Jump to content
Juoksufoorumi.fiTeemu S

Jäsenet
 • Content Count

  358
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teemu S last won the day on March 16

Teemu S had the most liked content!

Community Reputation

335 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  http://kauasjapitkalle.blogspot.fi

Converted

 • Coopperi
  3200m
 • 10km
  -
 • Puolimaraton
  1.28.58 (maran puoliaika)
 • Maraton
  2.58.34
 • Tavoite
  -

Recent Profile Visitors

1 239 profile views
 1. Teemu S

  Garmin Fenix 6

  Ei, vaan juurikin 6x Pro. Olisi ehkä pitänyt muistaa mainita. Perusmallilehan ei luvatakaan yhtä hulppeaa akunkestoa.
 2. Teemu S

  Garmin Fenix 6

  Lähtiessä 100% GPS+Glonass 1s-tallennusväli Musiikki: pois Puhelin: pois Rannesyke: pois Kartta: päällä Näyttö: aikakatkaistu Taustavalo: pois Lisävarusteet: päällä (hrm-run sykevyö) BT+wifi: pois
 3. Teemu S

  Garmin Connect

  Sieltä just. "Yhteenveto edistymisestä" ja sieltä valkkailet haluamasi lajit, ajanjaksot ja jaot (viikko, kuukausi, vuosi).
 4. Teemu S

  Garmin Connect

  Selainversiosta saa kaikki mahdolliset aikajaksot lajikohtaisesti esiin. Kännykkäversiosta ei.
 5. Teemu S

  Garmin Fenix 6

  Fenix6 Pron tärkein ominaisuus itselleni oli akunkesto ja sitä pääsi vihdoin YPH:lla kunnolla testaamaan. Muokkasin virransäästötilan siten että päällä oli ulkoinen sykemittaus ja 1s gps+glonass. Näytöstä taustavalo pois ja lisäksi näytön aikakatkaisu. Navigointi oli päällä, joten arvelin että se syö aika paljon virtaa, mutta 25h suorituksen jälkeen akkua oli jäljellä 56%. Ilman navia olisi varmasti ollut paljon enempi. Hyvin oleellinen asia virransäästön kannalta vaikuttaisi olevan siis taustavalo ja näytön aikatkaisu, toki ilmiselvien BT:n ja muiden yhteyksien sulkemisen lisäksi. Edit. Näytön aikakatkaisu toimi erittäin hyvin, sillä näyttö aktivoitui rannetta kääntämällä. Noin 9 kertaa 10:sta toimi ekalla yrityksellä, joskus joutuu vähän ravistelemaan.
 6. Olihan taas reissu! Blogissa lisää
 7. Hupsista. Puolen tunnin harkinnalla ja 3,5 vuorokauden valmistautumisella mukaan kisaan. Treenaaminen on maaliskuun jälkeen ollut enempi puuhastelua, mutta mennään nyt katselemaan maisemia ja imemään geelejä tunturiin.
 8. Tuolla kuntotasolla pitäisi kyllä jaksaa polkea ihan tavallistakin maastopyörää...
 9. Teemu S

  UTMB 2020

  Peruttu. Hyvä niin. Nyt pitäisi sitten alkaa suunnittelemaan, milloin tuonne sitten lähtisi. Peruuntuminen takaa suoran sisäänpääsyn 2021,2022 tai 2023.
 10. Taidan olla vähän tyhmä, mutta tuliko se perusmatkan kohtalokin jo selväksi?
 11. Itsekin toivon, että UTMB siirrettäisiin ensi vuoteen. Olisi varmaan kaikkein helpointa kaikkien kannalta. Vaikka Ranskan tilanne olisikin jotenkin reilassa, niin asettaahan se osallistujat eriarvoiseen asemaan, kun jokaisen maan matkustusrajoitteet ovat erilaiset. Myös tulevien vuosien kannalta olisi varmaan selkeintä mitätöidä koko 2020, sillä aika moni pistekisa perutaan tältä vuodelta. Hypättäisiin siis suoraan kauteen 2021 vuoden 2020 osallistumisoikeudella ja pisteiden keruu jatkuisi 2019 pisteistä.
 12. Saapa nähdä, miten käy tämän vuoden kisan. Ranskan ympäriajo siirrettiin alkamaan samalle päivälle kuin UTMB. Siitä saa toki hyvän referenssin, sillä jos TdF ajetaan, niin todennäköisesti myös UTMB järjestetään. Omasta mielestäni on vaikea nähdä, että loppukesästä tilanne olisi jo niin rauhallinen, että kansainvälinen kisailu olisi mahdollista. Itselläni ei ainakaan ole halua eikä mahdollisuutta tieten tahtoen hankkia parin viikon karanteenia. Hankala homma, kun pitäisi kuitenkin pikku hiljaa tietää, että pyhitetäänkö koko kesä vuoriultratreenille, vai voisiko sitä puuhastella kesällä jotain muuta.
 13. Tämä on se oleellisin pointti. Vaikka perusmatka järjestettäisiin ja varsinaisia matkusrajoituksia ei ole, ei mielestäni silti ole ihan yksinkäsitteisesti OK matkustaa pohjoiseen täältä etelästä. Itsellänikin on perusmatkalle ilmo sisällä, mutta tuskin olen viivalla kesäkuun alussa, vaikka se lähtö- ja maaliviiva Rukalle viriteltäisiinkin.
 14. Turha tässä on repiä, kun kisoihin ei ennen syksyä pääse, jos silloinkaan. Itse siirryin täysin fiilispohjaiseen harjoitteluun ja aika mukavalta sekin tuntuu.
 15. Voisko tämmöisen ankean internet-miestelyn jättää edes tällä foorumilla väliin? Hommalta löytyy varmaan komppaajia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy