Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Carles

Jäsenet
 • Content Count

  29
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Carles

 • Syntymäpäivä 13.02.1984

Converted

 • Maraton
  3.28.34 (Tukholma 2012)
 • Tavoite
  Suorittaa pari triathlonin olympiamatkaa itselle hyvässä ajassa (mikä se sitte onkaan).

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Carles

  Täysmatka Euroopassa 2016

  Itse alko myös kiinnostaa tämä Challenge Poznan. PIti alunperin mennä täydenmatkan kisa Suomessa ensi kesänä, mutta mutta miten kävikään. Ainoa viikonloppu jolle on tärkeää menoa, on juuri tuo 6.8., joten pakko sitä on tähyillä kilpailuja ulkomailta. Tuo Challenge Poznan on kyllä huokean hintainen verrattuna moneen muuhun kisaa. Kisamaksu taitaa olla tällä hetkellä jotain 260€ luokkaa ja lennot Poznaan saisi n. 200€:lla. Hotellissa yöpyminen myös edullista, joten ainakin lompakko kiittäisi.
 2. Carles

  Joroinen 2015

  Ite pistän aerotankojen väliin pullon (0,7L) urheilujuomaa ja takatelineelle yksi pullo (0,7L) vettä. Täydennän sitten buffettia pelkällä vedellä juomapisteillä. Tankkaussuunnitelma on seuraavanlainen: kunhan vaan saan pyörällä sykkeitä hieman tasattua, niin 25-30min välein saltstick, geeli (high5 Isogel) ja huikka vettä/urheilujuomaa (siihen asti kun sitä riittää). Vettä koitan juoda pyöräilyssä aina, kun autolap piippaa garminissa eli 5km välein. Juoksuosuudella sitten fiilispohjalta urheilujuomaa/vettä ja satstickejä.
 3. Kannattaa käydä höpöttelemässä siellä ja pyytää tarjous eri malleista, jotka sopivat omaan hintahaarukkaan. Mitään "vuoden asiakapalvelutitteliä" Signatureen ei varmasti myönnetä, mutta asiantuntemus kyllä korvaa pienet puutteet :biggrin-new:. Hinta-laatusuhde on mielestäni siellä kohdallaan.
 4. Mieleen tulee noiden lisäksi ainakin Rtech ja Signature. Itse olen suosinut Signaturea, josta olen maantie- ja TT-pyörän hankkinut. Mitä noihin pyörän "lisävarusteisiin" tulee, niin wattimittarin hankinnalle tulee täältä peukkua. Powertabin luulisin saavan uuden pyörän oston yhteydessä suhteellisen edukkaasti. On ollut suuri apu harjoittelussa ja myös kisoissa.
 5. Carles

  Vinkkejä uintiin

  Tähän ehdottomasti sama. Itse meinasin kanssa viime talvena hommata Lavat. Juteltuani muutaman atleetin kanssa noista housujen tuomista hyödyistä (?), en hommannut housuja vaan jatkoin uintiasentoni korjaamista normaalein konstein. Uskalla nyt sanoa, että siitä todellakin oli paljon enemmän hyötyä, kun että olisin korjaannuttanut pantseilla uintiasentoani.
 6. Carles

  Perusmatkan SM Kuopio 2014

  Kuuleman mukaan Kallaveden tilanne on siinä ja siinä, että märkäpuvulla uinti kiellettäisiin (siis jos kisa olisi nyt). Kuntosarjalaisethan saavat joka tapauksessa polskia märkkärillä, mutta SM-titteleistä kisaavat voivat joutua uimaan ilman. itsellä oman ennätyksen tavoitteleminen menee siinä vaiheessa ohitse, jos kisajärjestäjät päättävät kieltää märkkärin käytön. Henkilökohtaisesti 1500m matkalla märkäpuku voi nopeuttaa uintiani jopa lähelle viittä minuuttia :D
 7. Jo nyt Voimarinteen ja Nastolan pyöräilymaastoja vertaa, niin itselle Nastolan maastot ovat ainakin olleet rankempia. Voimarinteellä on paljon nousuja, mutta nousut ovat pitkiä ja suht loivia (pari jykrempääkin löytyy). Voimaarinteellä plussaa on se, että pääsee tinttaan miltei koko matkan suoraa baanaa. :D
 8. Carles

  Vantaa Triathlon 7.6.2014

  Itse menin sprintin, mutta muutaman perusmatkan kisanneiden kanssa olen jutellut ja he sanoivat, että mittarit näyttivät pyöräilyn pituudeksi n. 38km. Ei siis omakohtaista kokemusta, tämä vain kuulopuheiden perusteella :-)
 9. Carles

  Kisalenkkarit triathloniin

  Itellä Addut istuu jalkaan todella hyvin. Tästä syystä valinta on Adios Boost, joka on nopea kisakenkä ja helppo myös pukea jalkaa vaihdossa.
 10. Ite kanssa päädyin tähän samaiseen pyörään, kokona M-L (ensimmäinen aika-ajopyörä). Hinta oli hyvin kohdillaan ja pyörä sopi itselle. Jäi varaan tehdä vielä päivityksiä mm. FFWD kiekot, wattimittari ja Rotorin Q-Ringsit. Toivottavasti kelit lämpenis piakkoin :-)
 11. Carles

  Varustekassit

  Joulupukki toi meikäläiselle Orcan Transition bagin ja olen kyllä tuotteeseen enemmän kuin tyytyväinen. Kaikki Tri-kamat (juoksu -ja pyöräilykengät, kypärän, tekstiilit yms.) saa pakattua samaan laukkuun ja märkäpuvulle on oma eristetty tasku.
 12. Uskon että tuo tuuli oli syynä siihen, että meillä jäi tuo tavoite saavuttamatta! Itse otin urheilujuomaa yhdellä pisteellä...olisiko ollut noin 14km paikkeilla. Senkin otin vain sen takia, että merisuolan "maku" jäi suuhun pyörimään. Itsellä on tapana nauttia kisojen aikana merisuolaa, jotta krampit eivät pääse yllättämään :-) Kiitoksia vielä juoksuseurasta Kankaanpäässä. Siitä oli ihan varmasti iso apu!
 13. Kyllähän se voimassa on :-) Itekin varmaan pistän Garminin VirtualPartnerin aikaan 3'55.
 14. Itellä kulki ratakymppi Ratinassa aikaan 37'51, joten täytyy hypätä Kankaanpäässä teikäläisen kanssa samaan junaan!! :smile-new:
 15. Ilmoittaudutaan mukaan kyseiseen ryhmään. Eli olisi tarkoitus juosta lokakuussa Kankaanpään puolikas ja tavoitteena olisi tintata kisa siihen 4:00min/km- vauhtiin. Ennätykseni on reilun vuoden takaa, jolloin puolikas kulki aikaan 1.28.39. Ainoa vuoden sisään kellotettu 1/2- maratonaika on FinnTriathlonin juoksuosuudelta, joka meni aikaan 1.34.30. Kuukauden verran tässä olisi vielä aikaa kaivaa kuntohuippua esiin juoksun osilta :-)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy