Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jukkis33

Jäsenet
 • Content Count

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Coopperi
  3100
 • Maraton
  3.49.56

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulle 30-60min sellasta vauhtia mikä rullaa itestään, ehkä jopa vähän hidastellen. Jostain luin, että 30min on lyhyin aika joka kehittää sydäntä, joten olen ottanut sen treenin alapituudeksi. Tosin palauttavan tarkoitushan ei ole kehittää, vaan palauttaa, mutta käytän ehkä enemmän muuta urheilua palauttamismielessä kuin itse juoksua.
 2. Palautuminen HCM:ltä vei pitempään kuin oletin, mutta ihan hyviä treenejä olen saanut tässä edellisen kolmen viikon aikana alle. Lähden varmaan hakemaan 3.10 alitusta ja samalla omaa ennätystä (3.14 HCM:ssä).
 3. Olen juossut Helsingissä kuudesti, mut nyt tuli sellanen fiilis, että tämä oli viimeinen kerta. En tykkää reitistä. Mielestäni uusi oli huonompi kuin vanha. Järjestelyt sinänsä ok, lähtö ja maali toimi ja samoin juomapisteet reitin varrella. Ajankohdan ja sijainnin (loppukesä, Helsingissä) takia olen tuolla monesti juossut, mutta jatkossa ehkä jossain muualla.
 4. Vietän syksyn Amsterdamissa, joten olihan se pakko ilmoittautua. Kaveri tulee viikonlopuksi kylään joten mennään yhdessä juoksemaan. Tavoitteena kirittää kaveri omaan ennätykseen, kun taas omaa ennätystä tavoittelen 2kk aikaisemmin Helsingissä.
 5. Mitä vähähiilarista ruokavaliota suosivat urheilijat syövät kilpailuiden aikana? Mitä foorumilaiset itse vetävät esim maratonilla?
 6. Viime vuonna näköjään aloitin 23.2. Mämmiä on jo tälle vuodelle ostettu, mutta en ole vielä syönyt. Ehkä ensi viikonloppuna pitkä hiihtolenkki ja sitten mämmikausi käyntiin...
 7. Garminin alkuperäinen sykevyö kesti minulla vajaan vuoden, jonka jälkeen vaihdoin sen Polariin. Polar kesti noin vuoden, ja nyt on toinen Polari menossa. Toimii hyvin Garminin lähettimellä ja kuten yllä sanottiin, saatavuus ja hinta on kohdillaan.
 8. Tästä on taidettu puhua foorumilla aiemminkin, ja toinen tätä vastaava ketjukin löytyy, mutta aihetta on kiva pohtia: kuinka pienillä kilometreillä pääsisi maratonin alle 3h? Juoksin tänä vuonna tuonna yllä mainitun 1650km ja maratoni meni syyskuussa 3.21. En usko että kilometrit tulee nousemaan yli 2000km, mutta tavoitteena olisi päästä alle 3h.
 9. Maraton keskivauhdilla 4.30/km, eli loppuaika jotain 3.10 paikkeilla ja puolikas alle 1.30. Jos tämä onnistuu niin 2016 tavoitteena 3h alitus maratonilla.
 10. Kuluvana vuonna 1650km juoksua, hiihtoa tais tulla viime keväänä vaan 200km. Maratoni meni syksyllä 3.21 ja puolikas 1.32. Juoksen yleensä 3 tai 4 lenkkiä viikossa ja vältän peräkkäisinä päivinä juoksemista. Kovin viikkoa kesällä oli 70km, mutta perusviikko noin 40-50km.
 11. jukkis33

  Garmin Connect

  Mullakaan ei toiminut editointi toissa päivänä, eikä ole toiminut tänäänkään. Ilmeisesti ongelmaa heidän päässään. Muutenkin sivusto lagannut viime päivinä.
 12. Tavotteena treenata talven yli, jotta ei tarvitse keväällä aloittaa juoksua ihan nollista, kuten yleensä talven aikana on käynyt. Tähän mennessä olen juossut ihan riittävästi ja riittävän lujaa syyskuisen maratonin jälkeen. Tavoitteet vuodelle 2015 (tulokset 2014): -cooper yli 3200, (3170m) -1/2 mara alle 1.30 (1:32:21) -mara alle 3.10 (3:21:18)
 13. jukkis33

  HCM 15.8.2015

  Viidesti olen juossut vanhan reitin ja ihan mukava se on mielestäni ollut. Mikäs vika siinä on ihmisten mielestä ollut, kun täällä iloitaan reitin vaihdosta?
 14. Eiköhän se ole aika saletti juttu, että kaikki maailman huiput käyttävät. Maratonienkin osalta tätä käsitystä vahvistaa vain monien huippuluokan maratoonarien käryäminen tämän vuoden aikana; jos joku 2.06 juossut käryää, niin uskotko, että ne muut juoksee yhtä lujaa ilman aineita? Jos on mahdollisuus tienata vuodessa 500 000 $ juoksemalla (plus sponsoritulot yms.), niin tyhmähän se on joka ei käyttäisi kaikkia mahdollisia keinoja. Noita ison luokan käryjä on ollut jo niin monta (esim. US Postal/Armstrong tai BALCO/Jones), että sehän on ihan selvää, että kaikki tosissaan rahasta urheilevat käyttävät.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy