Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Cinnaberry

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Cinnaberry

 1. Cinnaberry

  Myyty

  Jos mielit kirmaamaan Vantaan maratonmatkaa, etkä ole vielä sijoittanut pilettiin, lähtisi täältä paikka edullisesti (35 €). Osallistumisoikeuden siirto virallisesti ei ole mahdollista, joten omiin nimiisi et suoritusta saisi, mutta aivan täyden harjoitusvaikutuksen ja kokemuksen kyllä! Laita viestiä johannavirtaniemi@hotmail.com
 2. Koska et ole vastannut tähän mitään, oletan luvan menneen jollekulle muulle. Toivoisin kuitenkin, että pitäisit myös tämän ilmoituksesi ajan tasalla ja, ohjeiden mukaan, merkitsisit tämän myydyksi - jos näin on. Itse ostin luvan juuri luotettavammalta kauppakumppanilta.
 3. Hakusessa mieluiten 12 litran tilavuuden juoksureppu http://www.salomon.com/fi/product/s-lab-adv-skin-12set.html?article=375717 tai vastaava. Myitpä reppua tai et, ostaisin myös Salomonin 1,5 - 2 litran juomaleilin http://www.salomon.com/fi/product/soft-reservoir-1-5l.html?article=329168.
 4. Selvä juttu, jään odottelemaan varmistusta, että meni lopullisesti nopeammalle. :)
 5. Hei, onko tämä vielä vapaana? Voisin ostaa tämän.
 6. Myynnissä olisi vielä huokeasti yksi osallistumisoikeus ensi sunnuntain 31.7.2016 Next Triathloniin Helsinkiin Olympiamatkalle (1500m, 40 km, 10 km). Hintatoiveena yhdestä lipusta on 80 € nykyisen hintaportaan 135 €:n sijaan. "Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiseen sarjaan tai toiselle henkilölle. Siirto tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä osallistujan omasta toimesta. Siirto on mahdollista tehdä vielä viisi päivää ennen tapahtumaa." http://www.triathlonchallenge.fi/project/ohjeet-ja-saannot/ Nopeimmat tavoittavat varmimmin numerosta 0440442113.
 7. Adidaksen Ace on kevyt ja napakka juoksukenkä, joka sopii kapealestistä kenkää kaipaavalle juoksijalle ja sisäliikkujalle. Kimmoisalta tuntuvaa iskunvaimennusta on yllättävän paljon ottaen huomioon kengän painon. Profiililtaan Ace on matala, mutta siinä on pieni kantakorotus, jonka ansiosta askel rullaa vaivattoman kevyesti aina ponnistukseen saakka. Sopii neutraalisti askeltavalle juoksijalle kilpailuihin viidestä kilometristä ylöspäin, koviin harjoituksiin ja kevytrakenteiselle juoksijalle peruslenkeillekin. Ace on rehti kilpuri, jossa ei ole mitään erityistä huippuominaisuutta, mutta kokonaisuus miellyttää vaativaakin käyttäjää. Nämä Acet ovat jo jonkin verran käytetyt, mutta ovat varsin hyvässä kunnossa vielä monille lenkeille kulutettaviksi! Hintapyyntö: 45 €, MMM Tekniset tiedot: Adidas adizero Ace on kevyesti kanta- ja päkiävaimennettu (adiPRENE+ ja adiPRENE-vaimennus). Pieni kiertojäykiste (Torsion System) välipohjassa antaa tarvittavan vakauden kengälle. Päällinen on kevyt ja erittäin hengittävä. Ulkopohjassa on Continentalin pitävä kumiseos.
 8. Adios sopii monen kuntoilijan ja kilpajuoksijan jalkaan, se on monipuolinen, kimmoisa ja omaa hyvän tuntuman alustaan. Kevyisiin kenkiin tottuneet voivat juosta näillä myös peruslenkkejä. Sopii neutraalisti askeltavalle, joka etsii vauhdikasta ja kepeää tossua, ei leveälle eikä rintavalle jalalle. Nämä Adiokset ovat käytetty jo jonkun verran, mutta vielä varsin hyvässä kunnossa. Adiokset vanhalla kunnon Adiprene-pohjalla ovat harvinaisuus, mitä ei tahdo enää myynnistä löytää Boostin vallattua välipohjat! Hintapyyntö: 50 €, MMM.
 9. Ostan 42 eurolla! :) Tuleeko siirrosta lisäkustannuksia? "Helsinki City Run osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 5 € uudelleenrekisteröitymismaksulla. Uudelleenrekisteröinti tapahtuu koodilla, jonka osallistumisoikeudestaan luopuva juoksija noutaa omasta henkilökohtaisesta juoksijaprofiilistaan. Hän välittää sen hänen tilalleen rekisteröityvälle juoksijalle, joka maksaa 5 € maksun." http://www.helsinkicitymarathon.fi/tapahtumainfo Sopiiko sinulle, että tuo 5 euron siirtomaksu sisältyy tuohon hintaan, johon olen valmis ostamaan numerolapun sinulta? :) Eli minä maksan sinulle 37 eur ja järjestäjälle siirron yhteydessä 5 eur.
 10. Ostaisin 30 eurolla, siirtomaksu päälle. :)
 11. Heippa, minä ostaisin mielelläni - laitan meiliä! :)
 12. Myydään Shimanon valkoiset spinningkengät mallia SH-FN23W lukkoineen. Ollut käytössä vain kerran sisäpyöräilytunnilla. Shimanon pienestä kokoluokituksesta johtuen vastaa kokoa 40 1/2. - Verkkopintainen yläosa melkein kokonaan verkkoa - Antibakteerinen pohjallinen - Kengän sisäpuolella minimaaliset saumat - Tukeva ja nopea nauhakiinnitys sekä tarranauha - Ei jätä jälkiä lattiaan Hintapyyntö 50 eur. Lisätuotetietoja Fillarikellarin sivuilta
 13. Iso kiinnostus Inoveita kohtaan! Toivottavasti vieläkin tallella? :)
 14. Hei! Vieläkö tuo Foot Pod on vapaana? Onko kyseessä kuinka vanha vehje, missä kunnossa ja toiminnaltaan moitteeton? :smiley:
 15. Olisin kiinnostunut ostamaan! :) Soittelen huomenissa lisätietoja, voit olla myös halutessasi yhteyksissä johannavirtaniemi@hotmail.com.
 16. Mahtavaa kuulla, kiitos toivon luonnista! :) Sain nyt alkuun fyssarilta juuri pakaraa aktivoivia liikkeitä kotitehtäväksi, koska takareisi dominoi nyt (kuten usein juoksevilla istumatyöntekijöillä) pakaralihasta. Itsekin olen nyt tajunnut tuon korsetin tärkeyden, ettei lantio jää liian taakse - silloinhan pakara ei työnnä niin tehokkaasti. Katsotaan mihin näillä mielikuvaharjoitteilla täältä montun pohjalta päästään, äsken ainakin crossari ja soutu salilla maistui jo hyvältä!
 17. Lueskelin tätä vanhaa ketjua mielenkiinnolla, koska kärsin nyt itse (lievästä) hamstring-oireyhtymästä, tai "melko vakavasta hamstring-jänteen insertiitistä". Kohdallani siis jänne ei onneksi ole alkanut paksuuntua, kuten pepeR:llä - paranemisen ennuste on siis hyvä. Kuukauden täyslepo ja tulehduskipulääkekuuri onkin tuonut jo suurta helpotusta, kävelen jo melkein kivutta ja portaat sekä ylämäetkin kulkee. Istuessa kipu vielä jäytää ja välillä vihlaisee liikkeessä pahasti. Nyt pelottaa lähinnä, että a) lähden liian aikaisin ja nopeasti takaisin liikenteeseen ja b) tulehdus uusiutuu. Siksi olisinkin ollut kiinnostunut kuulemaan herroilta, miten vaiva on pysynyt poissa kerran siitä eroon päästyänne?
 18. Myydään edullisesti naiselle (paidan koko M) osallistumisoikeus Midnight Run -juoksutapahtumaan. Virallisesti luvan siirto ei olisi suositeltua kisaorganisaattoreiden puolesta, mutta toisen nimellä juoksemista ei kuitenkaan valvota - eikä siinä mitään väärää olekaan. Lähtöluvalla voi noutaa chipin ja paidan Stadiumista ilman henkilöllisyyden todistamista kuka tahansa. Yhteydenotot: sanna.virtaniemi@gmail.com tai 040 7354 802.
 19. Ostaisin osallistumisoikeuden Espoon rantamaratonin puolikkaalle. Jos et pääse mukaan syystä, joka ei oikeuta osallistumisoikeuden siirtoon ensi vuodelle, tarjoudun ostamaan lippusi sopuhintaan. 1/2-maratonin hinta on nyt 55 eur. Osallistujanvaihdoksia voi ilmoittaa 4.9. asti ilmaiseksi http://www.rantamaraton.fi/ohjeet/. Otan vastaan tarjouksia 2.9. asti. Tavoitat minut myös sähköpostitse johannavirtaniemi@hotmail.com.
 20. Cinnaberry

  Amsterdam 2012

  Kuulostaa loistavalta! Sitten vain matkaseuraa rekryämään ja juoksukalenteriin uusi merkintä. Kiitos myös patistuksesta - tässähän tulee pian kiire.. :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy