Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tarkki

Jäsenet
 • Content Count

  752
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarkki last won the day on October 10

Tarkki had the most liked content!

Community Reputation

358 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  50.xx
 • Puolimaraton
  1.49.xx
 • Maraton
  3.56.xx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarkki

  Jalkapallon EM 2020

  👎 asenne? Joskus kiinnostaa pelata, ja toisinaan taas ei jaksa. Parempi joukkue ilman.
 2. Tarkki

  Suunto Ambit3

  Ei ole vyöongelmia kun käyttää optista 😄
 3. Tarkki

  Buff trail tour 2019 uudisukset

  Ihmettelen että Ylläksellä tuona Buff Trail kisana on nyt "vaan" 30 km. Se 55 km on kuitenkin jo ihan legendaarinen ja suosituin. Mutta tämä johtunee siitä että kisakeskus ja pääkisan maali halutaan Ylläkselle. Nuuksion Buff Trail kisan olisi ennemminkin voinut lyhentää, jolloin siitä palautuisi paremmin Vaaroille. Kehitettävää näissäkin riittää tuleville vuosille. Kisareitit voisi vaihdella enemmänkin, ettei käy liian tutuiksi maisemat.
 4. Tarkki

  Otsalamppua hankkimassa

  Mulla on myös tämä. Hyvä keila vaikkei kirkkain mahdollinen olekaan. Kunhan ei juokse sellaisten kanssa jolla on kirkkaampi lamppu, niin riittää! ;D 5 tunnin suoritusta varten otin lisäparistot taskuun, mutta lopulta en jaksanut niitä vaihtaa. Lamppu säätyi itsestään alimmalle teholle, ja sillä tultiin loppumatka.
 5. Olikohan vuosi -12 tai -13. Seisoin muiden Pirkan hiihtäjien kanssa starttilipun alla klo 7. Olin ollut viikon yh:na lasten kanssa reissussa. Mahatauti oli ollut kaikissa 5 lapsessa, ja omassa vatsassa oli kiertänyt. Ehkä olin nukkunut muutaman tunnin.... Sotilaspastori piti aamuhartautta ennen tykin laukausta. "Kukin teistä on tullut tänne omista lähtökohdistaan"... Kyllä. Omista lähtökohdistaan. Tippa tuli linssiin. 🙂 Tuon jälkeen olen aina muistanut, että kukin harrastaa ja osallistuu kilpailuihin "omista lähtökohdistaan"! Vähänkö helpottaa. Ei tarvi vertailla! Minusta jokainen on onnittelut ja tsempit ansainnut. Ajalla ei ole väliä. On päässyt ehkä parhaaseensa omista lähtökohdistaan, vaikka aikaa menisi maratoonilla yli 5 tuntia.
 6. Kiitos näistä. Ihan parasta. Pääsee hyvin sisälle ultra- ja polkujuoksugenreen näiden juttujen myötä. Erityisesti persoonista mieleen ovat jääneet Janne Marin, Maija Oravamäki ja Tero Hyppölä! :)
 7. Tarkki

  Suunto Ambit3

  Näyttääkö juoksun suoritustasoa? Tai onnistuuko palautumistestit sillä?
 8. Tämä ei kyllä tarkoita ibuprofeiinia. Disperiiniä eli asetyylisalisyylihappoa käytetään veritulppien estoon pienellä päivittäisannoksella. Eli ei kannata laskea näitä juttuja yhteenkuuluvaksi ollenkaan. Sen sijaan munuaisiin voi olla vaikutusta pitkäkestoisessa suorituksessa, kun niitä syödään useita vuorokaudessa.
 9. Sen muuten huomaa, että näitä kelloja betatestaavat myös urheilijat, ja siksi sinne jää niin paljon bugeja. Ei tosiurheilijaa kiinnosta kaikki toiminnot eikä niiden testailut. Jos olis tämmönen teknisen koulutuksen hidas harrastelija testaamassa, niin tulisi valmiimpia tuotteita. ;D Veikkaan että Iivo käyttää tätäkin pelkästään sykekellona, jos sitäkään. Ajanottonauriina.
 10. Rusakko kai se oli. Meinattiin törmätä. Luulin pussiksi, oli pupujussi 😉
 11. Tänään kuntopolulla. Leppeässä tuulessa maata viistäen lensi vastaan pussi. Juuri ennen törmäystä, u-käännöksen tekee. Soraa sutii käpälillään, juoksee pakoon minkä ehtii. Sydän hakkaa, tuntuu pulssi. Huh huh, kyllä säikäytit Jussi! 🙂
 12. Tarkki

  Paastoaminen

  Nyt tiedän mitä Touko Aalto tekee sairauslomallaan. Väittelee täällä nimimerkin @Tak takana! ;D Tahallisten väärinymmärrysten määrä on ihan samalla tasolla. :P Ymmärrän kyllä että mielipiteiden tuputtaminen ärsyttää, kun terveys-, fitness-buumissa sitä tulee joka tuutista. Mutta relatkaa vähän! :) ... ja vielä: eihän @parek ole väittänyt elävänsä säästöliekillä, vaan syövänsä tarvittavat energiat, mutta vaan lyhyessä ajassa. Tuota en aio itse kokeilla, mutta välimuotona toteutan siten, että jos en treenaa illalla en myöskään tarvi enää päivällisen jälkeen mitään. Rauhallinen aamulenkki sen sijaan tuon n 14 h syömättömyyden jälkeen tuntuu tosi hyvältä, ja sen päälle maistuu puuro ja proteiinit aamupalaksi. Samoin aina treenin päälle hiilaria palautumisen nopeuttamiseksi. Lyhyt paasto voi olla joskus hyväksi; kuten toisinaan hiilarimättöpäivä. Toinen voi auttaa rasva-aineenvaihdunnan, toinen hiilariaineenvaihdunnan buustaamiseen! Tämän allekirjoitan. Hormoonien vaikutusta treenaamisessa ja erityisesti palautumisessa ei huomioida tarpeeksi. Miehilläkin on hormonitoimintaa 😉
 13. Tarkki

  Paastoaminen

  Tuo on ihan totta. Samoin se että syötäisiin jatkuvasti sekaruokaa. Jos mennään vuosisata taaksepäin, niin ei talvella syöty salaattia. Pitäisikö alkaa kausisyöjäksi. 😉 Itse olen enemmän keskitien kannalla. Kokeilujen jälkeen syön ihan perus kotiruokaa, mutta jätän syömättä ilta kuuden ja aamu seitsemän välillä. Tulee siinäkin 13 tunnin "paasto".
 14. Täytyy siirtää hankinta ensi kevääseen kun eihän noissa nettikaupoissa ole enää normaalikokoja jäljellä. Pelkkää ässää tai äksällää
 15. Mulla kans haussa vaikka sitten vaan ens kesää varten. Nyt alko trikoot ärsyttään. Löytyykö mistään enää Salomonin Sense Pro sortseja. Olis hyvät taskut ym. Mutta nettikaupoissa muydään vaan "ei oota", ja urheiluliikkeissä vaan trikoita.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy