Jump to content
Juoksufoorumi.fiKylmää terästä

Jäsenet
 • Content Count

  3 052
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

469 Excellent

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Puolimaraton
  1.34
 • Maraton
  3.18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko nyt timanttiliiga yleisurheilulle jotenkin elintärkeä? Paljon muitakin tasokkaita ja hienoja kisoja on, ja kruununa arvokisat joka vuosi. Timanttiliiga on lähinnä rahaa keräävälle eliitille...
 2. Otsalampun kanssa hiihtämisestä sen verran että en pidä siitä. Tehokkaalla lampulla erottaa kyllä reitin hyvin mutta soraa ei meinaa erottaa. Yhtenä huonolumisena talvena suksi tarrasi soraan, menin nurin ja sauva katkesi.
 3. Yksi joulu on tullut vietettyä Ylläksellä 10 vuotta sitten. Joulun tunnelmaa piisasi. Pimeyttä ja poroja. Pakkanen oli aika kireää. Yksi päivä sen viikon aikana jäi hiihtämättä 30 asteen pakkasen takia. Ladut olivat tietysti hienot kun vertaa eteläisemmän Suomen vastaaviin. Otsalamppua en muista tarvinneeni koska valaistua latua riitti.
 4. Voi toki olla että jollain aikataululla Viro marssii elintasossa Suomen ohi. Sitten meiltä menee porukkaa töihin Suomenlahden yli. Ja virolaiset hakevat halvempaa tavaraa täältä. Annetaan heikäläisille nyt vähän aikaa ottaa elintasoero kiinni.
 5. Tuskin on päästy yli yleisurheilun kuumista mm-kisoista, kun jo talviurheilukausi painaa päälle. Maisema ainakin on piirtynyt lumiseksi eri puolilla maata. Pohjoismaisten hiihtojen arvokisoja ei ole, mutta maailmancup ja touri saanevat isomman huomion tällä kertaa. Vuokatin sprintissä ei nähty mitään kovin yllättävää. Hakola lienee taas alkukaudella hyvässä kunnossa, mutta kestääkö kunto ensi vuoden puolelle?
 6. Hiihtokausi on sitten avattu. Töiden jälkeen ennen iltapäivän kokousta oli pari tuntia aikaa, jonka uhrasin häikäilemättä hiihtourheilun alttarille, vaikka olisi ollut tärkeitäkin asioita hoidettavaksi. Olivat tehneet runsaan 1,5 kilometrin baanan.
 7. Voi olla pienemmissä ympyröissä, mutta tuskin huippujänikset ovat kovin halpoja.
 8. Säästäähän tuo ainakin rahaa. Jos nyt jäniksiä on pakko käyttää, ei enää tarvitsisi palkata ketään. Ammattijänisten ammattikunta katoaisi. Toisaalta kuntoilijana olisi mukava, jos olisi lasit, johon ilmestyisi virtuaalinen juoksukaveri kirittämään. On ollut aika vaikea löytää lenkkiseuraa, ainakin sopivan tasoista.
 9. Jyväskylässä tuossa 300 metrin päässä täältä kotoani on lumien levitys täydessä vauhdissa. Perjantaina kuulemma pääsee ladulle. Menkää. Itse en juuri pääse. Päivät menee töissä ja illat lastenvahtina.
 10. Voi olla. Se selittäisi myös oletettua ultramatkojen ja triathlonin suosion nousua. Kun maraton-status kärsii inflaatiota, pitää kerätä näyttöä jostain vielä rajummasta suorituksesta.
 11. Extra pisteen vielä saa, jos alittaa 3 tunnin rajan siellä New Yorkin kaduilla. Ainakin sen saa, jos kertoo asian Juoksufoorumilla.
 12. En tiedä mikä sotilaallisen voiman näyttö ne meikatut pinkit sotilaat olisivat. Jokuhan voisi suorastaan haluta ottaa mittaa sellaisesta armeijasta. Hillittömiä lähitaisteluita...
 13. Salomonin prolink-mono sopii noihin nnn-systeemin siteisiin eli monon pohja on käytännössä samanlainen kuin nnn-monoissa. Prolink-side puolestaan ei ole siirrettävää sorttia. Vähän sekavaksi on mennyt siteiden ja monojen maailma. Salomon on siirtymässä tähän nnn-, prolink- ja ifp-maailmaan, joten monojen ja siteiden yhteensopivuus on lisääntymässä, mutta myynnissä on edelleen sns-tyypin monoja ja siteitä, joten sekin standardi elää vielä suhteellisen vahvana. Ja hyvin monilla on käytössään sns-systeemin monoa ja sidettä vielä vuosia eteenpäin.
 14. Sittenhän se taitaa olla sopivaan katsomisaikaan täällä meillä.
 15. https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.normark.fi/lumille&ved=2ahUKEwjImuOkprXlAhXJepoKHQ_oCNUQFjAAegQIBxAC&usg=AOvVaw3x4NDIotq7URW4PSSvbj9S Tuosta esitteestä löytyy kaikenlaista herkkua siteistä kiinnostuneille. Rottefellalla riittää valikoimaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy