Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tarkki

Jäsenet
 • Content Count

  791
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarkki last won the day on October 10 2018

Tarkki had the most liked content!

Community Reputation

396 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  50.xx
 • Puolimaraton
  1.49.xx
 • Maraton
  3.56.xx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarkki

  Movescount

  Ei mitään hyvää Suunto appissa. 😄 Tätä ei nimenomaan löydy siitä, vaan varsinaisesta Sportstracerista joka oli jo ennen tätä Suunto nimen saanutta köyhän miehen versiota. Kumma etteivät oo koodanneet tätä siihen.
 2. Tarkki

  Movescount

  Hyvä että keinot tepsi! 🙂 Kannattaa lisäksi synkata Movescountista suoraa myös Sportstrackeriin, johon käy sama tunnus, minkä jo loit Suunto apissa. Sportstracker app näyttää helpoiten viikko, kuukausi ja vuosi yhteenvedot matkan ja ajan suhteen, korkeusdata poislukien. On helppokäyttöisin yhteenveto mitä löytyy. Kirjoita hakuun esim vain "hiihto 2017" ja saat heti sen summan.
 3. Tarkki

  Movescount

  Pitäisi onnistua sen jälkeen kun olet tietokoneella pakottanut firmware päivityksen kelloosi? Eli palauttanut tehdasasetukset. Ainakin Suunto 9:llä onnistui. Sportstrackerin sovellus ei synkkaa kelloa, mutta toimii muuten hyvänä lisänä esim. juuri noiden yhteenvetojen tekemiseen.
 4. Tarkki

  Movescount

  @Reissujuoksija käytä Movescount appia ja katso data Movescount verkkopalvelusta. Tuo Suunto app ei ole vielä tosikäyttäjille. Varustetiedot voi laittaa harjoituksen jälkeen taginä siinä appissa.
 5. Tarkki

  Hiihtopuku

  Tuota YXR Yokoa olen metsästänyt myös onnistumatta päästä sovittamaan...
 6. Tarkki

  Hiihtopuku

  Olen pitkään etsinyt itselleni sopivaa hiihtotakkia. Housut on Löfflerin Windstopper warmit, mitkä toimii täydellisesti. Lähinnä Löfflerin tai Swixin takkeja olen harkinnut siihen pariksi. Pitää olla parasta: huonoja ja hiostavia on jo kaapissa. Ongelmaksi on vaan tullut se, että kaikki takit näyttää olevan tehdyt luihuhartioisille. Pituuden ja vyötärön (180/92) mukaan L-koko olisi sopiva, mutta hartiat kiristää jopa XL-koon takissa (115 cm). Nykyinen xl-kokoinen OW:n takki on hartioista tiukka mutta vatsan kohdalta teltta. 😕 Todella oudon mallisia kaikki. Pitäisikö valita kisa-asun yläosa ja siihen päälle lämmittelyliivi. Löytyykö siihen core windstopperia tai muuta vastaavalla tuulenpitävyydellä ja hengittävyydellä olevaa kangasta. Mieluummin kuitenkin takki, joka sopisi noiden housujen kanssa. Millä muut hiihdätte jos on joskus salilla käyty? @kimmoke @ErAh
 7. Tarkki

  Nuorten jääkiekon MM kisat 2019

  Kapteeni siirrettiin ykköskenttään ja peli alkoi kulkea. Taitaa valmentaja Ahokas lukea Juoksufoorumia ;D
 8. Tarkki

  Nuorten jääkiekon MM kisat 2019

  Joukkueena pelaaminen unohtuu. Kiinnitin huomiota siihen, että kukaan ei käy edes tsemppaamassa omaa maalivahtia, jos tulee helpohko maali. No sitten meni toinenkin helppo längistä. Talvitie on osoittanut olevansa C-kirjaimen arvoinen, mutta Suomen parhaana pelaajana pelaa 3 kentässä pienellä peliajalla.
 9. Mulla 52L koon trikoot ja oon 180/90. Sanoisin että M koko, mutta varmuuden tietää vaan jos sovittaa. Kangas venyy jonkin verran, mutta ei ole mikään sukkahousu. Housut on lämpimät mutta hengittävät. Henkselimalli on itselleni ehdoton. Lämmittää myös selkää, joka ollut ongelmallinen. Henkselimalli on käsityääkseni myös pyöräilijöiden suosiossa.
 10. Tarkki

  Suunto 9 Baro

  Ei pyyhi. On ns. soft reset
 11. Tarkki

  Suunto 9 Baro

  Kovin mairittelevaa, mutta vastaan silti;) Ainakin itselläni se on aamuisin älä häiritse -tilassa, kun olen asettanut sen automaatin unitilassa. Iltaisin en ole seuraillut, mutta aamulla kun herään aiemmin kello on himmeänä. Jos oma kellosi ei toimi oikein, niin kokeilisin auttaisiko resetointi. Paina ylintä nappia 12 s.
 12. Tarkki

  Suunto 9 Baro

  Paina alhaalta niin että tulee se Lukittu ja heti perää keskinäppäin. Tai muuta urheilutilan asetuksia niin että kosketusnäyttö on päällä ja silloin valo syttyy napauttamalla lasia.... Ei hirveän kätevää, mutta parempaa eivät ole keksineet. Itelle ei oo ollu ongelma ku poluilla kuitenki aina otsalamppu.
 13. Polkujuoksu on juoksua. Siitä aiheesta ei sitten riittänyt vääntämistä 😉 @Wblake oot vaan niin positiivisen innostunut, että tällä foorumilla ei sellaista suvaita ;D (eli jatka vaan)
 14. Tarkki

  Suunto 9 Baro

  Niin siis kellosta saa vaan kaikki ilmoitukset joko päälle tai pois. Movescountista saa valita mitkä puhelimen ohjelmista tai ominaisuuksista saa näyttää ilmoituksia kellossa. Eli sieltä valitsin vain puhelut ja tekstiviestit. Ei tulis mitään jos esim whatsappi täristäisi rannetta joka ilmoituksen takia.
 15. Tarkki

  Suunto 9 Baro

  Pikkuhiljaa kai on myönnyttävä käyttämään tuota. Nyt vielä puuttuu paljon dataa, esim uinnista ei saa oikein mitään järkevää tuolla. Toinen ehto käytölle on kenkien yms tägääminen mikä vielä puuttuu. Omalta osalta muutosta helpottaa de että kaikki vanhat movet on sekä Sportstrackerissa että Stravassa. Eli historian ylläpidossa Movescountia en tarvi. Saako siinä Suuntoäpissä jo valittua mitkä ilmoitukset tulee kelloon? Haluan vain puhelut ja tekstiviestit, kuten se onnistuu movescountissa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy