Jump to content
Juoksufoorumi.fikarva

Jäsenet
 • Content Count

  757
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

karva last won the day on May 21 2015

karva had the most liked content!

Community Reputation

114 Excellent

Recent Profile Visitors

858 profile views
 1. klasilahan se jopa keulii viidennellä kiekalla. (kävellenkö se menee?) jaajoo: nieminen voittaa, jos pää kestää. on salaista tietoa nimittäin.
 2. just heräsin ja mitä heleskuttia, kun 2 tuntia ennen kisan loppua on vielä teoreettinen mahis se-tulokseen jarilla. nyt jos olisin juoksumiehiä, lähtisin halliin kannustamaan.
 3. Mulla on sellainen muistitatsi, että useammassa 24h arvokisassa viime vuosina suomalaiset ovat joukolla lähes järjestään jääneet omasta tasostaan usein reilustikin. Epäonnistumisia ei erityisemmin ole avattu yleisellä eikä yksityisellä tasolla kovin tarkasti - en ainakaan ole huomannut. Olisi mielenkiintoista luettavaa omaksikin opiksi. Vai onko kaikki vain maajoukkuepaidan mukanaan tuomaa riskien maksimointia liian kovilla alkuvauhdeilla?
 4. itselläni oli 70-luvun alun vihot täynnä jim hinesiä, mystinen legenda, joka voitti aina kaikki omat leikkiolympialaiset satasella, etenkin borzovin. ja olihan sillä yli 10 vuotta maailmanennätys hallussa eli aika peruskauraa urheilulössille aikoinaan. saas nähdä muistetaanko kipchogen nimi 50 vuoden kuluttua. ainakin sitten, jos alittaa normikisassa 2 tuntia ekana. vaan mitäpä tulee seuraavaksi: pannaan pituushyppyyn 10 metrin myötätuuli ja sitten juhlitaan 9 metrin ylitystä? tai jopa kymmenen metrin loikkaa. tai kiekossa 10 metriä vastatuulta samaan föhn-puhaltimeen ja menee 80 metriä, jne. --- tosin maratonin 2 tuntia lienee kyllä kaikkein legendaarisin haamuraja, jota sietää juhlia.
 5. Lievästi eri mieltä tästä: - kyseessä on keihäs ja veitsenterä! - kulmakuva on keksitty - selostajat mielestäni voivat hehkuttaa kaameata heittoa viiden sekunnin ajan pääkuvan ohi oli sitten vaikka ultrajuoksu kesken.
 6. Oliko näin, että Etelätalon ratkaisuheitto top-kasiin näytettiin nauhalta teeveessä? Keihään jännittävät kolmannen kierroksen vaiheet jäivät kokonaan naisten pituuden alle. Melkoista pliisuilua. Tilanne on siis yhä sama kuin joskus 70-luvulla näissä tv-lähetyksissä, vaikka tekniikkaa pitäisi olla vaikka mihin. Varmaan kymmenes kerta, kun kirjoitan aiheesta tälle palstalle johonkin kisaketjuun. (...ja yleensä joku vastaa, että Areenalla näytetään jokainen keihäskiskaisu livenä.)
 7. Naisten ykkönen ja kakkonen eli Honkonen (219+) & Vierimaa (212+) lehdistön tentattavana. Tarjoilu pelasi.
 8. Kisaraportti. Paikalla oli/on maailmanluokan stara Jesper Olsen ym. kansainvälistä pöhinää sekä Suomen ultra-aatelia radalla ja sen vieressä. Hyvä meininki hyvässä säässä. Oma kisa: Lähdin flunssatoipilaana liikkeelle ja lopetin rääkkäämisen ekaan oksuun. Nää voimistelusalin patjat voittaa kyllä Hästensin, kun neljättä kertaa näitä tutkii.
 9. psykologinen peli on alkanut eli viesti kisojen huoltopöytävastaaville: muistakaa isot muovilusikat sormiruokalautasille.
 10. tapaukset on varmasti erilaisia. itse juoksin paikat jumissa 3 tunnin hölkän banaania mussutellen ja mehua kurlaten eikä tuntunut juuri missään, kun siis meni hiljaa. jos oisin juossut kympin lenkin tosi reippaasti, olisi paljon todennäköisempää, että helikopterit lentelisivät meilahden yllä.
 11. karva

  pelataanko maratonia?

  maraton-lautapeli vuodelta 1925 http://www.doria.fi/handle/10024/158441
 12. joskus kysyin, voiko 24:sta aloittaa liian hiljaa, mutten muista mitä täällä siihen vastattiin. en ole tarkasti seurannut eskelisen alkuvauhteja, eli ne voi olla ookookin, enkä tunne taustoja juuri yhtään, mutta näiden tosi kovienkin menijöiden ehkä kannattaisi pitää ekassa sipaisussaan (etenkin espoossa) tuplakäsijarru päällä ekat 12 tuntia tässä lajissa ja avata sitten pellit. tuossahan jo melkein näkyy ne 20 peukkua cosmos, eli kokkolassa 2020 nähdään. ja meillähän on se vanha diili siitä osallistumismaksustasi yhä voimassa.
 13. ja milloin seppolaan on viimeksi kirjoitettu palstarapsa omasta ultraseikkailusta? jos ois rahaa ja aikaa, elvyttäisin ultrajuoksija-lehden ja haastattelisin aina kaikki!
 14. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  yhteen asiaan tosiaan satsaan kaikkeni: eläkkeelle pääsyyn. ja se 200 km paukkuu heti, kun joku suostuu huoltajaksi.
 15. karva

  Nike Air Zoom Vomero

  vaan sininen vomero 7 on suorastaan suloinen. https://www.ebay.com/itm/NIKE-VOMERO-7-MEN-BLUE-TEXTILE-LACE-UP-TRAINERS-SIZE-UK-12-EU-47-5-US-13-VGC/264185361518?hash=item3d82acb46e:g:9JYAAOSwJgBcXIhQ:rk:4:pf:0
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy