Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Suomen hitain ultrajuoksija

Jäsenet
 • Content Count

  326
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Suomen hitain ultrajuoksija

 • Syntymäpäivä 05.07.1954

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaikki hakeneet eivät siis mitenkään voi päästä itse kisaan.
 2. Huomasin vasta äsken, että viime vuonna oli naisten sarjassa "vasta" neljännellä sijalla Puolan Patrycja Bereznowska. Sama henkilö on kuitenkin ollut tänä vuonna ei enempää kuin maailman paras naisultrajuoksija.
 3. Niinpä. Naisten sarjan kaksinkertainen voittaja, Unkarin Szilvia Lubics oli nopean alun jälkeen suurissa vaikeuksissa ilmeisesti siksi, että oli heinäkuussa osallistunut Badwateriin (4. sija). Viimeisellä alamäkiosuudella eteneminen oli jo Teija Honkosen mukaan aika horjuvaa. Noorasta poiketen hän kuitenkin taisteli itsensä kunniakkaasti maaliin saakka ajalla 33:20:23. Sen verran suuri juoksija kun oli kyseessä, niin hän ymmärsi, että maaliinpääsy Spartathlonissa, vaikka itselle vaatimattomalla ajalla, on joka tapauksessa omanlaisensa elämys, johon kannattaa kaikesta huolimatta pyrkiä.
 4. Yllättävän helposti kävi tänä vuonna ilmoittautuminen!
 5. Saman linkin oli muuten Unlord antanut 22.8. Helsinki Ultran palstalla.
 6. Suomalaisten yöpymiset tänä vuonna: Glyfadan päässä hotelli Oasis (kuten vuonna 2014) ja Spartan päässä hotelli Apollon (kuten vuonna 2012).
 7. Tuo tuloaika vaan on huono heti seuraavana aamuna iltajuhlien jälkeen. Varsinkin, jos on paljon läpipäässeitä, niin nukkuma-aika voi jäädä todella lyhyeksi. Tällainen systeemi on ollut käytössö ainoastaan "sotilasosastolla" ja sillekin se tuotti pari vuotta sitten hankaluuksia.
 8. Kyllä, ja yksi naisjuoksija 10 h 30 min. http://www.runningnews.gr/item.php?id=25434
 9. Ilmoittautuminen tämänvuotiselle Spartathlonille alkaa perjantaina 15.1. ja päättyy lauantaina 20.2. http://www.spartathlon.gr/el.html
 10. Ainakin sellainen asia on varmaa, että jos ei ole rikkonut ns. perusrajoja (esim. satasella nyt miehillä 10 tuntia, naisilla 10 tuntia 30 minuuttia) vuosina 2014-2016, niin ei ole mitään mahdollisuutta päästä itse kilpailuun.
 11. 8 tuntia tai kovempaa satanen, niin varmasti riittää (huom. miehillä). 12 tunnin tulosta ei tietääkseni noteerata ennakkovaatimuksissa, mutta kyllähän joistain puolen vuorokauden juoksuista on saatavissa satasen väliaika.
 12. Kyllä varmaan, sillä ainakin kreikankielisellä sivustolla puhutaan vielä vuoden 2015 Spartathlonin ennakkovaatimuksista.
 13. Tämä juoksu on siis menossa ja osittain myös päättynyt, kolme parasta on jo ehtinyt maaliin. Voittaja on Italian Marco Bonfiglio. Eilisessä IS:n nettiliitteessä oli juttua juoksusta: http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-1448253221778.html
 14. "X-Caliber: Voi olla, että Spiros ja ehkä myös Suomen Hitain ovat paiskoneet joskus tuohon pisteeseen kovempaakin, mutta niiltä vuosilta ei ole väliaikoja missään tallessa." On tallessa: Vuonna 1997 Suomen hitaimman väliaika oli 11.48 ja vuonna 2000 11.43. Loppu tuli kuitenkin molemmilla kerroilla, varsinkin 1997 selvästi hitaammin, jolloin loppuaika oli 30.56. Vuonna 2000 se oli 29.12, mutta silloin tulosta huononsi lähes puolen tunnin eksyminen Tegeassa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy