Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hande

Jäsenet
 • Posts

  5
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Hande

 1. Hande

  Järveen!

  Jokos Kuusijärjvellä oli porukkaa uimassa? Pitäisi varmaan ensi sunnuntaina suunnata sinne.
 2. Hande

  Järveen!

  Ehkä ensi keväänä en ole enää yhtä innokkaana menossa veteen. Nyt ensimmäistä ulkokautta oli odoteltu jo liian pitkään. Pukua yritin sulloa päälle videoiden avulla, mutta luulen, että parantamista on siinäkin. En tiedä olisiko ihon öljyämisestä apua. Tuntuu, että käsien kapeasta mallista huolimatta, ne eivät meinaa upota hihoihin kunnolla. Sunnuntaina taas uusi kierros. Kyllä se siitä varmaan irtoaa pala kerrallaan.
 3. Hande

  Järveen!

  Nyt on kausi avattu. Naama meinasi jäätyä, mutta muuten ei ollut kovin paha. Uusi puku oli aika jäykkä. Osaako kokeneemmat sanoa helpottaako se käytön myötä? Sen havaitsin itse, että korvatulpat olisivat aika hyvät. Meinasi tasapaino heittää, kun kylmä vesi hölskyi korvissa.
 4. Hande

  Vinkkejä uintiin

  Pullaristakin voi olla apua. Me ollaan treeneissä vedetty ensin kahdella pullarilla, sitten yhdellä ja sitten ilman. Tavoitteena on ollut saada asento koko ajan etupainoiseksi - eli jalat korkealla ja pää alhaalla. Ajatuksena, että asento olisi silloin lähellä oikeaa, kun se aluksi tuntuu olevan vähän etukenoinen. Pullareitten kanssa se onnistuu helposti ja sama tunne yritetään pitää päällä sitten ilman pullareita. Mulle kaksi parasta ohjetta on ollut, että pitää nojata keuhkoihin ja sitten jo aikaisemmin esille tullut ohje hengittää katse taaksepäin. Niin ja sitten tietenkin se kaikkien lajien yleisohje - jännitä keskivartaloa.:miserable: Ja vielä yksi treeni on semmoinen, että normaalisti ja keskityt hyvään asentoon. Muutaman vedon jälkeen lopetat potkut ja yrität pitää jalat oikeassa asennossa, niin pitkään kuin mahdollista. Sitten kun ne uppoavat, nostat ne takaisin pintaan muutamalla potkulla ja toistat tätä.
 5. Hande

  Järveen!

  Joko joku on avannut kauden järvessä tms. Itseä houkuttaisi lähteä testaamaan uutta pukua Kuusijärvelle tai Kaitalammelle viikonloppuna, mutta en tiedä iskeekö siellä vielä syväjäädytys.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy