Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Siperia

Jäsenet
 • Posts

  2 237
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

901 profile views

Siperia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

124

Reputation

 1. Ljublana syksyllä kiinnostelisi. Minkälainen reitti on? Jostain internetistä luin, että se voisi olla nopea, mutta kolmenkympin kieppeillä näyttäisi maratonin sivujen profiilin mukaan olevan parinkymmenen metrin nousu. Osaatko sanoa, miten muuten järjestelyt toimivat?
 2. 18,5 km@6:21. Tavallista tiukempi juoksuharjoittelu ja suunnistusurheilu, jota en ole tänne merkinnyt, on alkanut pikku hiljaa saada jalkoja brakaamaan. Tässä oli viikon lenkkitauko pienten kolotusten takia. Tänään alkoi sitten yllättäen lenkillä akillesjänne taas oireilla. Pitää tarkkailla tilannetta ja olla varovainen, ettei tule juostua jalkoja sököksi.
 3. Päätavoite on tämän vuoden maraton eli Nuuksio Classic. Jos sen pääsisi maaliin asti, niin hyvä on. Meinaa parin viime viikon treenejä haitata pienet krempat. Jalat ei tykänny kyllä yhtäkkiä kovaa vedetystä kympistä, vaikka oli sitä kolotusta jo ennen viime lauantaita.
 4. 9,9 km @5:47. Pientä kolotusta säärissä ja nilkoissa vielä. Pitää kohta levätä kunnolla pois, ennen vuoden päätapahtumaa. Kaunis sää juosta.
 5. Tuomo Lehtinen ei tunnistanut Yhdysvaltain Desi Lindeniä, joka juoksee kärjessä. Onneksi selostaja kuitenkin tunnisti. Edit. En veikkaa muuta kuin että Hyryläinen vetää taas hyvän maratonin ja ennätyksen.
 6. 7,6 km @6:48. Oli tarkoitus juosta pitkis tänään. Eilinen kymppi painoi kuitenkin jaloissa, ja alusta asti oli melko jäykkää menoa. Sitten kun oikea pohje alkoi antamaan vihlaisuja, ehkä merkkinä pienestä lihasvammasta, päätin jättää lenkin tuohon.
 7. Mites toi Kratochvilovan ME? Semenya nyt kuitenkin on tänä vuonna kahden sekunnin päässä siitä. Mikä toki on paljon kasisatasella.
 8. Näin se menee. Juoksua aloitellessa oikeastaan aina hyvä suunta on peruskunnon kasvattaminen. Siihen rauhalliset lenkit niin, ettei ala hengästyttämään, toimivat hyvin, ja tällöin ei rasituskaan kasva liian suureksi. Vähän korkeilta nuo sykkeet tuntuvat, vaikka kuinka olisi henkilökohtaiset syketasot suhteessa korkeat.
 9. Kymppi Kempeleessä Z-maratonilla. Aika 41.14. Satoi ja oli viileä, mikä ei mitenkään haitannut. Sen lisäksi tuuli. Onneksi ei ollut kuitenkaan pelkkää yhtä suoraa lenkki. Paluumatkalla pyörällä vastaan tuli isommalla kierroksella maratonin juoksijoita, joilla oli vielä pitkä matka edessä.
 10. Tänään 8,8 km päivän mukaan ja 5:20 min/km. Alkaiskohan tiiviimpi juokseminen näkyä vauhdissa jotenkin. Lipsahti tahti hieman kovaksi viimeaikaisiin nähden.
 11. Palauttelua ja verryttelyä 6,75 km @6:00 min/km. Vähän tsiigaamassa uusia maisemia Oulujoen varrella.
 12. Eipä oo mullakaan Rio-Areena toiminut. Muuten kyllä Areenasta pystyy katsomaan. Firefoxia käytän. Voiko kyse olla selaimesta? Kai tuolla pitäisi systeemit olla sillä tavalla kunnossa, että ihan normaalisti pystyisi katsomaan.
 13. 31,0 km @6:27 min/ km, 3:20:22. Tänään oli ohjelmassa pitkis. Hyvässä säässä, kohtalaisella tatsilla ja melko helposti loppujen lopuksi meni. Vaikka onhan se pitkä matka. Juoksureppu oli mukana, ja vesi riitti. On tässä ehkä sillä tavalla kuitenkin kehittynyt, että ehdotonta hiilareiden loppumista ei havaitse, vaikka toki jossain 20-25 km:n kohdalla alkaa tossua painaa vähän. Loppuun asti meni ja meni kilsan yli kolmenkympin, kun eksyin lopussa metsässä. Ensimmäinen kerta Oulun Hiirosessa, kun tuli juostua.
 14. 8,7 km @5:51 min/km. Vähän alkaa juoksu tuntua kintereissä. Oli kuitenkin ihan peruskivaa ja helppoa hölköttelyä.
 15. Tänään 8,6 km. Juoksin ilman mittaria, joten aikaa en tiedä. Kevyttä oli juoksentelu, vähän katsastelin uusia polkuja ja eksyin ryteiköissä. Hieno aurinkoinen ilma.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy