Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maximus

Jäsenet
  • Posts

    58
  • Liittyi

  • Last visited

Everything posted by Maximus

  1. Flunssa siirtää starttia. Toivottavasti pääsisi viikon päästä viivalle Pieksämäellä. Harmi homma.
  2. Eilen meni ilmo sisään ja ennätystä lähdetään jahtaamaan. En ole ennen käynyt, mutta kovasti olen positiivista reitistä kuullut. Edellisenä iltana Lappeenrantaan yöksi.
  3. Ennätystä lähdetään hakemaan ( nyt 3.07.10) . 4.20 kilsoja olisi tarkoitus lähteä pudottelemaan, katellaan miten käy. Tsemppiä kaikille !
  4. Tänne ollaan tulossa, pääsiäinen on mennyt flunssan merkeissä, mutta nyt näyttäisi olo jo paremmalta. Toivotaan , että pääsisi viivalle. Itse olen iloinen siitä, että tällä aikaa vuotta järjestetään Suomessakin iso(hko) maratontapahtuma. Sää on aina tietysti riski, mutta sillepä ei mitään voi. Järjestäjille tsemppiä viime hetken valmisteluihin, touhua varmasti riittää.
  5. Kaikki muutokset kuulostaa parannuksilta. Täydellä taas nimi listassa.
  6. 19.04. Sieltähän tuli ennätys. Mikäs tässä kesää kohti ja pidemmille matkoille. Oli kyllä loistokeli.
  7. Tällä kertaa vitoselle, näin flunssan jälkeiseen elämään.
  8. Kiva oli tapahtuma, piristys pimeydessä vaeltamiseen. Puolikas tuli kiskaistua ja meni odotuksia paremmin. Tänne voisi mennä toistekin.
  9. 1.26.37. Hyvältä tuntui juoksu, jäi riittävästi enkasta; siihen ei ois tänään pystynyt. Hyvä reitti ja kaikki pelasi. Kiitos järjestäjille. Tänne tullaan taas.
  10. Ilmo lähti puolikkaalle. Sama kuvio kuin viime vuonna, Finlandia täysi + Osmo puolikas. Katellaan, tämän päivän testilenkki kyllä ei paljon toiveita nostattanut, mutta onnex keksin heti pari kolme vaihtoehtoa mistä se voisi johtua, heh.
  11. Laitelkaahan linkkejä kun jostain löytyy kuvia, aika moni näytti olevan räpsimässä.
  12. Nonnii, enkkahan sieltä tuli: 3.11.14. Hyvä oli juoksu, kaverin kanssa vuorovetoina tuli oikein mukava nousujohteinen tulos. Lopussa sataman ja alban kulmilla oli puolimaratonin loppupää tien leveydellä menossa, kovalla äänen käytöllä löytyy reikää vasempaan laitaan ( pahoittelut siitä). Kehitysideana voisi olla miettiä lähtöajat niin ettei vauhtierot olisi kovin suuria eri matkojen kohdatessa, haastaavaa toki. Mutta muutoin kaikki toimi hienosti, kiitos siitä. Onhan tämä hieno tapahtuma.
  13. 26. Hyvältä näyttää keli ja muutenkin. Kaikille raivopäistä alkua ja maltillista loppua , vai miten se meni:running::running:
  14. Juoksukalenterista löytyy Finlandia marathonin kohdalta tällaset : Jouni Vatanen 050- 552 4997 ; Markku Koistinen 040-7069195.
  15. Eilen meni puokki ihan mukavasti, joten pistetään ilmo täydelle.
  16. Puokille lähti ilmo, tavoite päästä alle 1:30.
  17. Nyt kun tässä on pikku hiljaa päästy jo kisailemaan, täällähän voisi vaikka puokin kipaistakin.
  18. :WTF:Kuukausi tuli lauantaina telakkaa täyteen. Pohjepinne/iskias pisti elämän uuteen järjestykseen. Pariisin reissusta tulee sitten kaikkea muuta kuin juoksumatka, kaiken huipuksi kaveri jonka kanssa tänne oltiin/ollaan menossa ei ole edes kävelykunnossa; tämähän se on riski kun valmistelee kaikki hyvissä ajoin. Enpä tiedä riittääkö huumori lähteä vaikka kaikki onkin jo maksettu.On tää hieno harrastus.
  19. Vielä ilmo auki, oliko miten lähellä täyttä (46000) ?
  20. Tavoitteeni tulevalle vuodelle on parantaa kympin, puolikkaan ja maratonin ennätyksiä. Tällä tietoa kaksi täyttä matkaa olisi tarkoitus juosta, Pariisi on jo käytännön järjestelyineen hoidettu, katellaan onko ukko jo silloin siinä iskussa että enkka täydellä paranee. Toinen täysi sitten Finlandiassa tai Kankaanpäässä. Lyhyempiä sitten aina kun kynnelle kykenee.
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy