Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content Count

  2 296
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

265 Excellent

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Puolimaraton
  1.34
 • Maraton
  3.18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No toki maraton per päivä on sen verran mittava satsaus, että se kannattaa tuoda yleiseen tietoon. Sehän voi poikia myönteisen julkisuuden myötä hyötyä elämään.
 2. Huippu-urheilussa mennään äärimmäisyyksiin, siihen on totuttu. Huippu-urheilu on instituutio, eikä hullua treenaamista tarvitse perustella. Vaikeampi on ymmärtää, miksi harrastuksessa, tai no, kuntoilussa mennään äärimmäisyyksiin. Ainakaan tässä tapauksessa ei haeta urheilun terveysvaikutuksia, ja paremman kunnon varmaan saisi toisenlaisella treenillä, kuten ketjussa on puhuttu. Ei kyseessä kai ole myöskään Forrest Gumpin tyyppinen sankari, joka vain juoksee ja juoksee juoksemisen takia, koska tuntee, että pitää juosta, ja sitten yhtenä päivänä toteaa, että lähden kotiin.
 3. Eikö tärkeintä ole että suorituksesi huomataan. Ymmärtääkseni mara päivässä ei ollut mikään uusi saavutus, mutta ehkä ultra päivässä on seuraava huomattava tavoite kun niitä rajoja on rikottava. Tai voitaisiinko jossan virittää kisa, kuka juoksee eniten lenkkejä kuukauden aikana? Talon ympäri ja sitten pikku tauko ja taas menoksi. Vaan eikös foorumilla ollut jokin vastaava skaba pari vuotta sitten? Jokin marrasputki tms..
 4. No varmaan hullumpiakin tempauksia on ollut ja vaarallisempia, mutta näitä tällaisia tuodaan innokkaasti julkisuuteen, joten siitä tuli tämä pätemisen mielleyhtymä. Toisaalta juoksuun liittyvä julkisuus voi tuoda lisää juoksuharrastajia tähän maahan ja myös lisää jokapäivämaratoneja juoksevia. Kuka on ensimmäinen foorumilainen, joka lähtee toteuttamaan samaa unelmaa?
 5. On hyvä käydä lenkillä säännöllisesti esim. kerran päivässä, mutta on mielestäni hullua jos lenkki=maraton tai jos juoksee vuorokauden jokaisena tuntina. Tämä siis henkilökohtainen mielipide. Saa vapaasti ihannoidakin tuollaista toimintaa.
 6. Ovatko nämä niitä tyyppejä joilla rahkeet eivät ole riittäneet urheilussa huipputuloksiin, vaikka halua olisi ollut..? Pitää päteä jollain enemmän tai vähemmän päättömällä tavalla jotta pääsee ennätyskirjoihin. Guinness on täynnä vastaavaa.
 7. Kylmää terästä

  Fischeriltä ja Rossignolilta uusi side TURNAMIC®

  En ole nähnyt livenä, mutta kuvien perusteella tuo Move-systeemi on yhtä korkea IFP-levyn päällä kuin NIS-levylläkin. Adapterin kiinnitys tietty voi arveluttaa, mutta yleensä nuo Rottefellan tuotteet ovat olleet laadukkaita. https://www.normark.fi/tuotteet/rottefella-move-ifp-paivityspaketti Vesisadetta tosiaan riittää ja plussaa on ulkona, mutta esim. viime talvena hiihdin pidemmän kauden kuin koskaan ennen. Nytkin on hiihdetty jo pari viikkoa tykkiladulla. Tosin hiihtokertoja on nykyään vähemmän kuin aikaisemmin, koska illat tahdovat mennä muksujen kanssa leikkiessä.
 8. Kylmää terästä

  Talviurheilukausi 2018-2019

  Päävalmentaja kuulemma joutui Pärmäkosken tempun takia tukalaan tilanteeseen. Aika helpolla kuitenkin on ainakin tässä kohtaa päässyt edeltäjiinsä verrattuna, jotka ovat joutuneet doping-kurimukseen. Eihän hiihdossa (tai muussakaan urheilussa) ole mikään kohu, jos siihen ei liity se D:llä alkava asia. Kaikki muu tuntuu hiirten vikinältä. Kahden viikon päästä tätä ei enää kukaan muista.
 9. Kylmää terästä

  Mitä autosi/autottomuutesi kertoo sinusta?

  Jaa. Minä kyllä opiskeluaikoina kävin juoksemassa ja kirjastossa iltsisin. Ralliautoiluvaihe jäi kokonaan väliin. Silti olen päässyt lisääntymään.
 10. Kylmää terästä

  Mitä autosi/autottomuutesi kertoo sinusta?

  Miksi niitä autoja on ollut niin paljon? Luulisi nyt yhden kotteron menevän ainakin 10 vuotta. Jotkut jopa 25 vuotta ja enemmänkin jos hyvää huolta pitää. Ellei varsin ole autoharrastaja.
 11. Kylmää terästä

  Talviurheilukausi 2018-2019

  Tämähän on tätä nykyajan talvea: pimeää ja kosteaa. Joulu ei välttämättä tuo siihen muutosta. Onneksi lumitykki tekee lumet, ja suksille on jo päästy. Hakola jatkaa voittokulkuaan kotimaan laduilla.
 12. Kylmää terästä

  Talviurheilukausi 2018-2019

  Päivän kiinnostavin hiihtokilpailu käytiin Oloksella, jossa Heikkinen sijoittui 15 km vapaalla kolmannelle tilalle kovien venäläisten seurassa. Kohtuullinen kauden avaus. Mäkä oli naisten 4.
 13. Kylmää terästä

  Mitä autosi/autottomuutesi kertoo sinusta?

  Nelivetoinen auto voi tosiaan olla perusteltu. Kun asustin susirajan takana, hommasin nelivedon, jolla ainakin liukkailla keleillä oli turvallista mennä. Koskaan ei jäänyt risteykseen sutimaan. Onhan noita tuollaisia liukkaita joskus kaupungissakin. Mökeille pääsee normaalikorkuisellakin autolla, jos ja kun muistaa väistellä kivet oikeissa kohdissa. Ei minulla ole varsinaisesti mitään maastureita vastaan, koska sellaisesta vähän haaveilen itsekin, koska mökkiteitä tulee paljon ajeltua, mutta kaupunkimaasturia sanan varsinaisessa merkityksessä en ymmärrä.
 14. Kylmää terästä

  Mitä autosi/autottomuutesi kertoo sinusta?

  Niin kauan kun olin vastuussa lähinnä vain itsestäni ja asuin suht. isossa kaupungissa, oli varsin helppoa olla ilman omaa autoa, jopa ilman fillaria. Nythän moni cityihminen, joka saarnaa autoilun haitoista, on juuri vastaavassa elämäntilanteessa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy