Jump to content
Juoksufoorumi.fiTeemu S

Jäsenet
 • Content Count

  370
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teemu S last won the day on March 16 2020

Teemu S had the most liked content!

Converted

 • Tavoite
  -

Recent Profile Visitors

1 373 profile views
 1. Piti hiukan hioa kannustushuutoa, kun se "hyvältä näyttää!" olisi ollut lähes kaikkien kohdalla silkkaa valehtelua.
 2. Kovaa tekemistä! Se oli meikäläinen, joka huusi Kiviniemen huollossa, että "juosten huollosta ulos!". Helppo on kaljapurkin äärestä huudella, kun itse on keskeyttänyt jo 12 tuntia aiemmin. Vilpittömin mielin oli tarkoitus kannustaa, mutta saattaahan se tuossa tilanteessa/tilassa kuulostaa lähinnä ***tuilulta.
 3. ***kaa koko rahan edestä. Muita ei onneksi tarvitse syytellä kuin itseään. https://kauasjapitkalle.blogspot.com/2020/10/vaarojen-maraton-130km-2020.html
 4. https://kauasjapitkalle.blogspot.com/2020/10/vaarojen-maraton-130km-2020.html
 5. Aika rajut määrät ja tehot. Itse keventelin jo täysillä.
 6. Ei ole Satamassa huoltoa ollut (koskaan), väliaikamatto kyllä, kun siitä alkaa mäkikiri.
 7. Teemu S

  Hoka One One

  Hoi, Hoka-lähettiläät. Onko mitään sisäpiiritietoa Speedgoat Evon mahdollisesta uudesta versiosta? Vai ostanko vaan turhia miettimättä uuden parin tätä mallia? Eipä sillä, että keksisin mitään parannettavaa tuosta nykyisestäkään, mutta onhan se mukavaa olla aallonharjalla, jos uusi malli on kohta tuloillaan.
 8. Tuommoisissa ryhmälähdöissä ja porukassa menemisessä Petzlin reaktiivinen valo on hyvä, kun "varastaa" valoa muilta ja säästää siis omaa akkua. Esim. UTMB:lla ekana yönä mentiin todella pienellä kulutuksella, kun valoa oli ympärillä koko ajan ja paljon.
 9. Itse menen Vaaroille nyt viidettä kertaa. 3 kertaa flunssan/kuumeen sairastaneena 1-3 viikkoa ennen kisaa, kerran jäi kokonaan väliin, kerran pääsin terveenä viivalle ja tänäkin vuonna flunssa osui viime viikolle. Eli sairastaminen ennen kisaa kuuluu vähän niinku asiaan, kunhan ehtii vaan terveeksi ennen starttia.
 10. Tuntuu, että lamppujen valaisutehojen kasvaessa myös "tarve" kasvaa. Tosiasiassa kuitenkin (reippaampaakin) polkujuoksua harrastaa sujuvasti 300-400lm tehoilla, jos hirveästi ei tarvitse suunnistaa. Suunnistuksesta en tiedä mitään, joten ei siitä sen enempää. Itse ajan noin 2000lm kokonaistehoilla kovavauhtista maastopyörälenkkiäkin, enkä valonpuutteen takia ole pulaan joutunut. Houkutushan toki isompiin valoihin on suuri, koska sellaisia on tarjolla, mutta tarviiko niitä oikeasti, niin en usko. Juoksulamppuhommissa pitää hakea jonkinlainen kompromissi akunkeston, keveyden ja valoteh
 11. Merinovaatteita on hyviä ja huonoja, halpoja ja kalliita, eettisiä ja epäeettisiä. Jos ostat kalliin ja eettisen, saat todennäköisesti myös hyvän. Hyvä pitää muotonsa eikä nyppyynny ja reikiinny kovassakaan käytössä. Kalliitahan nuo on, mutta jos niitä ei nyt kaatumalla tai muuten repimällä riko, niin ovat myös pitkäikäisiä, kun eivät ala haisemaan. Olen vuosien saatossa käynyt aika paljon merkkejä sekä tuotteita läpi ja erityisesti hikihommissa päätynyt käyttämään Mons Royalen ja Icebreakerin tuotteita. Molempia pitäisi löytyä Hesalasta hyllytavarana ainakin Partioaitasta, Camusta yms.
 12. https://kauasjapitkalle.blogspot.com/2020/08/himos-trail-52km-2020.html
 13. Teemu S

  Garmin Fenix 6

  Ei, vaan juurikin 6x Pro. Olisi ehkä pitänyt muistaa mainita. Perusmallilehan ei luvatakaan yhtä hulppeaa akunkestoa.
 14. Teemu S

  Garmin Fenix 6

  Lähtiessä 100% GPS+Glonass 1s-tallennusväli Musiikki: pois Puhelin: pois Rannesyke: pois Kartta: päällä Näyttö: aikakatkaistu Taustavalo: pois Lisävarusteet: päällä (hrm-run sykevyö) BT+wifi: pois
 15. Teemu S

  Garmin Connect

  Sieltä just. "Yhteenveto edistymisestä" ja sieltä valkkailet haluamasi lajit, ajanjaksot ja jaot (viikko, kuukausi, vuosi).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy