Jump to content
Juoksufoorumi.fiSuomen hitain ultrajuoksija

Jäsenet
 • Content Count

  329
 • Liittyi

 • Last visited

About Suomen hitain ultrajuoksija

 • Syntymäpäivä 05.07.1954

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vähän ihmettelinkin tuota aiempaa ilmoitusta. 7. heinäkuuta on nimittäin keskiviikko.🙂
 2. Noora Honkala siis keskeyttänyt 11 tunnin kohdalla.
 3. Miehissä riittää mestaruuteen tulos 273 km ja naisissa 261 km.
 4. Kaikki hakeneet eivät siis mitenkään voi päästä itse kisaan.
 5. Huomasin vasta äsken, että viime vuonna oli naisten sarjassa "vasta" neljännellä sijalla Puolan Patrycja Bereznowska. Sama henkilö on kuitenkin ollut tänä vuonna ei enempää kuin maailman paras naisultrajuoksija.
 6. Niinpä. Naisten sarjan kaksinkertainen voittaja, Unkarin Szilvia Lubics oli nopean alun jälkeen suurissa vaikeuksissa ilmeisesti siksi, että oli heinäkuussa osallistunut Badwateriin (4. sija). Viimeisellä alamäkiosuudella eteneminen oli jo Teija Honkosen mukaan aika horjuvaa. Noorasta poiketen hän kuitenkin taisteli itsensä kunniakkaasti maaliin saakka ajalla 33:20:23. Sen verran suuri juoksija kun oli kyseessä, niin hän ymmärsi, että maaliinpääsy Spartathlonissa, vaikka itselle vaatimattomalla ajalla, on joka tapauksessa omanlais
 7. Yllättävän helposti kävi tänä vuonna ilmoittautuminen!
 8. Saman linkin oli muuten Unlord antanut 22.8. Helsinki Ultran palstalla.
 9. Suomalaisten yöpymiset tänä vuonna: Glyfadan päässä hotelli Oasis (kuten vuonna 2014) ja Spartan päässä hotelli Apollon (kuten vuonna 2012).
 10. Tuo tuloaika vaan on huono heti seuraavana aamuna iltajuhlien jälkeen. Varsinkin, jos on paljon läpipäässeitä, niin nukkuma-aika voi jäädä todella lyhyeksi. Tällainen systeemi on ollut käytössö ainoastaan "sotilasosastolla" ja sillekin se tuotti pari vuotta sitten hankaluuksia.
 11. Kyllä, ja yksi naisjuoksija 10 h 30 min. http://www.runningnews.gr/item.php?id=25434
 12. Ilmoittautuminen tämänvuotiselle Spartathlonille alkaa perjantaina 15.1. ja päättyy lauantaina 20.2. http://www.spartathlon.gr/el.html
 13. Ainakin sellainen asia on varmaa, että jos ei ole rikkonut ns. perusrajoja (esim. satasella nyt miehillä 10 tuntia, naisilla 10 tuntia 30 minuuttia) vuosina 2014-2016, niin ei ole mitään mahdollisuutta päästä itse kilpailuun.
 14. 8 tuntia tai kovempaa satanen, niin varmasti riittää (huom. miehillä). 12 tunnin tulosta ei tietääkseni noteerata ennakkovaatimuksissa, mutta kyllähän joistain puolen vuorokauden juoksuista on saatavissa satasen väliaika.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy