Jump to content
Juoksufoorumi.fiKekki

Jäsenet
 • Content Count

  2 614
 • Liittyi

 • Last visited

About Kekki

 • Syntymäpäivä 26.01.1968

Converted

 • Tavoite
  Maali

Recent Profile Visitors

1 072 profile views
 1. Naisten puolella nähtiin uusi reittiennätys, kun Emilia Pulkkinen kellotti ajan 02:14. Itse osallistuin ryhmäkisaan ja nuhapumppuna kun olin, niin tällä kertaa matka taittui kävellen. Ensi vuonna uusiksi. Tulokset: http://www.treshombres.fi/Results/Moromaraton20170916.htm
 2. Porrasjuoksutapahtuma Moro Maraton järjestetään nyt jo kolmannen kerran. La 16.9. klo 12-16 on hyvä tilaisuus haastaa itsensä juoksemalla tai kävelemällä 442 porrasta Suomen korkeimman hotellin eli Solo Sokos Hotel Torni Tampereen huipulle. 20 euron osallistumismaksu oikeuttaa juoksun lisäksi myös lautaselliseen Moron maineikasta lohikeittoa. Tapahtuman tuotto menee Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Hauska uutuus juoksussa on tänä vuonna ryhmäsarja. Sarjaan osallistutaan 3-5 hengen ryhmänä, joista kolmen nopeimman juoksuajat lasketaan yhteen. Lisätietoja ja ilmoi
 3. Anun maratonin 50 mailin matkan viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Kaikki matkalle lähteneet 11 ultrailijaa tulivat maaliin reippaasti alle 12 tunnin aikarajan. Järjestäjäseuran Juhani Yli-Marttilan voittoaika 6:54:18 oli komea. Tulokset löytyvät myös DUV:sta eli täältä >> Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 4. Anun maratonin nimikkomatkan viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Miesten maratonilla M40-sarjan voittaneen Tampereen Marko Isoahon voittoaika 03:07:03 on uusi reittiennätys. Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 5. Anun maratonin 1/2-maratonin viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Riikka Pynnöselle ei löytynyt vastusta - ei miesten sarjastakaan. Riikan aika 01:27:50 on naisten uusi reittiennätys. Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 6. Anun maratonin 10 km:n viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >> Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta. Ja hyvinhän niiden reittiennätysten kävi - sekä miesten että naisten sarjassa tuli uudet enkat. Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.
 7. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla ja 50 mailia on muutenkin harvinaista herkkua, sillä se järjestetään Suomen kamaralla melko harvoin. Lisäksi se on 100 km, 12 h tai 24h:sta haaveilevalle sopiva tapa testata oma kuntonsa maratonia pidemmällä siivulla. Järjestäjäseuran sivuilta löytyy nyt myös 50 mailin reittikartta eli käytännössä siinä juostaan kympin lenkki kahdeksaan kertaan. Ja 50 mailisen urakoineille oma osanottajamitali, joka poikkeaa jonkun verran muiden matkojen vastaavasta.
 8. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Joten enää ei kannata venailla. Anun maratonin nimikkomatka on parhaimmillaan pistelty seuraaviin aikoihin: Miehet 03:13:42 ja naiset 03:33:25. PS. Tänäkin vuonna uusittu osanottajamitali ja sen saaminen ei vaadi reittiennätyksen tekemistä, vaan se lätkäistään kaikkien käteen, jotka suorittavat urakkansa loppuun asti.
 9. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla. Ja pistetääs nuo nykyiset reittiennätykset tyrkylle: Miehet 01:22:42 ja naiset 01:30:03. PS. Tänäkin vuonna uusittu osanottajamitali ja sen saaminen ei vaadi reittiennätyksen tekemistä, vaan se lätkäistään kaikkien käteen, jotka suorittavat urakkansa loppuun asti.
 10. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla. Viime vuonnahan 10 km juostiin ekan kerran, joten saas nähdä miten reittiennätysten käy: Miehet 00:40:27 ja naiset 00:50:01. PS. Tänäkin vuonna uusittu osanottajamitali.
 11. Raholan Kympin tulokset ja liuta kuvia löytyy järjestäjäseuran verkkosivujen etusivulta eli täältä >> Tuloksista todettakoon sen verran, että naisten puolella nähtiin uusi reittiennätys, kun N40-sarjan ykkönen Vammalan seudun Voiman Minna Haka-Risku pysäytti ajanoton aikaan 00:37:59. Parannusta entiseen ennätykseen tuli näin runsaan minuutin verran. Team Rahola kiittää kaikkia kisaan osallistuneita ja toivottaa tervetuloa jatkossakin. Seuraava tiimin tapahtuma on Anun maraton, jossa matkoina 10 km, puolimaraton, maraton ja 50 mailia.
 12. Sunnuntain juoksusää näyttää todella hyvältä. Ilmatieteenlaitos su klo 9 Tampereella: +12, selkeää ja valoisaa (aurinkoista) ja tyyntä (0 m/s). Foreca su klo 10 Tampereella: +12, selkeää + poutaa (aurinkoista) ja lähes tyyntä (1 m/s). Täydellinen keli tehdä hyvä suoritus tai pistää kympin enkka uusiksi.
 13. Raholan Kymppi liikuttaa kansaa jo 7. kerran. Tule testaamaan vauhtisi läntisen Tampereen maisemissa kannustavassa ilmapiirissä. Lähtö ja maali: Tesoman jäähalli (pysäköintialue), Tuomarinkatu 7, Tampere, klo 10. Matka: 10 km yhtenä lenkkinä. Virallisesti mitattu. Sarjat: Naiset, N40, N50 ja N60- Miehet, M40, M50, M60 ja M70. Myös kävelysarja. Osanottomaksut ja ilmoittautuminen: Ennakkoon 12.5. mennessä 15 euroa, Juoksijakortilla 13 euroa. Jälki-ilmoittautuminen 20 euroa paikan päällä viimeistään
 14. Tapahtuman tiedot - myös 50 mailin osalta - löytyvät Maratonin kilpailut -ketusta eli täältä >>
 15. Tapahtuman tiedot - myös 1/2-maratonin osalta - löytyvät Maratonin kilpailut -ketjusta eli täältä>>
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy