Jump to content
Juoksufoorumi.fi


snowfake

Jäsenet
 • Posts

  179
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by snowfake

 1. snowfake

  Inov-8

  Mites nykytilanne? On noita X-talon 212 precision fitillä, X-talon 200 standard fitillä ja sitten tuo uus terraclaw 200. Mitään mielpiteitä? Täällä Turussa XXL möi noita 212:sia mutta olivat precisionilla, mulla on trailroc 150 standard fitillä ja tuntuvat todella hyviltä jalkaan. Ainoo tietty et pohjan paksuus on mitä on niin tekee aika höpöä juntata jalkaa kunnolla juuren päälle niin ois kiva ehkä olla vähän paksupohjaisempaa kenkää :)
 2. snowfake

  Inov-8

  X-talon 212 tuntu vähän pienemmältä kuin Trailrocci itselle... en uskaltanut ottaa samaa ysikokoa käyttöön vaan laitoin takaisin Wigglelle. Nyt näköjään joissain liikkeissä on jo X-talon 200:kin, tosin nyt alkaa olemaan jo kelitkin niin kohillaan että mahtaako tässä malttaa ootella :) Edit: onhan tuota näköjään brittikaupoissa... mutta uskaltaakko nyt ostaa jos näissä kengissä kuitenkin se koko 9 olisi paras eikä 9.5...
 3. Hmm voisi olla tuo ITB-jänne itselläkin. Tuli sen jälkeen kun kävi pari tavallista pidempää pitkistä 6 päivän välillä ja jälkimmäiset vielä nastakengillä...
 4. Mulla nyt vähän samaa vikaa, eli polven takana on kipua. Seuraavana päivänä lenkistä ei tunnu enää kävellessä, mutta tosiaan laittamalla enemmän painoa jalla/kyykkäämällä saa tuon kivun tuntumaan. Ja juoksulenkillä 5-10km kohdalla alkaa hieman jo tuntumaan. Hiukka hankala paikallistaa mistä tuo tulee, että onko se suoraan polven takana vai esim. pohkeen yläreunassa. Mitäs tähän keksittäis? Tämä viikko ollu aikalailla lepäilyä, edellinenkin löysä. Nyt kävin salilla vähän habaa ja penaa tekemässä sekä kiskoin soutulaitetta, ja nyt kun koitin käydä kyykyssä niin ylös tullessa vihlaisi polven takana... Ei tässä nyt enää malttaisi löhötä sohvalla kun kiloja tulee ja veltostuu! :)
 5. snowfake

  Inov-8

  Höh, ei ollu yhtään 43 koon standard-fittiä alessa. Sellainen F-Lite ois kelvannut salikengäksi
 6. snowfake

  Inov-8

  Missä nitä myydään hyvillä alennuksilla ?)
 7. snowfake

  Inov-8

  X-Talon 212 standard-fittiä ei näköjään saa Suamen Turuust, pelkkää precisionia joten joutuu netistä tilaamaan. Pitää paikkansa että X-talon 212 pitäisi tilata puoli koko suurempana? Shoefitr väittää näin, onko muilla mutua? Siis puoli koko suurempana kuin Trailroc 150 johon on vertailupohjaa. Merrel Bare accesseissa mulla on 43 inan pieni 43.5 inan suuri ja Trailrocissa 43 just passeli. Ottaakko siis 43 vai 43.5? Edellinen postaajahan taas sanoi että koko on kaikissa sama?
 8. Menee siis ihan varmasti läpi. Mitään takuuta en anna mutta lupaan yrittää parhaani.
 9. Laitanko heti tilinumeron mihin voi laittaa 32ke niin lähden vetämään tuon niin hyvin kuin osaan. Todistetaan tuollaiset BB-BELLET vääräksi
 10. Jos Mariannan tulos ahdistaa niin eikö se oli aika helppoa pistää paremmaksi? Lähtee huomenna (tai jopa tänään koska klo jo 01:02 tätä kirjoittaessa) maratoonile ja siitä sitten joka päivä eri maanosa. Juoksee vaikka jokaisen sinne jonnkein 3:30 niin ei jää kellekään arvosteltavaa että oliko kävelty vai juostu. Sitä odotellessa.
 11. Äh, onko jotain pro-tipsejä miten kannattaa lähteä yhden hengen lomaa lähteä etsimään maaliskuun alkuun? Äkkilähtösivuilla on oletuksena 2 hengen, ja kaikista ei ole mahdollisuutta ottaa yhden hengen versiota. Jonnekin Teneriffalle, Epsaniaan tai Gränd Gänärialle tarkoitus
 12. snowfake

  Etelän leiri

  Ai katos toi olikin hyvä ketju, tavoitteet + ajankohta alkupostauksessa sama niin pitää tutkia sitäkin :)
 13. snowfake

  Etelän leiri

  Joo siis ei tässä niin kovia urheilijoita olla, reenileiri ois tunnin parin kolmen lenkki ja sit terassille palauttelee :D Jos nyt muutaman kerran pääsis viikossa. Ei oo etelänkohteita tullu käytyä niin tää ois tietty hyvä syy lähteä jonnekin... eli joo se optimaalinen ilmankosteus tai leiripaikan korkeus ei oo niin oleellisia :) Barcelona vois olla joo ihan hyvä vaihtoehto. Jotain noita Kanarioita ja Mallorkkoja mietin kanssa, kai niissäkin nyt kerran käy elämässään.
 14. 4,5km kun vaikka kierii tunnissa niin tuosta pitäisi selvitä :) Toivotaan että jalat kestää
 15. snowfake

  Etelän leiri

  Onko vinkkejä minne voisi lähteä juoksentelemaan tuossa maaliskuun alussa, viikko tai reipas. Ei mikään ökyloma ja kun ei siinä juoksemisessa koko päivää mene niin saisi jotain muutakin tekemistä olla :)
 16. Mites tarttis reenata että kesällä/loppusyksystä menee tuollainen lyhyempi ultramatka maastossa, eikös se jo 43km lasketa ultraksi kun on maraa pidempi :) ? Ja 53,55,56km kisoja näyttää kanssa olevan. Nyt harjoittelu sellaista n. 60km/vko, sellaisia 15-18km lenkkejä tulee tehtyä. Eli varmaankin yks pidempi sinne sekaan kerran kaks per 2vko? (Miten pitkä?) Ja sitten tietty siellä metässä juoksemista jahka noi kelit tuosta tulee. Ei varmaan oo väliä juokseeko pitkän maastossa tai maantiellä? Maastossa tietty ois kivempi kun ei oo niin "hätä", ja voi välillä jäädä kattelemaan maisemia. Ei oo niin nuukaa loppuajan suhteen, mutta kuhan nyt olis sellainen fiilis että tuli ees juostua eikä käveltyä :) Puolimara menee varmaan 1.45 aikaan nyt. Tilastojen mukaan marraskuussa meni tuntiin 12,35km ja keskisyke 164, maks 179. Tänään 26km 5:42min/km syke 147. Sellaista muuten kanssa mietin että miten ja miten paljon juotte jonkun tuollaisen 55km kisan aikana? Meneekö pullolla vai reppu mukaan? Vai juomapisteillä vain?
 17. Tjaa no sitten on vähän toivoa että myös X-Talon 200 tulisi sinne....
 18. Toi on tosiaan aika lähellä jo siten tätä, eli sitä kypärähuppua: (Ilmeeni lenkillä on sama) Mutta tosiaan pitänee varmaan ottaa pipo päästä pois ja koittaa vetää ihan reilusti sitä buffia pään päälle eikä vaan vähän tuikkia reunoista ylös... jos se sitten pysyisi.
 19. snowfake

  Kuntokännykkä

  Samsung E1200 painaa 65 grammaa ja maksaa 19,90e. Kannattaako kauheasti kuntokännyköitä hankkia ?) Nokia 130 39 euroa, 67,90 grammaa
 20. Bodom Trailissako siis on vain saavit? Eikä mukeja? t. kuksa mukaan vai kättä alle
 21. Kengät-alueella oli kyllä sen verran hiljaista keskustelua että en lähtis pilkkomaan alafoorumeihin. Varsinkin kun joku "nastakenkä" tai "maastokenkä" -ketju saattaa kattaa about kaikki valmistajat Pitäisin itse siis jatkossa yhdessä foorumissa. Vanhassakin foorumissa taisi nähdä melkein 2013 puolelle viimeisissä postauksissa ;) Edit: Mittareissa vähän sama juttu. Ei mun mielestä kannata ihan hirveesti noita aihealueita pilkkoa, koska sitten käy vaan se että joutuu hirveesti klikkailemaan kun jossain on yksi uusi postaus.
 22. Jaahans Seppo pisti tuulemaan ;) Eli mitäs mitäs ensi vuodella polkujuoksun saralla, noin yleisesti? Kaippa sitä itse voisi tulla vähän kokeilemaan jalkoja Sandis Trailiin ja Bodom Trailiin toukokuussa...
 23. Fellreisereitä vai onko ne raiserit, kävin kokeilemassa Budgetissa ja oli kyllä omaan räpylään aika outo fitti. Eli turhan kapea oli. Muuten kai toi ois kelvannut kylmemmille talvikeleille, jos ois siis halvalla saanu. Mutta oli sekin 79e ja tais noita Stadiumista saada 59 euroon tms? No, ootellaan että yhtäkkiä joku Turkulainen liike ottaa Inov-8:ja myyntiin enemmänkin ja saadaan X-Taloneja sovitettavaksi :)
 24. Nyt tätä saisi Gigantista 169 euroon. Kannattaako? Vanha 305 alkaa akun puolesta vedellä jo viimeisiään... muuten kyllä oikeen hyvä ostos ollut, kuukautta vajaa 4v vanha :)
 25. Mitä mieltä olisiko tuollainen 0,6 litran käsipullo passeli noihin lyhyempiin polkujuoksuihin, vai kannattaako jollain puolimaratonilla nyt ees vettä ottaa ja juoksee vaan vesipisteeltä toiselle?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy