Jump to content
Juoksufoorumi.fiKekki

Jäsenet
 • Content Count

  2 614
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Kekki

 1. Naisten puolella nähtiin uusi reittiennätys, kun Emilia Pulkkinen kellotti ajan 02:14. Itse osallistuin ryhmäkisaan ja nuhapumppuna kun olin, niin tällä kertaa matka taittui kävellen. Ensi vuonna uusiksi. Tulokset: http://www.treshombres.fi/Results/Moromaraton20170916.htm
 2. Porrasjuoksutapahtuma Moro Maraton järjestetään nyt jo kolmannen kerran. La 16.9. klo 12-16 on hyvä tilaisuus haastaa itsensä juoksemalla tai kävelemällä 442 porrasta Suomen korkeimman hotellin eli Solo Sokos Hotel Torni Tampereen huipulle. 20 euron osallistumismaksu oikeuttaa juoksun lisäksi myös lautaselliseen Moron maineikasta lohikeittoa. Tapahtuman tuotto menee Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Hauska uutuus juoksussa on tänä vuonna ryhmäsarja. Sarjaan osallistutaan 3-5 hengen ryhmänä, joista kolmen nopeimman juoksuajat lasketaan yhteen. Lisätietoja ja ilmoi
 3. Anun maratonin 50 mailin matkan viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Kaikki matkalle lähteneet 11 ultrailijaa tulivat maaliin reippaasti alle 12 tunnin aikarajan. Järjestäjäseuran Juhani Yli-Marttilan voittoaika 6:54:18 oli komea. Tulokset löytyvät myös DUV:sta eli täältä >> Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 4. Anun maratonin nimikkomatkan viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Miesten maratonilla M40-sarjan voittaneen Tampereen Marko Isoahon voittoaika 03:07:03 on uusi reittiennätys. Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 5. Anun maratonin 1/2-maratonin viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Riikka Pynnöselle ei löytynyt vastusta - ei miesten sarjastakaan. Riikan aika 01:27:50 on naisten uusi reittiennätys. Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 6. Anun maratonin 10 km:n viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Ja hyvinhän niiden reittiennätysten kävi - sekä miesten että naisten sarjassa tuli uudet enkat. Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 7. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla ja 50 mailia on muutenkin harvinaista herkkua, sillä se järjestetään Suomen kamaralla melko harvoin. Lisäksi se on 100 km, 12 h tai 24h:sta haaveilevalle sopiva tapa testata oma kuntonsa maratonia pidemmällä siivulla. Järjestäjäseuran sivuilta löytyy nyt myös 50 mailin reittikartta eli käytännössä siinä juostaan kympin lenkki kahdeksaan kertaan. Ja 50 mailisen urakoineille oma osanottajamitali, joka poikkeaa jonkun verran muiden matkojen vastaavasta.
 8. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Joten enää ei kannata venailla. Anun maratonin nimikkomatka on parhaimmillaan pistelty seuraaviin aikoihin: Miehet 03:13:42 ja naiset 03:33:25. PS. Tänäkin vuonna uusittu osanottajamitali ja sen saaminen ei vaadi reittiennätyksen tekemistä, vaan se lätkäistään kaikkien käteen, jotka suorittavat urakkansa loppuun asti.
 9. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla. Ja pistetääs nuo nykyiset reittiennätykset tyrkylle: Miehet 01:22:42 ja naiset 01:30:03. PS. Tänäkin vuonna uusittu osanottajamitali ja sen saaminen ei vaadi reittiennätyksen tekemistä, vaan se lätkäistään kaikkien käteen, jotka suorittavat urakkansa loppuun asti.
 10. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla. Viime vuonnahan 10 km juostiin ekan kerran, joten saas nähdä miten reittiennätysten käy: Miehet 00:40:27 ja naiset 00:50:01. PS. Tänäkin vuonna uusittu osanottajamitali.
 11. Raholan Kympin tulokset ja liuta kuvia löytyy järjestäjäseuran verkkosivujen etusivulta eli täältä >> Tuloksista todettakoon sen verran, että naisten puolella nähtiin uusi reittiennätys, kun N40-sarjan ykkönen Vammalan seudun Voiman Minna Haka-Risku pysäytti ajanoton aikaan 00:37:59. Parannusta entiseen ennätykseen tuli näin runsaan minuutin verran. Team Rahola kiittää kaikkia kisaan osallistuneita ja toivottaa tervetuloa jatkossakin. Seuraava tiimin tapahtuma on Anun maraton, jossa matkoina 10 km, puolimaraton, maraton ja 50 mailia.
 12. Sunnuntain juoksusää näyttää todella hyvältä. Ilmatieteenlaitos su klo 9 Tampereella: +12, selkeää ja valoisaa (aurinkoista) ja tyyntä (0 m/s). Foreca su klo 10 Tampereella: +12, selkeää + poutaa (aurinkoista) ja lähes tyyntä (1 m/s). Täydellinen keli tehdä hyvä suoritus tai pistää kympin enkka uusiksi.
 13. Raholan Kymppi liikuttaa kansaa jo 7. kerran. Tule testaamaan vauhtisi läntisen Tampereen maisemissa kannustavassa ilmapiirissä. Lähtö ja maali: Tesoman jäähalli (pysäköintialue), Tuomarinkatu 7, Tampere, klo 10. Matka: 10 km yhtenä lenkkinä. Virallisesti mitattu. Sarjat: Naiset, N40, N50 ja N60- Miehet, M40, M50, M60 ja M70. Myös kävelysarja. Osanottomaksut ja ilmoittautuminen: Ennakkoon 12.5. mennessä 15 euroa, Juoksijakortilla 13 euroa. Jälki-ilmoittautuminen 20 euroa paikan päällä viimeistään
 14. Tapahtuman tiedot - myös 50 mailin osalta - löytyvät Maratonin kilpailut -ketusta eli täältä >>
 15. Tapahtuman tiedot - myös 1/2-maratonin osalta - löytyvät Maratonin kilpailut -ketjusta eli täältä>>
 16. Tapahtuman tiedot - myös 10 km:n osalta - löytyvät Maratonin kilpailut -ketjusta eli täältä>>
 17. Anun maraton juostaan tänä vuonna lauantaina 10.6.2017. Matkoina 10 km, 1/2-maraton, maraton ja uutuutena 50 mailia (80,47 km). Sää on todennäköisesti parempi kuin viime vuonna. Reitti on 21,1 km puolimaratonilla ja maratonilla. Maratonilla reitti juostaan kahteen kertaan. Kympin reitti myötäilee suurelta osin maratonin alkuosaa. 50 mailia muodostuu puolestaan kympin reitistä, joka kierretään kahdeksaan kertaan. Virallisesti mitattu kaunis ja vaihteleva reitti. Juoksualustana on sekä asvalttia että sorapintaa. Kymppiä pidemmillä matkoilla huoltopisteitä n. 3-4 km:n välein. Hu
 18. IAU:n sivuilta löytyi tällainen. There will be Live timing on: www.breizhchrono.com (and click on Live)
 19. Lupasin vihjaista asiasta eli hyväntekeväisyysjuoksu Moro Maraton järjestetään nyt toisen kerran. Aivan maratonia la 17.9. klo 12-17 ei juosta, mutta kuitenkin Suomen korkeimman hotellin eli Solo Sokos Hotelli Torni Tampereen huipulle - kunnioitettavat 442 porrasta. 20 euron osallistumismaksu oikeuttaa juoksun lisäksi myös keittoateriaan. Tapahtuman tuotto menee Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Mukaan mahtuu 300 juoksijaa, joten nyt nopeasti ilmoittautumaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset täältä ja sen lisäksi asiaa löytyy myös Facebookista. Niin ja
 20. Kiitos palautteesta @hatapa Käymme nämä kaikki läpi omien havaintojemme lisäksi. Jotakin parannettavaa löytyy aina.
 21. Anun maratonin miesten täysmatkalla syntyi reittiennätys, kun Etelä-Tyrvään Krampin Mikko Jokinen kellotti loppuajan 03:15:20. Naisten nopein kaikki sarjat huomioiden oli maratonin nimikkojuoksija Anu Ossberg 04:20:26. Kaikkien säätä uhmanneiden maratoonarien lopputulokset löytyvät Team Raholan verkkosivujen etusivulta tai suoraan täältä>> Käykääpä myös kurkkaamassa tapahtuman kuvia.
 22. Tampereen Pauli Niemen loppuaika 01:24:33 oli Anun maraton -tapahtuman puolimaratonin nopein aika. Naisten puolella vastaavasti Häjyjen Maria Ahon 01:50:58 oli paras aika. Kaikkien sarjojen lopputulokset löytyvät Team Raholan verkkosivujen etusivulta tai suoraan täältä>> Samasta osoitteesta löytyy myös kuvia. Onnittelut kaikille puoliskan juoksijoille. Hienoja suorituksia vaativissa olosuhteissa.
 23. Anun maratonin 10 km:lla kaikki sarjat huomioiden miesten nopein oli MTL:n Esko Suomalainen ajalla 40:27 ja naisten vastaavasti Liikuttavat-seuran Päivi Mäkelä ajalla 50:01. Kaikki tulokset löytyvät Team Raholan verkkosivujen etusivulta tai suoraan tästä>> Lämpimät onnittelut kaikille kympin juoksijoille.
 24. Järjestäjien puolesta onnittelut niin @hatapa lle kuin kaikille muillekin Anun maratonilla tänään kilpailleille. Kahtena edellisenä vuonna kisaa on käyty hellesäässä, mutta tänään aurinkorasvaa ei tarvittu. Mutta niin se vaan usein on, että tuollaiset vähän rankemmat olosuhteet jäävät paremmin mieleen.
 25. Team Rahola äärimmäisen ylpeänä esittää: Juhlistamme 18.6.2016 Anun maratonilla Nokialla legendaarisen Kalevi Saukkosen 2000. maratonia! 73-vuotias maratoonari on ensimmäinen suomalainen, joka saavuttaa 2000 virallisesti mitatun maratonin lukumäärän, ja samalla maailmantilastossa TOP3:n joukossa. Hatut päästä!!! Jos haluat olla mukana näissä geimeissä, niin tänään ehtii vielä ilmottautua ennakkoon. Matti Myöhäset pääsevät tietty mukaan vielä kisapäivän aamunakin, kunhan vain ovat ajoissa liikkeellä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy