Jump to content
Juoksufoorumi.fi
hopo81

Jäsenet
 • Content Count

  313
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hopo81

 • Syntymäpäivä 30.12.1981

Converted

 • Coopperi
  3030 m (2008)
 • Puolimaraton
  1:36:14 (2010)
 • Tavoite
  Pysyä nöyränä, kovista tuloksista huolimatta
 1. Minulle järjestäjä laittoi myös n. 3,1 sekuntia huonomman ajan kuin mitä se oikeasti oli. Matkaksi Garmin310 näytti 21,21 km ja SportTracks 21,15 km. (Taisi lähdössä olla kaikki 12 satelliittia lukittuna) Reitti oli mukava, kun näki aina tuttuja naamoja tulevan vastaan. Järjestelyt pelasi niin kuin kuuluu ja rusinoitakin oli tarjolla matkan varrella, joka lämmitti mieltä. Ja Lantulla oli todella kepeä askel. Mä sitäkin ihmettelin matkalla että miten voi olla niin lennokasta menoa... Mutta sitten tajusin että Lanttuhan on nykyisin siirtynyt ammattilaiseksi.
 2. Joo, kiitoksia. Olihan siinä ohittelemista! Kivaa puuhaahan tuo triathlon oli. Ensimmäinen kisa takana...
 3. hopo81

  aerobars planet-x carbon

  Hyvä Cannoni! Kierroksen pyöräilyssä sitten kajahtaa uusilla vehkeillä! :)
 4. Artturi, mun peesiin pääsee kyllä. Luulen kyllä että nousen viimeisenä vedestä. Toivottavasti kuitenkin omin avuin...
 5. hopo81

  Forerunner 310XT

  Joo, huomasin tuon saman räpläillessäni aikoinaan. Olisin voinut tähänkin laittaa jotain viestiä mutta ei tullut laitettua... Eli siis siinä on kaksi täppää: Sukupuoli: ^= Mies Mies ^= Nainen Jos haluaa olla mies niin painaa sukupuoli-täppää. Jos haluaa olla nainen, painaa mies-täppää. Helppoa. Näin se menee meillä Garminin leirissä.. :)
 6. Ilmoittaudun! Siis Ajokoiramurojen ensimmäiseksi koekoiraksi. Laitetaan yksi paketti tulemaan tänne päin.
 7. hopo81

  Forerunner 310XT

  Sama juttu kuin Jokella, eli kastelen sen pehmeän vyön kokonaan enkä ole vielä törmännyt ollenkaan mihinkään häiriöihin. Nätisti mittaa...
 8. hopo81

  Voiteluteline

  Vasemmalla jalalla pidetään kiinni vasemmasta tuolista, oikealla oikeasta. Toisella kädellä pidetään suksi paikallaan ja toisella kädellä siklataan.
 9. hopo81

  Onnittelut

  Jaa täällä ollaankin tarkkana. Kiitoksia vaan onnitteluista. Tunnen oloni niin vanhaksi... :vrolijk_26:
 10. hopo81

  Forerunner 310XT

  Millä tavoin puutteellisina? Mä olen huomannut että siirron jälkeen joku laittaa mut naiseksi mittarin profiilista, ja sen jälkeen ei ole enää yhtään mukavaa. En ole vielä keksinyt tuohon ratkaisua. Ja välillä muuttuu maileiksi yksiköt, mutta ei sen ihmeempiä. Pitää vielä ihmetellä... Mutta siirrot pelaavat muuten ihan ok. Eikä tarvi sitä tikkua vetää irti koneesta koskaan... XP on käyttis
 11. hopo81

  Excel-gurut hoi

  Office2003 Fin löytyy. Pakko oli kokeilla, ja toi voi olla aika lähellä ainakin. =KETJUTA(POIMI.TEKSTI(A1;1;5);POIMI.TEKSTI(B1;1;3))
 12. hopo81

  O: Sykemittari

  No jopas nyt jotakin. Huomasin että mulla olisi yksi toinenkin ylimääräinen laite. Tämä laite on myös väriltään musta. Nyt myisin nämä kaksi laitetta yhteishintaan 600€. Kaverille kanssa.
 13. hopo81

  O: Sykemittari

  Mulla olis yksi ylimääräinen mittari joka mittaa nuo kalorit. Kun tulet tietokoneen lähelle, niin se siirtää automaattisesti nuo kalorilukemat koneelle. Ei paljon tarvi näppäillä mitään ylimääräisiä. 300€:lla lähtisi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy