. Pikkusenhan nuo ennakkot vaikuttikin liian hyviltä ollakseen Polar.:undecided: Onneksi Garmin vielä käy ja kukkuu, joten jääköön mittarin päivitys hamaan tulevaisuuteen. Sinänsä varsin harmittavaa, koska ei tuo 910XT/garmin connct ole myöskään todellakaan virheetön "pariskunta". Tuo V800/flow yhdistelmä vaikutti omiin tarkoituksiini huomattavasti paremmalta, mutta jos mittari ei toimi niin se ei sitten vain vielä toimi.. Todella harmittavaa
 6. hdjanne

  Polar V800

  Moroo Onkos kukaan vielä onnistunut saamaan tätä kelloa käteensä? Alunperinhän Polar lupaili tuotteen Huhtikuussa, mutta toimitukset lienee siirtyneet lähemmäs kesää. Jos jollain on jo käytössä, niin käyttökokemukset kiinnostais.
 7. Eikä muuten hintakaan hypänny.. Positiivista:thumbsup:
 8. Moro No nuo Xlab:in tuotteet varmasti toimivat. Hinta toki hieman hyppää, mutta toisaalta mihkäpä sitä rahaa ei menisi. http://university.tri-sports.com/2011/05/18/rear-mount-bike-hydration-systems/ Tuossa on oikein Adamo päässyt malliksikin ja löytyy muutama muukin eri variaatio.
 9. Moro Itelläni on tuo profilen pullo ja se toimii kyllä just niin kuin pitää. Pullo pysyy tod napakasti paikallaan, helppo täyttää vauhdissa eikä vuoda eikä valskaa mistään. Aikoinani valintaa tehdessäni annoin painoarvoa paljonkin sille, että samaan telineeseen menee myös ihan peruspullotkin, mutta käytössä sille ominaisuudelle ei oikein ole ollut tarvetta. Pienen operaation aiheutti telineen kiinnitys. Profilen telinehän on itsessään ja yksinkertaisuudessaan liki idioottivarma, mutta kun itelläni ohjaustankona on HEDin Corsair, niin siinäpä olikin nuo aerobarit niin lähellä toisiaan, ettei teline mahtunut siihen väliin ilman pientä modifiointia. Onneksi muovia on helppo työstää ja nyt kaikki on kuin pitää. Tuo Nathanin pullo näyttää kyllä myöskin varsin hyvältä. Pikkuisen kiinnitin huomiota tuohon pullotelineeseen ja sen kiinnittimiin. Toimivat varmasti kuin junan vessa täydellisessä maailmassa, mutta ovatko hieman heppoiset/kevyet oikeaan elämään?? Kuka tietää..käyttökokemukset sen sitten varmasti näyttävät
 10. Moro http://www.ebay.com/itm/NEW-MTB-Cycling-Bike-Bicycle-Double-Dual-Water-Bottle-Cages-Tires-Holder-Shelf-/350931946494 Tuossa olis yksi ratkaisu. Liiasta tingentangelista ei ainakaan jää kiinni.
 11. hdjanne

  Suomalaisten kaudenavaus

  1600 nousumetriä, teiden kunto paikkapaikoin varsin haastava ja tuuliolosuhteet rantaosuuksilla todella mielenkiintoiset
 12. hdjanne

  Ironman South Africa

  Joo, no ei toi ihan kokonaan omarahoitteinen lahja ole, kyllä siinä tuo vaimoke organisoi pienen lahjakeräyksen omien tienestien tueksi :encouragement: Tuo pyöräily tässä hieman jännittää allekirjoittanuttakin. Tacx on jo nyt huutanut koko perheen hulluuden rajamaille, joten saas nährä.. ja kaippa sitä märkkäriäkin täytyy käydä hallissa uittamassa muutaman kerran ennen H-hetkeä Tapauksessa joka, talvesta tulee pitkästä aikaa varsin "mielenkiintoinen"
 13. Kattos pahaa.. Enpä ole tuolta raportit kohdasta katsonut aiemmin, mutta eipä tosiaan näytä keskitahtia eikä anna edes valinnoissa vaihtoehtonakaan. Sitten kun ottaa analysoi-->aktiviteetit, valkkaa pari suoritusta vertailtavaksi-->vertaa toimintoja , niin taas näkyy keskivauhti ja keskitahti. ??? Vekkuli homma
 14. hdjanne

  Ironman South Africa

  Onko kukaan foorumin lukijoista menossa ko teräsmieskisaan ensi huhtikuussa? Sain itse vihdoin kaikki palikat paikalleen ja varmuuden että pääsen itse sinne nauttimaan 40v lahjastani. Olisihan se meinaan varsin mukavaa, jos joku hämeen kieltä ymmärtävä jantteri olisi lähtöviivalla samaan aikaan.
 15. Kyllä näyttää. Saat vaihdettua GC:ssä kohdassa "ajanotto" tiedoiksi joko Tahti tai Nopeus kun vain klikkaat hiirellä haluttua vaihtoehtoa. Siitä näet tiedot joko Km/h tai min/km.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy