Jump to content
Juoksufoorumi.finantou

Jäsenet
 • Content Count

  15
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Jiivee, pyöräreitti sama kuin viime vuonna,mutta juoksu reitti oli vielä raskaampi kuin viime vuonna.
 2. Reittihän on kaikille sama tai "Ehkä sitten ensi vuonna mennään nopeamman reitin tapahtumiin ennätysjahtiin..." no joo. Uskon,että ne ketkä ovat tuohon kisaan menossa menevät sinne vaikka juostaisiin kilometrin mäkeä edestakaisin.Sama reitti kaikille ja mitalit tulisi jaettua.Mennään seuraavana vuonna jonnekin ulkomaille nopeille reiteille tekemään ennätyksiä.Jos olisin kisojen järjestäjä rupeaisin kyllä miettimään asiaa tulevaisuuden kannalta.Tuskin järjestävä seura näitä kisoja montaa vuodessa järjestää sen takia,että niitä on mukava pitää.Eiköhän tarkoitus ole tehdä seuralle rahaa.Ja osallistuja määrät ovat nyt jo pienet,joten jos reittien valinnalla voi jotain tehdä,varmasti kannattaa kuunnella kilpailijoita.Toinen pointti viime vuodesta,että alikulun luona oli paras paikka yleisölle (ketä nyt oli eksynyt harvalukuisena paikalle) ja kilpailijat menivät tästä 4 x kierroksella ohi.Nyt mennään toisessa päässä mäkiseen metsään,jossa ei taatusti ole ketään.Jokainen joka on ollut mukana tietää pienenkin kannustuksen auttavan eteenpäin silloin,kun alkaa vedellä viimeisiä.
 3. Kyllähän toi reitin mäkisyys alkaa olla melkoista luokkaa.Jos kyseessä olisi "pelkkä maraton" ei varmasti olisi paljoa osallistujia:)Kuten joku aiemmin kirjoitti,rupeaa varmasti näkymään osallistujissa.Kun olen tuolla useasti juossut,niin tuli mieleen miksi ei kierrätetä reittiä esim niin,että alikulun jälkeen vasemmalle ja kierretä nurmikentän vasentareunaa hiihtopohjaa kentän päähän,josta se menee samalle reitille kun viime vuonna? Näin jäisi jyrkkä mäki pois ja varmaan ei tarvitsisi mennä ollenkaan Loistopolun pohjille Satulatien suunnalla.
 4. MarkoA kyseli noita reitin mäkisyydestä niin katsoin viime vuoden Garminista.Pyöräilyreitillä nousumetrejä 1635m,Joroisilla 580m.Juoksussa 783m,Joroisissa 263m eli ei se kovin tasainen ole:) Juoksureitti pikkasen muuttunut,mutta nousumetrit ei varmasti kovin paljoa putoa tosta.
 5. nantou

  Voimamittari

  Mulla on nyt ollut kaksi kuukautta toi Power24max ja sen perusteella voin kyllä suositella.Itse ostin Rotorin kammilla,(940,-) mutta saa myös edullisemmin toisilla kammilla. Oikeastaan kaikki tarvittava tieto löytyy Rainmakerin testauksesta.
 6. Kuulostaa oudolta toi jarrupinnan kuluminen.Itselläni on itserakennetut kuitukiekot noista paljon parjatuista ebayn kehistä tehtynä.Ajettu nyt yli 3000km eikä mitään kulumista,eikä myöskään valittamista.Onko noissa Planet-X kiekoissa vahvistus tossa jarrupalan kohdalla? Omani on avokiekot,tosin sillä ei tässä ole merkitystä.
 7. En ota sen enempää kantaa Pajulahden kisajärjestelyyn,mutta moni ihmettelee katsojien vähyyttä kuitenkin kyseessä SM-kisa.Itse en ihmettele,kisaa ei mainostettu edes paikallislehdessä,eihän suurin osa Nastolalaisista edes tiennyt koko kisasta saati sitten lähikuntien ihmiset.Kyllähän katsojina oli ainoastaan kilpailijoiden tuttuja ja huoltajia.
 8. nantou

  Märkäpuku

  Myynnissä olisi 2XU T2 puku,koko medium tall.Itse olen 180 pitkä ja paino 73kg.Puku on ehkä aavistuksen pieni,l. rintakehän kohdalta minulle,sen takia myyn.Käytetty alle 10kertaa, käytän vielä Pajulahden kisoissa,sen jälkeen vapaa.Sijaitsee Lahdessa,hp 120,-+mahd.postikulut puh.040-5230102
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy