Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Cinnaberry

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1:41
 • Maraton
  3:35

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cinnaberry

  Myyty

  Jos mielit kirmaamaan Vantaan maratonmatkaa, etkä ole vielä sijoittanut pilettiin, lähtisi täältä paikka edullisesti (35 €). Osallistumisoikeuden siirto virallisesti ei ole mahdollista, joten omiin nimiisi et suoritusta saisi, mutta aivan täyden harjoitusvaikutuksen ja kokemuksen kyllä! Laita viestiä johannavirtaniemi@hotmail.com
 2. Koska et ole vastannut tähän mitään, oletan luvan menneen jollekulle muulle. Toivoisin kuitenkin, että pitäisit myös tämän ilmoituksesi ajan tasalla ja, ohjeiden mukaan, merkitsisit tämän myydyksi - jos näin on. Itse ostin luvan juuri luotettavammalta kauppakumppanilta.
 3. Hakusessa mieluiten 12 litran tilavuuden juoksureppu http://www.salomon.com/fi/product/s-lab-adv-skin-12set.html?article=375717 tai vastaava. Myitpä reppua tai et, ostaisin myös Salomonin 1,5 - 2 litran juomaleilin http://www.salomon.com/fi/product/soft-reservoir-1-5l.html?article=329168.
 4. Selvä juttu, jään odottelemaan varmistusta, että meni lopullisesti nopeammalle. :)
 5. Hei, onko tämä vielä vapaana? Voisin ostaa tämän.
 6. Myynnissä olisi vielä huokeasti yksi osallistumisoikeus ensi sunnuntain 31.7.2016 Next Triathloniin Helsinkiin Olympiamatkalle (1500m, 40 km, 10 km). Hintatoiveena yhdestä lipusta on 80 € nykyisen hintaportaan 135 €:n sijaan. "Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiseen sarjaan tai toiselle henkilölle. Siirto tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä osallistujan omasta toimesta. Siirto on mahdollista tehdä vielä viisi päivää ennen tapahtumaa." http://www.triathlonchallenge.fi/project/ohjeet-ja-saannot/ Nopeimmat tavoittavat varmimmin numerosta 0440442113.
 7. Adidaksen Ace on kevyt ja napakka juoksukenkä, joka sopii kapealestistä kenkää kaipaavalle juoksijalle ja sisäliikkujalle. Kimmoisalta tuntuvaa iskunvaimennusta on yllättävän paljon ottaen huomioon kengän painon. Profiililtaan Ace on matala, mutta siinä on pieni kantakorotus, jonka ansiosta askel rullaa vaivattoman kevyesti aina ponnistukseen saakka. Sopii neutraalisti askeltavalle juoksijalle kilpailuihin viidestä kilometristä ylöspäin, koviin harjoituksiin ja kevytrakenteiselle juoksijalle peruslenkeillekin. Ace on rehti kilpuri, jossa ei ole mitään erityistä huippuominaisuutta, mutta kokonaisuus miellyttää vaativaakin käyttäjää. Nämä Acet ovat jo jonkin verran käytetyt, mutta ovat varsin hyvässä kunnossa vielä monille lenkeille kulutettaviksi! Hintapyyntö: 45 €, MMM Tekniset tiedot: Adidas adizero Ace on kevyesti kanta- ja päkiävaimennettu (adiPRENE+ ja adiPRENE-vaimennus). Pieni kiertojäykiste (Torsion System) välipohjassa antaa tarvittavan vakauden kengälle. Päällinen on kevyt ja erittäin hengittävä. Ulkopohjassa on Continentalin pitävä kumiseos.
 8. Adios sopii monen kuntoilijan ja kilpajuoksijan jalkaan, se on monipuolinen, kimmoisa ja omaa hyvän tuntuman alustaan. Kevyisiin kenkiin tottuneet voivat juosta näillä myös peruslenkkejä. Sopii neutraalisti askeltavalle, joka etsii vauhdikasta ja kepeää tossua, ei leveälle eikä rintavalle jalalle. Nämä Adiokset ovat käytetty jo jonkun verran, mutta vielä varsin hyvässä kunnossa. Adiokset vanhalla kunnon Adiprene-pohjalla ovat harvinaisuus, mitä ei tahdo enää myynnistä löytää Boostin vallattua välipohjat! Hintapyyntö: 50 €, MMM.
 9. Ostan 42 eurolla! :) Tuleeko siirrosta lisäkustannuksia? "Helsinki City Run osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 5 € uudelleenrekisteröitymismaksulla. Uudelleenrekisteröinti tapahtuu koodilla, jonka osallistumisoikeudestaan luopuva juoksija noutaa omasta henkilökohtaisesta juoksijaprofiilistaan. Hän välittää sen hänen tilalleen rekisteröityvälle juoksijalle, joka maksaa 5 € maksun." http://www.helsinkicitymarathon.fi/tapahtumainfo Sopiiko sinulle, että tuo 5 euron siirtomaksu sisältyy tuohon hintaan, johon olen valmis ostamaan numerolapun sinulta? :) Eli minä maksan sinulle 37 eur ja järjestäjälle siirron yhteydessä 5 eur.
 10. Ostaisin 30 eurolla, siirtomaksu päälle. :)
 11. Heippa, minä ostaisin mielelläni - laitan meiliä! :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy