Jump to content
Juoksufoorumi.fi


noP

Jäsenet
 • Posts

  164
 • Liittyi

 • Last visited

noP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ei kai ihan tuntematon kuitenkaan. Onhan Jamo ollut siellä aiemminkin. Kolmen päivän ripuloinnin seurauksena vähän päälle yhdeksän ja puoli tuntia, mutta monikohan olisi startannut ja tullut maaliin asti :)
 2. Vaimo oli kesällä digijärkkärillä varustettuna EM reitin varrella, ja sai nyt paloiteltua otokset katsottavaksi. "Päänäyttelijät" on valittu subjektiivisesti eikä urheilullisin perustein, mutta toisaalta niille tuotettiin kärsimyksiä kuvausten aikana. Tuttuja palstalaisiakin vilahtaa kuvissa, ainakin Pölhön pitäisi löytää itsensä. Huom. HD versiokin on valittavissa.
 3. noP

  Pyöräilykengät?

  Tarkoitit varmaan niitä sun "vaaaaaiiiiiihtojas" ;)
 4. noP

  Joroinen 2011

  Uintiosuuden lähdön järkevyyttä voi jokainen arvioida urheiluruudun klipistä kohdasta 13:30. http://areena.yle.fi/ohjelma/248258 Onnittelut Terhille ja Jiiveelle mitalleista!
 5. noP

  Triathlonkesä 2011

  Tuo osallistumisoikeus kovasti kiinnostaisi myös täällä suunnalla. http://www.triathlon.org/events/event/2011_tampere_etu_long_dictance_triathlon_european_championships/#
 6. Lyhyellä varoituksella päätimme polkaista vielä syyskuun viimeiselle lauantaille perinteikkään Tampereen Juoksijoiden 5 km testijuoksun. Tervetuloa mukaan: Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.TaJut.fi
 7. noP

  Pyöräjuttua

  Mulla on ollut satulan takana profilen tuplateline ja aerodrink tankojen välissä. Kummatkin OK, satulan takaa vähän kankea vauhdissa kaivella ja survoa takaisin, kandee opetella jo lenkeillä. Aerodrink voi olla kisatiimellyksessä vähän vaarallinen, kun järjestäjien pulloa puristelee sisälle. Profilen aerodrink lähti pyörän mukana voron matkaan. Uudessa pyörässä onkin sitten tähän asti paras ratkaisu kakkospullolle. Haarukkaputken päähän raiserin kiristysruuvin alle virittelin kahdeksan euron pullotelineen, joka toimii kisassa kuin unelma. Voi lennosta tuikata parissa sekunnissa järjestäjien pullon ja on helposti käsillä. Turvallinen ja nopea. Liitteenä kuvat.
 8. noP

  Joroisten 1/2 matka 2010

  Kiusallinen ilmiö koko peesaus sinällään ja ilmeisen vaikea pala ratkaistavaksi. En ole ulkomailla kisaillut, mutta suunnitelmissa on. Ulkomaitakin on monia ja ilmeisesti käytäntö vaihtelee. Satuin tsekkaamaan Barcelonan puolikkaalta seuraavan klipin: http://www.youtube.com/watch?v=25Vgg4NZyOs Tämän valossa meillä suomalaisilla ei ole ehkä vielä syytä ripotella tuhkaa päällemme, vaikka totuuden nimissä kyllä melkoista ryhmäajoa tuli vastaan Joroisillakin kärjen ulkopuolellakin.
 9. noP

  Varastettu Felt B2

  No täytyy sanoa, että vaimokulta ei ole ikinä sanonut poikkipuolista sanaa harrastuksen viemän ajan tahi rahan suhteen, mitä kumpakaan ei voi pitää määrällisesti vähäisenä, joten olisi kyllä kohtuutonta olettaa, että se huolehtisi vielä välineistäkin Kyllähän pyörä oli mitä suurimmassa määrin lukittu ja vielä paikoilleen lukittu, joten ei siitä tarvinnut vakuutusyhtiössä edes keskustella. Kotivakuutus korvasi ja korvasi rehdisti, niin että harrastus saa jatkua välineiden tasosta tinkimättä.
 10. noP

  Varastettu Felt B2

  Teline oli vaurioitumaton (Thulen uudempi malli) ja edelleen lukittuna "leuat kiinni". Olivat ilmeisesti inventoineet että osissa oli riittävä "business case" ja mahdollisesti katkaisseet hiilarirungon alaputkesta. Hiljaa ovat kuitenkin touhuilleet, koska vaimo oli nukkunut 10m:n päässä tuuletusikkuna auki. Itse olisin kyllä taatusti herännyt, tosin ei olis tarvinnut edes herätä, jos vain olisin päässyt duunista yöksi kotiin ja saanut pyörän sisään.
 11. noP

  Varastettu Felt B2

  Lukittuna ja kiinni kahlittuna - jopa kuljetuksen ajan ja 999 tapauksessa tuhannesta säilytys lukituissa sisätiloissa. Oikeassa elämässä vaan tulee ihan väistämättä joskus ennaltasuunnittelemattomia tilanteita, joissa joutuu ottamaan riskejä. Kiitos Jupis kuitenkin viisaasta vinkistä.
 12. noP

  Varastettu Felt B2

  Kiitoksia Pölhö ja kaikki muutkin, kuusi triatleettia on jo tarjonnut lainapyörää, on tämä hieno ja epäitsekäs yhteisö Uuden pyörän hankintaprosessikin on jo alkanut, alkaa elämä voitaa... mutta silti vielä välillä harmittaa niin vietävästi... Oltiin Feltin kanssa hyvää pataa ja paljon nähty.
 13. noP

  Varastettu Felt B2

  Piti lähteä Kiskoon huomenna ja Joroisille kahden viikon päästä. En nyt sitten lähde. Joku vei yöllä pyörän lukitusta kattotelineestä omakotitalon pihasta Tampereelta Pispalasta. Laittakaa puskaradiota eteenpäin, jos joku myy Feltin osia, Dura-Ace osasarjaa, Zippin 808 tuubikiekkoja (etu + taka) tai Rotorin 53 piikkistä aero eturatasta. Kaikki tiedot kiinnostavat. Ainiin, myydään 8 kk rakenettu pohjakunto, pikkuviimeistelyä vaille valmis -pete (Petri{ät}Litmanen.fi / 0505575905)
 14. noP

  cc-pyörä

  Kiitos! Vastaukset tulivat kaikkiin kysymyksiin paitsi yhteen. Mistä näitä saisi puoli-ilmaiseksi ;)
 15. noP

  cc-pyörä

  Nyt alkaa autotallipyöräily ahdistamaan toden teolla. Ajattelin hommata cc-pyörän - halvan mutta hyvän Varmatoiminen pitäis olla ja mahdollisimman huoltovapaa. Kysymyksiä talvipyöräilijöille: 1. Mitäs pitäis huomioida? 2. Mistä kannattaa hommata, vinkkejä? 3. Olis ylimääräinen kiekkoparikin valmiina, mutta pysyykö cc-gummit 700c avokiekoilla? (http://www.feltbicycles.com/USA/Parts/Road-and-Tri-Parts/Felt-TTR-2-Aero-Wheelset.aspx) 4. Pyöräteitä ajattelin edetä. Pärjääkö kuviollisilla renkailla vai pitäiskö olla nastat? 5. Kuinkas poljinosasto, maantie vai mtb polkimet?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy