Jump to content
Juoksufoorumi.fiMarkir65

Jäsenet
 • Content Count

  92
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Markir65

 • Syntymäpäivä 24.06.1965

Converted

 • Coopperi
  2890
 • 10km
  50:06
 • Puolimaraton
  1:52:24
 • Tavoite
  Puolikas alle 1:55 saavutettu, uusi tavoite täysimara ensi vuonna.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minulla on ollut nelisen vuotta urticaria. Mystinen tauti jonka laukaisijaa ei tiedetä. Välillä se on ollut oireeton, paras jakso kesti yli vuoden. Siitä ikävää että minulla tuohon auttaa vain kortisoni. Kaikki antihistamiinit ym käyty läpi ja ei mitään vastetta. Nyt tällä hetkellä on lähes vuoden kestävä kortisonikuuri päällä. Unettomuutta, joskus kuukasvoisuutta, häränniskaa. Paino ei laske. Hikoilemista, herään 3-4 krt yössä jne.. Treenaa siinä sitten. Näillä mennään ;) http://www.terve.fi/ihotaudit/nokkosihottuma-eli-urticaria
 2. Kiiti kommenteista. Nyt on alkukesä mennyt terveysongelmissa, joten koko juoksu on vielä epävarma. Mutta lenkillä käyn aktiivisesti toki. Minulla on nyt kohta vuoden kestänyt kortisonikuuri ja se tuo mukanaan paljon ongelmia. Unettomuutta, lihasvelttoutta, toisaalta väsymystä kun ei saa unta tarpeeksi, jopa rasvaa on kertynyt niskaan, paino ei laske etc. kaikki kortisonin ongelmat.. Olen taistellut tämän kanssa vuosia, toki välillä olen voinut olle ilman kortisonia, kuten viime vuonna. Silloin tulikin hyvä tulosa. Mutta nyt mennään taas päivä ja juoksu kerrallaan.. Onko kortionista täällä keskusteluketjua? Olen sairastanut urticariaa jo 6 vuotta, välillä se on ollut poissa, joka melkein vuoden pisimmillään oireeton. http://www.terve.fi/ihotaudit/nokkosihottuma-eli-urticaria Lisäys.. Löysinkin täältä kortisolista juttua, pitääpä lukea.
 3. Markir65

  Helppo maratonreitti

  Kiitti vinkeistä. Itse olen Esposta kuulut että alkuosa on raskas, itse tiedän loppupuoliskon sen 5 kertaa juosseena. Se pohja ei miellytä. Tuo Vantaa tuntuisi kivalta, toki kaikilla on hyvät puolensa. No, katsotaan syssymmällä, on vähän terveysmurheita.
 4. Markir65

  Helppo maratonreitti

  Yritin etsiä foorumilta juttua eri maratonjuoksuista ja niiden radoista. Lähinnä olen kiinnostunut vain Suomen massajuoksuista. Nyt kun eka maraton on suunnitelmissa, niin mietin mikä olisi oikea "kisa" ja reitti? Olen juossut 5 kertaa Espoon puolimaran, siinähän loppuosa on sama kuin maratonin juoksijoilla. Mutta mietin että onko Espoo kenties vaativampi radaltaan kuin mm Vantaa? Mielelläni juoksisin ekan helpolla reitillä..tietty ;) Espoon maraton juostaan puoliksi soralla/kuntoratapohjalla, olisiko kokonaan asfaltti kevyempi, ainakin niin oletan? Entä korkeuskäyrältään, onko Espoo helppo verrattuna muihin. Lähinnä mietin loppukesän/syksyn juoksutapahtumia, mikä olisi paras paikka kokeilla eka maratonia?
 5. Kiitti Janttu. Olen samaa mieltä kanssasi, pitää ainakin yksi yli 25km kokeilla, tiedä mitä aivot/kroppa tekee..
 6. Niin, ainakin viime kesänä juoksin yli parikymppisiä paljonkin, mutta jokin siinä vaan askarruttaa.. Jospa minun koneisto on vain tollasille 25km viritetty. Kait kyse on itseluottamuksesta. Se kohenisi varmaan kun pari yli kolmekymppistä kokeilisi. Kuukauden olen potenut nyt akillesvaivoja, ontuen on jopa menty. Mutta nyt viikon ajan on mennyt paremmin, kymppejä on mennyt ilman tuntemuksia nilkassa. Toki tuo kummittelee nyt suunnitelmissa. Mutta mitäpä noita ennakkoon märehtimään. Hywää Wappua kaikille, tänä iltana enne saunaa juoksulenkki ;)
 7. Kiitti kommenteista ;) Kait yritän tässä saada hengen vahvistusta. Olen vain niin monesta suusta kuullut että täysmara on ihan eri juoksu kuin puolikas... Niin kait se onkin. Puolikkaat menee aika vaivatta, pitänee juosta alkukesässä muutama kolmekymppinen kokeeksi. Pitäsi saada tuntumaa, miltä se tuntuu, kun juoksee siihen peloteltuun 32km seinään ;) Nuo Garminin ja macMillanin kilpailuennusteet minulle ovat turhan positiivisia, niihin en jaksa uskoa. Kait joku 6:15--6:30 alkuvauhti voisi olla järkevä. Edellä jo todettiinkin että lopussa voi aina kiristää jos siltä tuntuu. Alussa ei rynnimällä mitään voita.
 8. Tavoitteenani olisi tänä kesänä juosta eka täysimara. Takana juoksuvuosia 7kpl ja viime vuosina kilometrimäärät n 1200km/vuosi. Joka vuosi olen parantanut puolimaran aikaani, nyt se on 1:52. Puolimaratoneja olen juossut yli 20kpl. Suurin osa ihan treenijuoksuina. Moni onkin kysellyt miksi en ole vielä täyttä juossut, mutta kait tuo on henkinen este... Tämä kevät alkoi kyllä huonosti, ehdin maaliskuussa jo hankkia rasitusvamman akillekseen. Kait kylmyys ja juoksumäärän nosto sen tekivät. Kuukausi akillesta podettu, tänään pystyin 6km lenkin juosta, tosin pikku tuntemuksia koivessa. Vielä ei uskalla ihan täysillä lenkkeillä, passailen vielä vähän. Mitä mieltä raati on, onko mitään edellytyksiä kohtuulliseen täysmaratoniin ja millä ajalla kannattaisi lähteä yrittämään? Viime kesänä juoksentelin noita puolikkaita 5kpl yleensä vähän kahden tunnin alle, joten kait voisi jo täyden päästä hengissä maaliin?
 9. Markir65

  Garmin Connect

  Sain Garminin takuusta meilin että he ovat tietoisia että detail-ikkuna ei aukea ja ovat pahoillaan ;) Heh. Kaksi päivää siitä kulunut ja tilanne on tasan sama. Odottelen viikon ja jos ei tilanne korjaannu, kysäisen kuluttajasuojasta mitä oikeuksia kuluttajalla on jos esim yli 400e maksaneen sykekellon datatietoja ei näe.. ;) Luulen kuitenkin että Suomessa on kuluttajasuojalaki, oli sitten kyseessä jenkkiläinen kello tai ei. Olen nyt tätä fiaskoa kasellut riittävästi, jo tämä pitkä kesksuteluketju täällä osoittaa missä mennään.
 10. Markir65

  Garmin Connect

  ;) Hyvä että joillakin on hyvät hermot. Minulla ei ;) Jo tuo kertoo miten syvällä Garmin on sovelluksensa kanssa.. Ei muuta kuin lisää sinne kaiken maailman lisäominaisuuksia niin aina vaan paranee. Ja toki ei maksaneilla asiakkaille mitään kerrota. Niin, toistaiseksi maksaville sellaisille ;)
 11. Markir65

  Garmin Connect

  Välimuisti tyhjennetty, java eilen viimeksi päivitetty, yritetty avata -suoritukset- sivun kautta, kone buutattu. Ei toimi. Toimii ainoastaan vanhan version kautta. Ei kait ole tekemistä Windows10-pakkosyötön kanssa? Mulla ei win10 ole enkä tähän lataa. kerran latasin ja menetin ajurit...
 12. Markir65

  Maran aika vs alimatkat

  Itse olen juossut 7 vuotta, puolimaroja taitaa olla toistakymmentä suurin osa ihan treenilenkkeinä. Vasta viime kesänä sisäistin edes hiukan mitä PK-lenkki on. Juoksin viime vuonna ennen Espoota 5 puolimaraa treeneinä ja Espoossa sitten paransin puolikkaan aikaan reilu 6 min ;) Aiemmat vuodet tappelin just alle 2h puolimara-aikoja. Nyt ensi kesänä aioin juosta ensimmäisen täysmaran. Tavoitetta en laita, mutta panostan alkukesän treeneissä PK-puolta ja pidennän lenkkien pituutta. Tällaisella hidasälyisellä meni se 5 vuotta tajuta että ylivauhtinen junnaaminen 10km ja alle lenkeillä ei pitkällä juoksulla....sananmukaisesti tuo tuloksia pitkällä juoksulla. - Olihan sanaleikki ;)
 13. Markir65

  Garmin Connect

  Huomasin että toimii vanhalla versiolla mullakin. Mutta uusi versio ei aukaisen vieläkään yksityiskohtalehteä. Ei toimi siis edelleenkään Explorerilla eikä chromella. Selaimia en lähde vaihtamaan, Garminin homma on laittaa sivunsa kuntoon. Laitoin sinne reklamaation tarvittaessa pitänee ottaa yhteyttä kuluttajasuojaan jos ei homma parane. Kallis tuote ja pitää toimia moitteettomasti. Kova hinku niillä on lisätä sinne kaiken maailman lisähärpäkkeitä ja vivofitteja..ties mitä. Mutta ostin aikoinani juoksu/monitoimikellon enkä mitään vivofitteja. Odotan että asia korjataan ASAO garminin puolelta. Ainiin..siitä korkeuskäyrästä murahdin aikoinani, näyttää suoraa viivaa kun ei skaalaannu olenkaan. Ei olla alpeilla sentään joten +-100 metriä on aika hurja skaalaus. Siihenkään ei ole tullut korjausta. Mahtaakohan Garminin väki lukea ollenkaan näitä todellisten käyttäjien juttuja?? Laitoin kyllä heille viestiä että täällä on 29 sivua valitusta heidän sovellutuksestaan.... Heh, häpeäisin tällaista, luulisi että joku kommentoisi heistä edes asioita. Ei näy..tyhjä sininen ruutu..
 14. Markir65

  Garmin Connect

  Huh, nyt Garmin Connect ei tällä kertaa näytä suorituksen yksityiskohtia ollenkaan erillisessä ikkunassa. Ei siis näe kuin kalenterissa esim juoksun mutta ei pääse tarkastelemaan tarkemmin. Onko muilla samoja ongelmia? Yritin sekä Explorerilla että chromella. Tämä vika on ollut nyt pari viikkoa. Ohjelma on täynnä bugeja muutenkin, on ihme että tällainen nettisovellus pilaa koko Garminin maineen. Jo se kertoo jotain että tästä Connectista on 29 sivua keskustelua, voi hyvää päivää...
 15. Markir65

  Garmin FR920XT

  Niinpä. Lisäksi antaa erittäin huonon käsityksen kun asiaa kysyin/kerroin garminin palautepostilla niin asiasta vaietaan tyystin. No, minun palaute tulee sitten tätä kautta. Tuon hintaisen kellon ostaneena nyt tuollaiseen kysymykseen voisi joku korvaansa lotkauttaa siellä. Kertonee siitä, miten garmin suomi on kiinnostunut kuluttajamaineestaan,,,
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy