Jump to content
Juoksufoorumi.fi-Johanna-

Jäsenet
 • Content Count

  32
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -Johanna-

 • Syntymäpäivä 01.12.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos olet terve 20–35-vuotias nainen, voit sopia munasolujen luovuttajaksi. Tule kuulemaan munasolujen luovutuksesta Fertinova lapsettomuusklinikan järjestämään infotilaisuuteen to 13.3.2014 klo 17.00-19.00 Cafe Esplanadiin. Tarjoilua varten pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään 13.3.2014 info@fertinova.fi tai puh. (09) 622 0320.
 2. Tätä mietin myös minäkin, ja ehkäpä tuo nainenkin kahden lapsen ja 15 vuoden jälkeen. Itse lähestulkoon "liimaan" varustukseni kiinni kroppaan ettei heilu ja hölsky ollenkaa.
 3. Mä taas koen, että mitä lähemmäksi keski-ikää menen sitä enemmän alkaa vituttamaan...
 4. Voiko vitutukseen kuolla tai jotain? Prkl.
 5. Naistenhan ei pitäisi tähän ketjuun kirjoittaa ollenkaan, mutta.... "Vaikka kuinka yritän niin en esim. ymmärrä jotain sairaanhoitajia ollenkaan. En ymmärtäisi vaikka se palkka olisi kymmenkertainen nykyiseen. Mielestäni se työ on ihan shittiä ja koska palkka on huono niin turha siihen on ketään uhrata, vaan siinä voisi oikeasti työskennellä maahanmuuttajat, jotka haluavat mennä elämässään eteenpäin." Minä olen kätilö-sairaanhoitaja. Mielestäni ihan älykäs ja fiksu. En mielestäni uhraudu ammatissani ja työssäni. Pidän työstäni, vaikka se aina ei ole niin hohdokasta. Olen kouluttautunut ammattiini 4,5 vuotta ja jatkokouluttaudun säännöllisin väliajoin. Mitään kruunua en ammattini vuoksi pääni päälle halua, mutta en myöskään tuollaista ammatin aliarvioimista. Prkl!! Ei sairaanhoitajat ole työssään sairaaloissa tai terveysasemilla aivottomia nukkeja, jotka lääkärin määräyksestä hoitotyötä toteuttavat. Kyllä varmasti jotkut maahanmuuttajat ammatissa pärjäävät ja hyvin, mutta tarvitaan siinä muutakin kuin petaamis ja vaipanvaihtotaitoja, että voi kutsua itseään sairaanhoitajaksi. Haluaisitko sinä hoitajaksesi esim. leikkausosastolla lähes kielitaidottoman hoitsun, joka ei välttämättä osaisi laskea kunnolla lääkeannoksia tai antaa sinulle oikeita toimintaohjeita ennen leikkausta ja sen jälkeen? Entä jos leikkaussalissa olisi anestesiahoitajan paikalla joku maahanmuuttaja antamassa sinulle suoraan suoneen anestesia-aineita, joiden annostelussa tulee olla erittäin tarkka ja joiden väärä annostelu saattaa olla kohtalokasta sinulle? Tai instrumenttihoitajana olisi henkilö, joka ei tietäisi kaikkien instrumenttien nimiä tai ei osaisi avustaa lääkäriä toimenpiteessä ja seuraukset voisivat olla kohtalokkaat? Ihmiset tekevät töitä monesta eri syystä, palkka ei ole ainut mittari. Myönnän kyllä, että palkka ei päätä huimaa, mutta minulle se on riittänyt tähän asti. Koen tekeväni tärkeää työtä ja nautin työstäni. Helvetti teitä miehiä!!!
 6. -Johanna-

  Tunnustan...

  että naamakirja on koukuttanut minut pahasti.. Ei täällä seppolassa tule enää kovin usein piipahdettua saati kommentoitua. Saati sitten muilla saiteilla.
 7. Työpaikan risteily kutsuu muutaman tunnin kuluttua... Luvassa taatusti hubaa meinikiä, hyvää ruokaa ja juomaa! Ja ulkona mahtava keli!
 8. Tuo kuvailemasi kipu kuuluu asiaan. Etenkin jäykkäkouristusrokotus aiheuttaa paikallista kipua, joka voi kestää joitakin päiviä. Katso lisää infoa saitilta www.rokotus.fi.
 9. Mihinkään tehtaalle en ikuna lähtisi kännyköitä ym. teknisiä nippelivehkeitä kasaamaan. Työ ilman asiakaspalvelua ei passaa mulle myöskään ollenkaan.
 10. -Johanna-

  Vantaan maraton 2007

  Jeps. Eka puolikas takana ja olo väsynyt, mutta onnellinen. Oma tavoite alkujaan oli päästä maaliin, puoliso asetti tavoitteeksi alittaa 2.30, ja sen sitten alitinkin. Loppuaika oli 2.26,44. Juoksu kulki ja keli oli raikas ja hyvä. Nyt lepäillään kotona vielä huominen, jalat on hiukka jumissa. Jos vaikka hierontaa sais illalla...
 11. "Kyllä nykyään ollaan aika suvaitsevia kuten pitääkin, ja olen huomannut toisinaan naamapellin kilisevän ainakin valtionhallinnossa aika korkeallakin." Mulla kyse on hygienia-asioista töissä, kasvolävistykset ei se vuoksi passaa.
 12. Ei ole, mutta jos se oikea kuvio löytyy niin tulee. Paikka olis tossa pakaran yläpuolella. Lävistys on navassa. Semmonen Anna Abreu- huulilävistys olis kiva, mutta taitaa jäädä haaveeksi kun ei töissä kasvolävistyksiä kovin suopeasti katsota.
 13. Itsellä tuo eka edessä viikon kuluttua. Tavoitteena on myös päästä maaliin ja alittaa tuo 2h30min. Täytyy myöntää, että pikkuhiljaa alkaa jännittämään.;)
 14. Yksin kun juoksen aina on luurit päässä. Ilman musiikkia juoksu ei kulje. Omistan kännykän, jossa on radio, jota kuuntelen. Musiikkiakin siihen saisi ladattua, mutta radio riittää minulle. Kanava on yleensä Nova tai Voice tai Energy. Musiikin pitää olla perushittikamaa ja mieluusti vauhdikasta. Kaverin kanssa juostessa en viitsi musaa kuunnella, lenkki kulkee jouhevasti jutellessakin. Itse asiassa HCM:lla ihmettelin miksi niin monet tuollaisessa porukassa kuuntelee musaa luurit päässä kun vieressä juoksee koko ajan joku.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy