Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karva

Jäsenet
 • Content Count

  738
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

karva last won the day on May 21 2015

karva had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. saatan olla väärin rakennettu, mutta kun 55 on tullut mittariin kaikki treeni etenee vammojen ja niiden eston ehdoilla. vaikka ei treenaa rajusti ollenkaan. hillitön kuntohölkkääminen ei siis kulje palautumisen tai muilla ehdoilla. vammat varmaan syntyy, koska repertoaarissa ei ole korvaavia lajeja. vielä.
 2. polkujuoksu, maastojuoksu, suunnistus yms pikavaellus ovat juoksua, mutta vaativaa sellaista, koska täytyy katsoa, mihin astuu, jottei lennä nurin tai taita nilkkaansa. tasaisella pohjalla juoksu on teknisesti helpompaa. tällainen kankea vammatykki ei pysty kuvittelemaan itseään metsään koikkelehtimaan sekuntikello kaulassa. palautteleva nautiskeluhölkkä luonnossa sen sijaan onnistuu aika ajoin suht säntillisellä alustalla.
 3. juoksulajeista järjettömin on kuitennii sadankympin aidat.
 4. karva

  Ultrajuoksukalenteri 2018

  kokkolassa juostaan toukokuussa eka kertaa myös satku. suomi-juoksun pelastusmahdollisuus siinä?
 5. puskalan tempaisu on kova suoritus, koska vuoteen mahtuu yleensä pikkuvammoja ja flunssia. ei onnistuis siis iteltä kävelemälläkään, vaikka olis maailman paras huoltotiimi ympärillä koko ajan. mutta mielestäni maailman kovin ultrajuoksuteko on serge girardin 27 011 kilometriä juoksua vuoden aikana. eli keskimäärin 74 kilsaa päivässä joka päivä vuoden ajan putkeen. pekka aalto vois vaikka rikkoa tuon enkan?
 6. vantaan maralla pari kilometriä ennen maalia, kun jalka ei enää oikein ojentunut, avauduin liikenteenohjaajille, että tässä on nyt loppukiri menossa, eikös näytäkin hyvältä. yksi laikkamiehistä siihen: "jaa, että loppukiri? sun täytyy kuule ruveta käymään lenkillä." tästä heitosta sai hyvin voimaa viimeiseen puristukseen.
 7. karva

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  prahat on loppu, mutta tsekkejä riittää: tshekeillä 5 juoksijaa 22 parhaan joukossa ja 11 juoksijaa 82 parhaan joukossa.
 8. karva

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  nyt on pakko trollata, että keski-pohjanmaalle kolmoisvoitto.
 9. käteen osui paikallislehden juttu ullavan murskekisasta. kuvassa juoksun mieskööri hymyilee kuin hangonkeksit tiiviissä hartiahalausrivistössä. hyvää 50- ja 60-luvun köörihenkeä eikä mitään totista ininää. tekstissä juoksijat kehuvat iltakisan tunnelmaa ja meininkiä - kohteliaisuudesta tai aidosti, ken tietää. sen verran paljastuu, että raitaselle ullava sopi, kun hän jatkoi siitä ouluun sprinttieksymisen sm-kisoihin. sara kuivisto puolestaan oli menossa vaasaan häihin ja poikkesi ullavan kautta. se nyt vielä jää auki, paljonko matkakulujen lisäksi piti lyödä pöytään. jos ei mitään, niin entistä syvempi pokkaus juoksijoille.
 10. topi raitanen, joonas rinne, arttu vattulainen, ossi kekki, eero saleva, jaakko piesanen ym. tämä porukka samalla viivalla vielä näin myöhään syksyllä. lajina 3000 metriä. paikkana ullavan kirkonkylän 300 metrin murskarata ja pimeä ilta pohjanmaalla. eihän tästä tapahtumasta juuri missään ole isosti tietoa, mutta tällaista kisaa pitäisi ihan oikeasti pukata in 24 hours. harmi ettei pääse (lahjepullon kanssa) ullavaan ihmettelemään vanhan ajan kisatunnelmaa ja raitasen kiriä.
 11. karva

  Suomi-Ruotsi maaottelu 31/8-1/9.

  kaivelin vähän muistikarvoja, enkä muista yhtään näin jännittävää ja suomen kannalta nappiin mennyttä ruotsi-ottelun loppua miesten osalta koskaan: ensin keihäässä dramaattisten loppuvaiheiden jälkeen kolmoisvoitto ja sitten tonnivitosella kolme juoksijaa yllättäen napsi tarvittavat päänahat helsvetin hirmuisessa taistelussa. aina kelataan, kuinka ennen oli hienompaa ja kuinka se hellsten kiri siinä viestissä suomelle silloin sen maaotteluvoiton ja että ne oli eri hienoja aikoja ne. mutta siis: vaikka yleinen hehkutus on nykyään vaisumpaa, tämä vuosi menee huipennuksen osalta kaikkien ohi. mitä mieltä? muistanko väärin?
 12. oliko se juuri laitisen juoksema reitti, joka myöhemmin mitattiin alimittaiseksi? kuinka paljon alle satasen reitti oli?
 13. karva

  Hoka One One

  korkea on tuo pönkä cliftoneissa mullekin, mutta ei ole toistaiseksi aiheuttanut ongelmia. kyllähän nuo palikat muutenkin laittavat vanhaa juoksutekniikkaa uusiksi.
 14. hesassa keskuspuisto on aika verraton alusta löysänilkoille. pimeät alikulut on siellä tosin miinoitettu hyvin, mutta 10 metriä kerrallaan voi ajoittain kyllä hipsiä varpaisillaankin.
 15. mulle se menee niin, että polkujuoksu irrottaa asiat arjen huolista ja siirtää ne tehokkaasti juoksuhuoliin, koska poluilla pitää silmät sihdillään hermoilla joka askeleella niitä muhkuroita, ettei nilkka muljahda rasahtaen ja lupaavasti alkanut ura olisi ohi.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy