Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kylmää terästä

Jäsenet
 • Content Count

  2 875
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

417 Excellent

Converted

 • 10km
  39.30 maantie
 • Puolimaraton
  1.34
 • Maraton
  3.18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Melko hyvä yu-ilta Lapinlahdella. Sateen vaikutus tuloksiin kyllä näkyi. Esim. miesten keihäs vähän lässähti. Naiset pinkoivat taas hyvin aitoja. Uskoisi, että joku porukasta venyisi jossain kisassa alle 12.80s:n. Pyörätuolilajit ovat entistä enemmän mukana näissä kotimaan kisoissa. Ehkä hyvä niin, mutta kertooko se osin siitä, että tavallinen yu kärsii veren vähyydestä.
 2. Kauneus on kulttuurisidonnainen juttu. Käsittääkseni joskus Rembrantin aikoina lihavaa ihmistä pidettiin kauniina. Sellainen ei varmaan juossut metriäkään, ellei susi ajanut takaa.
 3. Paljonko se rietastelu puiston pusikoissa haittaa? Varsinkin nykyään. Kai sitä on ollut aina. Katsokaa vaikka Tom of Finland -elokuva. Ja joskus antiikin aikoina pikku orgiat piknikkien ohessa olivat kai enemmän sääntö kuin poikkeus.
 4. Silloin kun on hyvässä kunnossa, melkein kaikki lenkit ovat mukavia. Paitsi ehkä sauvarinne pujottelurinnettä ylös. Se on turhan hapokasta menoa.
 5. Turha miettiä mitä muut ajattelevat. Ei taviksesta kukaan vastaantulija oikeasti piittaa. Kun käyn ulkona, tosin eri kaupungissa kuin otsikossa, ei koskaan jää mieleen, millaista porukkaa on tullut vastaan, ellei sitten joku tuttu tai julkkis. Trikoopukeista lenkkeilijänaista tulee joskus vilkaistua sekuntia pitempään, mutta en sentään tunnustaudu tuijottelijaksi. Itseäni tuskin kukaan viitsii vilkaista saati tuijottaa. Nimim. huonostipukeutuva keski-ikäistyvä kalju mies.
 6. Mikä lie nollatutkimus. Eihän älykkyyttä voi luotettavasti mitata ja kauneutta vielä vähemmän. No, jos jotain ajatuksia tähän kirjaa, niin hyvä itsetunto ja henkinen vire voi vaikuttaa ulkonäköön panostamiseen, mihin kuuluu myös liikunta. Ja varmaan hyvä vire vaikuttaa älykkyystestin tuloksiinkin. Tai sitten lähtökohtaisesti älykäs osaa luovia elämänsä niin, että pärjää. Tällöin myös itsetunto on kohdillaan, ja se tuo olemukseen rentoutta ja vakuuttavuutta, mikä voidaan käsittää myös kauneutena.
 7. Väestönkasvu on ongelma. Kaikillahan tulisi olla samanlainen elintaso.
 8. Ylipäätään, superlatiivin käyttö melkein missä tahansa asiassa Suomen osalta, tyyliin paras/huonoin/pahin, ilmentää puhujan sisäänpäinkääntyneisyyttä. Suomi on kaukana maailman navasta.
 9. Ai juuri suomalaisia on kusetettu enemmän kuin muita kansoja? Tuohan on kuin populistin suusta. Lausahksen aitouden todistaakseen pitäisi tehdä melko laaja (maailmanlasjuinen) tutkimus historian kaikkien vaiheiden osalta.
 10. Mikä virka näillä kansalaisaloitteilla on? Eikö vaaleja järjestetä siksi että on kansanedustajat näitä asioita pohtimassa ja niistä päättämästä. Sama juttu kansanäänestysten osalta. Toisaalta kun asiaa tuumailee, suora tai melkein suora demokratiakin voisi toimia. Kysyttäisiin joka asiaan kansan mielipidettä. Jokaisella aikuisella on älypuhelin, jonka kautta tunnistautumisen jälkeen voisi vastata kyllä/ei.
 11. Ongelma on se, että muksulla on kavereita. Tai siis hyvä että on kavereita, mutta joillakin kavereilla on jo kännykät, joissa on pelejä. Kavereilla on myös xbokseja ja pleikkareita. Nyt meidän muksu jo on kovasti pelien perään. On annettu pojan silloin tällöin pelata tabletillani, lähinnä palkkioksi hyvistä teoista ja onnistumisista. Hänelle luetaan kirjoja ja hän lukee itse kirjoja ja akuja. Hän käy urheiluharkoissa 2 kertaa viikossa ja kerran viikossa uimassa. Liikkuu sen lisäksi ulkona, ja talvella hiihdettiin paljon yhdessä. Pelaaminen tuntuu kuitenkin jo olevan se tärkein juttu. Huumetta ne pelit kai ovat lapselle/nuorelle.
 12. En ihan tunne joukkueurheilun maailmaa, mutta olen ollut siinä ajatuksessa, että siinä puhalletaan yhteen hiileen. Ja jossain NHL:ssä ollaan suunnilleen veriveljiä keskenään. Ja sen päälle kyseessä on vielä kovapalkkainen ammatti, joten pomo tuskin on mielissään, jos joku ei oikein kuulu jengiin. Joo. Parikymppisenä tuli pelailtua strategiapelejä. Välillä ne koukuttivatkin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy