Jump to content
Juoksufoorumi.fi
exvol

Jäsenet
 • Content Count

  61
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Converted

 • 10km
  37.40 oma testilenkki 2016
 • Puolimaraton
  1.23.10 Toholammin talvimaraton 2015
 • Maraton
  3.04.30 Kärkimaraton (Ylivieska) 2015

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minkälainen polku tässä on kyseessä? Onko nousuja?
 2. West Coast Ultra Runners haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, sponsoreita, talkoolaisia, yleisöä, huoltajia ja erityisesti kilpailijoita jotka saivat aikaan hienon tapahtuman. Olosuhteet juoksuun tänä vuonna oli suotuisat ja kisassa nähtiin häikäisevän hyviä suorituksia. Itsekkin pääsin tällä kertaa tarkistelemaan tapahtumaa myös juoksijan vinkkelistä, mutta siitä ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa... Kyllä on helppo todeta että ei tätä reittiä ja puitteita turhaan ole kehuttu. Pyrimme kuitenkin viilaamaan tapahtuman järjestelyitä entistäkin paremmaksi vuodelle 2017. Kiitos! Kuvia tapahtumasta: https://www.dropbox.com/sh/kixax9wnu5i1dst/AAD-Dbgmjxp_Ml0oEiAL5rYAa?dl=0
 3. Ennakko spekulointia löytyy tuolta: http://www.kp24.fi/uutiset/teemat/1480/412428/Rajojaan-etsivät-juoksijat-mittaavat-kuntoaan-Suntin-rannoilla
 4. Tälle vuodelle saamme 65" televisio hoitamaan tulospalvelua kisaajille. Tästä kiitos kuuluu Expertille. Videotykin huonosta näkyvyydestä varsinkin päivällä on tullut palautetta aiemmilta vuosilta. Toivottavasti nyt on helpompi juoksijoiden pysyä kartalla omasta tilanteesta.
 5. Vielä kisapäivän aamuna on mahdollisuus ilmoittautua mukaan kaikille matkoille.
 6. Valitettavasti ei käy liikuntasetelit maksuvälineenä.
 7. West Coast Ultra Runners kiittää, kumartaa ja onnittelee kaikkia kilpailijoita, huoltajia, kannustajia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita jotka mahdollistavat tämän huikean viikonlopun!
 8. exvol

  Joensuu Night Run 12h

  Nimi laitettu listalle, vaikka tämä kisa löytyy henkilökohtaiselta kieltolistalta muiden sisällä juostavien ultrien joukosta. Pakko oli jotain keksiä epäonnistunen Wihan satasen jälkeen, kauden pitkittämiseksi. Ehkä aika on vaan kullannut parin vuoden takaiset traumat tästä, mutta innolla kuitenkin odotan tätä savottaa.
 9. exvol

  Wihan kilometrit 2014

  Pystyykö kukaan tarjota kyytiä Wiha→Helsinki noin klo 19-21 aikoihin?
 10. Reittihän kiertää "jokea", siinä voi kyllä soutaa... Laitetaan soutu sarja harkintaan.
 11. Moro. Saiko viestijoukkuetta kasaan Kokkola Ultra Runiin? Jos tarvetta yhdelle "pelaajalle" voisin järjestelyiden lomassa hölkkäillä muutaman siivun.

 12. Muutkin pääsee luennolle 10€ hintaan.
 13. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Näin alustavasti tämän voisi laittaa omaan 2015 ohjelmaan.
 14. Nyt vielä ehtii ilmoittautua tänne edullisemmalla hinnalla mukaan. 16.3 jälkeen pieni korotus...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy