Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Karri K

Jäsenet
 • Content Count

  79
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Coopperi
  3280
 • 10km
  38:13
 • Puolimaraton
  1:25:03
 • Maraton
  3:05:46
 • Tavoite
  Tulla paremmaksi

Recent Profile Visitors

573 profile views
 1. Tiputetaan hinta 50euroon
 2. Karri K

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Oli mukavaa olla seuraamassa ja ajaa pyörällä sinne sun tänne et näki mahdollisimman paljon. Teboililla mieletön kannustuspiste Downtown65sella. Joskus itekin saannu buustia lopussa Hcm:mllä heidän musiikista.
 3. Karri K

  Lohjan TalviJuoksuSarja 2018-2019

  Asiallista. Noihin pariin ekaan joutaa ainakin osallistumaan.
 4. Karri K

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Ite tein joskus silloisen enkkani ja ajattelin et paras marathon Suomessa. Reitti on hyvä ja sää saattaa olla lähellä täydellistä hyville ajoille. Arvon meenkö tänne vai Hankoon.
 5. Kokoa 43. Tyhmänä tilasin numeron liian isot. 60euroa hinta. Käyttämättömät.
 6. Karri K

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Jossain ennen kymmentä kilometriä tuntui et olin päästäny kaikki ohi kun oli tosi väljää hölköttää. Sit tulikin 3.45jänikset ja muut ohi mitkä oli lähteny 10yli. Puolessa välissä ajattelin et nyt saan mennä 6-6:15 kilometrejä ja loppua kohden viel hurjempaa vauhtia jos on rahkeita, no ei ollu mut ihan hyvin jaksoin, ehkä voi sanoa et pari viimeistä kilsaa hyydyin jos ei vauhti ni tuntuma. Stadionilla hullu loppukiri. Kyllä tankkasin huolella joka pisteellä ja menin vesisuihkuista ym ja kaadoin vettä päälleni. Ajattelin et noin se on fiksua hölkätä jos ei ennätystä yritä tai anna kaikkeansa. Eipä oo jalat oikein moksiskaan. Yleensä ne on juntturassa 3päivää. Paljon parempi mieli jäi ku monista huonoista maratoneista mis en oo päässy tavoitteeseen. Siellä Hornskatanilla olin niin koomassa vissiin etten huomannut siellä vasemmassa reunassa juoksijoita mitkä oli siis nopeampia, käännyin oikein. Myö kun tultiin sielt takas joku nainen meinas mennä kai toista kertaa sinne viking linelle ja järkkäri sano et jatka suoraan. Tuntui et ne 4.30jänikset meni kovaa ja ajattelin et jos ne on jääny sumppuun ja korjaa kovemmalla vauhdilla tilanteen, otin väkisin kiinni 12.10lähteneet jänikset ja ajattelin huonolla matikkapäällä et ne saattaa ruveta hölläämään vauhtia jos on liian ajoissa maalin tuntumassa, menin ohi ja olisin halunnu oman ryhmän 4.30 jänikset saada kiinni. Siinäkin melkoista koomaa etten huomannu et ne ois ohittanu minua. Jotkut jänöt jätti pallot tien sivuun. Tolla ryhmällä oli vielä pallot ja viirejä ja jäniksiä oli varmaan 6ainakin. Oli kyllä hieno Tukholman matka.
 7. Karri K

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Meni hyvin tai niinkuin olin ajatellut maratonini. Pelkäsin kuumuutta ku luulen etten osaa hölkätä ollenkaan lämpösessä mut kyl se menee ja hiljaisella vauhdilla viel tosi mallikkaasti. Omaa luonnollista vauhtia jos olisin mennyt niin olisi ollut aika helvettiä. Olin saanut itseni vähän väärään ryhmään ku kuvittelin et oisin voinut treenata talven tosi hyvin ja olla jopa ennätyskunnossa niin ryhmäni oli C. Menin karsinaan ja ajattelin et jään siihen niin perälle ku pystyn. No lähtö läheni ja takaryhmä laskettiin liikkeelle ja otettiin lippusiima pois. Meninkin rauhassa seinän viereen seisoskelemaan ja ajattelin päästää ohi kaikki siihen asti kun 4.30jänikset tulee, en malttanut. Sit ku tuli 3.45 ja 4jänikset lähin ryhmän mukaan ja vähän ajan päästä starttas. Sykemittari päälle ja menoks. Aluks en saanut vauhtia mieluisaks, alun ruuhkan takia meni melkein 8min eka kilsa sen jälkeen 7ja jotain, ajattelin et jo on saatana. No sen jälkeen meni sen 6.30mikä oli tavoite puoleen väliin saakka ja syke ja tuntuma matalalla jossain loivassa ylämäessä 140neen nous ja ennen puolikasta kanssa. Jatkuu myöhemmin ku kone temppuilee,..
 8. Karri K

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Minen usko et tulee hellettä. Veikkaan 18-24astetta, saa nähä miten oon oikeassa. Sykkeen mukaan vauhti, heittäisin tolleen lonkalta ettei alle 6min km kannata juosta tai ei ainakaan alle 5.30. En tosin tiedä minkä tasoinen olet juhanahm. Jos tosissani vetäisin saattaisin päästä alle 4h mut ei se tyydyttäis sen enempää, taktiikkani on et aluks 6:45-6-15km ja puolikkaan jälkeen kiristän jos pystyn. En oo kai ikinään juossu tai hölkänny ekaa puolikasta hitaammimmin.
 9. Karri K

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Joo minäkin olin tuolla. Ennätystä vaan tekemään, hirveä aloitusvauhti ja joku 7km kunnon katkeaminen. Stadionilla oli hauska ku joku suomalainen puolikkaan juoksija otti kunnon loppukirin ja veti kenialaisesta ohi. Kunnon hurraukset sai 😄Nöyrällä asenteella Tukholmaan hölkyttään läpi vaan. Aika niin hiljaa lähtö mitä pystyy ja puolikkaan jälkeen kiristää jos vaan tuntuu siltä. Tsemppiä kaikille!
 10. Johanna Peiponen on kova jätkä ja hänen vauhti kiihtyy 😄
 11. Karri K

  Stubbin meriselitys

  Minun teoria on se et sil ei o paljoa yhtään yli 30lenkkejä en tosin tiedä ollenkaan. Ja mim mielest pitää juosta tälläsenä kuntoilijana mitä myö ollaan mieluummin määrää ennemmin ku tehoja. Tai juoksee vaan tehoja jos jaksaa jos treenaa yli 80km viikossa aina parempi. Kyl hän saattaa pituudestakin kärsiä ja lihaksikkuudesta ja sit ite triathlon treeni vie liikaa juoksulta. Ite oisin suonu sille ja alimatkan ennätyksen takia olis ansainnu alle 3h. Kymppi on taittunu melkosta tahtia ja puolmaraenkkaa en tiedä tai muista.
 12. Karri K

  Rovaniemi City Run 21.7 illan viileydessä

  Tätä vois harkita ja suunnitella kesälomareissua. Ropsin peli olis sopivasti viikonloppuna
 13. Karri K

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Baltsukin lähtee vaan mukaan tänä vuonna. Veät alle 3h. Minä näin märkiä unia et pääsin 3:23 : )
 14. Karri K

  20. Kaukopartiohiihto

  Päivää. Mitenkä se on paljon on porukkaa armeijan suksilla vs normaalisuksilla? Ite sain tänään päähäni jos tulis hiihtämään 75 tai jopa 150km
 15. Karri K

  Lohjan Talvijuoksusarja 2017-2018

  No niin ja huomenna sit kaikki kynnelle kykenevät taas Lohjalle rykimään. Hyvässä kunnossa varmaan tie.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy