Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juhisco

Jäsenet
 • Posts

  50
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Juhisco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Sivustolla sanotaan: "You must be inside the Olympic Stadium by 9.15 at the latest. After this time the entrance to the stadium will be closed." Eli 10min ei ihan riitä :) Ja jotenkin hitaahkosti jono stadionille eteni ainakin viime vuonna. Bajamajoihin oli ihan riittävät jonot, miehille tosin oli laitettu "pystyammuntapaikkoja" joissa vierailu sujui jonottamatta. Moni myös poikkesi alkukilometrien puistoissa tarpeillansa.
 2. Kyllä ne muistaakseni aika tarkkaan katsoivat. Taisi olla "värikoodatut" karsinat.
 3. ​Samaa epäilen. Näin nuo veljekset DjurgÃ¥rdenissa muistaakseni jossain 25km kohdalla. Silloin etenivät lähinnä rauhallisesti kävellen.Â
 4. 1:50 tavoiteajalla minut sijoitettiin keltaiseen ryhmään. Tosin ajattelin juosta Tukholmaa ajatellen tuon maravauhtia kahteen tuntiin. Ilmoitin tarkoituksella vähän kovemman lähtöryhmän toissavuoden kokemusten perusteella. Silloin taisin lähteä harmaasta ryhmästä ja ohiteltavia riitti, vaikka itse olin tuolloin aika heikossa juoksukunnossa. Tuo oli silloisen kevään ensimmäinen pitkä lenkki. :)
 5. 1:50 tavoiteajalla minut sijoitettiin keltaiseen ryhmään. Tosin ajattelin juosta Tukholmaa ajatellen tuon maravauhtia kahteen tuntiin. Ilmoitin tarkoituksella vähän kovemman lähtöryhmän toissavuoden kokemusten perusteella. Silloin taisin lähteä harmaasta ryhmästä ja ohiteltavia riitti, vaikka itse olin tuolloin aika heikossa juoksukunnossa. Tuo oli silloisen kevään ensimmäinen pitkä lenkki. :)
 6. Minä olin täällä viime vuonna http://www.magnoliahotelamsterdam.com/en/index.html Pari kilometriä stadikalta. Ratikka menee vierestä keskustan suuntaan.
 7. Yhtenä huonona puolena sanoisin sen, että lähtönumero pitää noutaa klo 13. mennessä. Ensimmäinen lähtöryhmä starttaa kuitenkin vasta klo 15. Eli jos ei numeron nouto onnistu edellisenä päivänä, tulee reilu kahden tunnin venailu ennen starttia.
 8. Tuolla tuli viime keväänä oltua ja aika mukava tapahtuma oli. Yhteislähtö, jossa ennakkoon ilmoitetun tavoiteajan mukaan jengi karsinoidaan. Muistaakseni. Jäniksiä taisi olla useampiakin. Ruuhkaa oli ihan riittävästi ja aika isossa porukassa sai juosta loppuun asti. Reitti aika tasainen, muutamin paikoin mukulakiveä joka tuntui hyydyttävän menoa. Tosin monen mukulaosuuden pääsi juoksemaan tien keskellä menevien ratikkakiskojen välissä. Ne oli semmoista tasaista betonia tjsp. Huoltopisteillä oli aluksi aika ruuhkaa. Johtui osin siitä, että siellä kaadettiin vettä 1,5 litran pulloista mukeihin ja se vei turhaan aikaa.
 9. Kompataan tätä kirjoitusta. Juoksu sujui jotenkin kelvollisesti, kun ei oikein optimaalisesti päässyt valmistautumaan. Expo oli mielestäni hyvä, geelejä oli omasta takaa kun niiden puutteesta taisi joku jo viime vuoden oksassa mainita. Itse kaupungista tykkäsin todella paljon. Voisin mennä toistekin. Hotelli oli abaut 2km päässä ollut http://www.magnoliahotelamsterdam.com/en/index.html Loistava sijainti, loistava palvelu.
 10. Liitytäänpä siihen porukkaan joiden tavoite on syksyn mittaan vaihtunut. Minun oli tarkoitus täällä yrittää neljän tunnin alitusta. Elokuun alkupuolella iski sitkeä plantaari faskiitti ja sen vuoksi meni abaut 5 viikkoa juoksematta. Nyt on palauteltu kadoksissa ollutta juoksukuntoa ja maisemia lähdetään katselemaan 4:30 jänisten seurassa. Toivottavasti pysyn mukana. Jos ei muuta, niin tuleepahan tuollakin käytyä :)
 11. Tämmöinen lyhyt matka olisi tarjolla: http://www.teamfightback.com/fightbackrun/
 12. Tänne tuli ilmoittauduttua, ensimmäistä kertaa. Mites Turusta matkaavat ovat reissun suorittaneet? Helsingistä tulevillahan on "laivaetu" kun heidän paattinsa odottaa satamassa koko päivän. Turusta tullessa täytynee ottaa kamat kantoon ja sitten toisella laivalla illalla kotiin, vai kui? Yksi hyvä vaihtoehto olisi mennä lentämällä, kun tuo SAS nykyään lentää suoraan Turusta Tukholmaan. Jos tähän päädyn, niin löytyisikö hotellisuosituksia?
 13. Tais olla niin, että posti (Itella) hoitaa nykyään DHL:n paketit Suomen päässä ja ihan normi jakeluna.
 14. Juhisco

  juoksulasit

  Mulla on käytössä Niken Skylon Ace ja olen tykännyt noista tosi paljon. Keveät ja nokassa oleva silikoni toimii hyvin, lasit ei luista. Linssiäkin voi tarvittaessa vaihtaa. Tosin mulla käytössä olevat Max speed -linssit toimii kelillä kuin kelillä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy