Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karva

Jäsenet
 • Content Count

  751
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

karva last won the day on May 21 2015

karva had the most liked content!

Community Reputation

110 Excellent

Recent Profile Visitors

772 profile views
 1. Naisten ykkönen ja kakkonen eli Honkonen (219+) & Vierimaa (212+) lehdistön tentattavana. Tarjoilu pelasi.
 2. Kisaraportti. Paikalla oli/on maailmanluokan stara Jesper Olsen ym. kansainvälistä pöhinää sekä Suomen ultra-aatelia radalla ja sen vieressä. Hyvä meininki hyvässä säässä. Oma kisa: Lähdin flunssatoipilaana liikkeelle ja lopetin rääkkäämisen ekaan oksuun. Nää voimistelusalin patjat voittaa kyllä Hästensin, kun neljättä kertaa näitä tutkii.
 3. psykologinen peli on alkanut eli viesti kisojen huoltopöytävastaaville: muistakaa isot muovilusikat sormiruokalautasille.
 4. tapaukset on varmasti erilaisia. itse juoksin paikat jumissa 3 tunnin hölkän banaania mussutellen ja mehua kurlaten eikä tuntunut juuri missään, kun siis meni hiljaa. jos oisin juossut kympin lenkin tosi reippaasti, olisi paljon todennäköisempää, että helikopterit lentelisivät meilahden yllä.
 5. myydään hoka one one cavu -juoksukengät kokoa 47 1/3. hinta 10 euroa (plus mahdolliset postikulut.) juostu noin 200 km. ei enää ole eksynyt jalkaan viime aikoina. yleiskunto suht ok. pohjissa hieman kulumaa kantapäiden ulkosyrjissä, kts. kuva. nouto helsingin taka-töölöstä mahdollista. soita tai tekstaa: nollaviisnolla 4632 767.
 6. karva

  pelataanko maratonia?

  maraton-lautapeli vuodelta 1925 http://www.doria.fi/handle/10024/158441
 7. joskus kysyin, voiko 24:sta aloittaa liian hiljaa, mutten muista mitä täällä siihen vastattiin. en ole tarkasti seurannut eskelisen alkuvauhteja, eli ne voi olla ookookin, enkä tunne taustoja juuri yhtään, mutta näiden tosi kovienkin menijöiden ehkä kannattaisi pitää ekassa sipaisussaan (etenkin espoossa) tuplakäsijarru päällä ekat 12 tuntia tässä lajissa ja avata sitten pellit. tuossahan jo melkein näkyy ne 20 peukkua cosmos, eli kokkolassa 2020 nähdään. ja meillähän on se vanha diili siitä osallistumismaksustasi yhä voimassa.
 8. ja milloin seppolaan on viimeksi kirjoitettu palstarapsa omasta ultraseikkailusta? jos ois rahaa ja aikaa, elvyttäisin ultrajuoksija-lehden ja haastattelisin aina kaikki!
 9. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  yhteen asiaan tosiaan satsaan kaikkeni: eläkkeelle pääsyyn. ja se 200 km paukkuu heti, kun joku suostuu huoltajaksi.
 10. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  vaan sininen vomero 7 on suorastaan suloinen. https://www.ebay.com/itm/NIKE-VOMERO-7-MEN-BLUE-TEXTILE-LACE-UP-TRAINERS-SIZE-UK-12-EU-47-5-US-13-VGC/264185361518?hash=item3d82acb46e:g:9JYAAOSwJgBcXIhQ:rk:4:pf:0
 11. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  mutta kun nikelläkin jo on uuden vomeron kaltaisia kenkiä useampia niitä amerikan markkinoita varten. ja kyllähän sielläkin ultrataan. kaipa ne sitten on kehitelleet uudet pompputraktorit, joista minä en vielä tiedä mitään.
 12. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  voisko joku asiasta tietävä kertoa, miksi ultratraktori vomerosta tehtiin kevyehkö yleisjuoksukenkä, jollaisia markkinoilla on muutenkin pilviin pimein? onneksi vanhoja malleja voi vielä tilailla ebaysta.
 13. saatan olla väärin rakennettu, mutta kun 55 on tullut mittariin kaikki treeni etenee vammojen ja niiden eston ehdoilla. vaikka ei treenaa rajusti ollenkaan. hillitön kuntohölkkääminen ei siis kulje palautumisen tai muilla ehdoilla. vammat varmaan syntyy, koska repertoaarissa ei ole korvaavia lajeja. vielä.
 14. polkujuoksu, maastojuoksu, suunnistus yms pikavaellus ovat juoksua, mutta vaativaa sellaista, koska täytyy katsoa, mihin astuu, jottei lennä nurin tai taita nilkkaansa. tasaisella pohjalla juoksu on teknisesti helpompaa. tällainen kankea vammatykki ei pysty kuvittelemaan itseään metsään koikkelehtimaan sekuntikello kaulassa. palautteleva nautiskeluhölkkä luonnossa sen sijaan onnistuu aika ajoin suht säntillisellä alustalla.
 15. juoksulajeista järjettömin on kuitennii sadankympin aidat.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy