Jump to content
Juoksufoorumi.fikarppa

Jäsenet
 • Content Count

  726
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About karppa

 • Syntymäpäivä 27.02.1964

Converted

 • Coopperi
  3780
 • 10km
  33.45
 • Puolimaraton
  1.15.21
 • Maraton
  2.42.51

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. karppa

  Forerunner 310XT

  Mittari toimii taas. Latasin laitteen täyteen virtaan, vaikka laite valitti koko ajan käynnistyen ja sammuen. Kun akku oli täys niin tein onnistuneen hard resetin ja sen jälkeen se alkoi pelittään taas. Sitten päivitin ohjelmiston versioon 4.20. Nyt sitten lenkille...
 2. karppa

  Forerunner 310XT

  Oma forerunneri meni totaali jumiin. Kännistyy power näppäimestä mutta sammuu samantien. Kokeilin kaikki pulttaus kommennot mutta auta ei. Laitteessa lienee vanhentunut softa. Onkos tässä muuta kotikonstia jotta laite virkoaisi. Mittari on ollut vuoden käytössä. Mikäs on se osoite mihinkä laite pitäs lähettää huoltoon?
 3. Hyvin järjestetty tapahtuma. Oli mukava tavata foorumilaisia pitkästä aikaan. Oma juoksu kyllä otti aikaa kun kunto on mitä on. Ensiviikon vaihteessa luultavasti otetaan uusinta Oulu-juoksussa.
 4. karppa

  Rovaniemi maraton 2011

  Reittikartta löytyypi täältä.
 5. Tänään sitten ilmoittauduin tähän tapahtumaan. Muistakaapa kaikki Juoksija-kortin omaavat jos ilmoittaudutte 13.6 mennessä saatte osallistumismaksussa alennusta 10 euroa.
 6. Eka startti puoleen vuoteen. Juoksu kulki melko tasaisesti aikaan 1.22.17. Pitkästä aikaan maaliin tultaessa oli sellainen tunne, että kisa loppui kesken. Taisi jäädä vielä jonnin verran paukkuja käyttämättä. Järjestelyt toimi ihan mukavasti. Ainut miinus oli se kun maratoonarit starttasi 20 minuttia aikaisemmin. Kun mutkaisella ja kapealla reitillä ohittelee sellaiset 400 juoksijaa niin siinä pakostakin aikaa tuhraantuu.
 7. karppa

  Täytyypä alkaa seuraamaan tätä miestä. Meillä kun on samanlaiset tavoitteet ensikaudelle.

 8. karppa

  Iin testijuoksut

  Hyvin vedetty. Ensikesään mennessä kun pudotat ajan 37.30 haminoille niin kyllä se maratonkin silloin alle 3 menee.
 9. Ihan profiililtaan se on mukavan vaihteleva. Ei nyt mitään älyttömiä nousuja, mutta haastettakin reitiltä löytyy. Kuulemma latu on hyvässä kunnossa. Oukulla hiihdeltiin jopa 20 km lenkkejä eri reiteillä mennä viikolla, mutta nyt lenkit taitaa olla aika surkeassa kunossa. Varmaan jotkut karpaasit raahustaa niitä paraikaakin.
 10. Vissiin täällä sitä sitten startataan seuraavaksi, joko 5 tai 10 km. Saa nyt nähä kun poika on kovassa kuumeessa. Jos se olis sitä sika flunssaa. Kuulemma puolenkymmentä muutakin oli kuumeessa samalta luokalta.
 11. Ehottomasti niin vähällä kuin järjestäjät sallivat. Oma enkka juostu 4-7 asteen lämmössä rinkkapaidalla ja lyhyeillä sortseilla.
 12. karppa

  Kiiminkimaraton 26.9.2009

  Tuli nyt käytyä eka kertaa tässä tapahtumassa. Ihan vakuuttavastihan tuntui järjestely toimivan, siitä plussat. Reittikin oli hyvä kun huomioi päivän olosuhteet. Kova tuuli toi haastetta yllin kyllin. Nyt kun reitti kierteli kortteleita vastatuli olosuhteet koituivat lyhytaikaiseksi. Siitä voisi antaa toisen plussan. Mukavampaa olisi kyllä juosta selkeämpää lenkkiä. Hiukan on mielestäni reitillä liika mutkia. Siitä tullee ylivoimainen haaste juoksijoille jos aikoo juosta lyhintä reittiä. Havaintoni mukaan monet juoksivat liian tunnollisesti merkittyä viivaa, kun taas virallisen reitinmittaaja luovin mutkat suoriksi. Jos tällaisella reitillä juostaan viiva tulisi merkitä niin kuin se on mitattu. Oma suoritukseni keskeytyi parin rytmihäiriön johdosta ennen aikojaan. Harmi kun kunnon oliosi pitänyt nyt olla juuri kohdillaan. Tällaista tämä on aina .....
 13. karppa

  Kempele-maraton 2009

  Puolikas olisi tarkoitus juosta täällä.
 14. karppa

  LIDLin mittari?

  Tulipa käytyä lidlissä ostoksilla. Paita, sortsit, sukkanippu ja toi sykemittarikello tuli ostettua. Matkan mittaus tosiaankin perustuu askeleen pituuteen joten tarkkoihin tuloksiin tuskin päästään. Askeleen pituuden voi kaliproida automaattisesti tarkasti mitatulla reitillä tai pituuden voi antaa myöskin manuaallisesti. Ihan kivanäköinen laite on. Käyhän toi vaikka kellona jos ei muuten tule käytettyä. Pitäneen kuiteskin testata kaikkia ominaisuuksia.
 15. karppa

  Suojuoksun SM-kisat

  Tänään sitten ratkottiin suojuoksujen mestaruudet. Karpastakin leivottiin mestari 45 sarjassa. Ihan hyvä ja hyvin järjestetty tapahtuma.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy