Jump to content
Juoksufoorumi.fiPantse

Jäsenet
 • Content Count

  9 245
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Pantse

 1. Ei onnistu. Maksan laskut aina netissä. Siihen se kaatuu.
 2. Pantse

  Onnittelut

  Tänks. Oon ollut hieman poissa foorumilta jonkin aikaa, mutta yritän parantaa tapani jatkossa.
 3. Pantse

  Läskikerho

  Täytyyhän sitä kylmän vuodenajan koittaessa olla hieman suojakerrosta mukana, ettei palella. Eli kerhossa ollaan vielä.
 4. Pantse

  Tukholma 2015

  Kiitos, perille tuli, ja minä poika tietysti vastasin sulle oitis.
 5. Pantse

  Tukholma 2015

  Jaaba, messiin vaan. Jänistelen omalle puolisolleni, ja lähdemme 12.10 lähdöstä, vaikka oma numeroni edellyttääkin 12.00 lähtöä.
 6. Pantse

  Tukholma 2015

  Lupsakkaa juoksusäätä luvassa eli sadetta. Ja kolmen pintaan muuttuu rankkasateeksi, jos forecaa on uskominen. Itse jänistelen huomenna noin 4.40 loppuaikaa. Saas nährä miten äijän käy.
 7. Ei Sipilä sivuuta ketään puoluetta, mutta onko Soinilla pokkaa olla menemättä hallitukseen, koska näkemykset poikkeaa varsinkin maahanmuuttopolitiikassa ja EU:sta ylipäätään muutenkin niin paljon muiden kanssa.
 8. En allekirjoita tuota listaa. Veikkaanpa, että Sipilä ottaa jonkun pienistä puolueista myös mukaan hallitukseen. Toivottavasti persut jäis pois. Mutta tuskin jäävät, koska äänestäjät kokee tulleensä petetyksi, jos Soini ei änkeä hallitukseen. Tästä vois alkaa sitten kenties persujen alamäki, jos jäävät oppositioon.
 9. Kevät ja lumet alkaa olla historiaa. (Takatalvea odotellessa ;) )
 10. Olihan se hyvä ele kuitenkin, että Kreikka maksoi 450 M€ lainojaan tuossa taannoin pois. Mutta jatkoakin pitäis saada, että uskottavuus saisi edes hitusen pohjaa.
 11. Työpäivän päätteeksi Hakaniemessä kattelin vaalimainoksia, vaikka olenkin jo äänestänyt. Yksi mainos erottui porukasta. Joku oli värittänyt tussilla teeman mukaisesti ehdokkaat edustusasuun ;)
 12. Näillä sitä kelpaa kesän hölkkäillä :)
 13. Enpäs tiiä, en Jutalle kirjotellut!
 14. Peli oli käytännössä ohi jo ekan 14 min aikana, kun tilanne oli tosiaan 4-0.
 15. Seppo, totuuden nimissä olin itsekin hieman yllättynyt, että peli päättyi juurikin 8-3, Itselläni ei olisi ollut Kärpille enää yhdeksättä maalia, ja kahdeksas maali tuli, kun peliä oli pelattu reilut 42 min. Siinä ajattelin, että tuskinpa osuu, koska peliaikaa on niin paljon jäljellä, mutta toisaalta voitosta pelattiin, joten Kärpillä ei enää silleen tarvetta mättää lisämaaleja. Ja nähtävästi loppuaika pelailtiinkin, koska Kärpät ei jatkanut maalitehtailua. Näissä ottelupareissahan on aina oletuksena, että vääntö on tasaista ja vähämaalista. Itse olen pelihommissa oppinut sen, että kannattaa a
 16. Vetorintamalla hieman myötätuulta. Kolme kertaa peräkkäin sain kiinni otteluparista Kärpät vs JYP tulosvedon kiinni. Ja tänään viimeisin huippukertoimella 1113, ja sijoitin 22 egee. Eli nettoa tuli liki 1100 egee. En valita.
 17. Mä itse laitoin eilen sosiaalisen median kautta viestiä omalle ehdokkaalleni, että tulen äänestämään häntä. Ilahtui kovasti tiedosta, vaikka ei yksi ääni paljoa paina loppupeleissä. Perustelin myös hänelle, että miksi äänestän häntä. Tällä ehdokkaalla on ihan konkreettiset mahdollisuudet päästä läpi!
 18. Tuskin myyntitaidoissa on pahemmin vikaa. Ehkäpä muillakaan ei ole talous kunnossa, ja ei ole varaa ostaa juurikaan mitään. Globaali ilmiö. Ja kaikki ruinaa lisärahaa Kiinalta, ja valtiot taistelee omien lainojensa kanssa, ja yrittävät samalla elvyttää taloutta omilla toimenpiteillään. Jatkuva oravanpyörä siis ainakin toistaiseksi.
 19. Ei ole sama nyt kuin silloin, lähellekään. Mutta mitä sillä tiedolla itseasiassa edes teet?
 20. Oli mulla sitten vuonna 2005 hirvee munkki, kun pudotin painoa ihan omalla tavallani 17 kg. 85kg ===>68 kg. Puolessa vuodessa!
 21. Kun kerran kysyit, niin huonossa kunnossa. Mutta tehokas rasvanpoltto tapahtuu aerobisen kynnyksen alapuolella, jolloin sykkeet on aikalailla alhaiset myöskin.
 22. Juoksussa alat polttaa myös hiilareita, mitä ei kävellessä tapahdu, ellei se ole kilpatason kävelyä. Ikävä vetää mattoa sun alta, mutta näin se vaan on.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy