Jump to content
Juoksufoorumi.firuiskarhu

Jäsenet
 • Content Count

  2 946
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

ruiskarhu last won the day on April 30 2018

ruiskarhu had the most liked content!

Community Reputation

2 700 Excellent

About ruiskarhu

 • Rank
  Vätys

Converted

 • 10km
  -----
 • Puolimaraton
  1.23.21 (Alicante 4/2018)
 • Maraton
  2.59.12 (Sevilla 2/2016)

Recent Profile Visitors

7 360 profile views
 1. Ittelllä ollut Polar V800 + H10 reilut 1,5 vuotta. Harjoitustunneista en tiedä, mutta juoksua tuona aikana jonkin matkaa 7. tonnia. 1-2 paristonvaihtoa sykesensoriin ollut. Aina treenin jälkeen sykevyön pesu vedellä. Polarin ohjeitten mukaan sykevyötä ei tietääkseni saa konepestä ollenkaan.
 2. ruiskarhu

  Kuinka hidas HCM on?

  Älyttömän kaukaa ei kannata Hesaan lähteä. Esim. Terwamaraton Oulussa hyvä vaihtoehto.
 3. Maraton motivoi edelleen. 6 maaliin juostua 8sta startista ja treenit ovat luoneet valmiuden lähteä juoksemaan vielä 1-2 huipputulosta omalla tasolla. Vantaalla oli jo sopiva kenkä, reilun 170g Salming Race 7M, ja kuntokin vaikutti ihan hyvältä, joten luottamusta on siihen, että vielä se maratonkin lopulta onnistuu tavoitteiden mukaisesti.
 4. @tuufaast hyvää vauhtia taisit mennä siinä 36 kilsan paikkeilla kohti Teboilia. Mä olin se lätsäpääkävelijä. Läksin vähäks aikaa sit juoksemaan, ja menit tuota loivaa alamäkipätkää 4:15-4:25/km arvioisin. Jalat kävi vielä hyvin.
 5. Yllättävän tuore oli juoksun jälkeen.
 6. Olitko kymmenes vai? Äläs hötkyile, kumpi meistä veikkas ensin? Arpako ratkaisee myös muut sijat 😉 ?
 7. Onnea @Seppo! Hienoa ja keskittynyttä oli juoksu. Mukava oli olla letkassa reiluun puoleen matkaan. Sit alkoi vaikeudet 21-24 km pistoksena. Päätin heti, että maaliin etenen, tai juomat jää sihauttamatta. 3. ja 4. kierros meni juoksu-kävelynä, jälkimmäinen puolikas minuutin kilsalta hitaammin 😀. Hyvin kesti sukunimikaima @ossik vastatuulivetonsa Teboililta, kun myöhemmin Sepolle totesin, että Ossi saattaa hyytyä. No kuka hyyty...... Löpinät sikseen, tää on Sepon juhlapäivä! edit: ja hyvältä vaikutti @sk:n juoksu myös
 8. O A Halonen listalla. Älkää lähtekö samaa vauhtia. 3 viikkoa sit 2:24:26. Jos on levännyt, saattaa ennätys hyvinkin kohentua.
 9. En ole lukenut Martti Vainion juoksuista, mut google auttoi.
 10. Ei ole SUL:ltä valtuutusta ollut omaan huoltoon aiemmin millään maratonilla, eikä enää asiaa ehtine hoitaa. Oon aika saletti, että esim. SM-maralla, jos on omia huoltajia ollut, niillä tuskin on ollut SUL:n toimesta valtuutuksia (ellei osa ole SUL:n henkilökuntaa, valmentajia tms.). Vantaan maralla 2013 ja 2015 selvisin varoituksetta, ja luotan tuuriin tälläkin kertaa. Protestilomakkeita on sul.fi -sivulla. edit: ja kertauksena vielä 2018 SM-maratonin ohje aiheesta "Omien juottohenkilöiden käyttö on kielletty muualla kuin järjestäjien huoltopaikkojen yhteydessä. Muualla juottaminen voi aiheuttaa suorituksen hylkäämisen."
 11. Täytyy myöntää, että käytin tätä veikkaamista psyykkaamiseen. Täällä se onnistuu. Maralla voi olla totisempaa.
 12. 2:58:36. Kolea sää rajoittaa monen juoksua, ja tämä on eri tekijät huomioiden mainio tulos.
 13. Viime vuoden SM-maralla ei siis noudatettu IAAF:n sääntöjä, koska vaatimuksena ei ole auktorisointia huoltojoukoille. Tämä sama sääntö oli myös tänä vuonna Kullervo maratonilla. "Omien juottohenkilöiden käyttö on kielletty muualla kuin järjestäjien huoltopaikkojen yhteydessä. Muualla juottaminen voi aiheuttaa suorituksen hylkäämisen." Jos maraton noudattaa IAAF:n sääntöjä, eikö pitäisi olla myös ohjeet auktorisointiin. edit: vai oisko järkevää lopettaa jeesustelu ....
 14. IAAF:n säännöt tosiaan menee jotenkin sillä tavalla, että virallisten huoltopisteiden välittömässä läheisyydessä voi olla oma huolto. Virallisilta huoltopöydiltä tuskin tarvitsee juomia kurottaa. Tai muutoin maailmanennätyksiäkin on juostu sääntöjä rikkomalla. Säännöt kun on, tai pitäisi olla samat kaikille juoksijoille. En jaksa enää asiasta järjestäjältä kysyä, kun on jo kolmas maraton Vantaalla, ja aiemmin omasta huollosta olen kysellyt. edit: se vielä, että Kullervo maraton on ainut, joka on ilmoittanut tämän säännön (virallisten huoltopisteiden välittömässä läheisyydessä....) selvästi kyselemättä, voi tosin olla, että muistan tuon viime vuodelta, kun siellä oli SM-maraton
 15. Suolan käyttöä kannattaa miettiä. Juoksun vähetessä sitä ei tarvitse enää älyttömiä määriä. Siihen voi vaikuttaa. Iän myötä valtimot ovat vähemmän dynaamisia, mikä näkyy pulssipaineena (sys. ja dias. paineiden ero kasvaa).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy