Jump to content
Juoksufoorumi.fijakroo

Jäsenet
 • Content Count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3080
 • Tavoite
  Puolimara alle 2h
 1. jakroo

  Märkäpuku

  Hieman pistää mietityttää, et löytyykö lyhyille ja tanakoille ihmisille ollenkaan märkkäriä. Itellä kun pituutta on vaan 171 ja paino pyörii siellä 84-86 paikkeilla. EI oikein minkään valmistajan puvut ainakaan paperilla mittojen mukaan ole sopivia, kun nuo painorajat täyttyy vasta jossain 175cm ja ylöspäin.
 2. Minulla olisi edessä pyörän hankkiminen triathlonia varten. Nyt kuitenkin kyseessä on harrastelija, yli 30v ja tarkoituksena on vähitellen kehittää itseään joka osa-alueella ja mahdollisesti ensi kesänä käydä muutama kisa läpi. Tämänhetkinen pyöräilytausta liittyy pelkästään maastoajoon ja maastopyörällä liikkumiseen. Lukkopolkimetkin ovat minulle uusi asia. Tarkoituksena olisi ottaa tosiaan tuo pyöräily nyt kesän aikana mukaan harjoitteluun ja talvella jatkaa sitten tätä spinning puolella. En ole pro, eikä minusta koskaan sellaista tule, vaan omaksi huvikseni aion lajia harrastella ja omia tavoitteita siinä lähinnä asetella. Kilpailla kyllä sillä tykkään kilpailuista. Ehkä jotain pyöräkisojakin voisi ajaa. Nyt sitten ongelmana on että mikä pyörä? On cyclo, mikä toisaalta voisi olla hyväkin, että saisi sillä talvella ajella, mutta entä sitten tuo harjoittelu ajo kesällä tai kilpailut? En oikein innokas olisi noiden renkaiden vaihtamiseen, eivätkös niissä sellaiset nappulat kuitenkin yleensä ole. Tri-pyörä, no sillä ilmeisesti ei kaikenlaisissa kisoissa saa ajella ja muutenkin ehkä aloittelijalle saattaisi olla hieman haastavaa(ehkä). Maantiepyörä, no kavereilla on ja ajavat niillä paljon. Pääsisin mukaan tosin crossillakin varmaan, voisi ajaa tri kisoja ja maantiekisoja jos innostuu. Siinäpä on pulmaa. No sitten budjetti on on max 1700, mielellään reilusti alle. Pyöristä olen miettinyt tuota, että miten paljon sitten antaa painoarvoa noille varusteille siis osille pyörässä. Näitä olen katsonut Felt F5 2012 Shimano 105/105 20-speed Bianchi C2C Impulso Alu Ultegra 2012 Ridley Orion Shimano 105 2012 1204A Felt Z75 2012 Ridley Phaeton-R 1012c Shimano 105 5700 BLA 2012 / Maantiepyörä Ridley X-Ride Cyclocross Colnago 2012 World Cup 2.0 Cyclocrossari Shimano 105 Ridley X-Bow Cyclocross polkupyörä Shimano 105 Felt B16 2012 Aikaajopyörä Shimano Ultegra/Ultegra 20-speed Felt S22 2012 Aikaajopyörä SRAM Apex/Apex 20-speed Ridley Phaeton T Shimano 105 Lista on pitkä, mutta toivon hartaasti, että jollain olisi aikaa kertoa kokemuksia tai olisi tietoa, mitä tarpeisiini kannattaisi hankkia. Pituutta on 172 ja painoa 84
 3. Käytän asics gel nimbus 13 juostessani, mutta nyt jo tuo 1000 km ja yli tullut täyteen ja pitäisi uudet kenkoset hankkia. Mitään ongelmia kyseisten kenkien kanssa ei juostessa ole ollut ja vaimennus on hyvä, kun olken kuitenkin hieman raskasrakenteisempi. Pitäisi saada hyvä mara/puolikengät / harjoituskengät. Siis 1 pari. Nimbuksilla toki voisi jatkaa, mutta voisi käydä jossain tsekkaa nuo jalkapohjat ja mahdollisesti jopa uusia malleja kokeilla, mutta mielellään jossain sellaisessa paikassa missä on oikeasti asiantutemusta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy