Jump to content
Juoksufoorumi.fi


runforit

Jäsenet
 • Content Count

  3
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. runforit

  Adizero f50 tietoa?

  Adizero f50 hankittu ja pikaisesti testattu vaihtelevalla vauhdilla, koiran kanssa ulkoillen 5km. Istuu hyvin jalkaan ja tuntuisi olevan riittävästi vaimennustakin jopa oletettua pehmeämmän oloiset. Tuntuivat jaloissa keveiltä ja aika hyvin tuntuivat muotoutuvan jalkaan. Kengät ovatkin varsin ohutta materiaalia. Kokeilin myös mukana tullutta micoachia. Hieman oli eroa Sportstrackerin tuloksiin, mutta kerrasta on vaikea vielä vetää suurempia johtopäätöksiä. Sovitin myös muita kenkiä, mutta nuo istuivat itselleni parhaiten. Kaikkiaan varsin vähän löytyi vaihtoehtoja näin pienelle jalalla (40), lähinnä aika korkeita kenkiä. Tietenkin muista kengistä olisi voinut löytyä sopivia kokoja muista liikkeistä. Kiitoksia vielä hyvistä kommenteista.
 2. runforit

  Adizero f50 tietoa?

  Olen tosiaan ymmärtänyt, että kevyellä juoksijalla voi hyvin olla "kisakenkä" normaalissa käytössä. Painoa on tosiaan alle 70 kiloa ja painoindeksi taitaa näyttää n. 22, joten sen puolesta ei pitäisi olla kova rasitus jaloille. Juoksu tosiaan teki aikaisemmilla kengillä kipeää sääriin ja pohkeisiin. Kengät olivat aiemmin ihan kävelyyn hankitut, varsin raskaat ja huonosti vaimennetut. Asvaltti tuntui todella kovin jalkapohjassa. Suomalaiseen tapaan piti kokeilla niillä kengillä ensin joitakin kertoja "kyllähän näilläkin voi ihan hyvin juosta". Kapeaan jalkaan nuo f50 tuntuivat varsin sopivilta, joten pitänee siis käydä huomenna tai perjantaina vielä kokeilemassa paremmin. Jos tulee mieleen muita vaihtoehtoja tuon kengän sijasta, niin saa ennakkoluulottomasti ehdottaa. Nythän tilanne on siitä hyvä, että mihinkään tiettyihin kenkiin en ole tottunut. Nuo kengät vaikuttivat hinnaltaankin sopivilta ja näyttivät keveiltä. Kengät tulevat vain ja ainoastaan juoksuun. Juoksuvauhti minulla näytti kolmella lenkillä olevan kaikilla reilut 9 km/h ja se tuntui vauhtina hyvältä. 5 kilometrin jälkeen olisi ollut jalkoja lukuunottamatta vielä virtaa jatkaa. Aiemmin olen juossut aina aivan liian kovaa, lenkit ovat jääneet siihen 3 kilometriin ja tahti on ollut kuin cooperissa ikään.
 3. runforit

  Adizero f50 tietoa?

  Intersportissa katselin tuollaisia täysvaimennettuja Adizero f50 kenkiä, olivat 69€ tarjouksessa. Onko kenelläkään kengistä kokemusta? Kenkiin en ole hirveästi perehtynyt, mutta uudet pitäisi nyt ostaa. Edelliset kengät aivan liian kovat asvaltille ja sopivat lähinnä kävelyyn. Etsin nyt hyvin vaimennettua kenkää, joka sopisi 5-10 km juoksulenkeille. Juoksutyylissäni on varmasti myös hiomista eli haen kenkiä, jotka antavat hieman anteeksi tekniikan puutteita. Jalkani on miehen jalaksi pieni (40) ja olen muutenkin varsin kevytrakenteinen. Jalkojen kivuista päätellen tarvitsen kengät tulisi olla supinaatio/neutraali. Olisiko siis Adizero f50 ominaisuuksiltaan sopivat vai kannattaako katsella muita kenkiä? Kenkien mukana tulisi micoach, mutta itse Nokian käyttäjänä luotan Sportstrackeriin. Netistä löytyy tietoa lähinnä kaikista muista Adizeroista, mutta ei tuosta f50
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy