Jump to content
Juoksufoorumi.fi


4ntti

Jäsenet
 • Content Count

  81
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Eiköhän kunto kasva kovaakin juoksemalla. Tsemii treeneihin!!
 2. 4ntti

  "Telakalla"

  Mahollinen lonkan limapussin tulehus. Jos ei kylmähoito ja tulehduskipulääkekuuri oo auttanu ens tiistaihin mennessä, niin lääkäriin yhteyttä ensitilassa. Onneks on työpaikkalääkäri jonne saa ajan samalle päivälle. 12.4 haluan juosta https://www.facebook.com/events/292355570920741/ kympin virallisen ajan itelleni.
 3. Onko täällä tänne tänä vuonna menijöitä? Reittiä ei ole mahdollista saada, koska sitä ollaan vasta tekemässä. Koittavat saada viime vuotista nopeammaksi. Tämä on tietysti mulle ainaski hyvä uutinen, koska tonne meen joko kanttaamaan tai tekemään oman ennätyksen. :)
 4. Niin, tai jos ei jaksa googlettaa, voi katsoa Snaksterin viestin tästä muutaman viestin ylöspäin.. :)
 5. Tuo samainen kaveri oli itse postannut facebookiin tästä omasta lenkistään päivityksen, jossa kerto kuinka aidan yli hypätessä li housut revenny ja valot menny päälle. Sit oli juossu niin helvetinkyytiä seuraavalle aidalle jonka yli kiipes. Liitteenä oli laittanu kuvan perskannikasta jossa oli vekit aitaepisodista. Tän lisäksi kun laittaa lenkkinsä nettiin kaikkien pällisteltäväksi, ni ei poliisin ihan hirvee sherlokki tarvi olla asioiden selvittämiseksi. Jos aikoo tehdä jotain laitonta, ni sitä ei kannata laittaa nettiin avoimille foorumeille jos ei halua jäädä kiinni.
 6. Sykkeet on henkilökohtaset. Tämä ketju kertookin sen, että ihmiset ovat juosseet maran 80-87% maksimista. Tämä teholuku on yhteinen tekijä lähes kaikilla. Riippumatta VO2- tai laktaattiarvoista. Riippumatta maksimisykkeistä tai raja-arvoista. Tästä syystä pidän itse tätä tietoa arvokkaana lähtiessäni juoksemaan maratonia aikatavoitteella.
 7. 4ntti

  Vantaan Maraton 12.10.2014

  Jukra! Mulla on tasan minuutin hitaampi kilsavauhti. Tavotteena ainaski.... Nyt täytyy vaan ajaa peekoota ja veekoota koneeseen, et jaksan puskee loppuun saakka. :) Tsemppii teille juoksuun!!
 8. 4ntti

  Vantaan Maraton 12.10.2014

  Vielä en oo ilmottautunu, mut mä ajattelin kans tuolla tehä enkat.
 9. Mä join vettä ja söin noutopöydän antimia jokaisessa buffassa mitä matkan varrella oli. Sen mitä lennosta sai napattua matkaan. ;) Edellisenä päivänä söin muutaman ison lautasellisen kaurapuuroa. Niillä energioilla mä juoksin ekan marani neljään ja puoleen tuntiin. Olisko kolme tai neljä minuuttia menny yli.. Ne jalat kestää sen, mitä kunto antaa myöden. Turha sitä on stressata. Nauti matkasta!
 10. Paitsi kun kunto kasvaa, niin PeeKoo lenkkien vauhtikin kasvaa. ;) Tsemii treeneihin!!! Ja malttia pitkiksiin.
 11. Kiitos! Ihan huippua! Eilen kävin lenkillä ja kokeilin vähän reilu 80% ite kellotetusta maksimista. 152-155 sykkeillä vauhti oli vähän päälle 5min/km. Lupailee todella hyvää syksyn maralle. Tosin mä käyn keväämmällä juoksemassa pitkiksen suunnitellulla maravauhdilla. Sit saan luotettavampaa lukemaa. En meinaa millään malttaa odottaa!!!
 12. Koitin hakua käyttää, enkä löytänyt vastauksia aiheeseen ainakaan yhestä paikasta. Tuohon voisi lisätä vielä sen, kuinka paljon aikaa matkaan taittui. Näillä tiedoilla voisin paremmin kartoittaa omia ennätysmahollisuuksia.
 13. 4ntti

  HCR utopiaako?

  Ei missään nimessä! Tuossahan on jo puolet matkasta juostuna! :)
 14. 4ntti

  Mihin paukut riittää?

  Elämäntilanteeni ei salli minkään ohjelman noudattamista. Juoksen sellaisen treenin johonka mahdollisuudet juuri sinä päivänä on. Pääsääntöisesti treeniaikani sijoittuu <-6:45 tai 21:20->. Nukkuakin pitäis välillä... Mut eiköhän tuo kevät näytä mihin tässä mennään. Uskon, et 25-30km maravauhtinen pitkis antaa selkeen kuvan mihin kunnon pitäis riittää.
 15. 4ntti

  Mihin paukut riittää?

  Niin no, näinhän se on. Kiitoksia! Ehkäpä sitä vaan tarvitsi jonkun sanomaan jotakin kannustavaa kun otin tavotteen ihan hatusta nykäsemällä. :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy