Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyllerö

Jäsenet
 • Content Count

  116
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Coopperi
  2900m
 • 10km
  44min
 • Puolimaraton
  1.37
 • Maraton
  3.40
 1. Missä sun kovat treenit on? Kolme lepopäivää on musta aika paljon, ainakin jos tosissaan treenaa... tai mä en laske ainakaan kävelylenkkejä treeniksi.
 2. Kait tuo pitäs nylkyttää läpi. Nykyvauhdilla saattaa tosin kyllä tulla jopa ennätys. Let's see.
 3. Hyvä ketju! Meen heti koittaa miten kovaa kulkee. Siis heti kun lumet sulaa :-) Siistiä paahtaa menemään siellä mutkissa tukka takana koiranulkoiluttajien ym. päiväkävelijöiden seassa. Ja ehdottomasti vastapäivään!
 4. Mä mietin kevyillä lenkeille usein mitä puen päälle seuraavana aamuna töihin lähtiessä, mitä kynsilakkaa laitan seuraavaksi ym. turhuuksia. Kovilla lenkeillä mietin vain miten selviän loppuun asti. Molemmat tyylit nollaa nuppia melko hyvin.
 5. Hah hah, myös meikäläinen repesi. Onneks mun tutut tilkkarit sentään juoksee.
 6. En haluis kierrellä tarkastelemassa ihmisten tv-lupia.
 7. Hehhee, just näin mäkin löysin ton juoksukoulun agendan googlesta, mut siinä ei mainittu luennoitsijoita/vetäjistä mitään.
 8. :hali_hehe: Kuulostaa siltä, että tipahtaa samaan kategoriaan kuin KuntoPlus-lehden maratonvinkit. En ainakaan maksaisi tuosta itse mitään... mutta ehkä siellä on ihan hyvät tarjoilut!
 9. KIESUS! Missä vielä poljetaan spinningiä ilman satulaa?
 10. Nykyään voi käyttää puvun kanssa aivan huoletta hyvännäköisiä tossuja. Siis myös miehet. Esim. Lacosten valikoima miehillekin on aika hyvä, suosittelen. Myös Nikellä (hyvät valikoimat Radical Sportissa tai Kampin Nike Storessa) on useita malleja sellaisia tossuja, mitkä sopii ihan hyvin myös casuaalimpaan bisnespukeutumiseen.
 11. Joka päivä jotain hikiliikuntaa! Sohvaperunoituminen ei koskaan ole ollut mun juttu.
 12. Kukaan ei sitten vissiin kontrolloi, mitä tuollaisissa lehdissä julkaistaan. Joku kesäharjoittelija loruilee juttuja omasta päästä ja kukaan ei tarkista mitä painetaan... vieläpä "ohje"-otsikon alla. Lienee sitä sanavapautta tämä. Kalman voisi ehkä jo hahmotella palautetta KuntoPlus lehdelle sellaisen juoksijan kynästä, joka veti maran läpi niiden ohjeilla. Vähän sitä aiempaa tankkaus-ohjeiden palautetta mukaillen :grin:
 13. No jos jonkun ressukan äijän kyyläys niin paljon häiritsee et pitää hakeutua äijättömälle salille, niin ei sekään oo ihan normaalia minusta. Ja paljon pahemmin minusta kyylää jotkut naiset toisiaan.
 14. Mitenkään alkuperäisen viestin kirjoittajaa parjaamatta, ko. lehden lukijakuntaa tollaiset "artikkelit" saattavat kiinnostaakin... jättäisin kyseiset julkaisut kyllä omaan arvoonsa. Ja keskittyisin sen sijaan niihin pitkiin lenkkeihin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy