Jump to content
Juoksufoorumi.fisnowfake

Jäsenet
 • Content Count

  179
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. snowfake

  Inov-8

  Mites nykytilanne? On noita X-talon 212 precision fitillä, X-talon 200 standard fitillä ja sitten tuo uus terraclaw 200. Mitään mielpiteitä? Täällä Turussa XXL möi noita 212:sia mutta olivat precisionilla, mulla on trailroc 150 standard fitillä ja tuntuvat todella hyviltä jalkaan. Ainoo tietty et pohjan paksuus on mitä on niin tekee aika höpöä juntata jalkaa kunnolla juuren päälle niin ois kiva ehkä olla vähän paksupohjaisempaa kenkää :)
 2. snowfake

  Inov-8

  X-talon 212 tuntu vähän pienemmältä kuin Trailrocci itselle... en uskaltanut ottaa samaa ysikokoa käyttöön vaan laitoin takaisin Wigglelle. Nyt näköjään joissain liikkeissä on jo X-talon 200:kin, tosin nyt alkaa olemaan jo kelitkin niin kohillaan että mahtaako tässä malttaa ootella :) Edit: onhan tuota näköjään brittikaupoissa... mutta uskaltaakko nyt ostaa jos näissä kengissä kuitenkin se koko 9 olisi paras eikä 9.5...
 3. snowfake

  Inov-8

  Höh, ei ollu yhtään 43 koon standard-fittiä alessa. Sellainen F-Lite ois kelvannut salikengäksi
 4. snowfake

  Inov-8

  Missä nitä myydään hyvillä alennuksilla ?)
 5. snowfake

  Inov-8

  X-Talon 212 standard-fittiä ei näköjään saa Suamen Turuust, pelkkää precisionia joten joutuu netistä tilaamaan. Pitää paikkansa että X-talon 212 pitäisi tilata puoli koko suurempana? Shoefitr väittää näin, onko muilla mutua? Siis puoli koko suurempana kuin Trailroc 150 johon on vertailupohjaa. Merrel Bare accesseissa mulla on 43 inan pieni 43.5 inan suuri ja Trailrocissa 43 just passeli. Ottaakko siis 43 vai 43.5? Edellinen postaajahan taas sanoi että koko on kaikissa sama?
 6. Äh, onko jotain pro-tipsejä miten kannattaa lähteä yhden hengen lomaa lähteä etsimään maaliskuun alkuun? Äkkilähtösivuilla on oletuksena 2 hengen, ja kaikista ei ole mahdollisuutta ottaa yhden hengen versiota. Jonnekin Teneriffalle, Epsaniaan tai Gränd Gänärialle tarkoitus
 7. Mites tuo menee, käykö tämän vuoden loppuun vanhenevat setelit maksuina jos ne lähettää ennen vuoden vaihdetta? Vai pitääkö niiden olla perille saapuessa vielä voimassa? T. pitäisi äkkiä keksiä mihin setelit laittaa :)
 8. snowfake

  Maastojuoksukengät

  Antiko, osaatko sanoa onko Trailroc 150 ja X-Talon 212 sama koko sopiva molemmista? Runningwarehousen shoefitr-juttu ehdottaa että pitäis puolta kokoa suurempi ottaa taloneista... standard-fittiä siis mietin, Turussa tilaushommiksi menee kuitenkin. Edit: jaa ensi vuodelle tulossa X-Talon 200. Taidankin jäädä odottelemaan sitä :)
 9. snowfake

  Inov-8

  Eikunjoo hetkonen, eihän toi nyt sen ihmeempi olekaan kuin Road-X-Lite... jossa on 4/6mm... Mites tuo koko mahtaa sopia Trailroc 150:een nähden? Pitäisiköhän sitä tilata kuitenkin kokeeksi, kun halvalla saa ;)
 10. snowfake

  Inov-8

  http://www.zalando.fi/inov-8-tri-x-treme-225-juoksukenkae-keveys-harmaa-in842a007-c11.html Tuolla on ihan hyvään 86,97 euroon koot 43, 44, 44.5, 45, 45.5. Vähän mietityttää pitäisikö... mutta nyt on toinen pari Feather nelosia tulossa ja Bare Accesseja löytyy, eli ehkä jotkut vielä kevyemmät toimisi kun ei ole puolimaratonia pidempää tarkoitus juosta. Onhan noi nyt jo 4mm dropilla ja 6mm pohjalla aika "taviskengät" ;)
 11. snowfake

  Alelaari

  Vähän oli kyllä kusetuksen makua Top Sportissa. Aika harvaa tuotettahan siellä on koskaan myyty ovh:lla, nyt oli sitten kaikki vanhat alelaput rapsutettu pois ja ovh:sta -40% :)
 12. snowfake

  Polar M400

  Ok eli se siis näyttää vaikka 5:40min/km juostun puolimaran puolivälsisä "02:00:00" eikä "01:00:00"? Sittenhän tuo on kyllä kätevä ominaisuus ja Polar M400 palaa taas ihan varteenotettavaksi laitteeksi :)
 13. Mulla olisi Lidlin M ja L-kokoiset trikoot ylimääräisenä, ei ne oikeen mulle sopinu. Turusta vois tulla hakemaan ja tuoda jotain vaikka olutta vaihdossa niin sopii jatkossa noi Lidlin kamat entistä paremmin ;)
 14. snowfake

  Alelaari

  XXL.fi -25% ystävämyynti (paitsi aseista koska eivät ole ystävällisiä, ja elektroniikasta koska elektroniikka passivoi. Jotain muutakin oli en muista mitä). Ainakin Goren Essential Windstopper Partial -takki lähtenee tilaukseen 81,75 eurolla. Kannattaa tsekata myös niitä Magicshine tms. lamppuja jos pyörään tarvitsee valoa, ovat normihintaankin ihan hyvä diili.
 15. Joo kai se aika turha siihen sateeseen on varautua. Onhan silloin kuitenkin aina plussakeli ja kun tulee hiki niin jos ei ihan läpi tuule niin en ainakana itse ole kauheasti paleltunut. Taidan nyt laittaa tuota Gore Essential Partial Windstopperia kokeeksi tilaukseen, XXL:stä saa tuota 81,75 euroon posteineen mukavan pirteän keltaisena.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy