Jump to content
Juoksufoorumi.fi


saukko

Jäsenet
 • Content Count

  59
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. saukko

  aika-ajokiekot

  Hmm, hyvä että kalustolla voi sentään pelotella ja toivotaan ettei se siihen jää. (suutariksi)
 2. saukko

  aika-ajokiekot

  Kiekot on jo hommattu.
 3. NIINPÄ NII.. Ykköskisa tulee olemaan Nokian täysimatka, perus ja puolikasta katsotaan tilanteen mukaan, ensi kesä menee varmaan aika pitkälle työn merkeissä, niinkuin meni viime kesäkin. Noh saadaan pyöräkalusto kuntoon. Harjoittelu tulee kärsimään väkisinkin, mutta nokialla ollaan taatusti viivalla..
 4. Moi jos jostaki hyppää hyvät kiekot silmille, ni ilmottele. muute al´kaa olla homma kasassa. t. marko

 5. saukko

  aika-ajokiekot

  Ostetaan hyvät ja nopeet kiekot mielelään shimanon sovitteella. tarjotkaa. marko.kaijanniemi@pp.inet.fi
 6. saukko

  Ironman UK

  Aivan mieletön "äijä" toi Kaitsu, Paikka Hawaijille, jota tuhannet ympäri maailmaa havittelevat. Kaikista arvokisoista selkeä ykkönen, paikka josta lähes kaikki alan harrastajat ja kilpailijat unelmoivat. Minä ainakin. Hienoa Kaitsu.
 7. Kiitokset järjestäjille hyvistä kisoista, kyllä oli mukava kisata ku huolto pelasi ja kannustusta tuli. kanssakilpailijoille paljon onnea maaliin pääsystä, Miikalle hienosta voitosta, Joelille mahtavasta tulosparannuksesta, Laitisen Juhalle mahtavasta noususta ja Jirille mahtavasta suorituksesta. oma kisa meni aika pitkälle silleen ku ajattelinkin, tavoite oli 10 tunnin rikkominen, ja siinä onnistuttiin nipin napin. uinti meni pari minuuttia heikommin ku viime vuonna. se oli sellasta tasasta menoa alusta loppuun puoli aika oli 32 pintaan ja toine puolisko hyvin samanlainen. pyörä, se minulle kaikista vaikein osuus, suunnileen samoihin päästiin ku viime vuonna , ketjut lähti kerran ja kusella piti ravata 2 kertaa, en vetäny vauhdissa, ku tosi miehet tekee, ens vuonna totakin vois kait treenata. heh. Juoksu on se mulle rakkain laji ja siihen on aina luotettu näissä jambaloissa, jalat oli ihan jumissa, ja en saanu vauhteja tarpeeksi ylös, sykkeetkin pyöri siinä 140- 150 välillä, ku varaa olis ollu nostaa 160. Mutta selkiä tuli vastaan ja lopulta nousin kolmanneksi. loppuun jouduin ottaa pienen kirin että alle 10 mennään. Kusella piti taas ravata toistamiseen. keski syke kisassa oli 149 , ku viime vuonna 160. aika parani 5 minuutia viime vuotisesta. noh nyt on kisat kisailtu, ehkä ny joku maratoni tälle syksylle. katseet kohti ensi vuotta, ikäsarjoissa "joudun" jo 40, että vauhtia on lisättävä roimasti jos meinaa sm mitaleista taistella. nyt lepoa ja aikaa perheen parissa. moikat kaikille ja hyvät loppukesät.
 8. Näin on, odotettu on tätä tapahtumaa miltei vuosi. Luottavaisin mielin lähden kisaan vaikka alimatkaisilla kisoissa ei vauhti ole päätä huimannut. Toivotaan vielä kunnon hellekeliä, kuten aikasemmillakin vuosilla, nii saa nauttia koko rahan edestä.( Stubbi ei ymmärrä hyvän päälle, kuulemma ironmantouhu itsensä kiduttamista)
 9. saukko

  Triathlonkesä 2008

  Tossa äsken surffailin liiton sivuilla ja joroisten sporttiklubin sivuilla, nii tilanne kyllä näyttäs siltä, että perättäisinä viikonloppuina kisattais ja tosiaan vielä silleen et puolikas ekana ja sit perusmatka.
 10. Jeps, täytyy kokeilla kylmähoitoa, ku ei toi lääkekuuri oikein meinaa tehota. Treenausta ooon vähentäny juoksun osalta kokonaan, vaikka pystyisi hyvinki juoksee tuntematta mitään kipuja, mutta otetaan varman päälle. Pientä venyttelyä oon tehnynä, kait se on suotavaa?
 11. Näin lääkäri minulle kertoi ja määräsi tulehduskipulääkkeitä. Viikon olen noita popsinut ja edelleen kipua kantapäässä. Juoksua ja pyöräilyä olen harrastanut edelleen, tietty hillitymmin, koska kyseinen vaiva ei tunnu lainkaan urheilusuoritusten aikana, ei edes kävellessä. Ainoastaan huomaan sen kun takareisiä venyttelen, niin silloin kipu tuntuu kantapäässä. Olisko vinkkejä miten hoitaa tehokkaasti vaivaa. olisko kylmästä apua? kannattaako venytellä takareittä, jos se tuntuu kipuna kantapäässä? pitää taukoa kuntoilusta?
 12. saukko

  Triathlonkesä 2008

  Näyttää aika kehnolta. Mut jos näin mentäis, ni toi joroinen tulis ainoastaan kisailtua. Pitkä kisahan olis pakko mennä Ruotsin puolelle kisaamaan, jos täältä ei löytyis järjestäjää.
 13. saukko

  Ironman Nokia 5.8.

  ´Kiitokset onnitteluista ja hyvästä tsemppauksesta jiiveelle, kuten myös muillekin hyvästä kannustuksesta. Ja suuret kiitokset talkooväelle, huolto pelasi. Onnea myös kaikille maaliintulleille, reissu oli rankka. Oma kisa meni todella loistavasti, epäilevästi lähdin kisaan, ku noi kesän lyhyemmät kisat ei oikein onnistuneet. uintiosuus meni hyvin, kaikki tuntui pelaavan, kääntöpaikoille löysin hienosti, lasit eivät vuotaneet ym. 1.02 vaihto hienosti pyöräilyyn, sykkeet oli 150-160 välillä ja tota luukutin koko matkan 5.25 juoksuun lähdin hyvävoimaisena ja itsevarmana, juoksu tuntui kulkevan ja selkiä tuli jatkuvasti vastaan, sykkeet pidin alle 160, viimoiset 15 km ili pakko vähän hiljennellä ku alkoi polvessa tuntumaan, muuten hieno juoksu, tossa kelissä. 3.37 Kokonaisaika oli 10.04.40., maaliintulijoista 8 . se 10 tunnin alitus jää odottamaan ensi vuotta. Ainii pyöräosuudella ampianen pisti päähän, kyllä kypärä lensi vaudissa pois ja nopeasti, jomotti pienen tovin. Nyt sit lepoa ainakin viikon verran ja seuraavaksi isken maratonin kimppuun.
 14. Luopioisissa järjestettävä kukkiatriathlon on myös loistava triathlontapahtuma kuntoilijoille. Viime viikonloppuna noita kisoja käytiin ja osanotttajia oli yli 200. Matkoina on pitempi, että lyhyempi vaihtoehto. yli 80 % pyöräilee retkipyörillä,maastureilla ym. Ei siis paljon kilpureita näkynyt, kuten ei myöskään märkäpukuja. Hyvät järjestelyt ja huollot oli ja eikä maksanut ku 5 euroa, johon sai vielä maukkaan keittolounaan. Lapsilla on myös mahdollisuus kokeilla triathlonia ( uinti, juoksu). Luultavasti kyseinen tapahtuma pidetään vuosittain.
 15. saukko

  Ironman Nokia 5.8.

  Kävin tänään juoksemassa Nokialla tota juoksureittiä, eka kierros kartan kanssa 46 minuuttiin ja toisen kiekan pistin 40 minuuttiin. Olin kyllä yllättynyt ku noin nopiaa päästelin menee ja helposti. Reitti tuntui ainakin mulle sopivan mainiosti. Itse kisassa lähden tavoittelemaan rohkeasti alle 3h 30 minuutin maratonaikaa ja alle 10 tunnin kokonaisaikaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy