Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Teemu S

Jäsenet
 • Content Count

  308
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  http://kauasjapitkalle.blogspot.fi

Converted

 • Coopperi
  3200m
 • 10km
  -
 • Puolimaraton
  1.28.58 (maran puoliaika)
 • Maraton
  2.58.34
 • Tavoite
  -

Recent Profile Visitors

1 056 profile views
 1. I'll get my coat. Enpä mitään tiedotetta edes lukenut, joten puutteellisilla tiedoilla kävin näköjään kommentoimaan. Noh, tuo kuulostaakin fiksummalta.
 2. Rohkea yritys kyllä ja kaipa tuossa markkinatutkimuskin täytyy taustalla olla, että on katsottu tällaiselle lehdelle tilausta olevan. Pelkään kyllä pahoin, että ei pidemmän päälle ota tulta alleen. Polkujuoksu on kaikesta huolimatta melko marginaalinen laji verrattuna katujuoksuun, joten ihan valtavaa lukijamassaa tuskin on luvassa. Vaikka itse koen kuuluvani selkeästi kohderyhmään, niin ei tuo suurempaa kiinnostusta nyt herätä. Lisäksi, kun huomioidaan paperilehtien yleisesti laskeva merkitys tiedonlähteenä näin digitaalisella aikakaudella, niin vaikeaa on. Eiköhän asiasta kiinnostuneet ole esim. Jornetista lukeneet jo kaiken mahdollisen internetin puolella. Ehkä fiksumpaa olisi ollut tehdä Juoksija-lehden alla vaikkapa vuosittainen polkujuoksu-erikoisnumero kokonaan oman lehden sijasta. En tiiä, katellaan.
 3. Teemu S

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Sauvoja ei tarvi, jos ei ihan lähtökohtaisesti ole menossa retkeilemään. Jos pyrkimyksenä taas on juosta, niin sitten jättäisin sauvat kotiin. Varsinkin, jos ei aiempaa käyttökokemusta ole. Etenee matkakin nopeammin, kun ei ole kokoajan jotain mihin nojailla. Varpaiden (tai varpaanvälien) rasvaaminen vähentää ainakin itselläni rakkojen kehittymistä. Erityisesti kuivissa ja pölyisissä olosuhteissa (kuten viime vuonna KK:lla ja YPH:lla). Jos on märkä tai mutainen keli, niin Hautajärveltä on mukavampi lähteä kylmään(?) yöhön kuivilla sukilla. Itse olen ottanut taktiikaksi vaihtaa sukat ja pohjalliset, mikäli tarvetta on ollut. Kuiva sukka on kuiva suunnilleen minuutin ajan, jos kenkä/pohjallinen on märkä. Eipä siitä kevyesti ensiapupakkauksesta mitään haittaakaan dropbagissa ole. Kannattaa toki etukäteen selvittää itselleen, mitä on tekemässä, jos moiseen operaatioon päättää kisassa ryhtyä. Sen neulan/veitsen kanssa sorkkiminen voi aiheuttaa pahempia ongelmia, jos tuollaisten vaurioiden ensiapu kenttäolosuhteissa ei ole ennestään tuttua.
 4. Teemu S

  Hoka One One

  @vmaksi ainakin osannee vastata. Tekisi mieli Evo Mafatea, mutta sitä ei taida täältä Turun seudulta löytyä. Kysymys kuuluukin, että miten tuon mallin koko suhtautuu muihin Hokiin? Mulla on kaikki kengät US9 (myös Clifton 3 ja 4), mutta Speedgoat 2 poikkeuksellisesti US9,5 kapeahkosta kärjestä johtuen. Noudatteleeko tuon Evo Mafaten koko siis enempi normimitoitusta vai pitäisikö mennä tuolla SG2:n koolla?
 5. Teemu S

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  On puuroa ja taitaa olla mikropitsaakin tarjolla lämpimänä syötävänä. Ja vielä jos ennen pääryhmää ehdit paikalle niin on pöytiintarjoilukin. Itse taisin dropbagista nauttia vähän proteiinijuomaa ja alkoholitonta olutta. Muut tuli järjestäjän pöydältä ja mieli virkistyneenä sekä kupu ravittuna pääsin paluumatkalle.
 6. Teemu S

  Garmin Fenix 5

  Käynnistät juoksutoiminnon ja sen ollessa päällä (toimintoa ei tietenkään tarvitse aloittaa) menu-näppäimellä valikko auki ja sieltä "Harjoitus -> Omat harjoitukset". Sieltä pitäisi löytyä, jos siirto on onnistunut.
 7. Siinä on @kiljander kovahko setti tulossa, kun UTMB ja Spartathlon pitää vetää peräkkäin.
 8. Teemu S

  Vaarojen maraton 2018

  Ihan nevöhööd-kisa tämä itselleni ainakin on. Juokseeko ne jossain mettässä vai miksi maratonajat on noin huonoja? Vai eikö ne edes yritä tosissaan?
 9. Teemu S

  Inov-8

  Terraclaw on kyllä aika turha kenkä Inovin mallistossa. Pohjakuvio ei pidä missään muualla kuin kuivassa kangasmetsässä tai hiekalla/kivellä. Toisaalta tuollaisessa helpossa maastossa pitäisi juosta kovaa, joten kenkä saisi olla hiukan jäykempi, mutta Terraclaw on ihan lörö. Ulkomaisille vuoristopoluille tuossa on liian vähän suojaa pohjassa, joten pidemmän päälle kivet lyö ikävästi läpi. Oon omallani juossut nyt 500km Suomeessa ja ulkomailla, enkä vielä ole keksinyt, missä tilanteessa tuo kenkä oikein toimisi.
 10. En arvellutkaan, että olisi helppo reissu, mutta oli se silti vähän turhan vaikeaa. http://kauasjapitkalle.blogspot.com/2018/07/nuts-yllas-pallas-134km-2018.html
 11. Strava on sen verran optimistinen nousumetrien suhteen, että en ainakaan lähtisi kavereille leuhkimaan Strava-metreillä. Jos haluat oikeasti tietää jotakuinkin oikein nousumetrit, niin ei auta muu kuin hankkia barometrillä varustettu laite.
 12. Teemu S

  Syöminen ultran aikana

  No, sitten ymmärsin väärin. Muistan vaan, että lihatonta pizzaa ei ollut, joten jäi syömättä.
 13. Teemu S

  Syöminen ultran aikana

  Se oli viime vuonna vmaksin pitsa, joka jäi isännällä itsellään syömättä. Järjestäjien puolesta oli puuroa.
 14. Aivan hyvinhän se meni http://kauasjapitkalle.blogspot.fi/2018/05/nuts-karhunkierros-80km-2018.html
 15. Arvostan kovasti, että nimi esiintyy spekulaatioissa, mutta vaikea kyllä keksiä syytä sille. Näytöt on aika heikot.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy