Jump to content
Juoksufoorumi.fi

martsa

Jäsenet
 • Posts

  200
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martsa's Achievements

 1. Otan itse mukiksi tyhjän pillimehutetran, jonka leikkaan saksilla auki. Sen voi näppärästi taitella vaikka rullalle taskuun ja saa helposti viritettyä auki juomapisteellä. Eikä maksa paljon. :-)
 2. HCM:n järjestelyt olivat mielestäni hyvät. Huoltopisteitä oli riittävästi, ei olis ehkä tarvinnu pysähtyy ihan kaikilla... Niiden ansiosta viihdyin reitillä viisi tuntia ja rapiat päälle. Reitti oli raskas ja varsinkin ekalla puoliskolla tuuli oli armoton. Kannustustakin oli mun mielestä riittävästi. Kyllä mä voisin uudestaankin lähteä HCM:lle.
 3. Saas nähdä, mitä huomisesta tulee. Hieman on kipeä olo. Ehkä se on vaan työviikosta ja tankkauksesta johtuvaa. Katellaan. Keli on ainakin eksoottinen.
 4. Forecan tämän hetkinen ennuste on sadetta ja tuulta 10 m/s. Ou nou, rannoilla tuulee sitten kahta kauheemmin.
 5. Eilen tuli tehtyä viimeinen pitkä lenkki, 20.8 km ja aikaa meni 2:28:28. Olevinaan juoksin reippaasti. Näin ollen mulla on tavoitteena vain maaliin pääseminen. Toivottavasti keli ei ole kovin kuuma. Nykyisin tuppaa vatsa sekoamaan, jos kroppa kuumenee liikaa.
 6. Ei mol.fi-sivusto vaadi tällaista takuuta työpaikoista, joita sen kautta ilmoitetaan. Monet kaupan alan työt ovat nykyisin max. 30 tuntia viikossa epäsäännöllisiin aikoihin 7-23. Ei sillä tuntimäärällä perhettä elätä. Myyntityö on puolestaan provikkapalkattua melko pitkälle, mikä onnistuakseen vaatii tekijältään tietynlaista luonnetta. Suomen järjestelmä ei ole kovinkaan työntekoon kannustava, kun työkkäriin ilmoittautumalla saa saman verran rahaa, kuin matalapalkkaisesta työstä (verojen jälkeen).
 7. Itselläni tämä tulee olemaan ensimmäinen ja viimeinen elokuussa juostava maraton. Harjoittelu kesähelteillä on tuskaista ja kesälomalla on paljon muutakin tekemistä. Ja onpa epäsäännöllisempää elämä muutenkin. Vantaan maraton juostaan sunnuntaina ja syksyinen ajankohta on muutenkin optimaalinen (ainakin itselleni).
 8. Tänne olisi tarkoitus lähteä taapertamaan. Viimeisimmästä maratonista onkin liki kolme vuotta. Surkeista järjestyistä huolimatta täytyy kerran elämässä kokea naapurikaupungin maraton.
 9. Voimia sinulle ja pojillesi Junnu.
 10. Mönkijällä tulosten valossa ainakin hyvä meno päällä! Hiiohei!
 11. Mä lopetin imetyksen kokonaan vauvan ollessa noin 6 kk. Eli reilu kuukausi sitten. Tuntuu, että siitäkin olisi jo pieni ikuisuus. Mutta sitä piti sanomani, että jalkojen nivelkivut vähenivät ja lantionpohjan kunto alkoi parantua imetyksen loputtua ihan huomattavasti. Imetyksen aikaan oli koko ajan vähän sellainen olo, että kaikki liitoskohdat ovat pikkaisen löysällä. Semmonen sätkynukkemainen olo. Toki vieläkin on sellaisia tuntemuksia, mutta tilanne on parempaan päin menossa. Nivelkipuja mulla on vielä sormissa, ranteissa, kyynärpäissä ja olkanivelissä. Viheiliäisiä ovat. Mutta ilmeisesti nämäkin ovat aika yksilöllisiä ilmiöitä. Toisilla ei ole mitään "vikaa" ja toiset ovat kuin jyrän alle jääneitä pitkän aikaa.
 12. Hiljaista on tässä ketjussa. Edellisessä viestissäni haahuilin HCM:n suhteen. Totuus kyllä on, että haaveeksi jää tänä vuonna. Elämä vauvan kanssa on fyysisesti sen verran raskasta, että palautuminen vähänkään pidemmistä lenkeistä on hidasta. Tuommoisia 30-50 minsan lenkkejä voi tehdä muutaman viikossa. Pidemmät jotokset ovat vielä unelmaa. Lisäksi sain tässä pienen kesänuhan, joka verottaa voimia entisestään. Nyt ollaan kyllä sen suhteen jo voiton puolella ja huomenna voisin yrittää lyhyttä lenkuraa tehdä. Sain lievien vaikeuksien jälkeen asennettua fillariini kuljetuskärryn kiinnittimen, joten pyörälenkitkin voidaan aloittaa vauvan kanssa. Mies on nyt kesällä melko kiireinen töiden kanssa ja saankin nyt paljon hyödyntää näitä vauvan kanssa urheiluapuvälineitä. Mites muut? Joko toipuminen raskaudesta on ohitse ja olette siirtyneet muihin ketjuihin?! ;-)
 13. Tänään tuli tehtyä 18,3 km lenkki 7.50/km vauhdilla. Jalkojen iskunkestävyys on aivan onneton. Hieman laantui myös HCM-intoilu. Kesäkuun loppuun mennessä selviää, onko HCM mitenkään realistinen tavoite. Ois kuitenkin kiva olla sellaisessa kunnossa, että olisi kivaa taittaa matkaa.
 14. Viime sunnuntaina tein sellaisen 12,5 km lenkin. Tosi hitaasti ja kävelypätkiä mukana. Kauhee hinku ois HCM:lle, mut taitaa aika loppua kesken. No, katotaan mitä saan juhannukseen mennessä aikaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy