Jump to content
Juoksufoorumi.fi


automies

Jäsenet
 • Posts

  301
 • Liittyi

 • Last visited

About automies

 • Syntymäpäivä 30.05.1979

Converted

 • Tavoite
  21,1km alle 1.50

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

automies's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. automies

  Joroinen 2015

  Mullapa oli Virb mukana pyörässä ja dokumenttia löytyy :) Periaatteessa se ei multa ole pois kun ei kilpailla rahasta ja sijoituksetki on vielä kaukana kärjestä, mut oliha siitä monelle hyötyä ja moni tuttu sanoi suoraan et oli hyvä juna. Sehän auttaa vaikka meet säännön sallimissa rajoissa, jos siinä eessä menee 30hlöä. Ite on sen verta heikko räpeltäjä fillarilla etten pysy kauvaa nuiden perässä. Taso senku lujoo. Mie paransin omaa aikaa 5:02.35-->4:53.58 ja sijoitukset sen kuin huononi :) Mut tosi tyytyväinen itse suoritukseen oon :)
 2. automies

  Joroinen 2015

  Hmmm...Oisko ollu pyöräreitillä 3kpl vai jopa 4kpl. Mulle ainaki riitti hyvin. Juoksu reitillä 2kpl+1kpl omalle huollolle ja reitti juostaan 3 kertaa...
 3. automies

  Puolimatka < 4:30

  Tai ku oikesati aloin räknään, niin pyöräilyn aika prosentteina on vähänsin. Jos 15min pitää pyöräilyä parantaa niin on 9,38% ja uinnista 4min/11,7% ja juoksun 12min parannus on 11.6% :D Huh huh, onpa savottaa ;)
 4. automies

  Puolimatka < 4:30

  Kovia on tavoitteet :) Mukava omassa mielessä spekuloida et oisko mahollista koskaan edes päästä tuollaseen aikaan. Uinti ei hirveen kaukana ole, 34min meni viime vuona, mut pyöräily on vielä valovuoden päässä :) 15min pitäis saaha pois fillarista ja siihen kokoaika töitä yrittäny paiskia. Puolikas on sileänä menny alle 1:29 mut Joroisissa on tullu aikaa lisää rutosti. 1:42.41 viime vuen juoksu. Mukava nähä tänä vuona saanko piettyä maraton vauhdin puolikkaalla. Reitti on normi juoksukisoihin nähen haastava ja mulle viime vuonna oleva lämpö oli liikaa... Täsä auta ku pitää ketjut kireänä ja ylläpitää nuita muita niin sit ollaan jo lähellä :) tai kaukana seki viel ;)
 5. ​Niin se tulee mullaki :) Eka oli ajatus tänään käyvä naapurikylän hiekkamontulla. Siellä ehkä olis jo uimakelpoinen, kun viime viikolla käväsin siellä ja 12.5c oli silloin. No jos la käy kastatutumassa ja näyttää et muutenki kostea kisa edessä!!
 6. automies

  Vinkkejä uintiin

  Mieki oon yrittäny pitää kiinni joka 3 kerrasta mut nyt pääsääntöisesti 1x 3vetoa ja 1x 2vetoa ja taas 1x3, eli yks samaltapuolen väliin ja taas toiselta puolen. Joku päivä vaan henki ei kulje ja ei pysty joka 3 kertaan koko aikaa.
 7. automies

  Vinkkejä uintiin

  ​Kiitoksia vinkeistä, näitä yhen käen uintia eilen teinki...
 8. Samaa mieltä nuista hinnoista. Monia kisoja olis mihin haluttais lähteä, mut ei net rahat vaan riitä. Tänä vuona tosiaan tuli hankittua tuo kerääkokosarja paketti, mut hintoihin se tulee kun täältä asti käy pari pyrähyskisaa etelässä... Levin kisa kiinnostais kovasti mut hintava on seki ja parin vkon päästä on sit eka täysmatka, niin ei viitsi lähteä riskeeraan...
 9. automies

  Vinkkejä uintiin

  ​Olkapään tippuminen on kait aika yleinen virhe harrastelijoille, mitä oon kuullu. Tuplatuki harjoituksella on vähän saanu ymmärrystä asiaan, mut pirun hankala on uidessa itselle järkeistää miten sen käen pitäis mennä ;) Katoin itsekki videoita uudestaan ja näyttää kun mainitsit ja yks peikko mikä minua on seurannnu jo useamman vuoden. Tästäki mainittiin 2014 tammikuussa kun kävin Vuokatin leirillä, et kämmen nousee liun lopussa pystyyn. Yritän varmaan kurkoittaa, mut samalla se vie kyynärpäätä alas. Taas tämä nousi esille kun katselin nuita ja huomasin itse heti saman asian. Vähän paremman kuvan saa vielä kun koneella on aika roimasti nuita videoita ja paremmalla laadulla. Vie niin paljon aikaa kun linkittää youtubeen hyvällä laadulla, äkkiä pari tiimaa menee. Onkos 226 mitään hyvää tekniikka harjoitusta vai miten sen olkapään uppoamisen estää??
 10. automies

  Vinkkejä uintiin

  ​Onha tätä muuan vuosi jo uiskenneltu. Joka vuosi se muuan sekuntti lähtee aina. Ajat on päädystä ja ilman volttia. Sen on huomannu ku käyty treenissä missä on porukkaa enempi, niin ajat on ittestään jo parempia. Paljon se tekee tuo seuranpaine :) Uimari 1 on paljon vähemmän aikaa treenannu, oisko nyt reilu vuosi kun 50m uintua oli aivan sippi. Mitä met ollaan kateltu ja minunki mielestä kaverilla on ihan hyvän näköistä menoa, mut vauhti siltä uupuu vielä. Kun omaan uintiin verrattiin niin mulla on nopeampi toi veto vaihe... Mut hyvin on kamu kehittyny ja tuota vauhtia kun harppoo niin kohtaa saahan mennä verenmaku suussa altaassa :)
 11. automies

  Vinkkejä uintiin

  ​Vähän huonosti tuli kirjoteltua tuohon. UINTI 2 oli minun tyylinäyte ja Uinti1 on kaverin. Vähän samanlaisia neuvoja sain eilen Kemissä kun käytiin uimaseuran treeneissä. Vaikka olen viimevuosiin verrattuna uinut suhteellisen vähän, mutta ollaan käyty silloin tällöin ammattinaisen opissa, niin vauhti on kohtuullisen hyvää. Videon kuvauksissa kokeilin uutta märkäpukua, mikä oli kyllä hyvä, mut samalla uin omat 100m enkat. Puvun kans 1:13 ja ilman 1:19....KOhti parempaa kokoajan :)
 12. Mie käytän Athleteä, mutten niinkään niiden harjoitteluohjelmien takia. Monesti katellut ettei kovin pitkiä lenkkiä näytä, taas joinain vkoina näyttää et useampi treeni yli 4TE-lukemalla pitäis mennä. Pitäis joskus off.seosinan kokeilla :)
 13. automies

  Pyöräilykunto

  Mie hommasin syksyllä Wattikammet ja talvella kokeilin mihin 20min testissä pääsee ja tulos oli 260w. Tuskanen oli kokemus ettei ole tullut toisamiseen kokeiltua. Mulla on vielä pyörä sisällä ja luultavasti on kesäkuun alkuun asti. Treeni painottuu nyt maratonille Tukholmaan. Mielenkiinnolla ootan kuinka se nyt kulkee, kun talvella oon tehnyt paljon enempi töitä pyörän parissa mitä koskaan. Pitäis kesällä pyöräillä varmaanki enempi kovempi vauhtisia, mut mulle son vaikea laji ja se tuntuu niin ikävältä.... No varmaan se Tahkollaki jossain vaiheessa ikävältä tuntuu ;)
 14. automies

  Vinkkejä uintiin

  Innostuttiin kuvaamaan omaa uinti. Uitiin märkkärit päällä ja ilman. Ohessa kahen eri uimarin videota. Mitäs arvokas raati on mieltä uinnista?? Mitäs kannattis painottaa?? Uinti 1 Uinti 2 Itekki huomasin että vasen käsi on turhan suorana, mut mitä muuta??
 15. Tasasenmaan mies on sitä mieltä ettei Joroisen reitti ole juoksussa tasainen ja mulle oli ihan nokko mäkeä pyöräilyssäki, mutta taas kaveri sanoi et oli mukavan kumpuileva. Joroisilla käyvään juoksussa osanmatkaa pururadalla jossa on pari loivaa pitkää mäkeä ja stadionilta lähtiessä on mäkeä kans... Tahkosta en tiiä, mut kuultua et mäkeä riittää sielläki.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy