Jump to content
Juoksufoorumi.fitb2

Jäsenet
 • Content Count

  8 197
 • Liittyi

 • Days Won

  2

tb2 last won the day on January 11 2017

tb2 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3 464 profile views
 1. Johaug juoksi juoksumatolla 5000 m aikaan 22:13. Maton kulma oli 10 %. Kuinka kova aika tuo on? https://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/24336-johaug-ja-bjorgen-ottivat-naisesta-mittaa-sisatiloissa-bjorgen-lupaavassa-kunnossa
 2. Massakenttä on Nadalin valtakunta. Jo 13. mestaruus Ranskassa Rafalle. Tänä vuonna olosuhteet olivat täysin poikkeukselliset verrattuna normaaliaikana pelattaviin Ranskan Avoimiin. Kenttä oli erittäin hidas ja raskas. Syötöllä ei saanut mitään. Jokaisen pallon voittaminen vaati kovasti työtä ja virheettömyyttä. Rafa pelasi ottelun alun täysin virheettä. Vasta kolmannessa Djoko pääsi peliin mukaan. Mistään Nadal-kammosta ei ollut kyse. Novakilla on hyvä rekordi Rafaa vastaan pl. massakentät ja varsinkin Ranskan Avoimet. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Djokovic–Nadal_rivalry
 3. Näin juuri. Hermens on myös Bekelen ennätysten takana. Kenenisa tiesi tarkalleen, että missä vauhdissa oli. Ei ne mitään sokkojuoksuja olleet. Valojänis tuo paljon lisäarvoa katsojille!
 4. Joulukuussa Cheptegei juoksi Valenciassa 10 km maantiellä 26.38 ilman mitään valojäniksiä. Miehen taso on ollut hurja jo aieminkin.
 5. Tuosta ajasta lähtee paljon pois, kun Cheptegei pääsee juoksemaan täydellä stadionilla. Entä kun ennätystä tavoittelemassa useampi juoksija? Vetävät porukoissa vaikka 9000 metriin asti. Nyt Cheptegei joutui sooloilemaan koko toisen puolikkaan. Huikea urheilija, huikea ennätys.
 6. Helander on mielenkiintoinen seurattava. Milloin hän tekee lopullisen lajivalinnan. Jos valinta on hiihto, niin yläkroppaan on otettava viitisen kiloa voimaa. Miten se vaikuttaa sitten hiihtäjän juoksutuloksiin on toisarvoista. Kiekara ja Pärmäkoski kisaamaan, niin en tiedä, että miten käy.
 7. Viime vuonna Aku hävisi Iivolle noin puoli minuuttia. Eemil Helander on kova juoksemaan, mutta pidänkin häntä juoksijana. Toki myös hiihtää, mutta on kaukana kansallisestakin kärjestä.
 8. Hiihto on muuttunut tuosta ajasta täysin. Eri laji. Nykyhiihtäjien yläkropan voimatasot ovat tuplat (kun vähän liioitellaan) verrattuna tuon ajan hiihtäjiin.
 9. Niskanen on maajoukkueessa ainoa joka 4000 metriä ylittää. Esim. Jauhojärvi jäi kauas 4 km:stä.
 10. tb2

  Cooper

  Kannattaa kopioida maailman parhaan cooper-juoksijan harjoittelu. ”6km at 3min/km pace, short rest, then 5km at 2:55mins/km pace, short rest, then 4km at 2:50min/km pace. “I prefer to complete the session without resting,” “It is harder to re-start again (having stopped). It disturbs the mind.” Sunnuntaina kirkkoon. https://www.sweatelite.co/making-joshua-cheptegei-training-insights-ugandan-team-part2/
 11. Keskisalon esteiden SE on raudanluja! En usko, että Raitanen sitä koskaan tulee alittamaan. 1500 metrin SE:n kyllä, miksei myös 3000 metrin sileän.
 12. tb2

  Polar Grit X

  Liikaa on heittoa. Pitää tehdä analyysi: a) mikä on lähtö- ja tulopaikan todellinen korkeus? b) mikä on kellon ilmoittama lähtökorkeus? c) mikä on kellon ilmoittama tulokorkeus? d) mikä on lähtöhetken ilmanpaine? (Ilmatieteenlaitoksen käppyrä kertoo) e) mikä on tulohetken ilmanpaine? (Ilmatieteenlaitoksen käppyrä kertoo) Itse ajattelen, että ero tulee siitä, että kellolle ei anneta aikaa hakea satelliitteja ja korkeutta rauhassa. Eli lähtöhetken tilanne on pielessä. Maltti on valttia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy