Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

jakroo

Jäsenet
 • Content Count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3080
 • Tavoite
  Puolimara alle 2h
 1. Sen verta on kyselty, et alin hinta millä myyn on 220, se menee jo liiankin halvalla, mut tuosta nopen saa hyvän vehkeen halvalla.
 2. Mielellään uudenmaan alueelle. Voin tuoda tai sitten noutona. Jos postitus, niin 5 euroa päälle vaikka postiennakkona.
 3. Eli myynnissä suunnon ambit 3 sport black hr. Joulukuussa hankittu, myyn tarpeettomana toisen tieltä. Käytetty lähinnä kädessä kellona. Ja siis aivan uuden veroisessa kunnossa tottakai. Yhteyden otot yv:nä Hp: 250 e, tarjouksia otetaan vastaan.
 4. Joo siis kuitit ja muut löytyy ja laite on siis lähes uusi. Myyn mielellään noutona, mutta postituskin on mahdollista. Tarjouksia saa esittää.
 5. Eli myynnissä Suunto ambit 2 black+hr. Käytetty pari kertaa juostessa ja pyöräillessä. Ostettu 3 viikkoa sitten. Alkuperäinen pakkaus ja muut härpäkkeet mukaan tottakai. Vantaalla sijaitsee. Yhteydenotot yv:llä tai sähköpostiin. Myynnissä tiistaihin saakka sitten reissuun. HP 270, toisin kuin otsikossa mainitaan.
 6. Myynnissä 2 kk vanha suunnon ambit 2 sapphire sykevyöllä. Myyn tarpeettomana pois tieltä. Käytetty muutamalla juoksulenkillä. Kuitti ja muut tilpehöörit mukaan. Tarjouksia otetaan vastaan yv:nä!
 7. Myynnissä garmin 910xt+sykevyö. Ostettu 13.12.2012, joten takuu vielä voimassa. Peli on hyvässä kunnossa ja sijaitsee Vantaalla. Myyty!
 8. jakroo

  Märkäpuku

  Hieman pistää mietityttää, et löytyykö lyhyille ja tanakoille ihmisille ollenkaan märkkäriä. Itellä kun pituutta on vaan 171 ja paino pyörii siellä 84-86 paikkeilla. EI oikein minkään valmistajan puvut ainakaan paperilla mittojen mukaan ole sopivia, kun nuo painorajat täyttyy vasta jossain 175cm ja ylöspäin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy