Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content Count

  2 492
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

314 Excellent

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Puolimaraton
  1.34
 • Maraton
  3.18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kylmää terästä

  EU hajoaa/hajoaako

  Olipa hallituspohja mikä hyvänsä, asiat menevät kuralle, koska olemme EUssa? Näinkö se siis menee?
 2. Kylmää terästä

  EU hajoaa/hajoaako

  Seuraava hallitus saa haasteekseen pakolaiskysymyksen lisäksi mm. hiipuvan talouskasvun. Mielenkiintoista kuinka haasteisiin vastataan ja ketkä seuraavaksi ryvettävät itsensä.
 3. Kylmää terästä

  EU hajoaa/hajoaako

  Ihan hyvä, kun tämä muslimi ei ole tiukkapipo. Fanaatikot eivät ole yleensä kovin mukavia. No, ei kai kansainvaelluksia kukaan toivo. Toisaalta ei myöskään muureja. Toisaalta muuri ei estä kansainvaellusta. Se estää meidät pääsemästä ulos.
 4. Kylmää terästä

  EU hajoaa/hajoaako

  Pitäisi vain tietää, kuka nykyään on edistyksellinen ja kuka taantumuksellinen. Kuka on realisti? Jos kannattaa vapautta, mihin lokeroon kuuluu?
 5. Kylmää terästä

  EU hajoaa/hajoaako

  Turvallisuus... Se voi liittyä myös vallankäyttöön. Ranskassa terroristit tai oletetut sellaiset ammutaan suoraan. En tiedä onko se ylimitoitettua turvallisuutta. Joka tapauksessa NLkin oli äärimmäisen turvallinen maa. Muistan kun sotilaita ja miliisejä näkyi joka paikassa. Kansaa suojattiin ulkoapäin tulevalta uhkalta ja samalla rajoitettiin kätevästi vapautta. Toivottavasti tämä Mestari ei ole sellainen mestari, jota seurataan katkeraan loppuun saakka.
 6. Kylmää terästä

  EU hajoaa/hajoaako

  Ei savua ilman tulta, mutta nyt kun rikosjuttuja pyöritellään mediassa ja keskustelufoorumeilla, pitää muistaa, että emme tunne koko tarinaa ja asiaan liittyviä yksityiskohtia. Kiihkon vallassa on helppo todeta, että munat pois ja linnaan. Sekin on tympivää, että poliitikkoihin kohdistuva paine saa heidät äkkiä ja hätiköidysti puoltamaan kaiken laisia lakien kiristämisiä.
 7. Kylmää terästä

  Miten opettelit luisteluhiihdon?

  Aloittelijana hiihdin muutamia talvia kuokkaa vain toiselta puolelta, mutta vähitellen sitä tuli opeteltua molemmalta puolelta. Kätisyys ei kai vaikuta. Olen oikeakätinen ja kuokka on helpompi oikealta puolelta. Vartalonkiertoni on kai vähän toispuoleinen mikä vaikuttaa. Joka tapauksessa molempia puolia tulee hyödynnettyä. Jos alusta on kalteva sivusuunnassa, työntö kannattaa tehdä ylämäen suuntaan ja liukuvaihe alamäen. Kaarteessa työntö kannattaa tehdä kaartosuunnasta poispäin. Opetan nykyään poikaani luisteluhiihdon saloihin. Pojan tasapaino ja maltti eivät vielä riitä wassuun, ja kuokalla pääosin mennään. Sauvoitta luistelu sujuu melko hyvin sopiviin maastonkohtiin.
 8. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Väki muuttaa rahan, paremman elintason, seikkailuhengen jne. tähden. Eikös siis tämä päde myös kestoaiheeseen eli ulkomaiden siirtolaisiin?
 9. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Muualla Suomessa porukka koulutetaan kalliisti, ja sitten tämä maakuntien pätevin ja elinvoimaisin porukka muuttaa stadiin ja pariin isoimpaan keskukseen, joihin on keskittynyt firmoja ja työpaikkoja. Pikku paikkoihin jää ikääntynyt väki ja huonosti koulutetut. Pitkälti siksi kulut ovat suuremmat kuin tulot.
 10. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Miksi muuten naiset ovat keskimäärin suopeampia maahanmuutolle kuin miehet? Tai miehet siis ovat kriittisempiä? Vaikka, ainakin uutisten perusteella, maahanmuuttajat ovat naisten kannalta vaarallisempia. Suurin osa tulijoista on ollut miehiä. Onko miesten pohjimmainen pelko kuitenkin tämä perinteinen: ne vie meidän naiset?
 11. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Oletteko kilpailuttaneet sähkönne hinnan? Siirtomaksuihin on vähän vaikea vaikuttaa mutta sähköyhtiöt ottavat jatkuvasti yhteyttä ja tarjoavat toinen toistaan edullisempaa sähkön hintaa. Mökille on suunnitteilla aurinkopaneelit, niin ei tarvitse vieraisiin sähköihin luottaa.
 12. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Eihän siinä mitään. Tämä Halla-aho on oppinut ja pätevä mies.
 13. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Nämä epäillyt maahanmuuttajat ovat perssuomalaisten parhaat markkinamiehet.
 14. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Asioista voi puhua niiden oikeilla nimillä, mutta pelkojen lietsominen jostain väestöryhmästä on jotain niin 30-lukulaista.
 15. Kylmää terästä

  Eduskuntavaalit 14/4 2019

  Joo. Nyt nämä inhottavat tapaukset nostetaan pöydälle, kun tarvitaan vaaliaseita, tyyliin: pelottaako??? Kun maahanmuuttaja tekee seksuaalirikoksen tai edes epäillään, siitä tulee iso haloo. Ja ehkä syystäkin, jos tapahtunut on totta. Muiden tekemät rikokset ovat syystä tai toisesta enempi taustalla, vaikka niitä on tosi paljon. Persujen vaalityötä tehdään näköjään Juoksufoorumillakin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy