Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jesperkoo

Jäsenet
 • Content Count

  23
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kengän senttikokoa kun kyseltiin, niin laitetaanpa sekin vielä tähän: pisimmästä kohdasta mitattuna 28 cm. Eli näkyy menevän yksiin tuon Japani-koon kanssa.
 2. Myydään Salomon Speedcross 4 -maastojuoksukengät. Koko UK 9.5 / EUR 44 ja sijaintina Espoo / Laajalahti. Toimituskin onnistuu (postikulut ostajalle). Käytetty kaksi kertaa (yht. 15 km) kuivissa olosuhteissa, joten käytännössä uudenveroiset. Harmillisesti ovat himpun verran liian pienet omiin jalkoihini, joten saavat nyt lähteä uuteen kotiin. Hinta 80 eur. => nyt lähtee vieläkin edullisemmin, hintaan: 70 eur Puh. 050-4243696 / Jussi. Lisätietoja kengästä esim. täällä: https://www.intersport.fi/fi/tuote/salomon-speedcross-4-m-juoksukenka-56469003/
 3. Juoksukausi senkun paranee, ja tossut vielä tarjolla - nyt alennettuun syyshintaan 70 eur!
 4. Myydään Salomon Speedcross 4 -maastojuoksukengät. Koko UK 9.5 / EUR 44 ja sijaintina Espoo / Laajalahti. Toimituskin onnistuu (postikulut ostajalle). Käytetty kaksi kertaa (yht. 15 km) kuivissa olosuhteissa, joten käytännössä uudenveroiset. Harmillisesti ovat himpun verran liian pienet omiin jalkoihini, joten saavat nyt lähteä uuteen kotiin. Hinta 80 eur. => nyt lähtee vieläkin edullisemmin, hintaan: 70 eur Puh. 050-4243696 / Jussi. Lisätietoja kengästä esim. täällä: https://www.intersport.fi/fi/tuote/salomon-speedcross-4-m-juoksukenka-56469003/
 5. Myydään kaksi paria juoksukenkiä, jotka osoittautuivat liian pieniksi omiin jalkoihini. Tästä hyvät tossut reippaalla alennuksella normaalihintaan verrattuna! *** MYYTY *** !!! Adidas Adizero Adios Boost, koko 44 ⅔ Juostu kaksi lenkkiä (yht. ~20 km), joten näkyvissä on pieniä käytön jälkiä, mutta käytännössä uudenveroiset tossut. Hinta: 75 eur Adidas Adizero Boston Boost, koko 44 ⅔ Täysin käyttämättömät, hintalaputkin vielä kiinni. Hinta: 85 eur Tossut ovat Espoossa ja toimituskin onnistuu (postikulut ostajalle). Yhteydenotot yksityisviestillä tai XXXX.
 6. Osallistumisoikeus myyty ensimmäiselle nopealle, joten enää ei kannata ottaa tästä yhteyttä.
 7. MYYTY! Myydään osallistumisoikeus Helsinki City Marathonille 2016. Hinta 45 eur (+5 eur uudelleenrekisteröitymismaksu). Siirto tapahtuu HCM:n nettisivuston kautta. Normaalihintainen osallistumismaksu tällä hetkellä 96 eur. Ota yhteyttä puhelimitse / sms MYYTY! / Jussi iDqMHJL3
 8. Vielä myynnissä! Tarkistetaanpa samalla hintaakin: tämä lähtee nyt 50 eurolla (eikä siis mitään muita kuluja osallistujan tai matkan vaihdosta 31.8. asti)
 9. Myyn sitkeän jalkavammani vuoksi osallistumisoikeuteni Espoon Rantamaratonille 60 eurolla (normaalihinta nykyisellä hintaportaalla on 79 eur). Siirrosta uudelle osallistujalle ei mene mitään kuluja, kun siirto tehdään 31.8. mennessä. Osallistumisoikeudella pääsee täyspitkään maratoniin, mutta halutessaan sen voi käyttää myös puolimaratoniin. Matkan vaihto on veloitukseton 31.8. asti. Nyt tilaisuus päästä mukavaan juoksutapahtumaan passeliin hintaan! Ota yhteyttä yksityisviestillä tai p. 0400-236187.
 10. Osallistumisoikeus edelleen myynnissä ja lasketaanpa samalla hintaakin: 55 eur + 10 eur => eli nyt tilaisuus päästä passeliin hintaan nautiskelemaan maratonista!
 11. Myyn HCM 2014 osallistumisoikeuden, 60 e + uudelleenrekisteröityminen 10 e. Ota yhteyttä yksityisviestillä tai p. 0400-236187.
 12. Yksi vaihtoehto voisi olla se, että juostessa niskan ja hartian seudun lihakset jännittyvät, mikä puolestaan voi heijastua korviin ja ilmetä niiden lukkiutumisena.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy