Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content Count

  3 192
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Kylmää terästä

 1. Mitalit toki kelpaavat, mutta tarvittaessa ulkolaistaustaisen urheilijan käry voidaan kuitata, että ei se meidän maalainen siis koskaan ollutkaan. Vähän kuin jalkapalloilija Eremenkon doping-käry meillä aikoinaan hyssyteltiin.
 2. Joo. Kun heräsin ja luin uutisen, meni kyllä päivä pilalle. Jo muksuna tykkäsin Kirkistä, kun vanhoja länkkäreitä jne. näytettiin telkkarista. Sitten, kun hän täytti 100 vuotta, muisteltiin hetki isän kanssa niitä elokuvia. Isäni kuoli vähän sen jälkeen. Nyt sitten Kirk Douglas on poissa.
 3. Kylmää terästä

  Sää

  Kesä maistuu paremmalta kun ensin rämmitään lumessa kunnolla. Ja takatalvi tulee lähes varmasti.
 4. Kylmää terästä

  Sää

  On Lappland ja crapland. Maa on jakautunut kahtia. Tosin täällä on kai jotain siltä väliltä. Nyt on talvista ja toppatakki käytössä, mutta keväinen tuulahdus on kai tulossa ensi viikon alussa. Jännitän noiden lumien suhteen. 4 viikon päästä olisi paikalliset hiihtokisat, jos lunta on.
 5. Kylmää terästä

  Sää

  Ennätyksellisen aikainen kevät (etelässä) avaa tosiaan mahdollisuudet hulppealle takatalvelle. Älkää vielä laiytako nastakenkiä ja toppatakkeja varastoon.
 6. Yksi parhaista näyttelijöistä siirtyi sitten autuaammille kuvauspaikoille 103-vuotiaana. Rip
 7. Kylmää terästä

  Sää

  Niitä paidattomia juoksijoita näkyi 90-luvun talvina ainakin täällä. Nykyisin ei kai ole muotia. Ei kai haittaisi jos ainakin naiset taas innostuisivat...
 8. Liimattu Nis-levy pitää hioa pois jos sen tahtoo poistaa. Sama koskee ifp-levyä. Joissain uusissa Salomonin suksissa on esiasennettuna Salomonin uutuus, prolink-levy, johon saa Salomonin oman siirrettävän siteen. Joten asennuslevyjä riittää nykysuksissa. Ruuvilla asennettavat siteet kai vähitellen poistuvat tuotannosta.
 9. Kylmää terästä

  Sää

  Silloin armeijassa karaistuin vuosiksi eteenpäin. Muutama talvi meni että pidin t-paitaa sisällä ja ulkona t-paidan päällä vain toppatakki. Nykyään pitää olla fleeceä tai villapaitaa välikerroksena. No, lenkillä tietty kevyempi vaatetus. Pakko myöntää, että tätä nykyä kylmä välillä menee ytimiin, mutta tämä kansa tarvitsee karaistumista pakkasten tms. myötä. Eikä mahdollinen vihollinen marssi niin helposti yli kun on lunta ja kylmää, sehän on nähty.
 10. Kylmää terästä

  Sää

  Aika hassua kun jokin -7 astetta tuntuu kunnon pakkaselta, huomasin. Joskus kun on ollut oikeitakin pakkasia. Armeijatalvenani tutustuin leirillä -35 länpötilaan. Sitten kun lauhtui vähän alle -20:een, se tuntui suojakeliltä. Vielä niitä aitoja pakkasiakin tulee, vaikkei ehkä tänä talvena.
 11. Kiitokset. Nämä ovat 17-18 - kauden malli ja ekat rossarini. Käytännössä melkein kaikki muut suksimerkit on tätä ennen tullut kokeiltua. Itse en ole muualta kuullut että noissa olisi isompaa ongelmaa. Joltain oli hiljattain rossari katkennut kärjestä. Itseltä ei ole mennyt suksi poikki kuin kerran Salomon-luikkari kovan kaatumisen seurauksena alamäessä. Myöskään varsinaisiin laatuongelmiin en ole kilpasuksissa törmännyt muistaakseni koskaan. On ollut varmaan tuuriakin. Toivottavasti nämäkin siis kestävät.
 12. Ok. Itse nimittäin vasta ostin Rossignolin kilpaluikkarit. Toivottavasti nyt sitten kestävät kovaa käyttöä.
 13. Onko niissä ruuveilla kiinnitetyt siteet vai siteet kiskossa kiinni?
 14. Kylmää terästä

  Sää

  Taitaa olla pari pakkaspäivää luvassa, kuitenkin. Ihan eri kelit eri puolilla maata. Lapissa on mitattu ennätyksellisiä lumimääriä. Meillä on myös vaihteeksi talvista. Ainakaan ei ole ollut tylsä talvi. Mitähän kesä tuo aikanaan tullessaan? Veikkaan että pohjoisessa on tavanomaista lämpimämpää ja etelässä viileää ja sateista.
 15. Näkisin edelleen että näin pienen ja syrjäisen maan ei kannata jäädä ulkopuoliseksi. Seuraavaksi NATOon.
 16. Keski-Suomessa on nyt taas vaihteeksi talvi ja lunta on melko mukavasti. Toivottavasti se nyt pysyy kevääseen. Joulukuu oli melko talvinen ja tammikuussa oli muutama viikko lumetonta. Satuin juuri sairastelemaan tuon leudon jakson joten ulkoilun kannalta en menettänyt mitään kovin olennaista.
 17. Asiat vietiin aikoinaan tasan sille tolalle, että Myllylästä kansa muistaa ennen kaikkea dopingin. Sama koskee esim. Vainiota. No. Ihmeen paljon suomalainen media suitsuttaa ja muistelee surren Bryantia, eikä ketään tunnu häiritsevän raiskaussyytökset. Tietysti vainajaa ei ole tapana muistaa pahalla, mutta toisaalta on ollut tätä metoota jne.
 18. Joo. En niin tunne tapausta, mutta näemmä siviilipuolen rikokset eivät juuri heikennä urheilijan sädekehää (suomalainenkin media suree ja hehkuttaa tyypin suuruutta) , mutta jos kohutaan dopingista, urheilijaa voidaan vainota itsetuhon partaalle. Ja sekin että rikas urheilija/laji varmaan voi ostaa tarvittaessa testaajat puolelleen. Kumma myös että jonkun staran tarvitsee raiskailla. Luulisi tarjontaa olevan yllin kyllin muutenkin.
 19. Kylmää terästä

  Sää

  Toivokaamme kuitenkin lunta myös etelään.
 20. Kylmää terästä

  Sää

  Meillä on komea perinteinen talvikeli. Sielu melkein lepää...
 21. Kylmää terästä

  Sää

  Kelit ovat oikullisia. Monesti tammikuussa on ollut tiukka pakkasjakso, joka on myös tehokkaasti estänyt hiihtämisen. Kerran hiihtäjä, aina hiihtäjä. Ajattelen niin, että juoksu ja muu urheilu on valmistavaa treeniä hiihtoa varten. Ladulle pääsy - silloin kun sinne pääsee - on kauden huipennus, jota varten muu työ on tehty.
 22. Kylmää terästä

  Sää

  Tämähän tietää siis lopultakin pakkasia eteläänkin: esim. Helsingissä helmikuun keskilämpötila käsittääkseni on - 5 astetta.
 23. Talvista on nyt meilläkin, ainakin hetken. Uskon, että sisimmässämme haluamme tähän maahan edes vähän pakkasta ja lunta. Ainakin luonto on sopeutunut näihin oloihin tuhansia vuosia. Ja mikä on luonnolle hyvä, on myös ihmisen etu.
 24. En tuntenut tätä edellä mainittua menehtynyttä suuruutta, mutta kun Elvis kuoli, tuli väkeä kymmenin tuhansin hänen kotinsa edustalle suremaan. Kun joku tuntematon yksinäinen tuupertuu, tulee tuskin edes hautajaisiin ketään. Tasan yhtä surullinen juttu, kuitenkin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy