Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tarkki

Jäsenet
 • Content Count

  800
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarkki last won the day on October 10 2018

Tarkki had the most liked content!

Community Reputation

402 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  50.xx
 • Puolimaraton
  1.49.xx
 • Maraton
  3.56.xx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toiset puhuu Vertistä ja toiset Martista, eli Marasta. Jotku vetää monta maraa vuodessa!
 2. No ni. Paremmin meni normaalimatkalla ku slovenialaisilla vaikka sprintissä hävitään.
 3. Ei kannata verrata Norjaan. Ensin pitäis taso nostaa edes Slovenian tasolle 😕T
 4. Tuosta vielä sen verran että Norja vei KAIKKI maastohiihdon henkilökohtaiset kultamitalit.
 5. Mitä suomalaisessa hiihdossa pitäis muuttaa jotta pärjättäisiin? Asiantuntijoilta on tullut hyviä juttuja mutta pari asiaa unohtunut. Olosuhteet ja nuorten maajoukkue. Jos otettaisiin oppia jääkiekosta. Siinä ensimmäinen toimenpide oli olosuhteet. Sitten viimeisin nousu on tullut päätoimisilla nuorten maajoukkuevalmentajilla, ja taitovalmentajilla, jotka koordinoidusti opastavat paikallisia valmentajia. Taitovalmentajilla olisi hiihdossakin tekemistä. Erityisesti luistelussa.
 6. Jälkiviisaan silmä se on somassa paikassa ja katsoo taaksepäin... Ylellä on nyt ainaki jälkiviisas asiantuntija. Jos Matti oiskikin lähtenyt vetämään Halvarssonin tavoin ja hyytynyt. Nyt vaan emme voi tietää oisko tuon parempaa vauhdinjakoa ollut mahdollista saada Matin nykykunnolla. Lopun ero tuli sippaamisesta, ei esim perusnopeuden puutteesta.
 7. Isä Andrussin ja Smigunin kunnonajoitusmenetelmät vaan olleet käytössä. Mitäs tuosta metelöimään 😉
 8. Eihän siitä ole kuin vuosi kun Iivo päätti myös Pyongyangissa testata vauhtiaan yhdiatelmäkisassa. Veti perinteisellä niin kovaa vauhtia, että auttoi norjalaiset kolmoisvoittoon, ja samalla varmisti etteivät jaksa enää 50 km kisassa. Olivat jo kisan jälkeen peloissaan, kun tajusivat miten kovaa pertsan vauhtia täytyisi seuraavissa lähdöissä kyetä vetämään. Eiköhän tänäkin vuonna tarkoitus ole sama, ja Iivo tullee kärjessä vaihtoon. Tuleeko ryhmässä vai Bolshun kanssa kimpassa?
 9. Mulla sama. Ei auta nesteytys eikä magnesium. Pohjelihaksen aineenvaihto jotenkin tukossa ja johtunee jostain muusta. Hierojan mukaan se lihas mikä koukistaa varvasta. Jalkapohjaan tulee se kramppi päätykaakelista liikaa ponnistettaessa
 10. Tarkki

  Movescount

  Ei mitään hyvää Suunto appissa. 😄 Tätä ei nimenomaan löydy siitä, vaan varsinaisesta Sportstracerista joka oli jo ennen tätä Suunto nimen saanutta köyhän miehen versiota. Kumma etteivät oo koodanneet tätä siihen.
 11. Tarkki

  Movescount

  Hyvä että keinot tepsi! 🙂 Kannattaa lisäksi synkata Movescountista suoraa myös Sportstrackeriin, johon käy sama tunnus, minkä jo loit Suunto apissa. Sportstracker app näyttää helpoiten viikko, kuukausi ja vuosi yhteenvedot matkan ja ajan suhteen, korkeusdata poislukien. On helppokäyttöisin yhteenveto mitä löytyy. Kirjoita hakuun esim vain "hiihto 2017" ja saat heti sen summan.
 12. Tarkki

  Movescount

  Pitäisi onnistua sen jälkeen kun olet tietokoneella pakottanut firmware päivityksen kelloosi? Eli palauttanut tehdasasetukset. Ainakin Suunto 9:llä onnistui. Sportstrackerin sovellus ei synkkaa kelloa, mutta toimii muuten hyvänä lisänä esim. juuri noiden yhteenvetojen tekemiseen.
 13. Tarkki

  Movescount

  @Reissujuoksija käytä Movescount appia ja katso data Movescount verkkopalvelusta. Tuo Suunto app ei ole vielä tosikäyttäjille. Varustetiedot voi laittaa harjoituksen jälkeen taginä siinä appissa.
 14. Tarkki

  Hiihtopuku

  Tuota YXR Yokoa olen metsästänyt myös onnistumatta päästä sovittamaan...
 15. Tarkki

  Hiihtopuku

  Olen pitkään etsinyt itselleni sopivaa hiihtotakkia. Housut on Löfflerin Windstopper warmit, mitkä toimii täydellisesti. Lähinnä Löfflerin tai Swixin takkeja olen harkinnut siihen pariksi. Pitää olla parasta: huonoja ja hiostavia on jo kaapissa. Ongelmaksi on vaan tullut se, että kaikki takit näyttää olevan tehdyt luihuhartioisille. Pituuden ja vyötärön (180/92) mukaan L-koko olisi sopiva, mutta hartiat kiristää jopa XL-koon takissa (115 cm). Nykyinen xl-kokoinen OW:n takki on hartioista tiukka mutta vatsan kohdalta teltta. 😕 Todella oudon mallisia kaikki. Pitäisikö valita kisa-asun yläosa ja siihen päälle lämmittelyliivi. Löytyykö siihen core windstopperia tai muuta vastaavalla tuulenpitävyydellä ja hengittävyydellä olevaa kangasta. Mieluummin kuitenkin takki, joka sopisi noiden housujen kanssa. Millä muut hiihdätte jos on joskus salilla käyty? @kimmoke @ErAh
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy