Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karva

Jäsenet
 • Content Count

  745
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

karva last won the day on May 21 2015

karva had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. joskus kysyin, voiko 24:sta aloittaa liian hiljaa, mutten muista mitä täällä siihen vastattiin. en ole tarkasti seurannut eskelisen alkuvauhteja, eli ne voi olla ookookin, enkä tunne taustoja juuri yhtään, mutta näiden tosi kovienkin menijöiden ehkä kannattaisi pitää ekassa sipaisussaan (etenkin espoossa) tuplakäsijarru päällä ekat 12 tuntia tässä lajissa ja avata sitten pellit. tuossahan jo melkein näkyy ne 20 peukkua cosmos, eli kokkolassa 2020 nähdään. ja meillähän on se vanha diili siitä osallistumismaksustasi yhä voimassa.
 2. ja milloin seppolaan on viimeksi kirjoitettu palstarapsa omasta ultraseikkailusta? jos ois rahaa ja aikaa, elvyttäisin ultrajuoksija-lehden ja haastattelisin aina kaikki!
 3. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  yhteen asiaan tosiaan satsaan kaikkeni: eläkkeelle pääsyyn. ja se 200 km paukkuu heti, kun joku suostuu huoltajaksi.
 4. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  vaan sininen vomero 7 on suorastaan suloinen. https://www.ebay.com/itm/NIKE-VOMERO-7-MEN-BLUE-TEXTILE-LACE-UP-TRAINERS-SIZE-UK-12-EU-47-5-US-13-VGC/264185361518?hash=item3d82acb46e:g:9JYAAOSwJgBcXIhQ:rk:4:pf:0
 5. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  mutta kun nikelläkin jo on uuden vomeron kaltaisia kenkiä useampia niitä amerikan markkinoita varten. ja kyllähän sielläkin ultrataan. kaipa ne sitten on kehitelleet uudet pompputraktorit, joista minä en vielä tiedä mitään.
 6. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  voisko joku asiasta tietävä kertoa, miksi ultratraktori vomerosta tehtiin kevyehkö yleisjuoksukenkä, jollaisia markkinoilla on muutenkin pilviin pimein? onneksi vanhoja malleja voi vielä tilailla ebaysta.
 7. saatan olla väärin rakennettu, mutta kun 55 on tullut mittariin kaikki treeni etenee vammojen ja niiden eston ehdoilla. vaikka ei treenaa rajusti ollenkaan. hillitön kuntohölkkääminen ei siis kulje palautumisen tai muilla ehdoilla. vammat varmaan syntyy, koska repertoaarissa ei ole korvaavia lajeja. vielä.
 8. polkujuoksu, maastojuoksu, suunnistus yms pikavaellus ovat juoksua, mutta vaativaa sellaista, koska täytyy katsoa, mihin astuu, jottei lennä nurin tai taita nilkkaansa. tasaisella pohjalla juoksu on teknisesti helpompaa. tällainen kankea vammatykki ei pysty kuvittelemaan itseään metsään koikkelehtimaan sekuntikello kaulassa. palautteleva nautiskeluhölkkä luonnossa sen sijaan onnistuu aika ajoin suht säntillisellä alustalla.
 9. juoksulajeista järjettömin on kuitennii sadankympin aidat.
 10. kokkolassa juostaan toukokuussa eka kertaa myös satku. suomi-juoksun pelastusmahdollisuus siinä?
 11. puskalan tempaisu on kova suoritus, koska vuoteen mahtuu yleensä pikkuvammoja ja flunssia. ei onnistuis siis iteltä kävelemälläkään, vaikka olis maailman paras huoltotiimi ympärillä koko ajan. mutta mielestäni maailman kovin ultrajuoksuteko on serge girardin 27 011 kilometriä juoksua vuoden aikana. eli keskimäärin 74 kilsaa päivässä joka päivä vuoden ajan putkeen. pekka aalto vois vaikka rikkoa tuon enkan?
 12. vantaan maralla pari kilometriä ennen maalia, kun jalka ei enää oikein ojentunut, avauduin liikenteenohjaajille, että tässä on nyt loppukiri menossa, eikös näytäkin hyvältä. yksi laikkamiehistä siihen: "jaa, että loppukiri? sun täytyy kuule ruveta käymään lenkillä." tästä heitosta sai hyvin voimaa viimeiseen puristukseen.
 13. karva

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  prahat on loppu, mutta tsekkejä riittää: tshekeillä 5 juoksijaa 22 parhaan joukossa ja 11 juoksijaa 82 parhaan joukossa.
 14. karva

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  nyt on pakko trollata, että keski-pohjanmaalle kolmoisvoitto.
 15. käteen osui paikallislehden juttu ullavan murskekisasta. kuvassa juoksun mieskööri hymyilee kuin hangonkeksit tiiviissä hartiahalausrivistössä. hyvää 50- ja 60-luvun köörihenkeä eikä mitään totista ininää. tekstissä juoksijat kehuvat iltakisan tunnelmaa ja meininkiä - kohteliaisuudesta tai aidosti, ken tietää. sen verran paljastuu, että raitaselle ullava sopi, kun hän jatkoi siitä ouluun sprinttieksymisen sm-kisoihin. sara kuivisto puolestaan oli menossa vaasaan häihin ja poikkesi ullavan kautta. se nyt vielä jää auki, paljonko matkakulujen lisäksi piti lyödä pöytään. jos ei mitään, niin entistä syvempi pokkaus juoksijoille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy