Jump to content
Juoksufoorumi.fiPyhän Olavi

Jäsenet
 • Content Count

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Pyhän Olavi

 1. Moi, Ensinnäkin kiitoksia kaikille mukana olleille ja kiitoksia palautteesta. Tulospalvelu ja ajanotto on ulkoistettu alan ammattilaisille juuri sen takia,että mitään sekaannuksia ei syntyisi.Ilmeisesti kuitenkin jotain sekoilua tällä saralla oli.Palautetta heille on aiheesta annettu.Kaikille kuitenkin ajat saatiin joten se kai se pääasia.Korjauksia on tehty ja käsittääkseni nyt on kaikki oikeissa sarjoissa,oikeilla ajoilla.Jos huomaatte jotain virheitä niin olkaa yhteydessä kilpailunjohtajaan: timo.reinikainen@savonlinnanseudunliikunta.fi tai minuun niin etsin teille vastaukset anssi.kostiainen@savonlinnanseudunliikunta.fi Omaan vastuualueeseen kuuluu reitin merkkaus ja juomapisteet+huoltoauto kisan aikana, joten ihan tarkkaan en osaa vastata miksi osa oli väärissä sarjoissa.Kyselin kuitenkin aiheesta tämän alueen vastuuhenkilöiltä ja ainakin näiden juoksijoiden jotka ilmoittautuvat viime tingassa ennen ilmoittautumisajan loppumista virhelyöntien todennäköisyys kasvaa. Reitistä sen verran,että Savonlinnan kaupunkialueelta ei tasaista kohtaa löydy kuin järvestä:)Reitti tulee olemaan ainakin pari vuotta vielä sama ennen kuin Laitaatsiltaan saadaan uusi syväväylä isoineen siltoineen, jolloin reitti muuttuu väkisin. Raviradasta ja oikojista sen verran,että itse en ymmärrä miksi joku juoksija haluaa oikoa???Eihän siinä tee hallaa kuin itselleen.Nauhat tosiaan oli vedetty näille "oikopoluille" ne kuitenkin ilmeisesti joku valopää oli poistanut.Jouduimme kellarpellossa muutenkin ilkivallan kohteeksi ja kylttejä löyty mm.tenniskentältä. Jos nyt jollain on vielä jotain mielen päällä niin olkaa yhteydessä joko täällä,facebook-sivujemme kautta tai sähköpostitse edellä mainittuihin osoitteisiin. Hyvää juoksu "kesän" jatkoa kaikille ja toivottavasti ensi vuonna palaamme asiaan Juoksuterveisin Anssi Kostiainen SSL ry
 2. Sunnuntaina 19.7.2015 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohella voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. Pyhän Olavin maratonin yhteydessä juostaan myös veteraanien SM-maraton  LÄHTÖAJAT: - maraton 42,195 km lähtö kello 11.00 - muut sarjat lähtöaika kello 12.00 MATKAT - Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu) - 1/2 maraton (virallisesti mitattu) - 10,6 km - Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu) Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä.  Tapahtuman yhteydessä juostaan Aikuisliikuntaliiton SM-maraton. TAPAHTUMA SIVUILLE TÄSTÄ.
 3. Pyhän Olavin juoksumaraton järjestetään tänä vuonna Savonlinnassa 5.kertaa.Sunnuntaina 19.7.2015 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohella voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. Pyhän Olavin maratonin yhteydessä juostaan myös veteraanien SM-maraton  LÄHTÖAJAT: - maraton 42,195 km lähtö kello 11.00 - muut sarjat lähtöaika kello 12.00 MATKAT - Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu) - 1/2 maraton (virallisesti mitattu) - 10,6 km - Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu) Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä. TAPAHTUMAN NETTISIVUILLE PÄÄSET TÄSTÄ
 4. Et olisi ensimmäinen joka on käynyt uimassa kesken juoksun:cool0010::cool0010::cool0010:Tosin taisi silloin olla kokonaisen juoksija.Tervetuloa juoksemaan!
 5. Sunnuntaina 20.7.2014 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohella voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. MATKAT - Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu) - 1/2 maraton (virallisesti mitattu) - 10,6 km - Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu) Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä. Katso lisää
 6. Lähtölistat on nyt nähtävissä.Listoja tarkastelemaan pääset tästä.:conf:
 7. Tänään vielä ilmoittautuminen halvempaa.Joten ei kun kipinkapin ilmoittautumaan.
 8. Reitti on tarkoitus videoida ennen kilpailua ja laittaa ainakin pätkiä nähtäväksi nettiin.Väitän,että reitti on kuitenkin yksi Suomen kauneimmista.
 9. Ennätyshän (1.42 ja rapiat) sieltä tuli ja juoksu kulki huonolla harjoittelullakin näköjään ihan kelvollisesti.Viime vuonna tuli 16 km seinä vastaan,mutta tänä vuonna jaksoi painaa loppuun asti.
 10. Kyllä on asfaltti saatu kokonaisuudessa ohitustielle.:running:
 11. Heinäkuussa juostaa neljättä kertaa yksi Suomen kauneimmista maratoneista.Matkoja ja sarjoja on ruunsaasti klikkaa itsesi kotisivuillemme ja käy tutustumassa.Meidät löydät myös facebookista. Ilmoittautuminen on alkanut joten ei kun ilmoittautumaan. Tästä tapahtuman kotisivuille.
 12. Kiitoksia kaikille osallistuneille jouksijoille,kannustajille ja huoltojoukoille. Vinkkejä,parannusehdotuksia,risuja ja ruusuja meille järjestäjille on sadellut niin kasvotusten,puhelimessa,sähköpostilla,facebookissa,paikallislehden lukijapalstalla ja myös täältä olen lukenut raporttejanne.Kaikki palaute on kirjattu ylös jotta voimme palvella ensi vuonna juoksijoita entistä paremmin. Muutama juoksija tosissaan oli kuulemma juossut harhaan mitä ei missään nimessä pitäisi tapahtua.Kyllä maalissa sapetti kun Venäläinen puolikkaan juoksija tuli itkien maaliin:culpability:Yksikin juoksija joka juoksee harhaan on liikaa siitä olemme me järjestäjät epäonnistuneet ja olemme erittäin pahoillamme.Viime vuonna yksi kirjoittaja laittoi tällä samaisella foorumilla,että oli parhaiten merkitty reitti missä on koskaan juossut.Tänä vuonna pyrimme samaan,mutta käsipystyyn virheen merkiksi epäonnistuimme. Toinen asia missä palattiin taas lähtöruutuun oli ajanotto joka kosahti kyllä melko täydellisesti.Viime vuoden jälkeen mietimme vakavissamme chipin hankkimista maratoonillemme.Tulospalvelu oli ulkoistettu ja homma ei ihan toiminut niin kuin me järjestäjät olisimme toivoneet.Onneksi teillä juoksijoilla on pitkä pinna!Ensi vuonna hommaamme ajanottoa varten chipit niin homma pitäisi hoitua reaaliaikaisesti ja palkintojenjakoa ei tarvisisi odottaa niin kauan. Summasummarum kaikki palaute,vinkit,kehitysideat otetaan edelleenkin vastaan facebookissa,sähköpostilla,täällä jne.Teitä juoksijoita ja sauvakävelijöitä vartenhan tätä hommaa tehdään!!! Okein hyviä juoksuja kaikille loppukesälle ja toivottavasti ensi vuonna nähdään! Ensi vuonna juostaan 20.7.2014 tervetuloa silloin mukaan mäkiseen, mutta kauniiseen Savonlinnaan:)
 13. Uunituoreita valokuvia ohitustien kevyenliikenteenväylältä katsottavissa Facebook-sivuiltamme.Tie on erikoisluvalla juoksijoiden käytössä sunnuntaina.Maanantaina kevyenliikenteenväylä on taas suljettu normaalilta liikenteeltä.
 14. Kyllä ohitustie on luvattu käyttöön.Juttua aiheesta.
 15. Sunnuntaina 21.7.2013 juostaan Savonlinnan keskustan alueella kolmas Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohellaa voit osallistua myös 1/2 maratonille ja 10 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. Reitti muuttuu hieman viime vuotisesta reitistä rinnakkaisväylän valmistuttua.Virallinen mittaus reitistä suoritetaan juhannuksen jälkeen jolloin myös lopullinen reitti julkaistaan. Pyhän Olavin maratonin sivuille Ilmoittautuminen
 16. Kiitos näistä erinomaisista vinkeistä! -Hotelli majoitus joten auton kanssa ei onneksi tarvitse sählätä. -Kuopiossa kävin itse lyhyen urani ensimmäisen puolikkaan hölkkäilemässä ja kyllä ensimmäiset 3km oli aikaslailla ahdasta,tosi taisi olla vaan hyväksi niin lopussa jaksoi vielä kiristää ruuvia.Netto-ajassa taisi olla melkeen minuutin verran eroa verrattuna bruttoon vaikka olin noin 30 metriä lähtöportista. -Sen verran sain vihiä viime vuotisilta osallistujilta,että kannattaa lähtöryhmä valita vähän yläkanttiin nii ei tarvitse kävellä ekoja kilsoja.Tuo on kanssa hyvä tietää,että sitä voi vielä muuttaa mikäli kunto kohenee tai esim.sairauden/loukkaantumisen takia heikkenee. Eilen selailin HCR:n sivuja ja möyhäinen lähtöajan kohta on kyllä myös syytä ottaa huomioon.
 17. Ryhmäilmoittautuminen hoidettu allekirjoittaneen toimesta.Mukana ollaan ensimmäistä kertaa ilman sen suurempia tavoitteita.Savonlinnasta sain houkuteltua äärimmäisen pienellä vaivalla 18 juoksijaa mukaan,joten savolaisia pyörii sitten toukokuussa jaloissa Helsingin kaduilla enemmältikin.:nevreness::nevreness::nevreness::nevreness: Onko jollain heittää jotain vinkkejä mitä kannattaisi ensi kertalaisen ottaa huomioon?
 18. Itellä oli kuumetta neljä päivää ja päädyin päivystykseen.Viimeksi tainnut olla kuumetta noin puolitoista vuotta sitten.Lääkäri sano, että joku virus ja laitto 600 buranaa 3/krt päivässä.Kuumetta jatku silti sen viikon verran niin,että päivällä ei ollut mitään mutta illalla pamahti taas lämmöt päälle.Kuumeen aikana ei ollut ollenkaan flunssaa eikä kurkkukipua tms. Nyt ei ole enään ollut kuumetta mutta kurkussa sellainen outo kutina jota ei ole koskaan aikaisemmin ollut, joka pistää kyllä ikävällä tavalla ryittämään.Tätä on nyt jatkunut reilun viikon ja alkuviikosta ajattelin mennä selvittämään lääkärille mistä johtuu. Pojalla ollut kuusi viikkoa yskä ja eilen kävi verikokeissa(tulokset tulevat viikon päästä),epäilivät mykoplasmaa ja sanoivat, että jos poitsulla on niin todennäköisesti minulla on se sama ja minun pitäisi mennä myöskin verikokeisiin.Eipä se auta kun ootella vaikka todella ärsyttävältä olo tuntuukiin. Itse en ole liikuntaa uskaltanut harrastaa tämän taudin takia.Töihin olen kävellyt (4km) ja yskiminen on sen kun yltynyt. Yhdellä kaverilla oli samanlainen yskä ja sillä todettiin mykoplasma veteli kaksi antibioottikuuria ennen kuin tauti lopulta selättyi.Oli yhteensä reilun kuukauden kipeänä. Itellä ei noita kramppeja kyllä ole ollut tosin niin kuin sanoin en ole kyllä mitää urheillutkaan.Kannattaa kuitenkin noi verikokeet käydä ottamassa,josko sieltä jotain selviäisi.:moody:
 19. Ok hyvä tietää itse ajattelin ,että kyseessä on sama asia.Aina oppii jotain uutta:smile-new:.Tsemppiä Vantaalle!
 20. Spibeltillahan on insuliinikynä tarkoitukseen ihan oma mallinsakin! Spibeltti on itsellänikin vesitiivis,energiageeli lenkeillä ja voin kyllä suositella.Ei hölsky eikä oikeastaan tunnu,että puhelinta ja musiikki vehkeitä olisi edes mukana.Aikaisemmin puhelin ollut aina taskussa sport trackerin takia ja on todella häiritsevästi hölskynyt mutta ei enään.Juomapulloa olen kanniskellut ihan vaan kädessä silloin harvoin kun olen sitä tarvinnut.Yksi vanha luokkakaveri myy vyötä ja suositteli en ole kyllä katunut osto päätöstä!
 21. Itselläkin tuli kohennettua ennätystä 4 minuutilla, loppuaika 1.47.Ensimmäiset kilometrit olivat kyllä aika ahtaita juoksennella mikä tosin oli hyvä loppua ajatellen muuten olisi tullut lähdettyä liian kovaa liikkeelle.6 kilometriin juoksin kaverin kanssa, mutta sitten ajattelin kilometriaikojen ollessa hitaita,että nyt olisi korkea aika lähteä juoksemaan.Loppumatkalla ei sitten tullutkaan enään kun selkiä vastaan.Yksi juoksija ohitti minut ja ajattelin mennä tämän peesissä, niin tulikin tehtyä aina 18km asti(kiitos hänelle) jonka jälkeen mailerimainen:running: 3 km loppukiri. Reittihän oli omasta mielestäni aika hyvä ei kovin mäkinen. Ensi kesänä tavoitteena juosta ensimmäinen kokonainen.
 22. Ensi vuonna toivottavasti saamme mekin jo chipit.
 23. Kiitoksia vaan kaikille juoksijoille.Näin järjestäjän näkökannalta kisat sujuivat huomattavasti ensimmäistä kertaa paremmin,toivottavasti myös kaikkien mukana oleitten juoksijoiden mielestä.Muutamia juttua oli mitkä pistivät silmään jo itsellänikin ensi vuotta ajatellen, mutta laittakaahan ihmeessä viestiä inboxiin parannus ehdotuksista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy