Jump to content
Juoksufoorumi.fiSiperia

Jäsenet
 • Content Count

  2 237
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

124 Excellent

About Siperia

 • Rank
  4323 kilometriä takana

Converted

 • Coopperi
  3280 m
 • Puolimaraton
  1.25.36
 • Maraton
  3.28.49

Recent Profile Visitors

815 profile views
 1. Ljublana syksyllä kiinnostelisi. Minkälainen reitti on? Jostain internetistä luin, että se voisi olla nopea, mutta kolmenkympin kieppeillä näyttäisi maratonin sivujen profiilin mukaan olevan parinkymmenen metrin nousu. Osaatko sanoa, miten muuten järjestelyt toimivat?
 2. Siperia

  Montrail

  Ei voi oikein. Jukola lähtee käyntiin seuraavana yönä, enkä ehkä olisi palautunut tästä. Ei siinä, että nykyisillä juoksumäärillä ja kunnossa välttämättä pystyisikään Montrailia juoksemaan. Pitäkää hyvä retki!
 3. Ainakin puolikkaan väliajan perusteella Stubbilla lienee ollut kolmen tunnin alitus tähtäimessä. http://www.kestavyysurheilu.fi/kestavyysjuoksu/11338-alexander-stubb-paransi-maratonennatystaan-frankfurtissa
 4. Kaivoin ensimmäisen foorumiviestini esiin, kun muistin laittaneeni sen tähän ketjuun. Eilen tavoite alle 3.30 toteutui. Kaarinan syysmaratonilla juoksin 3:28:49 parantaen kahden vuoden takaista Berliinin ennätystäni liki kymmenen minuuttia. Juoksua on nyt loppuviimeksi aika vähän takana. Mikä kuitenkin mahdollisti melko reilunkin enkan on varmaan tähän mennessä karttunut peruskuntopohja. Olisihan tuo mennyt aikaisemminkin, esim. viime syksynä, mutta tuli kokeiltua vasta nyt. Kaarinassa on hyvin ja asiantuntevasti järjestetty kisa ja hyvä reitti. Eilen oli oikein juoksijan unelmasää; viileä mu
 5. Siperia

  Läskikerho

  Turha sitä on miettiä, tuleeko menetetty paino joskus takaisin. Voihan se olla, että ensin on lähtenyt enemmän nestettä, mutta kyllä se siitä pikku hiljaa tasoittuu. Hyvä meininki.
 6. Niin. Yhtä hyvä lausunto kuin tämän ketjun teesi on, että "Olympialaisiin pääsee, jos oikeasti haluaa." Aika paljon se kuitenkin vaatii.
 7. Tuo LetsRun'n juttu, johon Sepon tekstissä on linkki, on hyvä. Täysin varmaa, ettei tyyppi juossut tuota BQ'ta. Mikähän ihmisiä vaivaa? Mieleen tulee toinen vastaava juttu, josta erittäin hyvin kirjoitettu seikkaperäinen artikkeli: http://www.newyorker.com/magazine/2012/08/06/marathon-man
 8. Tuossa tuo Reykjavik-maratooni Areenassa: http://areena.yle.fi/1-2414938
 9. Siperia

  Alelaari

  Helsingin keskustan Kluuvin kauppakeskuksessa on tämän viikon varaston tyhjennysmyynti. Kenkiä alennuksessa -30 % ja -50 %. Ostin Mizuno Wave Enigmat, alkujaan sataseitsemänkymppiä, juuri 99 eurolla. http://www.4runners.fi/
 10. Kyllähän se tuppaa olemaan aika lyhyt aika maratonista juosta pitkis viikon päästä. Hyvä ohje on kuulostella kroppaa ja energioita ja tehdä tuntemuksien mukaan. Jos juokset pitkiksen, niin siinähän toisaalta sitten näet, miten se sulle itselle tuntuu.
 11. Siperia

  Montrail

  OK. Palautumisia! Pyrin olemaan Espoon asemalla 8.32 aamulla.
 12. Siperia

  Montrail

  Tilanne muuttumaton ja tulossa. Kyytiä arvostetaan, esimerkiksi Espoon keskuksesta. Harmi, että vamma yllätti Nannen seuralaisella.
 13. Perinteistä nihkeilyä. Ikään kun nurmikko siitä menisi pilalle.
 14. Siperia

  Montrail

  Varmistan lähempänä, mutta alustavasti tulossa. Voisin kiinnostua kyydista paikalle Espoon asemalta tai sitten Haukilahdesta, jos tarkka paikka sovitaan.
 15. Siperia

  Montrail

  Voisi lähteä! Peruin tuolta viikonlopulta Bodominjärven intervallin, joten pitkä lenkki luonnossa kelpaisi. Yöjuoksua toki olisi kiinnostava kokeilla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy