Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jesperkoo

Jäsenet
 • Content Count

  24
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yksi vaihtoehto voisi olla se, että juostessa niskan ja hartian seudun lihakset jännittyvät, mikä puolestaan voi heijastua korviin ja ilmetä niiden lukkiutumisena.
 2. Itse itseäni lainaten: aika tarkistettiin vielä videolta ja virallinen aika oli oikein, joten tulospalvelussa ei mitään vikaa.. todennäköisimmin on juoksun jossain vaiheessa mennyt oman Suuntoni pause joksikin aikaa vahingossa päälle, joka johti eroon ajoissa :)
 3. Kertakaikkiaan mukava ilta oli, kiitos järjestäjille! Itse jäin hiukan kummastelemaan oman ajanottoni ja virallisen ajanoton välistä eroa, jossa oli reilu puoliminuuttinen heittoa? Itse kellotin siis nopeamman ajan :-) Muistaakseni jäin maaliintulon jälkeen joksikin aikaa maaliviivan tienoille hengailemaan, voisiko tästä ikäänkuin "maaliintulo" tulla rekisteröidyksi kahteen kertaan? Tai sitten vaan oma Suunto reistailee -- hassua sinänsä, kun ei ollut autopausekaan käytössä. No, loppuaika meni joka tapauksessa tavoiteajan alle, mihin voi olla tyytyväinen!
 4. Kiitos marski tuoreista tilannetiedoista! Normitossuilla mennään -- tein pienen koelenkin kotikulmilla eikä liikaa lipsunut. Juuri sopivan kirpeä ilma tiedossa illaksi..
 5. Jaa-a, pikkupakkasta n. -2 C luokkaa näkyisi lupailevan. Kosteata on viime päivinä ollut, joten alusta saattaapi olla luikas. Mietin tässä, lähteäkö matkaan nastoilla vai normitossuilla. Uudenvuodenjuoksun esitteessä mainittiin, että reitti olisi "hyvin hiekoitettu" -- onko kokemuksia, kuinka hyvin? Nyt keli kylläkin hiukan eri kuin viime talvina, jolloin "hiukan" lumisempaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy