Jump to content
Juoksufoorumi.fitb2

Jäsenet
 • Content Count

  8 192
 • Liittyi

 • Days Won

  2

tb2 last won the day on January 11 2017

tb2 had the most liked content!

Community Reputation

923 Excellent

Recent Profile Visitors

3 349 profile views
 1. Helander on mielenkiintoinen seurattava. Milloin hän tekee lopullisen lajivalinnan. Jos valinta on hiihto, niin yläkroppaan on otettava viitisen kiloa voimaa. Miten se vaikuttaa sitten hiihtäjän juoksutuloksiin on toisarvoista. Kiekara ja Pärmäkoski kisaamaan, niin en tiedä, että miten käy.
 2. Viime vuonna Aku hävisi Iivolle noin puoli minuuttia. Eemil Helander on kova juoksemaan, mutta pidänkin häntä juoksijana. Toki myös hiihtää, mutta on kaukana kansallisestakin kärjestä.
 3. Hiihto on muuttunut tuosta ajasta täysin. Eri laji. Nykyhiihtäjien yläkropan voimatasot ovat tuplat (kun vähän liioitellaan) verrattuna tuon ajan hiihtäjiin.
 4. Niskanen on maajoukkueessa ainoa joka 4000 metriä ylittää. Esim. Jauhojärvi jäi kauas 4 km:stä.
 5. tb2

  Cooper

  Kannattaa kopioida maailman parhaan cooper-juoksijan harjoittelu. ”6km at 3min/km pace, short rest, then 5km at 2:55mins/km pace, short rest, then 4km at 2:50min/km pace. “I prefer to complete the session without resting,” “It is harder to re-start again (having stopped). It disturbs the mind.” Sunnuntaina kirkkoon. https://www.sweatelite.co/making-joshua-cheptegei-training-insights-ugandan-team-part2/
 6. Keskisalon esteiden SE on raudanluja! En usko, että Raitanen sitä koskaan tulee alittamaan. 1500 metrin SE:n kyllä, miksei myös 3000 metrin sileän.
 7. tb2

  Polar Grit X

  Liikaa on heittoa. Pitää tehdä analyysi: a) mikä on lähtö- ja tulopaikan todellinen korkeus? b) mikä on kellon ilmoittama lähtökorkeus? c) mikä on kellon ilmoittama tulokorkeus? d) mikä on lähtöhetken ilmanpaine? (Ilmatieteenlaitoksen käppyrä kertoo) e) mikä on tulohetken ilmanpaine? (Ilmatieteenlaitoksen käppyrä kertoo) Itse ajattelen, että ero tulee siitä, että kellolle ei anneta aikaa hakea satelliitteja ja korkeutta rauhassa. Eli lähtöhetken tilanne on pielessä. Maltti on valttia.
 8. tb2

  Garmin Connect

  Ei mutta kuka enää (nykymaailmassa) jaksaa selainta käyttää😁
 9. tb2

  Garmin Connect

  Ei ole mobiiliapissa tuota raporttitoimintoa.
 10. Ei tarvitse juosta kanttarilla. 400 m on mitattu 30 cm kanttarista. Kanttarin ulkoreunasta mitattuna rata on alle 400 m.
 11. Ja onhan nyt tuohon loppuun rakennettu kunnin huipennus, rankkaa pätkää. Ennen maaliin jolkoteltiin pikitietä?
 12. En tiedä, kysyin mielipidettä teiltä, jotka olette siellä rymynneet. Eikö majoituskapasieettia ole paremmin Ylläksen päässä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy