Jump to content
Juoksufoorumi.fi


olli

Jäsenet
 • Posts

  158
 • Liittyi

 • Last visited

olli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. olli

  Kotimaiset luistelusukset

  No ei niitä suksia tartte Oulusta ostaa vaikka siellä vaikuttaisikin.....itse olen tilannut useat sukset Forte Sportista joka myy myös Yokoa ja Peltosta.Aina oon hyvät saanu...tai sitten Häijäästä.
 2. olli

  Voiteluohjeita kaivataan

  Joo just noin ,ensin puhaltimella putkilo lämpimäksi ja sen jälkeen korkki auki niin tulee siistejä pisteitä.Sen jälkeeen vaan toho toiseen käteen ja toisella peukulla hankaat tasaiseksi...lopuksi voit vielä korkin päällä tasoittaa.Ja päälle sitten toinen kerros tai purkki.
 3. olli

  Voiteluohjeita kaivataan

  Ja jos lipsuu niin päkiän alle pari kerrosta lisää.
 4. olli

  Voiteluohjeita kaivataan

  Pikkupakkasille startin purple ja sen jälkeen roden viol.multi ja blue extra.Noilla pärjää kaikki pakkaskelit.Uudelle lumelle lisäksi voi pinnoittaa vaikka terva 0-2 ja 1-6.
 5. Lisää aina jos lipsuu niin seuraavalla kerralla päkiän alle n. 30cm pari ylimääräistä kerrosta.
 6. olli

  Pitovoitelu

  Hieno luminen lenkki Rukalla, tunturin ympäri ja pikkasen mutkien kautta mökille.Yöllä meni plussalle ja pikkasen räntää ja vettä sateli, eka lenkki Karhun Spectra Optigripillä ja seinä pito ja luisto hyvä......oli melko haastava keli purkkkivoitelulla.
 7. Eka hiihtolenkki tehty.Kuusamossa 2 kilsaa baanaa,hienossa kunnossa.Pakkasta -7 ja ei ruuhkia.
 8. Pikkasen toista tonnia menossa.Kaikki pertsaa.....Rukalla loistokelit,kovat yöpakkaset ja päivällä aurinkoa.lunta n.75cm!!
 9. olli

  Pitopohjasukset

  Tänään Rukalla kostea keli,yö plussalla ja latu nihkeä.Pitopohjilla huippupito.....luisto katosi imuun....
 10. olli

  Pitopohjasukset

  Itsellä hyviä kokemuksia Karhun optigripeistä ko.keleillä.Nyt taitaa olla Yoko merkillä myynnissä.Kilauta Forte Sportiin tai Häijääseen....tulevat vaikka kotiovelle tai lähimpään Siwaan,ei rahti paljoa tee.
 11. olli

  Pitovoitelu

  joo,kyllä eilen olis varmaan ollu liian jäinen latu purkilla...jopa silvergiallalla...kuka tietää en kokeillut.Tänään taas pikkupakkanen ja violetti rode+super gialla toimi hyvin.
 12. olli

  Pitovoitelu

  Tänään eka liisterivoitelu tälle talvelle Rukalla.Keli -1 latu paikoin jäinen...alla Rexin violetti+Startin UW ja Roden Rossa sekaisin ja pintaan Startin Special hyvä pito!
 13. juuri näin...Forte Sport on myös hyvä..soitto vain niin asia rupee selviämään.Tosi hyviä kokemuksia.
 14. olli

  Suksien painosuositukset?

  No ei sitä tartte välttämättä lähteä ajeleen....kokeile soittaa Forte sport,Häijää noista on hyviä kokemuksia...fortesta hankittu useammat sukset ja kaikki hyviä!!
 15. No joo mullakin pakkasilla käytössä purkkisukset,mutta tällä kelillä ilman liisterin levitystä niin varmasti kilpailukykyinen suksi.Omissa on vielä luistot keulassa ja kannassa eli aivan normi luisto.kyllähän tuolle helppoudellekin jotain arvoa pitää antaa....ja ei tartu roskat ja männyn kävyt pohjiin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy