Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Ride63

Jäsenet
 • Content Count

  1 246
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ride63 last won the day on September 28 2016

Ride63 had the most liked content!

Community Reputation

680 Excellent

1 Follower

Converted

 • 10km
  39.15
 • Puolimaraton
  1.26.05 ( 2016 )
 • Maraton
  3.01.10 ( 2016)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ilmo sisässä. Ennätyksen teko taitaa minulta jäädä, mutta alle 3.10 yritän juosta. Treenimotivaatio on kohillaan ja terveystilanne on aika lailla ok nyt. Ei muuta kuin suunta kohti Hampurin katuja😀
 2. Ride63

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Toinen kerta Vantaalla ja olihan taas mahtava tapahtuma. Bonuksena oman sarjani ykköstila elikkä hyvillä mielin matkustelen takaisin Lappiin. Vuoden päästä uudestaan neljä kiekkaa hyvällä reitillä hyvässä kelissä.
 3. Ride63

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Shortsit ja hihaton. Lähes kesäkeli Lapin asukille.
 4. Ride63

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Ei muuta ku koneeseen Tunturietana. Viime syksynä kävin eka kerran Vantaalla. Hienosti pelasi kaikki ja sääkin oli mitä mainioin. Maisemista en tiedä, kun en ruukaa niitä katella. Reitti hakkaa Levin vuorikiipeilyn 6-0.
 5. Pari viikkoa sitten katselin Jääkäriprikaatin alokkaiden Cooperia Sodankylän urheilukentällä. Seurasin kolme settiä, joiden aikana radalla kävi 60 nuorta karjua. 2 pääsi yli kolme tonnia. Paras 3180 m. Heikon näköistä touhua oli. Surullista!
 6. Ihan näin kiinnostuneena kysyn,että onko tb2 edelleen perusterve vai onko mennyt sairauden puolelle. Ikäähän et laske selitykseksi, kun puhutaan juoksuajoista.
 7. Vaikka olenkin 55- vuotiaitten sarjassa en koe olevani baltsun monestikin irvailema vanha ukko. Perkele, mitä ikärasismia. Kisoissa ei tule höpistyä. Ei jouda. Kisan jälkeen olusella höpistään juoksusta ja muusta mukavasta esim. vaimosta ja omista lapsista😉.
 8. Jodlaajan pitää rallatella keposasti heinänteko-fiiliksillä alle 1.15, jos harjoittelu todella on sitä, mitä hän blogissaan mainostaa. Jos menee yli 1.20, annan opettajana arvosanan 4. Ja valitusoikeutta ei ole!
 9. Hieno homma, kun saatiin uusi kisa tänne pohjoiseen. Iltakisa, yes!!! Innolla mukana👍.
 10. Kylläpä tätä perusterveyden rajaa lyödään rajuksi täällä nykyajan Finlandiassa. Monta suomalaista potkupalloijaa on ollut saman lähtövaatteen alla hölkkäkisoissa. Lähtivät ku hauki kaislikossa, mutta tulivat selkä edellä vastaan. Semmoista👍.
 11. Jodlaajalla blogissaan todella hurjaa tykitystä. Kukahan sieltä laitoksesta on karannut??? Kaiken kruununa 39.xx kymppi, jonka tämäkin eläkeläinen vetelee lumen päällä. Sankarit ja paskanpuhujat on ihan eri sakkia.
 12. Ride63

  Vantaan maraton 14.10.2017

  Porolandiasta pikareissu hakemaan lohtua huonosti menneelle juoksukaudelle. Olosuhteet ihan Ok ja järjestäjille iso kiitos. Kaikki pelasi ja kaikki apu annettiin , että mies kerkeää lentokentälle ajoissa ja takaisin kotiin. Siitä juoksusta... miehet 50, kolmas ja 3.08xx. Onnittelut kaikille osallistujille!
 13. Kymppi pari viikkoa sitten 3.58@km, tänään vitonen ilman raastoa 3.48@km. Maaliskuun sairastelu kummittelee tekevän mieltä. Uskaltaako... loppuuko ns. bensa/jalat/kunto/pää... No, ens launtaina taistellaan:)
 14. Vuoden vanhempi ja edelleen 10 km alle 40 min. Paljon sairastelua alla tälle kaudelle, joten mukava positiivinen yllätys. Ottaa vain jotenkin pattiin, että eräs guest omassa blogissaan lynkkaa meidät iäkkäämmät juoksufoorumin yhdeksi heikoksi lenkiksi. Olipa hurjaa luettavaa, mutta tuleepa hänellekin vielä eteen +50-vuodet:).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy