Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyhän Olavi

Jäsenet
 • Posts

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pyhän Olavi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Moi, Ensinnäkin kiitoksia kaikille mukana olleille ja kiitoksia palautteesta. Tulospalvelu ja ajanotto on ulkoistettu alan ammattilaisille juuri sen takia,että mitään sekaannuksia ei syntyisi.Ilmeisesti kuitenkin jotain sekoilua tällä saralla oli.Palautetta heille on aiheesta annettu.Kaikille kuitenkin ajat saatiin joten se kai se pääasia.Korjauksia on tehty ja käsittääkseni nyt on kaikki oikeissa sarjoissa,oikeilla ajoilla.Jos huomaatte jotain virheitä niin olkaa yhteydessä kilpailunjohtajaan: timo.reinikainen@savonlinnanseudunliikunta.fi tai minuun niin etsin teille vastaukset anssi.kostiainen@savonlinnanseudunliikunta.fi Omaan vastuualueeseen kuuluu reitin merkkaus ja juomapisteet+huoltoauto kisan aikana, joten ihan tarkkaan en osaa vastata miksi osa oli väärissä sarjoissa.Kyselin kuitenkin aiheesta tämän alueen vastuuhenkilöiltä ja ainakin näiden juoksijoiden jotka ilmoittautuvat viime tingassa ennen ilmoittautumisajan loppumista virhelyöntien todennäköisyys kasvaa. Reitistä sen verran,että Savonlinnan kaupunkialueelta ei tasaista kohtaa löydy kuin järvestä:)Reitti tulee olemaan ainakin pari vuotta vielä sama ennen kuin Laitaatsiltaan saadaan uusi syväväylä isoineen siltoineen, jolloin reitti muuttuu väkisin. Raviradasta ja oikojista sen verran,että itse en ymmärrä miksi joku juoksija haluaa oikoa???Eihän siinä tee hallaa kuin itselleen.Nauhat tosiaan oli vedetty näille "oikopoluille" ne kuitenkin ilmeisesti joku valopää oli poistanut.Jouduimme kellarpellossa muutenkin ilkivallan kohteeksi ja kylttejä löyty mm.tenniskentältä. Jos nyt jollain on vielä jotain mielen päällä niin olkaa yhteydessä joko täällä,facebook-sivujemme kautta tai sähköpostitse edellä mainittuihin osoitteisiin. Hyvää juoksu "kesän" jatkoa kaikille ja toivottavasti ensi vuonna palaamme asiaan Juoksuterveisin Anssi Kostiainen SSL ry
 2. Sunnuntaina 19.7.2015 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohella voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. Pyhän Olavin maratonin yhteydessä juostaan myös veteraanien SM-maraton  LÄHTÖAJAT: - maraton 42,195 km lähtö kello 11.00 - muut sarjat lähtöaika kello 12.00 MATKAT - Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu) - 1/2 maraton (virallisesti mitattu) - 10,6 km - Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu) Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä.  Tapahtuman yhteydessä juostaan Aikuisliikuntaliiton SM-maraton. TAPAHTUMA SIVUILLE TÄSTÄ.
 3. Pyhän Olavin juoksumaraton järjestetään tänä vuonna Savonlinnassa 5.kertaa.Sunnuntaina 19.7.2015 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohella voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. Pyhän Olavin maratonin yhteydessä juostaan myös veteraanien SM-maraton  LÄHTÖAJAT: - maraton 42,195 km lähtö kello 11.00 - muut sarjat lähtöaika kello 12.00 MATKAT - Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu) - 1/2 maraton (virallisesti mitattu) - 10,6 km - Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu) Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä. TAPAHTUMAN NETTISIVUILLE PÄÄSET TÄSTÄ
 4. Et olisi ensimmäinen joka on käynyt uimassa kesken juoksun:cool0010::cool0010::cool0010:Tosin taisi silloin olla kokonaisen juoksija.Tervetuloa juoksemaan!
 5. Sunnuntaina 20.7.2014 juostaan Savonlinnan keskustan alueella Pyhän Olavin juoksumaraton. Pyhän Olavin maratonin reitti on yksi Suomen hienoimmista, sillä reitti suureksi osaksi kulkee pitkin Savonlinnan upeita rantamaisemia. Reitin varrella mm. Savonlinnan matkustajasatama ja Olavinlinna. Täysmittaisen maratonin ohella voi osallistua myös 1/2 maratonille ja 10,6 km juoksuun. Tapahtuman yhteydessä myös sauvakävelysarja 10km ja 1/2 maratonille. MATKAT - Maraton 42,195 km (virallisesti mitattu) - 1/2 maraton (virallisesti mitattu) - 10,6 km - Sauvakävely 10,6 km ja 21,1 km ( kuntosarja ja Kansainvälisen sauvakävelyliiton alainen sauvakävelykilpailu) Lähtö ja maalipaikka sijaitsee Heikinpohjan urheilukentällä. Katso lisää
 6. Lähtölistat on nyt nähtävissä.Listoja tarkastelemaan pääset tästä.:conf:
 7. Tänään vielä ilmoittautuminen halvempaa.Joten ei kun kipinkapin ilmoittautumaan.
 8. Reitti on tarkoitus videoida ennen kilpailua ja laittaa ainakin pätkiä nähtäväksi nettiin.Väitän,että reitti on kuitenkin yksi Suomen kauneimmista.
 9. Ennätyshän (1.42 ja rapiat) sieltä tuli ja juoksu kulki huonolla harjoittelullakin näköjään ihan kelvollisesti.Viime vuonna tuli 16 km seinä vastaan,mutta tänä vuonna jaksoi painaa loppuun asti.
 10. Heinäkuussa juostaa neljättä kertaa yksi Suomen kauneimmista maratoneista.Matkoja ja sarjoja on ruunsaasti klikkaa itsesi kotisivuillemme ja käy tutustumassa.Meidät löydät myös facebookista. Ilmoittautuminen on alkanut joten ei kun ilmoittautumaan. Tästä tapahtuman kotisivuille.
 11. Kiitoksia kaikille osallistuneille jouksijoille,kannustajille ja huoltojoukoille. Vinkkejä,parannusehdotuksia,risuja ja ruusuja meille järjestäjille on sadellut niin kasvotusten,puhelimessa,sähköpostilla,facebookissa,paikallislehden lukijapalstalla ja myös täältä olen lukenut raporttejanne.Kaikki palaute on kirjattu ylös jotta voimme palvella ensi vuonna juoksijoita entistä paremmin. Muutama juoksija tosissaan oli kuulemma juossut harhaan mitä ei missään nimessä pitäisi tapahtua.Kyllä maalissa sapetti kun Venäläinen puolikkaan juoksija tuli itkien maaliin:culpability:Yksikin juoksija joka juoksee harhaan on liikaa siitä olemme me järjestäjät epäonnistuneet ja olemme erittäin pahoillamme.Viime vuonna yksi kirjoittaja laittoi tällä samaisella foorumilla,että oli parhaiten merkitty reitti missä on koskaan juossut.Tänä vuonna pyrimme samaan,mutta käsipystyyn virheen merkiksi epäonnistuimme. Toinen asia missä palattiin taas lähtöruutuun oli ajanotto joka kosahti kyllä melko täydellisesti.Viime vuoden jälkeen mietimme vakavissamme chipin hankkimista maratoonillemme.Tulospalvelu oli ulkoistettu ja homma ei ihan toiminut niin kuin me järjestäjät olisimme toivoneet.Onneksi teillä juoksijoilla on pitkä pinna!Ensi vuonna hommaamme ajanottoa varten chipit niin homma pitäisi hoitua reaaliaikaisesti ja palkintojenjakoa ei tarvisisi odottaa niin kauan. Summasummarum kaikki palaute,vinkit,kehitysideat otetaan edelleenkin vastaan facebookissa,sähköpostilla,täällä jne.Teitä juoksijoita ja sauvakävelijöitä vartenhan tätä hommaa tehdään!!! Okein hyviä juoksuja kaikille loppukesälle ja toivottavasti ensi vuonna nähdään! Ensi vuonna juostaan 20.7.2014 tervetuloa silloin mukaan mäkiseen, mutta kauniiseen Savonlinnaan:)
 12. Uunituoreita valokuvia ohitustien kevyenliikenteenväylältä katsottavissa Facebook-sivuiltamme.Tie on erikoisluvalla juoksijoiden käytössä sunnuntaina.Maanantaina kevyenliikenteenväylä on taas suljettu normaalilta liikenteeltä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy