Jump to content
Juoksufoorumi.fiRide63

Jäsenet
 • Content Count

  1 283
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ride63 last won the day on September 28 2016

Ride63 had the most liked content!

Community Reputation

797 Excellent

1 Follower

Converted

 • 10km
  39.15
 • Puolimaraton
  1.26.05 ( 2016 )
 • Maraton
  3.01.10 ( 2016)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ride63

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Elikkä mainio keli juosta maraton👍
 2. Ride63

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Vaikea on tämä vuosi. Olin jo varmistanut osallistumiseni tähän tapahtumaan ja kuntokin noususuunnassa, mutta perjantai muutti kaiken. Loukkasin koulun liikuntatunnilla vasemman polveni ja tietysti ensin vähättelin tapahtunutta. Iltasella polvi oli jo turvoksissa ja yö meni lähes ilman unta. Lauantain sinnittelin kämpillä, annoin kylmää ja popsin pillereitä. No, tänään oli pakko mennä lekurille ja totuus valkeni. Lääkäri kauhisteli polven kokoa ja punkteerasi sen. Vertahan sieltä tuli pari ruiskua. Keppien kanssa kotiin ja huomenna kuviin. Se meni nyt näin tämä Vantaan maraton.
 3. No laitetaan vaikka heti siihen perspektiiviin, että Alisa Vainio jäi selän taakse.
 4. Lapin tytön näytös! Hienoa. Tyyliarvostelijat voi heittää kommenttia taas.
 5. Pakko kehua ihan aiheesta tätä tapahtumaa. Kaikki pelaa saksalaisella täsmällisyydellä, juoksijoita arvostetaan ja reitti on mainio. Omasta juoksusta enemmän päikyn puolella johka kotiin täältä löydän😂 Saksa on mainio maa👍.
 6. Lauantaina aamukoneella saavun myös minä. Majapaikkaan suuntaan ekaksi ja sieltä messuhallin. Varmaan yhdentoista kieppeillä olen siellä. Lupailee muuten sunnuntaille ihan kelpo juoksukeliä.
 7. Ilmo sisässä. Ennätyksen teko taitaa minulta jäädä, mutta alle 3.10 yritän juosta. Treenimotivaatio on kohillaan ja terveystilanne on aika lailla ok nyt. Ei muuta kuin suunta kohti Hampurin katuja😀
 8. Ride63

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Toinen kerta Vantaalla ja olihan taas mahtava tapahtuma. Bonuksena oman sarjani ykköstila elikkä hyvillä mielin matkustelen takaisin Lappiin. Vuoden päästä uudestaan neljä kiekkaa hyvällä reitillä hyvässä kelissä.
 9. Ride63

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Shortsit ja hihaton. Lähes kesäkeli Lapin asukille.
 10. Ride63

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Ei muuta ku koneeseen Tunturietana. Viime syksynä kävin eka kerran Vantaalla. Hienosti pelasi kaikki ja sääkin oli mitä mainioin. Maisemista en tiedä, kun en ruukaa niitä katella. Reitti hakkaa Levin vuorikiipeilyn 6-0.
 11. Pari viikkoa sitten katselin Jääkäriprikaatin alokkaiden Cooperia Sodankylän urheilukentällä. Seurasin kolme settiä, joiden aikana radalla kävi 60 nuorta karjua. 2 pääsi yli kolme tonnia. Paras 3180 m. Heikon näköistä touhua oli. Surullista!
 12. Ihan näin kiinnostuneena kysyn,että onko tb2 edelleen perusterve vai onko mennyt sairauden puolelle. Ikäähän et laske selitykseksi, kun puhutaan juoksuajoista.
 13. Vaikka olenkin 55- vuotiaitten sarjassa en koe olevani baltsun monestikin irvailema vanha ukko. Perkele, mitä ikärasismia. Kisoissa ei tule höpistyä. Ei jouda. Kisan jälkeen olusella höpistään juoksusta ja muusta mukavasta esim. vaimosta ja omista lapsista😉.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy