Jump to content
Juoksufoorumi.fi

olli

Jäsenet
 • Posts

  158
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by olli

 1. No ei niitä suksia tartte Oulusta ostaa vaikka siellä vaikuttaisikin.....itse olen tilannut useat sukset Forte Sportista joka myy myös Yokoa ja Peltosta.Aina oon hyvät saanu...tai sitten Häijäästä.
 2. Joo just noin ,ensin puhaltimella putkilo lämpimäksi ja sen jälkeen korkki auki niin tulee siistejä pisteitä.Sen jälkeeen vaan toho toiseen käteen ja toisella peukulla hankaat tasaiseksi...lopuksi voit vielä korkin päällä tasoittaa.Ja päälle sitten toinen kerros tai purkki.
 3. Ja jos lipsuu niin päkiän alle pari kerrosta lisää.
 4. Pikkupakkasille startin purple ja sen jälkeen roden viol.multi ja blue extra.Noilla pärjää kaikki pakkaskelit.Uudelle lumelle lisäksi voi pinnoittaa vaikka terva 0-2 ja 1-6.
 5. Lisää aina jos lipsuu niin seuraavalla kerralla päkiän alle n. 30cm pari ylimääräistä kerrosta.
 6. olli

  Pitovoitelu

  Hieno luminen lenkki Rukalla, tunturin ympäri ja pikkasen mutkien kautta mökille.Yöllä meni plussalle ja pikkasen räntää ja vettä sateli, eka lenkki Karhun Spectra Optigripillä ja seinä pito ja luisto hyvä......oli melko haastava keli purkkkivoitelulla.
 7. Eka hiihtolenkki tehty.Kuusamossa 2 kilsaa baanaa,hienossa kunnossa.Pakkasta -7 ja ei ruuhkia.
 8. olli

  Alkutalvi

  Pikkasen toista tonnia menossa.Kaikki pertsaa.....Rukalla loistokelit,kovat yöpakkaset ja päivällä aurinkoa.lunta n.75cm!!
 9. Tänään Rukalla kostea keli,yö plussalla ja latu nihkeä.Pitopohjilla huippupito.....luisto katosi imuun....
 10. Itsellä hyviä kokemuksia Karhun optigripeistä ko.keleillä.Nyt taitaa olla Yoko merkillä myynnissä.Kilauta Forte Sportiin tai Häijääseen....tulevat vaikka kotiovelle tai lähimpään Siwaan,ei rahti paljoa tee.
 11. olli

  Pitovoitelu

  joo,kyllä eilen olis varmaan ollu liian jäinen latu purkilla...jopa silvergiallalla...kuka tietää en kokeillut.Tänään taas pikkupakkanen ja violetti rode+super gialla toimi hyvin.
 12. olli

  Pitovoitelu

  Tänään eka liisterivoitelu tälle talvelle Rukalla.Keli -1 latu paikoin jäinen...alla Rexin violetti+Startin UW ja Roden Rossa sekaisin ja pintaan Startin Special hyvä pito!
 13. juuri näin...Forte Sport on myös hyvä..soitto vain niin asia rupee selviämään.Tosi hyviä kokemuksia.
 14. No ei sitä tartte välttämättä lähteä ajeleen....kokeile soittaa Forte sport,Häijää noista on hyviä kokemuksia...fortesta hankittu useammat sukset ja kaikki hyviä!!
 15. No joo mullakin pakkasilla käytössä purkkisukset,mutta tällä kelillä ilman liisterin levitystä niin varmasti kilpailukykyinen suksi.Omissa on vielä luistot keulassa ja kannassa eli aivan normi luisto.kyllähän tuolle helppoudellekin jotain arvoa pitää antaa....ja ei tartu roskat ja männyn kävyt pohjiin.
 16. Tänään Rukalla + keli ja Karhun Spectra Optigripillä seinäpito!!
 17. Tänään Rukalla +keli ja Karhun Spectra optigripillä seinäpito!!!
 18. No Forte Sportissa näkyi olevan alk.alle 200 ekeä Peltosen Acadiat ja Salomonin 9 n. 220 ekeä..............
 19. olli

  Raudaton voitelu

  Kokeile tuota optiwaxia luistoon.Netistä löytyy ohjeet, on tosi simppeli laittaa eika tartte siklata Harjaus/kiilloitus riittää ja pystyy laittaan vaikka silityskäytössä olevalla raudalla.......ei tartu raudan pohjaan.
 20. Ylläksellä ,Levillä ja Rukalla on tullut hiihdeltyä ja Rukalla tosi paljon.Kaikissa hyvät puolensa ja voihan aina tuolta netistä etsiä noita latureittejä ja tutustua ennakkoon.Ainahan se tulee pikkasen samaa hiihdettyä jos lähtee mökiltä suoraan ladulle...harvassa paikassa pääsee useaan suuntaan suoraan kämpiltä.
 21. Myös se vuokatin miesten video viestikisoista on aikas mukava....sama pohja Aatu +muut.
 22. olli

  ONE WAY

  Taannoin Atomicin edustaja sanoi että ow:t tehdään heidän koneillaan(ainakin kalliimmat ) mutta että koneiden säädöt on erit kuin heillä....??Eli ow on ilm.kuitenkin suunnittellut sukset, näin ymmärsin.
 23. Tavoite saavutettu......hienot kelit oli viikon Rukalla.Ens viikolla vielä muutama päivä hiihtoa/pilkkireissuja rukalla...??
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy