Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Marian

Jäsenet
 • Content Count

  8
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Maraton
  4.06

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyvät tavoitteet JanneO. Mun pitäisi vielä päättää ensi kesän juoksutapahtumat ja että missä se nelonen alittuu. Kesäkuussa Suomessa vai ehkä myöhemmin vaikka Tallinnassa? Tai molemmissa? Mä oon muuten palstasisko:)
 2. Väsyttää ja lenkillelähtö tökkii, kun on niin pimeetä. Auttaisko, jos nyt kirjoitan tänne, että ensi syksynä aion juosta maran alle neljän tunnin. Auttaisko, jos täällä lupaan, että huomenna aion taas lenkkeillä. Treeniohjelmaa mietin vasta ensi vuonna. Luulisin, että enemmän maravauhtista lenkkiä kuin tänä vuonna. Berliinissä juoksin syyskuussa 4.06 ja jalat kanttasivat lopussa.
 3. Mullakin samaa. Säteilevää ja vaikeasti paikannettavaa kipua vasemmassa pakarassa, reidessä ja nivusessa. Ollut jo yli vuoden. Viimein keväällä fyssari löysi jalasta nilkkalukon, joka oli aiheuttanut virheasentoa. Sitä ennen tutkittiin ja naksauteltiin vain selkää. Lukon aukaisu ja jalan jumppa paransivat tilannetta ja tuntemukset juoksun aikana katosivat. Mutta edelleen kipuilua on lenkkien jälkeen, yleensä seuraavana päivänä. En tiiä, ihan kuin joku jänne olisi nivusen alueella kireä. Ortopedillä en ole käynyt, liikuntalääketieteeseen erikoistunut lääkäri ohjasi fyssarille.
 4. Alle 16 astetta kuulostaa hyvältä! Ja toisaalta, jos on paljon enemmän, voi suosiolla hidastaa ja nauttia tapahtumasta pidemmälle iltapäivään.
 5. Berliiniin lähdössä myös. Hyvin ovat treenit sujuneet ja toivottavasti sujuvat vielä muutaman viikon ajan ilman yllätyksiä. Juoksen elämäni toisen maran, ja ekaa kertaa juoksen isossa tapahtumassa ulkomailla. Kivaa ja jännää. Alle 4.15 on tavoitteena. Kuinkahan lämmin siellä mahtaa olla?
 6. mukavan vaihtelevasta ja sopivan haastavasta reitistä! Loistava mahdollisuus luomujuoksuun luonnon päällystämillä poluilla. Rasitusvammakin kiittää alfaltittomasta taipaleesta.
 7. Täällä myös treenaajalla tätiolo. Olen ilmoittautunut ekan kerran maastotapahtumaan, puolikkaalle, enkä yhtään tiiä miten pitäis harjoitella. Juoksen siis hulluna maastossa. Luulen kyllä, että tuo tuleva "kisa" tulee olemaan sekä kauhea että kiva...
 8. Aktiivifysiossa juoksua kuvataan, ja askelta sekä juoksutekniikkaa analysoidaan kuvista. Omasta mielestäni suht asiantuntevasti ja ratkaisukeskeisesti - ei siis olankohautuksia ja epämääräistä mutimaa levosta. Itse hain sieltä apua kroonistuneeseen säären ulkosyrjän kipuun ja ärtymiseen. Tätä ennen rasitusvammaa oli kuvattu moneen kertaan, mutta mitään ongelmaa ei edes magneetissa näkynyt. Nyt yritän parantaa juoksutekniikkaani, koska aika pahaa kiertoa kipuilevan jalan askeleessa oli. Pohjalliset ovat käytössä, tosin ne olin hankkinut jo aiemmin ja Aktiivifysiossa vähän niitä vielä muokattiin. Täysin kivutonta lenkin jälkeistä elämää siis minäkin edelleen odottelen...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy