Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pantse

Jäsenet
 • Content Count

  9 245
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Converted

 • Coopperi
  2817 m (aikuisiällä)
 • 10km
  46:04, Hki Midnightrun
 • Puolimaraton
  1:41:53, pääkaupunkijuoksu 1:41:30 / 1:42:05 (netto/brutto) Forssa
 • Maraton
  3:51:24
 • Tavoite
  Pysyä terveenä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Molempi parempi. Siinä on kaks hyvää settiä!
 2. Ei onnistu. Maksan laskut aina netissä. Siihen se kaatuu.
 3. Pantse

  Onnittelut

  Tänks. Oon ollut hieman poissa foorumilta jonkin aikaa, mutta yritän parantaa tapani jatkossa.
 4. Pantse

  Läskikerho

  Täytyyhän sitä kylmän vuodenajan koittaessa olla hieman suojakerrosta mukana, ettei palella. Eli kerhossa ollaan vielä.
 5. Pantse

  HCM 15.8.2015

  Järjestelyt ei menneet nyt kyllä kuin Strömsössä. Olin itse Makasiiniterminaalin kohdalla jossa juoksureitit myös kohtaavat. Mutta tämä ei ollut se ongelma. Vaan ongelma oli se, että Olympiaterminaalin suunnasta tuli autoa ja pyöräilijää juoksijoitten mukana. Ja Makasiinin kohdalla autojonoa alkoi kertymään. Paikalla oli yksi liikenteenohjaaja, joka hoiti hommansa kiitettävästi. Mutta paikalla oli myös nössö poliisi. Joka päätti pistää juoksun poikki, että autot pääsee jatkamaan matkaa. Juoksijat oli ihmeissään, että mikäs episodi tämä nyt on. Autoja alkoi myös valumaan Olympian suuntaan, ja juoksijat yritti jotenkin löytää autojen seasta omia juoksureittejä. FIASKO! Olympian suunnalla ei ilmeisesti ollut liikenteenohjaajaa, koska sieltä autot tuli omin lupinensa puikkelehtien jotenkin juoksijoitten vierestä. Miksi näitä kaistoja ei suljeta kuten Tukholmassa. En ihmette, jos kansainväliset juoksijasuuruudet karttaa meidän massatapahtumaa, kun täällä vaan harrastellaan järjestelyjä. Meidän onneksemme voittaja oli rento tyyppi, joka vilkutteli ja hymyili juostessaan. Tai sitten hän ei vaan tiennyt vielä vaanivista ongelmista.
 6. Pantse

  Koirataksi 2015

  Tää on hyvä kisa. Muutaman kerran olen ollut mukana, ja suosittelen uusille tuttavuuksille!
 7. Pantse

  Tukholma 2015

  Kiitos, perille tuli, ja minä poika tietysti vastasin sulle oitis.
 8. Pantse

  Tukholma 2015

  Jaaba, messiin vaan. Jänistelen omalle puolisolleni, ja lähdemme 12.10 lähdöstä, vaikka oma numeroni edellyttääkin 12.00 lähtöä.
 9. Pantse

  Tukholma 2015

  Lupsakkaa juoksusäätä luvassa eli sadetta. Ja kolmen pintaan muuttuu rankkasateeksi, jos forecaa on uskominen. Itse jänistelen huomenna noin 4.40 loppuaikaa. Saas nährä miten äijän käy.
 10. Tuo yöaika on varmasti paha niin henkisesti kuin fyysisestikin. Väsyhän sieltä yrittää puskea varmaan päälle tavalla tahi toisella.
 11. Onnee James enkasta, tai ainakin niin olen ymmärtänyt. Hitokseen kova aika maralla!
 12. Ei Sipilä sivuuta ketään puoluetta, mutta onko Soinilla pokkaa olla menemättä hallitukseen, koska näkemykset poikkeaa varsinkin maahanmuuttopolitiikassa ja EU:sta ylipäätään muutenkin niin paljon muiden kanssa.
 13. En allekirjoita tuota listaa. Veikkaanpa, että Sipilä ottaa jonkun pienistä puolueista myös mukaan hallitukseen. Toivottavasti persut jäis pois. Mutta tuskin jäävät, koska äänestäjät kokee tulleensä petetyksi, jos Soini ei änkeä hallitukseen. Tästä vois alkaa sitten kenties persujen alamäki, jos jäävät oppositioon.
 14. Sellainen äänestys ois kiva, jossa jokainen laittaisi sen puolueen mitä äänesti. Olis kiva tietää, että millainen on jakauma foorumissa puolueittain.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy