Jump to content
Juoksufoorumi.fi


snowfake

Jäsenet
 • Posts

  179
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

snowfake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. snowfake

  Inov-8

  Mites nykytilanne? On noita X-talon 212 precision fitillä, X-talon 200 standard fitillä ja sitten tuo uus terraclaw 200. Mitään mielpiteitä? Täällä Turussa XXL möi noita 212:sia mutta olivat precisionilla, mulla on trailroc 150 standard fitillä ja tuntuvat todella hyviltä jalkaan. Ainoo tietty et pohjan paksuus on mitä on niin tekee aika höpöä juntata jalkaa kunnolla juuren päälle niin ois kiva ehkä olla vähän paksupohjaisempaa kenkää :)
 2. snowfake

  Inov-8

  X-talon 212 tuntu vähän pienemmältä kuin Trailrocci itselle... en uskaltanut ottaa samaa ysikokoa käyttöön vaan laitoin takaisin Wigglelle. Nyt näköjään joissain liikkeissä on jo X-talon 200:kin, tosin nyt alkaa olemaan jo kelitkin niin kohillaan että mahtaako tässä malttaa ootella :) Edit: onhan tuota näköjään brittikaupoissa... mutta uskaltaakko nyt ostaa jos näissä kengissä kuitenkin se koko 9 olisi paras eikä 9.5...
 3. Hmm voisi olla tuo ITB-jänne itselläkin. Tuli sen jälkeen kun kävi pari tavallista pidempää pitkistä 6 päivän välillä ja jälkimmäiset vielä nastakengillä...
 4. Mulla nyt vähän samaa vikaa, eli polven takana on kipua. Seuraavana päivänä lenkistä ei tunnu enää kävellessä, mutta tosiaan laittamalla enemmän painoa jalla/kyykkäämällä saa tuon kivun tuntumaan. Ja juoksulenkillä 5-10km kohdalla alkaa hieman jo tuntumaan. Hiukka hankala paikallistaa mistä tuo tulee, että onko se suoraan polven takana vai esim. pohkeen yläreunassa. Mitäs tähän keksittäis? Tämä viikko ollu aikalailla lepäilyä, edellinenkin löysä. Nyt kävin salilla vähän habaa ja penaa tekemässä sekä kiskoin soutulaitetta, ja nyt kun koitin käydä kyykyssä niin ylös tullessa vihlaisi polven takana... Ei tässä nyt enää malttaisi löhötä sohvalla kun kiloja tulee ja veltostuu! :)
 5. snowfake

  Inov-8

  Höh, ei ollu yhtään 43 koon standard-fittiä alessa. Sellainen F-Lite ois kelvannut salikengäksi
 6. snowfake

  Inov-8

  Missä nitä myydään hyvillä alennuksilla ?)
 7. snowfake

  Inov-8

  X-Talon 212 standard-fittiä ei näköjään saa Suamen Turuust, pelkkää precisionia joten joutuu netistä tilaamaan. Pitää paikkansa että X-talon 212 pitäisi tilata puoli koko suurempana? Shoefitr väittää näin, onko muilla mutua? Siis puoli koko suurempana kuin Trailroc 150 johon on vertailupohjaa. Merrel Bare accesseissa mulla on 43 inan pieni 43.5 inan suuri ja Trailrocissa 43 just passeli. Ottaakko siis 43 vai 43.5? Edellinen postaajahan taas sanoi että koko on kaikissa sama?
 8. Menee siis ihan varmasti läpi. Mitään takuuta en anna mutta lupaan yrittää parhaani.
 9. Laitanko heti tilinumeron mihin voi laittaa 32ke niin lähden vetämään tuon niin hyvin kuin osaan. Todistetaan tuollaiset BB-BELLET vääräksi
 10. Jos Mariannan tulos ahdistaa niin eikö se oli aika helppoa pistää paremmaksi? Lähtee huomenna (tai jopa tänään koska klo jo 01:02 tätä kirjoittaessa) maratoonile ja siitä sitten joka päivä eri maanosa. Juoksee vaikka jokaisen sinne jonnkein 3:30 niin ei jää kellekään arvosteltavaa että oliko kävelty vai juostu. Sitä odotellessa.
 11. Äh, onko jotain pro-tipsejä miten kannattaa lähteä yhden hengen lomaa lähteä etsimään maaliskuun alkuun? Äkkilähtösivuilla on oletuksena 2 hengen, ja kaikista ei ole mahdollisuutta ottaa yhden hengen versiota. Jonnekin Teneriffalle, Epsaniaan tai Gränd Gänärialle tarkoitus
 12. snowfake

  Etelän leiri

  Ai katos toi olikin hyvä ketju, tavoitteet + ajankohta alkupostauksessa sama niin pitää tutkia sitäkin :)
 13. snowfake

  Etelän leiri

  Joo siis ei tässä niin kovia urheilijoita olla, reenileiri ois tunnin parin kolmen lenkki ja sit terassille palauttelee :D Jos nyt muutaman kerran pääsis viikossa. Ei oo etelänkohteita tullu käytyä niin tää ois tietty hyvä syy lähteä jonnekin... eli joo se optimaalinen ilmankosteus tai leiripaikan korkeus ei oo niin oleellisia :) Barcelona vois olla joo ihan hyvä vaihtoehto. Jotain noita Kanarioita ja Mallorkkoja mietin kanssa, kai niissäkin nyt kerran käy elämässään.
 14. 4,5km kun vaikka kierii tunnissa niin tuosta pitäisi selvitä :) Toivotaan että jalat kestää
 15. snowfake

  Etelän leiri

  Onko vinkkejä minne voisi lähteä juoksentelemaan tuossa maaliskuun alussa, viikko tai reipas. Ei mikään ökyloma ja kun ei siinä juoksemisessa koko päivää mene niin saisi jotain muutakin tekemistä olla :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy