Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kylmää terästä

Jäsenet
 • Posts

  3 192
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kylmää terästä's Achievements

 1. Mitalit toki kelpaavat, mutta tarvittaessa ulkolaistaustaisen urheilijan käry voidaan kuitata, että ei se meidän maalainen siis koskaan ollutkaan. Vähän kuin jalkapalloilija Eremenkon doping-käry meillä aikoinaan hyssyteltiin.
 2. Joo. Kun heräsin ja luin uutisen, meni kyllä päivä pilalle. Jo muksuna tykkäsin Kirkistä, kun vanhoja länkkäreitä jne. näytettiin telkkarista. Sitten, kun hän täytti 100 vuotta, muisteltiin hetki isän kanssa niitä elokuvia. Isäni kuoli vähän sen jälkeen. Nyt sitten Kirk Douglas on poissa.
 3. Kesä maistuu paremmalta kun ensin rämmitään lumessa kunnolla. Ja takatalvi tulee lähes varmasti.
 4. On Lappland ja crapland. Maa on jakautunut kahtia. Tosin täällä on kai jotain siltä väliltä. Nyt on talvista ja toppatakki käytössä, mutta keväinen tuulahdus on kai tulossa ensi viikon alussa. Jännitän noiden lumien suhteen. 4 viikon päästä olisi paikalliset hiihtokisat, jos lunta on.
 5. Ennätyksellisen aikainen kevät (etelässä) avaa tosiaan mahdollisuudet hulppealle takatalvelle. Älkää vielä laiytako nastakenkiä ja toppatakkeja varastoon.
 6. Yksi parhaista näyttelijöistä siirtyi sitten autuaammille kuvauspaikoille 103-vuotiaana. Rip
 7. Niitä paidattomia juoksijoita näkyi 90-luvun talvina ainakin täällä. Nykyisin ei kai ole muotia. Ei kai haittaisi jos ainakin naiset taas innostuisivat...
 8. Liimattu Nis-levy pitää hioa pois jos sen tahtoo poistaa. Sama koskee ifp-levyä. Joissain uusissa Salomonin suksissa on esiasennettuna Salomonin uutuus, prolink-levy, johon saa Salomonin oman siirrettävän siteen. Joten asennuslevyjä riittää nykysuksissa. Ruuvilla asennettavat siteet kai vähitellen poistuvat tuotannosta.
 9. Silloin armeijassa karaistuin vuosiksi eteenpäin. Muutama talvi meni että pidin t-paitaa sisällä ja ulkona t-paidan päällä vain toppatakki. Nykyään pitää olla fleeceä tai villapaitaa välikerroksena. No, lenkillä tietty kevyempi vaatetus. Pakko myöntää, että tätä nykyä kylmä välillä menee ytimiin, mutta tämä kansa tarvitsee karaistumista pakkasten tms. myötä. Eikä mahdollinen vihollinen marssi niin helposti yli kun on lunta ja kylmää, sehän on nähty.
 10. Aika hassua kun jokin -7 astetta tuntuu kunnon pakkaselta, huomasin. Joskus kun on ollut oikeitakin pakkasia. Armeijatalvenani tutustuin leirillä -35 länpötilaan. Sitten kun lauhtui vähän alle -20:een, se tuntui suojakeliltä. Vielä niitä aitoja pakkasiakin tulee, vaikkei ehkä tänä talvena.
 11. Kiitokset. Nämä ovat 17-18 - kauden malli ja ekat rossarini. Käytännössä melkein kaikki muut suksimerkit on tätä ennen tullut kokeiltua. Itse en ole muualta kuullut että noissa olisi isompaa ongelmaa. Joltain oli hiljattain rossari katkennut kärjestä. Itseltä ei ole mennyt suksi poikki kuin kerran Salomon-luikkari kovan kaatumisen seurauksena alamäessä. Myöskään varsinaisiin laatuongelmiin en ole kilpasuksissa törmännyt muistaakseni koskaan. On ollut varmaan tuuriakin. Toivottavasti nämäkin siis kestävät.
 12. Ok. Itse nimittäin vasta ostin Rossignolin kilpaluikkarit. Toivottavasti nyt sitten kestävät kovaa käyttöä.
 13. Onko niissä ruuveilla kiinnitetyt siteet vai siteet kiskossa kiinni?
 14. Taitaa olla pari pakkaspäivää luvassa, kuitenkin. Ihan eri kelit eri puolilla maata. Lapissa on mitattu ennätyksellisiä lumimääriä. Meillä on myös vaihteeksi talvista. Ainakaan ei ole ollut tylsä talvi. Mitähän kesä tuo aikanaan tullessaan? Veikkaan että pohjoisessa on tavanomaista lämpimämpää ja etelässä viileää ja sateista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy