Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tarkki

Jäsenet
 • Content Count

  829
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarkki last won the day on October 10 2018

Tarkki had the most liked content!

Community Reputation

421 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  50.xx
 • Puolimaraton
  1.49.xx
 • Maraton
  3.56.xx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarkki

  Suunto 5

  Mitenhän ryhmän "ammattilaiset" kokee tämän? Esim @vmaksi kaipaatko running indeksiä enää, joka sinulla oli päikyssä polarin aikaan. Ambitissa vastaava oli performance rate, garminissa fitness level (kai). Minulle tuo taso ja sen kehitys oli tärkein motivaattori kun se alkoi kesän tullen nousta! Ja olen siis täysi harrastelija 😉 PS. Fanittaakseni ostin Suunnon parhaan kellon saadakseni korvaajan Ambitille, ja kun siihen luvattiin panostaa kehitystyössä. Nyt on tullu fanille märkä rätti päin näköä.
 2. Tarkki

  Suunto 5

  Suunto vastasi kyselyyni, miksi näitä ominaisuuksia ei tuoda Suunto 9:n: "Suunto on katsonut, että kuntotaso ja stressistä palautuminen eivät ole Suunto 9:n kohderyhmälle tarpeellisia tietoja, sillä ne kiinnostavat enemmän harrastelijoita."" 😄 😄 Siis olenko ostanut harrastelijana vain ammattilaiselle tarkoitetun laitteen. Ja ammattilaisethan ei kärsi ylirasituksesta eikä mene ylikuntoon, eikä ole kiinnostunut oman kuntonsa kehityksestä!!! Johan oli selitys. Maksoin turhasta. On ikävä Ambit 3:sta 😕
 3. Tarkki

  Suunto 5

  Suurin mielenkiinto tässä lanseerauksessa kohdistuu mielestäni siihen, mitä tulee Suunto 5:n ja Suunto 9:n väliin. Olen aika varma, että tulee piankin Suunto 7, joka olisi sitten triathlonisteille sopiva laite. Trainerissa... eiku siis 5:ssa ei ole sisäuintiominaisuuksia, eikä triathlon lajinvaihtoa kesken tallennuksen. Suunto 7:ssa on todennäköisesti myös nuo Firsbeat-analytiikat sisällä. En ymmärrä miksi niitä ei voida jälkikäteen lanseerata Suunto 9:n. Varmaan koska niitä on myyty ehkä satoja tuhansia, ja lisenssimaksu on /kpl. Mutta luulisi, että jo myytyjen mallien osalta voisi sopia jonkin könttähinnan. Suunto 5:n valikot on täysin samat kuin Suunto 9:ssä paitsi, että nuo ominaisuudet on lisätty. Eli ohjelmistokoodikin olisi jo valmiina.
 4. Tarkki

  Suunto Spartan Ultra

  Et ollenkaan, mutta voi olla että perusmatkalla ei enää aivokapasiteetti riitä liittämään piuhaa, kun on riittävästi "tiloissa". ;D Ja mainittakoon että olen kuulopuheiden varassa. En itse ole kokeillut.
 5. Tarkki

  Suunto Spartan Ultra

  Ota vara-akku mukaan ja lataa kelloa lennossa. Eikös piuhan saa vaikka ranteen ja kellon väliin, ja vyöttää akun käsivarteen?
 6. Tarkki

  Suunto 5

  Eikun niistä on hajonnut kellon rungossa oleva kiinnityskohta. Eli pahempaa. Seuraan facebookissa "Suunto talks by Andrew Nugged" -palstaa ja siellä on ollut lukuisia esimerkkejä, joissa kellosta on tullut käyttökelvoton. Ilmeisesti takuuaikana Suunto korvaa uuden kellon, mutta entä sen jälkeen? Ihmettelen vaan etteivät ole tehneet sitä uudella tavalla.
 7. Tarkki

  Suunto 5

  Näkyy olevan Fitness level Suunnon sivuilla olevissa kuvissa, eli sama kuin vanha Suorituskyvyn taso tai Running Index jossain toisaalla. En voi käsittää, että tätä ei ole eikä tule Suunto 9:n, joka pitäisi olla lippulaivamalli! Suunto 5 näyttää samalta kuin Trainer. Onkohan yhtä heikko rannekkeen kiinnitys kelloon? Trainereita on hajonnut, enkä uskaltaisi käyttää esim suunnistuksessa!
 8. Tarkki

  Suunto 5

  Eilen oli kuvia, missä kellotaulussa luki "fitness level". Onkohan tässä sitä vai ei? Linkin takana olevassa Suunnon sivustossa ei ole tästä mainintaa. Eli onko Firsbeatin analytiikkaa vai ei? Olen turhautunut, kun Suunto 9:ssä ei ole sitäkään, ja halvemmassa Suunto 3:ssa on. 600 euroa maksavassa kellossa olettaisi olevan enemmän toiminnallisuuksia.
 9. Tarkki

  Suunto 5

  Tulihan se julki. Meinasin jo eilen postata, kun tuo video oli jo vuotanut ulos! Ajattelin kuitenkin säästää julkaisun virallisille tahoille! 😄
 10. Tarkki

  New Balance

  NB 890 v7 Juoksija lehden tubekanavalla: Tulkitsen, että taas on palattu vanhaan 890 henkeen, eli keveämpi ja kiertolöysempi malli. Todellisuus tietysti paljastuu vasta kun kokeilee. Versio 6 oli ihan toista maata ja iso pettymys.
 11. Tarkki

  Naisleijonat

  Tilannekeskus kai oli rapakon toisella puolen. Kieltämättä harmittaa. Säännöt on joskus niinkuin ne tulkitaan, ja ei siellä ainakaan Eurooppaan päin vedetä. Sama tilanne olis ollu jos tämä olisi tullut toiseen päähän. Kun annetaan valta kasvottomille videotuomareille, oikeus tapahtuu pilkun viilauksen jälkeen. Ei tunnu silti oikealta. Tuomarin ratkaisu paikan päällä videoita katsomalla ja videotuomarin avustuksella olisi voinut olla toinen. Jalkapallon VAR tuomarointi on toimivampi.
 12. SDP = SAK - suurin rahoittaja - yhteinen vero-ohjelma - yhteiset johtajat mm Rinne Lakkoaseella valtaa: Jos yrität työelämäuudistusta niin heti on ahtaajat lakossa ja vienti poikki. Oulusta irtisanottavien paperityöläisten keskipalkka on 58000 euroa/v. Ei sak köyhien ja pienipalkkaisten etuja aja. Suhteilla hyviin teollisuusammatteihin päässeitä puolueen uskollisia kannattajia. Nekin vähenemään päin. Todelliset köyhät ja huono-osaiset löytyy jostain muualta. Pitäisi löytää uudelleen se heikko-osaisuus jonka etuja ajaa. Eikä se etu ole olla työtön, vaan saada merkittävää työtä ja osallisuutta yhteiskunnasta. Miksei se voisi olla vaikka pienviljelijä joiden keskituntipalkka taitaa olla alle 2 euroa. Tai pienyrittäjä tai lapsiperhe. Ei voi kun työläispuolue... 😕 Pitäis jo tässä maassa unohtaa se 1918
 13. Ihmiset halusivat taas politiikkaa politiikkaan. Viimeksi kaipasivat yritysjohtajamaista suoraa toimintaa. Kun sitä saatiin, niin ei kelvannut. Tai siis yritylseksi jäi sekin. Nyt palataan taas korulauseisiin ja hienosäätöön, ja sak johtoiseen talouteen, jonka aika meni jo kun itäblokki romahti. Ei tulla pärjäämään kansainvälisessä taloudessa työtä vähentämällä ja etuuksia lisäämällä.
 14. Tarkki

  Naisleijonat

  Oikeusmurha tapahtui. Maalivahti ei ollut enää alueellaan. Ehkä yläkulmasta saattoi näyttää että patja on alueen reunalla, mutta jalka oli ilmassa. Edit. Ehkä tuomarien täytyisi vastaavissa tilanteissa varalta levitellä käsiä ja käydä vasta sitten katsomassa ratkaisu videolta. Nyt oli hyvin sijoittunut ja näytti välittömästi että kiekko on maalissa, ja juhlat alkoi. Urheilijan oikeusturvalautakuntaan vaan käsittelyyn 😉
 15. Tarkoitinkin että tällä hetkellä on tasaista jääpolkua. Otin päivän lenkiltä kuvankin todisteeksi 😉
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy